• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok şükür canım iyiyim ben :)
Sen nasılsınn ??
Aras nasıl ??
Idare ediyoruz canim.
Aras daha iyice sunneti falan, ama benim agrim cok:(
Tum gun agrim var, gecmiyor, gecmiyor:(

yahhhhhhhğğğğğğğğğğğğ ben seni çok özledim amaaaaaaaaaaaa nolur çabuk iyileşip gel ihtiyacım var sana :KK42::KK42::KK42:kendine ve bebeğe çok iyi bak tamammı , eşine geçmiş olsun diş çok zor olur hele apse ayyy ,düzenli kontrol şart bu dişte .
Bende ozledim sizleri canim, esim mesaj atmis disini cekiyorlarmis, oy cok acim bennnnn:(

övünmek gibi olsun:süslü::KK70: özgem sen bu halde bile buraya uğrayabiliyosan komple dönmen çok yakındır ,ozamaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn danssssssssssss:KK76::KK76::KK76::KK76:
Canim discide hazir firsat buldum ondan..
Bakalim ne zaman donebilecegim...

Yawrukush49315297 .!.:
Canim cok sevindim, hep boyle cok sevsin insallah okullarini..

Canimin ici cok tesekkur ederim:)

Tesekkur ederim Meliscim:))

Amin canim eksik olma:)

Hosgeldin canim ben eski uyelerden Ozge, 28 yasindayim, evliyim,2oglum var 4gun once dogum yaptim:)

Demetim sagol canim benim..
Iyiyiz bizler, toparlaniyoruz bidikla, sen nasilsin, Kerem nasil canim?

Canim masallah kuzuna insallah damla rahatlatir bidigi..
Esinlede yasadiklarin cok normal kuzum ..
Tum duzeniniz, her sey degisti.
Alismaniz zaman alacak, bu surecte anlayisli olun birbirinize..
Birde asyam babalar gercekten bu surece zor alisiyorlar,esine zaman tani canim....

Insallah Feyzos doktor 1-2haftaya biter diyor...

Hazalim sagol kuzum nasilsin?

Amin canim tum dualarina..
Eksik olma kuzum..
Sende insallah kayinvalideni huzurla,guzellikle yolcu edersin, Allah yardimcin olsun.

Amin Fatimem insallah..
Safak kac gulum?

Canim epiduralden kaynakli vucudumda basinc olustu..
Belimden kendi kanimi enjekte edip gecirmeye calistilar ama hala dayanilmaz agrilarim var..
1-2haftaya gecer diyorlar, bekliyorum canim..

Tebrikler Melisim, azimle verdin tum kilolari,yurekten kutluyorum kuzum:))
Allah bağışlasın bebişini şimdi nasıl misss kokuyodur

Geçen hafta 88.5 mişim Dahlia_ Dahlia_ @gogo2405 hafta içinde de tartılıyorum ondan karıştırmışım :)

Bu hafta : 87.7
Geçen hafta: 88.5
Fark: 0.8
yüzde : 0,90

Tebrikler canım :)

Geçen hafta:51.3
Bu hafta:51.2
fark:0.1
200 gr kaldı yuppiiiii:)
1 seneye yakın 10 kg vermiş bulunmaktayım...Hepsi sizin sayenizde Rabbim sizlere yardımcı olsun.Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum:KK200::KK200::KK200::KK200: Benim ailemsinizz..:nazar:

Canım Melisimmm :KK200:
Hepsi senin başarınnn :KK200:

Dahlia_ Dahlia_ fatimem akşam yemeyelim demişsinde ben o riski alırım ama sonradan saldırmaya kalkarsam yiyeceklere o sorumluluğu alıyomusun sonra kızmak yok bak:KK72:

Yoookkk alamıyorummmmm:KK57:
Sen beni yalnış anladınn ben yemeyelim demedim yiyelim dedimm yiyelimmm:KK70::KK70:

Canim cok sevindim, hep boyle cok sevsin insallah okullarini..

Canimin ici cok tesekkur ederim:)

Tesekkur ederim Meliscim:))

Amin canim eksik olma:)

Hosgeldin canim ben eski uyelerden Ozge, 28 yasindayim, evliyim,2oglum var 4gun once dogum yaptim:)

Demetim sagol canim benim..
Iyiyiz bizler, toparlaniyoruz bidikla, sen nasilsin, Kerem nasil canim?

