Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın herkese ...
çok berbat bi haftasonu gecirdim bi kez daha anladım şok diyetler bana göre değil..montime son hız devammm.. kötü hafta sonu sonucunda grip oldummm..
cumartesi piknik vardı nasıl olsa lahana corbasına baslıcam die patatesli börek yedimm..
sonra o gün gecti pazar oldu çorbamı içtim içtim içtim içtikce kötü oldum içtikce acıktım kendimi aylardır böyle ac hissetmemiştim en son ne zamn böyle actım onu bile hatırlamıyorumm kaybettim kendimi aclıktan önüme ne geldiyse yedimm ....
bu gün montiyle bas basayımm

sabah kalkınca 2 tane altın çilek
kahvaltı 2 dilim domates 1 dilim peynir az maydonoz 1 bucuk dilim t.b. ekmeyi yedim...
öğlen tavuklu salata yoğurt
aksam lahana corbası yoğurt ceviz

günaydın kızlar.nasılsınız?

dün akşam düğündeydik.çok eğlendim kaydirigubbakcemile2 yemekliydi.mercimek çorbası ve etli pilav yedim:kedi: yarım su bardağı kadar meyve suyu içtim bir dilim düğün pastasından yedim :kedi: kaçamaklarım bunlar cezama razıyım akannehir

reyhancım ben hastayımm :2:
bildiğin grip..
burası cok soğudu dairedede kaloriferler yanmıyor henüz evimde zaten sobalı ilcede doğalgaz yok :çok üzgünüm:
üşümekten hasta oldum anlıcan sobada yakamıyorum ufo ile ısınıyorum daha ufoyuda calıstırmadım kıslık düzene gecmem lazımm oofff ooffff...
benim durum karısık ve kötü :sinifsinif:

sen nasılsınn güzel gecmiş haftasonun kacamaklarda olmasa şakkıdı
neyse cezamıza razıyızz kaydirigubbakcemile2

Selam şekerler.

Bugün bende tam gaz döndüm montime. Bu kaçıncı dönüş bilmiyorum gerçi ama neyse :)
Eşim de başladı kolay olacak o açıdan.
Bugün ki menüm.
04.10.2010 p.tesi
Sabah
1 domates, peynir, 4 zeytin, yarım salatalık, maydanoz, buğday ekmek.

Ara
1 yeşil çay

Öğlen
taze fasulye, salata ve yoğurt

Ara
1 armut

Akşam
Kıymalı türlü, yoğurt ve salata

04.10.2010 Pazartesi

Sabah 9.00 Kepek ekmeğine tost.

Ara 10.30 1 mAndalina

Öğlen Salata tavuklu.

Ara 1 Armut

Akşam 18.00 1 kase nesfit sütle.

20.00 1 ekşi elma

(bugün işi biraz daha sıkıcam. Bu hafta genel olarak bütün menülerim böle olucak)

Günaydın canım.

Zevcan sen akıllanmayakasın. Şok diyet ne hale getirmişti snei hatırlamıor musun.

Selam şekerler.

Bugün bende tam gaz döndüm montime. Bu kaçıncı dönüş bilmiyorum gerçi ama neyse :)
Eşim de başladı kolay olacak o açıdan.
Bugün ki menüm.
04.10.2010 p.tesi
Sabah
1 domates, peynir, 4 zeytin, yarım salatalık, maydanoz, buğday ekmek.

Ara
1 yeşil çay

Öğlen
taze fasulye, salata ve yoğurt

Ara
1 armut

Akşam
Kıymalı türlü, yoğurt ve salata

oh oh karı koca diyetttesiniz korkulur sizdenn kaydirigubbakcemile2
bu kez geri dönüşün olmican eminim canımm sonuna kadar devam ediceksin ...
menün cok güzel afiyet olsunn..

04.10.2010 Pazartesi

Sabah 9.00 Kepek ekmeğine tost.

Ara 10.30 1 mAndalina

Öğlen Salata tavuklu.

Ara 1 Armut

Akşam 18.00 1 kase nesfit sütle.

20.00 1 ekşi elma

(bugün işi biraz daha sıkıcam. Bu hafta genel olarak bütün menülerim böle olucak)

saol aslıcım üşümek olmasa diğerlerini takmıcam ama cok üşüyorum montla oturuyorum laboratuarda...
süpersinn hafta güzel basladınnn ...
cuma karsılığını alacaksınn kaydirigubbakcemile2

Günaydın canım.

