- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Kahkaha attım yapmayın şöyle şeylerAyy magnum guzeli iyiydi kendimi guzel hissediyodum magnum reklamindaki kizlar kadar guzel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahkaha attım yapmayın şöyle şeylerAyy magnum guzeli iyiydi kendimi guzel hissediyodum magnum reklamindaki kizlar kadar guzel![]()
Alistira alistira gosteriyordu sna kendiniBeğenmemek değil de adamı tam gördüğüm mü vardııı![]()
Ayy magnum guzeli iyiydi kendimi guzel hissediyodum magnum reklamindaki kizlar kadar guzel![]()
Alistira alistira gosteriyordu sna kendinisimdiki imzamm nasil
![]()
Teşekkür ederim kovserimmSenin gözlerin yeterrrr![]()
Minimum kilo
Min kg ne güzelim
Benim kafa bi milyon şu an anlamıyoreee![]()
Görsünlerrr kaptanım kek yemiş gece gece şaka gibibir de ifşa ediyor kendini yedim diye yemeden yazsana mübarek
![]()
Ona müstahakk kaymak yedi yine kek yedi böyle ohoooo hatta burger yiyecekmiş de zor durmuşYediğini farketmemiş işte, yedikten sonra uyanmış :)
Hahhaahahah gece gece ne güldüm yaaaAygaz otogaazzzz viiinnnm tirin tirinnnn![]()
Tahmin ettiydimmm![]()
Vışşşş az yavaşşş gellldegistirdimm senin icin bu hafta 2kg vercem gorun siz
Kaymak evde pisirdigim.sutun kaymagi yogun degilki okadar hazirlar kadar yani gozunde büyütme kuzum hazir kaymagin 1 tatli kasiginin yarisi kadar ancak.eder :)Ona müstahakk kaymak yedi yine kek yedi böyle ohoooo hatta burger yiyecekmiş de zor durmuş![]()
Tmm beybisi cuma goruselim :)Vışşşş az yavaşşş gelll
Naptın be o kadar su içilir mi4.5 litre içtim ama hala su istiyorum, zehirlenmezsem iyii![]()
Çok icme kovserimm :)4.5 litre içtim ama hala su istiyorum, zehirlenmezsem iyii![]()
Görüşeliiimmm kuzumTmm beybisi cuma goruselim :)
Biliyorum kız onu abartı olsun diye dedim dün anlattın ya kendin yapıyorum diyeKaymak evde pisirdigim.sutun kaymagi yogun degilki okadar hazirlar kadar yani gozunde büyütme kuzum hazir kaymagin 1 tatli kasiginin yarisi kadar ancak.eder :)
degistirdimm senin icin bu hafta 2kg vercem gorun siz