• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olur tabi.. Nananın da söylediği gibi 7-ye kadar zamanın var..

Hoşgeldin canım..
İyiyim, seni sormalı :)

Aslında listeye alma süresini biraz daha uzattık, deneme süresi bitip listeye girince ortadan kaybolan üyeler yüzünden..
Bizim takım için değil sadece, genel bir karardı bu..

Ama @aysglkskn girebilir de, @sevgili8284 ün katılımı az..
Yine de karar biraz da sizin.. Takımı zor durumda bırakmayacaksanız girebilirsiniz listeye..
Yeni gördüm kovserim :) iyiyim hamd olsun oglusum yürümeye basladi koşuyoruz evin icinde senin hazirliklar ve alerjin nasil oldu iyilesebildin mi?

Hindi jambon buldum :halay:

Eklentiler

• IMG_7173.webp
    IMG_7173.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 37
Yeni gördüm kovserim :) iyiyim hamd olsun oglusum yürümeye basladi koşuyoruz evin icinde senin hazirliklar ve alerjin nasil oldu iyilesebildin mi?

Gözün aysın canım :)
e artık daha çok dağıtır ortalığı :)
Hazırlıklara Ramazan dolayısıyla ara verdik, sadece evin inşası devam ediyor..
Alerjim de yormuyor beni çok şükür, elma sirkesiyle yatıştırmaya çalışıyorum, bin ilaca değecek birşey..

İyi misiniz ?
Allah korusun ya, valla ben korktum yazınızla gözlerim doldu sizi düşünemiyorum bile :KK43:
Esimin ananesinin konteyniri var tarlasinda oraya geldik biz.en azindan tek kat.gerci rabbim verdi mi kacis yok ama tedbir amacli.evimden sogudum kovserim cok severdim giresim gelmiyo hic.gitmek istiyorum.uzak uzak:(

Esimin ananesinin konteyniri var tarlasinda oraya geldik biz.en azindan tek kat.gerci rabbim verdi mi kacis yok ama tedbir amacli.evimden sogudum kovserim cok severdim giresim gelmiyo hic.gitmek istiyorum.uzak uzak:KK43:

Kıyamam yaa..
Çok iyi yapmışsınız, dediğin gibi Allah nasıl isterse öyle olur ama tedbir almak gerek tabi ki de..
Bizi de babam hep çıkarıp arabada saklardı, çok kötü birşey hatırlamak dahi istemiyorum..
Ne hissetsen çok normal, bitse de rahatlasanız siz de..
Çok sık sık olurmuydu ki ?

Back
X