Zevcan sen akıllanmayakasın. Şok diyet ne hale getirmişti snei hatırlamıor musun.

dün cok güzel hatırladımmm :oklava:
aeben abla içinde kalmasın 3 gün dene demişti acıkcası bi durduranda olmayınca deniyeyim dedimm ... :mymeka:
aldım boyumun ölçüsünü.. :oklava:

cumaya kadar toparlanırım inş...

reyhancım ben hastayımm :2:
bildiğin grip..
burası cok soğudu dairedede kaloriferler yanmıyor henüz evimde zaten sobalı ilcede doğalgaz yok :çok üzgünüm:
üşümekten hasta oldum anlıcan sobada yakamıyorum ufo ile ısınıyorum daha ufoyuda calıstırmadım kıslık düzene gecmem lazımm oofff ooffff...
benim durum karısık ve kötü :sinifsinif:

sen nasılsınn güzel gecmiş haftasonun kacamaklarda olmasa şakkıdı
neyse cezamıza razıyızz kaydirigubbakcemile2

canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine mevsim geçişi.vücut direncini arttıracak şeyler yeolumunekankayizsmileburasıda çok sogudu sabah bende kalın bi şalım var onu örttüm geldim.ufo sadece kendi önünü ısıtıyor.kapıyı falan sürekli kapalı tutman lazım değilse hemen soğuyuveriyor.çalışıp birde sobayla ugraşmak zor.Allah yardımcın olsun.

özge benim eşimde benimle başladı 7 kilo verdi.şimdide koruyor.erkekler daha hızlı veriyor ya.şevke gelir devam eder bence

Günaydın kızlar :
Cumartesi ( 02-10-2010 )
Sabah : kahvaltı ( standart - omlet vardı ekstra )
İkindi : Sade kumpir
Akşam : 1 kepçe mercimek çorbası - 2 kaşık barbunya - yeşil salata

Pazar : ( 03_10-2010 )
Sabah : 2 adet krep ( peynirli )
İkindi : 1 bardak meyve suyu
Akşam : 2 kaşık pilav -1 baget ( yarısı kaldı ) 1 kepçe çorba -3 adet mezgit

Hafta sonu görüldüğü üzere karışık bir beslenme sistemi maalesef ne yaparsam yapayım düzene sokamıyorum ...

Zevcan saol canım. Karı koca diyete girince daha bi etkili oluyor.
İşallah caymaz kocişkom.

inş canımm sanada destek olsunn caymasındaa.. kaydirigubbakcemile2
canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine mevsim geçişi.vücut direncini arttıracak şeyler yeolumunekankayizsmileburasıda çok sogudu sabah bende kalın bi şalım var onu örttüm geldim.ufo sadece kendi önünü ısıtıyor.kapıyı falan sürekli kapalı tutman lazım değilse hemen soğuyuveriyor.çalışıp birde sobayla ugraşmak zor.Allah yardımcın olsun.

özge benim eşimde benimle başladı 7 kilo verdi.şimdide koruyor.erkekler daha hızlı veriyor ya.şevke gelir devam eder bence
valla zor hemde cok zor fişe katılı uyuyorum bide tedirgin şekilde her haliyle zor bide yeni evim çatı katıı donucam bu yıll :1closedeyes:
Günaydın kızlar :
Cumartesi ( 02-10-2010 )
Sabah : kahvaltı ( standart - omlet vardı ekstra )
İkindi : Sade kumpir
Akşam : 1 kepçe mercimek çorbası - 2 kaşık barbunya - yeşil salata

Pazar : ( 03_10-2010 )
Sabah : 2 adet krep ( peynirli )
İkindi : 1 bardak meyve suyu
Akşam : 2 kaşık pilav -1 baget ( yarısı kaldı ) 1 kepçe çorba -3 adet mezgit

Hafta sonu görüldüğü üzere karışık bir beslenme sistemi maalesef ne yaparsam yapayım düzene sokamıyorum ...
karısık olmus ama bana göre iisin kaydirigubbakcemile2
Sanırım avatarımda ki hanım bu hafatda benimle :))))
sanırım buhafta bizde o bayan sengözlerimebaksanab
Zevcan geçmiş olsun tatlım , soğuk hava tüm asaletiyle kapımıza dayandı ...

saol tatlımm ..ankarada donuyo dimiiii... :2:

Evet dünden beri buz gibi hava , kaloriferleride açmak istemiyoruz hemen nasıl olacak bakalım ...

burda yeni yandı kalorifer dr hizmetliye yaktırdı ama ısınması aksamı bulurr... senin bide küçük bebişin var mecbur yakıcan evde... bende calıstırıcam ufoyu bende bebeyimm anasının kuzusuyum :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3

bu haftada dereceye girersiniz inşallah :D dereceye 3 takım olarak biz kardeş takımlar grmeliyiz 1. takım 7. takım ve 9. takımm =) hadi inaşallaahh

özgecim bişi sormak istiyorum..
bildiğim kadarrıyla her takımın bir kardes takımı olmalı...
bizim kardeş takımımız 7. takım ama 7. katımın kardes takımları 1.ve 9. takım sekiklinde dilleniyor..aynı sekilde bu takımlarda 7. takımı kardes takımları olarak görüyor 3 lü kombinasyon...
bu nasıl oluyorr .... 4. takım olarak nerde yer alıyoruz...
paylasım alanında da gecmiş bu konusmalar...

Back
X