Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu günkü menüm
sabah yoğurtlu yulaf ezmesi
öğlen fırında yumurtalı peynirli karnıbahar yoğurt
aksam aynı

süpersin cnm

ÖZGEE konfetiler süperr :)) ya bu arada kaçırmışım, aslının yöntemi nasıl ki?

selam kızlar nasılsınız?

süperrrrsiniz bu hafta herkes ne kadar da güzel kilo vermiş..kocaman kocamn tebrikler :81:

iyilik PERİcim sen napıyosunn

bu haftanın 1. Si 2.8 ile cemrehayal oldu kızlar kişisel rütbemizi değiştiriyoruz...

hoşbuldum cnm, ben de deiştirecek miyim

bugünkü menüm:03.12.10
sabah 1 dilim kepekli ekmekle peynir zeytin
arada yulaflı 3 bisküvi
öğlen ton balıklı salata, 1 dilim kepekli ekmek
akşam az makarna ve salata
acıkırsam elma

off bugün farkettim yaa benim basenler löp löp sallanıyoooooo, sıkılaştırmam lazım napcam ben ya calletics mi leslie mi napayım ben

Son düzenleme:

sende değiştiriceksin canım..
menün güzel afiyet olsun tatlım..
aslının yöntemi bizden oldukca farklı o herseyden yiyor içiyo ama kendine göre azaltarak ve saat 18 den sonra hiç bişey yemiyor.. bu sekilde zayıflıyor..

aslında 18.den sora yememek gerçekten etkili. ben de yapmıştım geçen sene. ama yemek saatleri kayıyo işte. onda işe yarıyosa süper walla:) ben ıvırr zıvırı bırakmadan 1 gr veremiom:/ bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyıorumm

meyvenuulll slm kızlar yaa ben 7.takımdayım ne kaptanımız var ne de yardımcımız listede bir arkadaş dışında herkes yazdı kilosunu bir el atsanızda sonlandırsak neyapacağımızı bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…