- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Az reçel yiyenlere ben ceza vermiyorumSabah ki tatlı ihtiyacını meyve ile kapatsan ne güzel olur demi ama
2 hafta önce cuma 58.8
Bugün 56.7
Fark 2.1
Yüzde 2 ye bölünmüş sanırım yanlış değilse 1.78
Haftaya hedef 54.7
Tebrikler kızlar.
Nöbet çıkışı uyudum uyandım kahvaltı yaptım yeni.Kızlar naparsınız
Hoşgeldin aramıza canım.Kızlar kabul ettiğiniz için teşekkür ederim.
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :tristris
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleğiniz:mühendis
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1çocuk 6aylık
Yaşadığınız şehir:Ankara
Boyunuz :1.65
Kilonuz:70.8
Hedef kilonuz :58
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?doğum öncesi kiloma dönmek istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?hayır
Maşallah ne güzel alışkanlık. Menun gayet iyi tatlıda sütlaç en hafif tatlılardan.Yapayım dimi :)
Bide Salata cacık tamam
Daha oğlanı kütüphaneye goturucem
Çok okuyor ablaları kitap yetistiremiyoruz
:)
Havarimmm havarimmm :)
Selam herkese uzun bi ara vermek durumund kaldim buraya yazmistim 1 haftadir hastaydim ishal ateş mide bulantısı hepsiyle ugrastigim bi hafta gecirdim.Sukur Alalha simdilik gecti gibi umarim tekrarlamaz bugün midem iyi gibi guzel bi kahvalti yaptim.kizlar bugun olculme gunu ama tartilmak icin eczaneye gidecek halim yok henuz.mezura ile gobegimi olctum ama 4 cm incelmisim bilmiyorum bisey ifade edermi kilo verdigim anlamina gelir mi ?inslalah en yakin tarihte tamamen kendime gelip tartilicam bugunden itibaren de diyete devam menumu aksam paylaşirim Inslalahmutsuzmutlu canimm gelmiyor musun artik?
Oburella devam ediyor muyuz beraber canimm :)yoksun hanidir
@aysglkskn canimm nasilsin oglusun duzeldimi nerdesinn.ugramiyorsun umarim kotu birsey yoktur
Çok geçmiş olsun canım tartılamaman şu bakımdan sıkıntı 2 hafta devam eden kilo veren ve menü kilo bildirimi yapanlar listeye girebiliyor senin ötelenmiş oldu girme sürenSelam herkese uzun bi ara vermek durumund kaldim buraya yazmistim 1 haftadir hastaydim ishal ateş mide bulantısı hepsiyle ugrastigim bi hafta gecirdim.Sukur Alalha simdilik gecti gibi umarim tekrarlamaz bugün midem iyi gibi guzel bi kahvalti yaptim.kizlar bugun olculme gunu ama tartilmak icin eczaneye gidecek halim yok henuz.mezura ile gobegimi olctum ama 4 cm incelmisim bilmiyorum bisey ifade edermi kilo verdigim anlamina gelir mi ?inslalah en yakin tarihte tamamen kendime gelip tartilicam bugunden itibaren de diyete devam menumu aksam paylaşirim Inslalah
Canım çok zor ben kaptan yerine bir şey diyemem ama gelişmene bağlı tam olarak ne zaman gelmiştin takıma ?Bugunden itibaren yazsam menuleri ve haftayada cuma gunu Inslalah kilobildirimi yapsam oluyor mu peki cunku 1 haftadir menu paylasimi yapamadm hic ne yazikki.en son kilom 106 idi pazartesi tatrilsam haftasonu eczaneler kapapli oluyor pazartesi tartilsam guncel kilomu yazsam sonra herkes gibi cuma gunude kilomu yazsam bugunden itibarende menumu paylasmaya devam etsem listeye girerbilir miyim ? Suan bile zayifladigima eminim
Sagol kuşummAfiyetler olsunn balımmm
Yapti yapti 100gr ekside :) ekledim onun kilosunu ben
:)Ben uykusuzdum ya uyudum uyandım tekrar tartıldım.
