sabah 2 tane ara yapmıssın üstelik birinde simit diğerinde bisküvi yemişsin ...
bence aksamki makarnaı unut sen salata yap onu yee..canım ara yapıyorsan bile sabahtan birinde karbonhidrat alıyorsan diğerinde meyve süt yoğut tüket ...
cnm çok istedi cnm walla yemiş bulundum makarnayı ama yarın ara öğünlere daha dikkat edicem zemuszemus
bu arada şu baskülün dibinde olması iyiymiş yaa, gece bi ara yapayım dedim, akşam yemeğinden soraki artan gramları görünce hemen bıraktım kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
dün yediklerim
sabah lor peynirli kepek ekmeği ile tost
ara 3-5 tane kepekli çubuk kraker
öğlen mercimek çorba 1 tane dolma yoğurt
ara üzüm
akşam 2 parça ızgara et baharatlı yogurt 2 dilim k.ekmeği
ara meyve
lethem canım tartıya çok fazla çıkma sonra aldığın grları görüp moralin bozulur ve seni yemeye itebilir..bide tartına belirli bir yer bul ordan hiç kıpırdatma..bi orda bi orda tartılırsan farklı çıkabiliyor..
meyvenull canım dün montiyi inceledim.benim diyetimdeki gibi patates pirinç yok..her öğünde süt ve süt ürünleri ve süt ürünleri var..ama kaçamak kaldırmıyor.mesela burda öğlen ne çıkarsa yemem lazım dün dolma vardı pirinçli.bide ara öğün yok metabolizma yavaşlamıyormuki?az ve sık daha iyi değilmi?mesela sen dünü değerlendir bana..
Günaydın ince hanımlar :))
Dün yediklerim
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği - 1 dilim peynir - yarım domates - yarım salatalık
Ara : 1 adet salatalık
Öğlen : Yeşil mercimekli bulgur pilavı - bir kase cacık
Ara : 1 adet havuç
Akşam : 2 adet etli kabak dolması - 1 dilim ekmek
Umarım az kalorili bir gün olur , herkes için :)
yaseminciğim bende öle yapıorum en az kalorili olanı seçiyorum..senden farklı olarak tek avantajım yemekleri kendim yapmam.az yag ve tuzla yapıyorum.kızartma yapmıyorum.ama zevcanların yaptıkları monti kaçamak kaldırmıyor ara öğün yok..bana zor geldi.iyi kilo verdiriyor ama o ayrı :lepi:
bugun zevcan bana menü uyarlar diye sabah süt dom biber peynir k ekmeğiyle kahvaltı ettim.aklinialirimsmile
günaydın canım öncelikle montide kepek ekmeği yasak peynir az yağlı olucak ara olarak süt meyve türevi bişi yiyoruz kreker vs unlu ürünler yasak ..dolma zaten belli bulgur piriç yasakk üzümde yasak montide ve son olarak aksam yemeğin etle ekmek yemiyoruz ..
dün hiç monti yapamammıssın sekerr yerimseniben
:bbo::bbo: ee ben kahvaltıda ekmek yemezsem neyle doyacam.sadece domates salatalık ve sütlemi :1shok: ooooo bu monti çok zormuş..yapabilene yani sizlere helal olsun valla ne diyim..
bugun öğlen yemekte patlıcanlı köfte var sanırım yanına ne yapar aşçı bilemiyorum.akşama da dolapta taze fasulye ve barbunya var.biri bugunun biri yarının yemeğiyerimseniben
Günaydın canlarım
Dünki menüm
Sabah
Bir domates salatalık 4 zeytin maydanoz bir dilim kepek ekmeği bir bardak çay(tek şekerli)
Ara bir elma
Öğlen Lahana yemeği yoğurt
Ara bir bardak light süt
Akşam
Bir tabak mercimek çorbası
yarım tabak bol limonlu pırasa
2,5 litre su.
Günaydınlar. Dün yediklerimi paylaştım başka eklemeler oldu yediklerimde tekrar yazayım.
Sabah yarım simit kalper.
Ara 1 erik.
Öğlen salata
Ara Şeftali
Akşam 17.30 1 Kase nesfit yiyip kursa gittim.
Eve 10 da geldim çok actım =( 1 tabak peynirli makarna yedim.
Bugün spor ayakkabımı yanımda getirdim.
Öğle yemeğinde 40 dk yürücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?