Canim masallah kuzuna insallah damla rahatlatir bidigi..
Esinlede yasadiklarin cok normal kuzum ..
Tum duzeniniz, her sey degisti.
Alismaniz zaman alacak, bu surecte anlayisli olun birbirinize..
Birde asyam babalar gercekten bu surece zor alisiyorlar,esine zaman tani canim....

Insallah Feyzos doktor 1-2haftaya biter diyor...

Hazalim sagol kuzum nasilsin?

Amin canim tum dualarina..
Eksik olma kuzum..
Sende insallah kayinvalideni huzurla,guzellikle yolcu edersin, Allah yardimcin olsun.

Amin Fatimem insallah..
Safak kac gulum?

Canim epiduralden kaynakli vucudumda basinc olustu..
Belimden kendi kanimi enjekte edip gecirmeye calistilar ama hala dayanilmaz agrilarim var..
1-2haftaya gecer diyorlar, bekliyorum canim..

Tebrikler Melisim, azimle verdin tum kilolari,yurekten kutluyorum kuzum:))

Çok şükür 15 oldu şafak :KK36:

Idare ediyoruz canim.
Aras daha iyice sunneti falan, ama benim agrim cok:KK43:
Tum gun agrim var, gecmiyor, gecmiyor:KK43:

Bende ozledim sizleri canim, esim mesaj atmis disini cekiyorlarmis, oy cok acim bennnnn:KK43:

Canim discide hazir firsat buldum ondan..
Bakalim ne zaman donebilecegim...

Canım benim yaa :( Kıyamam :(
Çabuk geçer inşaAllah ya..

Merhabalar yedim geldim Kızlar ama fazla oldu sanki ya kilo verdi ya ben ödül olsun dedim sabah ama
8.00 bir bardak süt
9.30 2parça yağlı çörek şekersiz çay
13.30 1 tabak sebze yemeği az ağlıydı 2 kaşık yoğurt ekmek yemedi
Ara 1 nescafe
Başka ara 2 mandalina
19.00 6 parça haşlanmış karnabahar
1 tane cok az yağda kızarmış kabak
Başkada birşey yemem yeşil çay içecem
12 bardak su
Yarım saat tempolu yürüyüş
15 dakika hareket

o adapte süreci normalde kadında olması gerek bizdede eşim adapte olma süreci yaşıyor :KK35:ben açık açık konuşulması gereken herşeyi konuştum abla sonrasında çocuğumla alakadarım gerisi kendi bileceği iş çok değil 40 gün önce ölümden döndüm aslında düşünüp ölçüp tartsa beni el üstünde gezdirmesi lazım.zamana bıraktım inşallah iyi olur herşey:dua:

O gunler de gelecek guzel gozlum, inan bana. Kadin maalesef daha fazla yipraniyor bu adaptasyon surecinde. Uzulmemek icin daha fazla yorulmaya, daha fazla sorumluluk almaya ve ilgi beklememeye bastan hazirla kendini. Cocuk tepki vermeye, gulmeye ve babasini tanimaya baslayinca erkekte de degisim basliyor. Duzelecek canisi, sabret:KK200:

tebrik ederim abla:rapci:

oo çok iyi :halay:

haftaya verirsin sende ,artı çıkmamakta yeterli bence :KK50:

diyetle ne ilgisi var kız kv nin . hani çocukla felan yemek yapmak zor olur tabide . sebze yemeği salata çorba yaparsın .neticede yemek yapıyorsundur mecbur,hatta kv ye ver bebeği ben yemek yapıcam o sürede bebeğime bak de olmaz mı ?zaten asıl yaşlı insanlar diyet yemeği yiyor . tuzsuz yağsız hafif ,tansiyon kalp her şey onlarda :KK51:

canım sen kilo vermem durdu diye bir diyetisyene mi görünsen acaba

stres yaptıkça yemeğe sarılıyorsan eve kalorisi düşük seni tatmin edecek şeyler depola canım ,dayanamadıkça onlardan ye,hurma incir badem felan al. diyet etiform bisküvi al. müsli al. yulaf kepeği al .ne seviyorsan hangisi seni durdurabilirse

dikkat etmediğin halde gitmiş hadi yine iyisin :KK1:

Sen nasilsin guzellik? Ilgilenemiyorum kusuruma bakma. Okul nasil gidiyor, sosyal hayatin duzene girmistir insallah.

Back
X