Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben yavaş yavaş sağlıklı vericem üzme sen kuzu kendini o mezun olsun anında alıcam kiloluklarını
Zaten aslında yavaş vermek sarkma açısından da en iyisi insanların sarkmasının sebebi kısa sürede vermesi acelen de yok bir şey için gider elbet kilolar eski haline göre zaten 1000 kat fark var

Ay çocuğun benim kızımla gel canım inersin hemen kilon da fazla degil
Ne güzel vermişsiniz kısa sürede.emziriyormusunuz szde.ben bikac kez diyete baslayım dedim.hep sütüm azalır diye vazgectim.sporada yazıldım 6aylık olunca oglum.bakalım umarım bende kısa sürede ceririm.simdilik ilk hedef ekim ayında bir yakınımızın düğünü var.ozamana kadar elimden geleni yapmak

Ben yavaş yavaş sağlıklı vericem üzme sen kuzu kendini o mezun olsun anında alıcam kiloluklarını
Bekle sen alırım kiloları benim derdim senin kilo veremeyen değil ki şöyle meyve yesen sebze yesen veremesen hiç uzulmeyecegim ama bu kadar sadık bu kadar sabırlı olup da veremediğini görünce gidip Dukan amcayi bogazlayasim geliyor yeminle sevildiğini bil hih

Evet canım emziriyorum Allah nasip ederse bu hafta yavaş yavaş başlayacağım ek gıdaya verirsin canım emzirirken diyet yapmak daha sağlıklı zaten sebze meyve et yumurta yiyin diyorlar doktorlar tam diyetlik oluyor suyunu cogalt bı rezene çayı iç canım ekstra akşama meyve yeme bol bol sebze et tuket yumurta ye azalma yaşamadım ben tabi ki burada diyet yapan arkadaşlar a göre bı tık fazla yiyorum

Abla sen mi fazla yiyorsun menüler anca 600 700 kcal tutar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…