- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödül mödül yok sana 1 haftaOdulleri goz ardi edelim tabi degil mi![]()
Ana haber bulteni kapatir gibi olmus dileginKızlar İyi geceler yarın görüşürüz tartılarımızdan eksimiz eksik olmaması dileğiyle hoşçakalın. ♥
Kızlar İyi geceler yarın görüşürüz tartılarımızdan eksimiz eksik olmaması dileğiyle hoşçakalın. ♥
Veririm.2kg aklini oynatirim bakÖdül mödül yok sana 1 haftakal bakalım öyle
Ver anam ver isterse 3 ver fark etmezzzzVeririm.2kg aklini oynatirim bak![]()
Çok büyük bir lafVeririm.2kg aklini oynatirim bak![]()
Ben telefondan girdiğim icin barisi hic görmüyorumhahahahahh
Colorayzn adlı üyemiz, biricik kaptanımız 1 paket kek yediği için 5 km yürüyüş cezası almıştır. Umarım kaçamak yapmak isteyenler bunu gözardı etmezler!
Colorayzn adlı üyemiz, biricik kaptanımız 1 paket kek yediği için 5 km yürüyüş cezası almıştır. Umarım kaçamak yapmak isteyenler bunu gözardı etmezler!
Çok büyük bir laf
Senin icin koymustum.begenmedinnKim için koydun o zaman resmiii![]()
Yürüüüüüü aygaaazAmma afişe ettin.beeehhhhh
Birileride gaz veriyo bak helee![]()
Amma afişe ettin.beeehhhhh
Birileride gaz veriyo bak helee![]()
Aygaz otogaazzzz viiinnnm tirin tirinnnnYürüüüüüü aygaaaz
Senin icin koymustum.begenmedinn![]()
Görsünlerrr kaptanım kek yemiş gece gece şaka gibiYa bari bu kadar büyük yazmasaydın, biri gelip görcek rezil olucazz![]()
Ayy magnum guzeli iyiydi kendimi guzel hissediyodum magnum reklamindaki kizlar kadar guzelBir daha yemezsin böylecekek prensesi oldun şimdi de Magnum güzelinden
![]()