- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Evettt ben de Ankaradayım 6 senelik makine mühendisi öğrencisiyim mezun olcam inşallahHoşbulduk:)
inşaat mühendisiyim.szdemi ankaralısınız bransınız ne
Ben yavaş yavaş sağlıklı vericem üzme sen kuzu kendini o mezun olsun anında alıcam kiloluklarınıAaaa deme öyle amaonun ödemi olmasa yer hepimizi de biraz daha sabır
Zaten aslında yavaş vermek sarkma açısından da en iyisi insanların sarkmasının sebebi kısa sürede vermesi acelen de yok bir şey için gider elbet kilolar eski haline göre zaten 1000 kat fark varBen yavaş yavaş sağlıklı vericem üzme sen kuzu kendini o mezun olsun anında alıcam kiloluklarını
Hoşbulduk tesekkür ederim:)
Ne yapıyorsun kız iyi kilo vermişsin Tebriklerrica ederim canım :)
Ne güzel vermişsiniz kısa sürede.emziriyormusunuz szde.ben bikac kez diyete baslayım dedim.hep sütüm azalır diye vazgectim.sporada yazıldım 6aylık olunca oglum.bakalım umarım bende kısa sürede ceririm.simdilik ilk hedef ekim ayında bir yakınımızın düğünü var.ozamana kadar elimden geleni yapmakAy çocuğun benim kızımla gel canım inersin hemen kilon da fazla degil
Hosbulduk:))Hoş geldin canım
Bekle sen alırım kiloları benim derdim senin kilo veremeyen değil ki şöyle meyve yesen sebze yesen veremesen hiç uzulmeyecegim ama bu kadar sadık bu kadar sabırlı olup da veremediğini görünce gidip Dukan amcayi bogazlayasim geliyor yeminle sevildiğini bil hihBen yavaş yavaş sağlıklı vericem üzme sen kuzu kendini o mezun olsun anında alıcam kiloluklarını
5yılda oldum bnde.normal mühendislikte :)Evettt ben de Ankaradayım 6 senelik makine mühendisi öğrencisiyim mezun olcam inşallah
Aynen öyle uzatanları görünce oh be yalnız değilim diyorum5yılda oldum bnde.normal mühendislikte :)
Evet canım emziriyorum Allah nasip ederse bu hafta yavaş yavaş başlayacağım ek gıdaya verirsin canım emzirirken diyet yapmak daha sağlıklı zaten sebze meyve et yumurta yiyin diyorlar doktorlar tam diyetlik oluyor suyunu cogalt bı rezene çayı iç canım ekstra akşama meyve yeme bol bol sebze et tuket yumurta ye azalma yaşamadım ben tabi ki burada diyet yapan arkadaşlar a göre bı tık fazla yiyorumNe güzel vermişsiniz kısa sürede.emziriyormusunuz szde.ben bikac kez diyete baslayım dedim.hep sütüm azalır diye vazgectim.sporada yazıldım 6aylık olunca oglum.bakalım umarım bende kısa sürede ceririm.simdilik ilk hedef ekim ayında bir yakınımızın düğünü var.ozamana kadar elimden geleni yapmak
Abla sen mi fazla yiyorsunEvet canım emziriyorum Allah nasip ederse bu hafta yavaş yavaş başlayacağım ek gıdaya verirsin canım emzirirken diyet yapmak daha sağlıklı zaten sebze meyve et yumurta yiyin diyorlar doktorlar tam diyetlik oluyor suyunu cogalt bı rezene çayı iç canım ekstra akşama meyve yeme bol bol sebze et tuket yumurta ye azalma yaşamadım ben tabi ki burada diyet yapan arkadaşlar a göre bı tık fazla yiyorum
Kısır mükemmel olmuştu bundan sonra sık sık yapicamAllah Allah neden öyle oldu kiben de karanuğday yapacağım üşenmezsem kısır gibi üşenirsem pilav direk
Bak muhabbeti canımı çektirdi ben de kısırı yapayım mademKısır mükemmel olmuştu bundan sonra sık sık yapicam
Tatlı da yap abla benceBenim kaynanamlar yemeğe geliyor Bilecikteydiler yoldalar
Kuru pilav et kavurma yapıcam
Tatlı da yapsammi çok mu az bunlar
Ben yememde laf yapmasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?