Eki Görüntüle 2042139
Geçen hafta 71.1
Bu hafta 69.6
Fark 1.5
Yüzde 1.05 ikiye bölündü
Haftaya hedef 68 senimi kircam kaptanimColorayzn
Yok hawarimm nerde 2 haftada okadar daha fazla vermem gerekirdi ama yok olmadi malesefHawar kötü gidiyor yaw bu karuma işi daha zor
Seni tebrik ederim çok iyi vermişsin
Canim sen bi basla bakalim ilerlemene gore bakariz durumlaraBugunden itibaren yazsam menuleri ve haftayada cuma gunu Inslalah kilobildirimi yapsam oluyor mu peki cunku 1 haftadir menu paylasimi yapamadm hic ne yazikki.en son kilom 106 idi pazartesi tatrilsam haftasonu eczaneler kapapli oluyor pazartesi tartilsam guncel kilomu yazsam sonra herkes gibi cuma gunude kilomu yazsam bugunden itibarende menumu paylasmaya devam etsem listeye girerbilir miyim ? Suan bile zayifladigima eminim
Bu 3. Hafta idi tamam tesekkur ederim ilk sayfadki kurallari okudum aslinda ama tam olarak herseyi idrak edemedim sanirim yapmam gerekenleri kaptan geldiginde o zman konusalim tesekuurler ilginizeCanım çok zor ben kaptan yerine bir şey diyemem ama gelişmene bağlı tam olarak ne zaman gelmiştin takıma ?
Tatlim gruptasin fakat uzun sure ayrilik olunca uyelerin kayitlarini siliyorum ben hani gelmeyecek sanirim diye.sadece tek yapman gereken tekrar katilim formunu doldurman okadar 2 hafta deneme suren tekrar var onu da 2 hafta ust uste kilo vermen gerekiyor hepsi bu :)Bu 3. Hafta idi tamam tesekkur ederim ilk sayfadki kurallari okudum aslinda ama tam olarak herseyi idrak edemedim sanirim yapmam gerekenleri kaptan geldiginde o zman konusalim tesekuurler ilginize. Suan grup disimi kaldim orasini anlamadim ama ben
Kız neden grup dışı olasın bildirimleri güzelce yap güzel menü ile gel sen gerisi hallolur listeye de girersin elbet kilon kilo vermeye çok müsait :)Bu 3. Hafta idi tamam tesekkur ederim ilk sayfadki kurallari okudum aslinda ama tam olarak herseyi idrak edemedim sanirim yapmam gerekenleri kaptan geldiginde o zman konusalim tesekuurler ilginize. Suan grup disimi kaldim orasini anlamadim ama ben
İlk 6 ay okadar cok yedimki sonra darkettim bulgur ve yesilliktensüt yapıyor.umarım faydalı olur spor ve diyet cok istiyorum eski kiloma gelmekEmzirme döneminde ben daha çok kilo almıştım onu ye sut olsun bunu ye sut yapar
Tamam cok tesekkur ederimTatlim gruptasin fakat uzun sure ayrilik olunca uyelerin kayitlarini siliyorum ben hani gelmeyecek sanirim diye.sadece tek yapman gereken tekrar katilim formunu doldurman okadar 2 hafta deneme suren tekrar var onu da 2 hafta ust uste kilo vermen gerekiyor hepsi bu :)
Korktum bilemedimKız neden grup dışı olasın bildirimleri güzelce yap güzel menü ile gel sen gerisi hallolur listeye de girersin elbet kilon kilo vermeye çok müsait :)
Korkacak bir şey yok rahat ol kilo verirsen hiçbir sıkıntı olmaz :) hoşgeldin tekrardanKorktum bilemedimtesekkur ederim insallah veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?