- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Günaydın aminGünaydın hanımlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın aminGünaydın hanımlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Ben iki buçukta uyudum hala uykum var diyorsun senin canın pazar gününü cekiyordurÇok uykum var benim yaaa gözlerim kapanıyor geçte yatmadım
Tatilleri yaptı geldi tabi hanım sultanBen iki buçukta uyudum hala uykum var diyorsun senin canın pazar gününü cekiyordur
Günaydın canimm insallahhhh :)))Günaydın hanımlar bol eksili bir gün olsun inşallah
Herkes cumaya odaklı bugünBebitolar neden herkes suskun
Haftaya çok eksi olursun ablaGünaydın kızlar. Bizimkiler bugün nikah işlemlerini halletmeye gittiler bikaç saat özgürüm. Yarın kilo bildireceğim ama annemin tartisi benimkinden biraz fazla tartiyor. Neyse listede değilim zaten çok sorun olmaz diye düşünüyorum.
Günaydın abla inşallah güzel güzel eksileri görürsün yarın :)Günaydın kızlar. Bizimkiler bugün nikah işlemlerini halletmeye gittiler bikaç saat özgürüm. Yarın kilo bildireceğim ama annemin tartisi benimkinden biraz fazla tartiyor. Neyse listede değilim zaten çok sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ben eksi 500 anca görürüm yani 86.3 filanŞöyle bir yarına kim ne bekliyor bı bilgi alayım bakalim
bir an önce bayram gelsin tatile çıkayımBen iki buçukta uyudum hala uykum var diyorsun senin canın pazar gününü cekiyordur
Sen bayramda da çalış tamam mı izin yok sanabir an önce bayram gelsin tatile çıkayım
hee oldu başkaa işi bırakırım vallaSen bayramda da çalış tamam mı izin yok sana
Nereye gideceksin hanım sultanbir an önce bayram gelsin tatile çıkayım