Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam şekerler.
Bugün bende tam gaz döndüm montime. Bu kaçıncı dönüş bilmiyorum gerçi ama neyse :)
Eşim de başladı kolay olacak o açıdan.
Bugün ki menüm.
04.10.2010 p.tesi
Sabah
1 domates, peynir, 4 zeytin, yarım salatalık, maydanoz, buğday ekmek.
Ara
1 yeşil çay
Öğlen
taze fasulye, salata ve yoğurt
Ara
1 armut
Akşam
Kıymalı türlü, yoğurt ve salata
04.10.2010 Pazartesi
Sabah 9.00 Kepek ekmeğine tost.
Ara 10.30 1 mAndalina
Öğlen Salata tavuklu.
Ara 1 Armut
Akşam 18.00 1 kase nesfit sütle.
20.00 1 ekşi elma
(bugün işi biraz daha sıkıcam. Bu hafta genel olarak bütün menülerim böle olucak)
Günaydın canım.
Zevcan sen akıllanmayakasın. Şok diyet ne hale getirmişti snei hatırlamıor musun.
reyhancım ben hastayımm :2:
bildiğin grip..
burası cok soğudu dairedede kaloriferler yanmıyor henüz evimde zaten sobalı ilcede doğalgaz yok :çok üzgünüm:
üşümekten hasta oldum anlıcan sobada yakamıyorum ufo ile ısınıyorum daha ufoyuda calıstırmadım kıslık düzene gecmem lazımm oofff ooffff...
benim durum karısık ve kötü :sinifsinif:
sen nasılsınn güzel gecmiş haftasonun kacamaklarda olmasa şakkıdı
neyse cezamıza razıyızz kaydirigubbakcemile2
Zevcan saol canım. Karı koca diyete girince daha bi etkili oluyor.
İşallah caymaz kocişkom.
valla zor hemde cok zor fişe katılı uyuyorum bide tedirgin şekilde her haliyle zor bide yeni evim çatı katıı donucam bu yıll :1closedeyes:canım çok geçmiş olsun.aman dikkat et kendine mevsim geçişi.vücut direncini arttıracak şeyler yeolumunekankayizsmileburasıda çok sogudu sabah bende kalın bi şalım var onu örttüm geldim.ufo sadece kendi önünü ısıtıyor.kapıyı falan sürekli kapalı tutman lazım değilse hemen soğuyuveriyor.çalışıp birde sobayla ugraşmak zor.Allah yardımcın olsun.
özge benim eşimde benimle başladı 7 kilo verdi.şimdide koruyor.erkekler daha hızlı veriyor ya.şevke gelir devam eder bence
karısık olmus ama bana göre iisin kaydirigubbakcemile2Günaydın kızlar :
Cumartesi ( 02-10-2010 )
Sabah : kahvaltı ( standart - omlet vardı ekstra )
İkindi : Sade kumpir
Akşam : 1 kepçe mercimek çorbası - 2 kaşık barbunya - yeşil salata
Pazar : ( 03_10-2010 )
Sabah : 2 adet krep ( peynirli )
İkindi : 1 bardak meyve suyu
Akşam : 2 kaşık pilav -1 baget ( yarısı kaldı ) 1 kepçe çorba -3 adet mezgit
Hafta sonu görüldüğü üzere karışık bir beslenme sistemi maalesef ne yaparsam yapayım düzene sokamıyorum ...
sanırım buhafta bizde o bayan sengözlerimebaksanabSanırım avatarımda ki hanım bu hafatda benimle :))))
Zevcan geçmiş olsun tatlım , soğuk hava tüm asaletiyle kapımıza dayandı ...
Evet dünden beri buz gibi hava , kaloriferleride açmak istemiyoruz hemen nasıl olacak bakalım ...
bu haftada dereceye girersiniz inşallahdereceye 3 takım olarak biz kardeş takımlar grmeliyiz 1. takım 7. takım ve 9. takımm =) hadi inaşallaahh