- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 448
- 43
Yarim kilo vardir 20 zeytin ahahhah masallah cekirdekleriylede resim yaptinmi beenim kardesim yer vide kalp falan yapardi cekirdekleriyle
yok canım ne yarım kilosu.. bir avuç bile yoktur

ne güldüm bunao halley ler halay olsaydi keske![]()

Tartiyla en gec 1-2 gune barismanizi umuyorum canim :)
Cok tesekkur ederim.
Guzel menu canim , 100 dakika sporda sahane :)
Hic bilmedigim bir seydi tesekkur ederim paylastigin icin canim..
Iyiyim Tubis oyle yogun birgun gecirdim ki ayaklarimin tabani zonkluyor resmen...
Canim esinin dalga gectigini dusunmedim ben ama belki ben dogrusunu biliyorum gibi bir tavir takinmis olabilir.
sen her hafta guzel guzel veriyorsun kilolarini, aynen boyle motivasyonunu dusurmeden devam etmelisin.
Hatta onun bu davranisi seni kamcilamali...
Haklisin her cocugun tuvalet egitiminde davranisi farkli oluyor..
Bir daha deneyecegim yakin zamanda bende...
1 su bardagi 2 ogun icin az degil aslinda ama yarin cok az arttir canim istersen..
Ahh halleyler, tavuk gogsu
15dk yuruyus cezasi geliyor kuzum...
Guzel menu canisi:)
Hicbir sey yememissin Ozlemcim..
Nereleri gezdiniz?
Hosgeldin Senemim, nasil ozlem gideriyor musun?
Ozluyoruz seni canim, tatilinin tadini cikart sonra aramiza don.
Canim buyuk patronlarla guzel gececek bugun, sen elinden gelenin en iyisini yap Busecim..
Kotude dusunme hem diyetine, hem isine devam edeceksin, talihsiz bir seyde olmayacak insallah..
Bizde seni cok seviyoruz, aile gibi olduk burada :)
Guzel menu canim, su biraz az, bugun arttir olur mu:)
inşallah canım ben de bekliyorum o barışma anını

inşallah faydasını görürsün zeytin yağının..
Bir tane hesap var Yasemince diye belki biliyorsundur onun söylediği gibi anneliğin altın vuruşu tuvalet eğitimi:))
Sporun çok güzel yapmışsın mini de güzel bence özellikle cici bebe kısmı
Öyle çocukları hayranım vallahi ama benim o çocuklarla ilgili gözlemim çocuk ya tek çocuk oluyor ya da çocuğa bakıp ilgilenebilecek onunla düzen oturtabilecek yardımcılar oluyor örneğin anneanne babaanne teyze gibi ya da gerçekten çocuğun fıtratında oluyor bu sakinlik benimkiler canavar gibi vallahi bir de yaşları Birbirine yakın olduğu için anlaşamadıkları şeyler çok fazla oluyor öyle yani sağlıklı olsunlar da dün akşamda kızım ateşlendi mesela
Halley Halley Halley Halley Halley Halley Halley Türküyaptım sana bak :)) bence sen bu kadar eleştirinin üstüne artık yemesin :)) Bebek mi düşünüyorsun canım Allah yardımcınız olsun hayırlı zamanda versin
İyi düşün iyi olsun canım her şey bence mutlaka yaparsın sana değer verip öyle bir konuma getirdilersice mutlaka yapabileceğin içindir sadece tecrübe etmek için geliyorlardır diye düşün
Zencefilli tavuk ilk defa duydum o ne ola ki
Amaninn gurbetçinin altın vuruşu :)))
Allah yardımcısı olsun ne zamanda şifasını versin uzaklık çok zor elinin ulaşamaması ben hep çocuklara dua ettiriyorum sevdiklerimize kavuşana kadar bizi onların sadece güzel haberlerini duyur diye:/
Oy minnoş hamile Ben de böyleydim iyice kafayı yiyorum hamile olunca hatta lohusalıkta da üçüncü hamilelik ve lohusalıkdan sonra de eşim artık demişti sana bundan sonra lohusalık falan yok
Ayy bu da uzay bi örnek![]()
evet cici bebe yedim bi tane kızım yiyordu