Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ablacımsen su icmeyi de azaltin dilim limon at , nane at en az 2 litre takibe aldim seni![]()
Kiz birak zeytin yesin yoksa yoksa tahin pekmeze sariyorHarpy ahahhaha yakinda takimimizin resmini cizcek zeytin cekirdekleriyle
![]()
diyorum ya zeytinden sonra biseye odaklanamiyorum ben yesin
Harpy iyide verdi kilo buhafta zeytinler ise yaradi , pekmezden uzak dur yinede sen harpy
EvetSen simdi tum gun bunlarkmi yedin
Arasın iyi olmasına sevindim abla :) valahi saat 12 de çıkacakmış arkadaşım bugun ziyan oldu resmenGuzel birgun olmus canim, sadece bitter ve leblebi biraz fazla kacmis onlarada 300 zip zip gelsin.
Belki yarin odulunu kullanmak istersin :)
Dikkat et canim kendine, mevsim gecisleri hasta ediyor insani..
Cok tesekkur ederim dualarina Fatmacim, Allah razi olsun..
Canim sen gayet guzel her seyin ustesinden geleceksin, hic korktugun gibi olmayacak ben inaniyorum.
Aras bugun iyiydi canim, o iyi olsunda yorgunluk morgunluk her sey gecici..
Guzel menu canim, suyu arttirmaya calis, adimlarinda guzel..
Yarinda erkek arkadasinin dogum gunu kutlamasi guzel gecer umarim, odulunu o kutlamada yapabilirsin..
Melemen, menemen hep karistiriyorum bende artik ogun modum nasilsa ona gore yaziyorum :))
Evet canim Aras carsamba aksami febrile seizure gecirdi, kulak iltihabi ve bronsit teshisi konuldu.
Carsambadan beri hayat durdu, geceleri asiri atesleniyor, insallah bu geceyi sorunsuz atlatabiliriz.
Seninde iyi olmana sevindim..
Ehe eheYENİ EŞ LİSTEMİZ
Kozmogirl17 & @Gonulmeyvesi
Yawrukush & @pomegranate_
@LaMademoiselle & @Huzurvermeyolunda
@fmad & @tomrs
Ellssa &
madamesnow
@Only_Eylul & @Metem
Harpy & @DeryaOnDiet
besive & @kanadali35
@AKovser & @MigiMadid
@Vexena & @gogo2405
haeshin & @Crnemxeren
KIZLAR HEPİNİZE BASARILAR DİLERİM.HERKES ESLERINE SAHİP CIKSIN LÜTFEN.BAKALIM BU HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLACAK.
@Derya_the_queen canım sen yogunsun buara diye eslemedim istersen bi düzenleme yaparım.
Ben hatırlatırım kendimiAyyy umarim unuttugum kimse yoktur
Maalesef iptal oldu canım zatenBira aşırı karbonhidrat içeriyor yalnız bir bütün ekmekle aynı bir şişesi. Az meyve sulu duble votka iç benceMenün güzel patates hariç.
Benim uzmanlık alanım karbonhidrat şeker yağ protein sıfır 1 tek 97 kalori limonla içersen karbonhidrat yükselir ama çok değil 2/3 grMaalesef iptal oldu canım zatenvotka midemi bulandırıyor ama merak ettim tekilanin kalorisi nasıl canim
Abla vallahi yola gelmeye ihtiyacım var benimde çok iyi oldubesive kuzum ozlem fenadir haberin olsun
Sağlıklı menüler aşkınaaaYENİ EŞ LİSTEMİZ
Kozmogirl17 & @Gonulmeyvesi
Yawrukush & @pomegranate_
@LaMademoiselle & @Huzurvermeyolunda
@fmad & @tomrs
Ellssa &
madamesnow
@Only_Eylul & @Metem
Harpy & @DeryaOnDiet
besive & @kanadali35
@AKovser & @MigiMadid
@Vexena & @gogo2405
KIZLAR HEPİNİZE BASARILAR DİLERİM.HERKES ESLERINE SAHİP CIKSIN LÜTFEN.BAKALIM BU HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLACAK.
@Derya_the_queen canım sen yogunsun buara diye eslemedim istersen bi düzenleme yaparım.
Sevgili eşim bu hafta harika menü listelerimiz olsun ikimizn deEllssa oooo eşim
çok sevindim beni derler toplarsın sen
senin birinciliğinle benim obur ruhum törpülenir
![]()
Vardik tatlim. Bugun have oyle guzeldi ki cok gezdik. Cok yorulduk. Biraz midem bozuk hala erken yatayim diyorumVardınız mı kuzum iyi seyahatler ♥
Sefler yemek yapsin yesin bence
Sporumu yaptım sevgili kadınlar45 dk eliptik
@crnemxeren eşim
![]()
Biz ikimiz eşmişiziki yeni birbirimize destek olalım eşcağızım
![]()
Ozlemcim ellerine saglik canim, takimin eli kolusun geecekten*** 4. Takım 640. Etap ***
Yawrukush (59.5///%)
Kozmogirl17 (68.8///%)
LaMademoiselle (49.6///%)
kanadali35 (61///%)
besive (80///%)
Akrrep (70.8///%)
***Citir mi Citirlar 640. Etap***
Derya_the_queen (59.5///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
fmad (57.7///%) 23.08.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 55
pembecanavar (58.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:15.08.19 , baslangic kilosu:61.5 , hedef kilosu:57
tomrs (59.4///%) 613. etaptan mezun uye geri dondu, 20.08.19
stitch (65.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 55
gogo2405 (67.9///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
MigiMadid (87.2///%) 455. etapta Matmazel-nora nickiyle, 6.takimdan diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 80
Harpy (69///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
Falanfilannnn (56.2///%) Yeni uye, bslangic tarihi:29.07.19, baslangic kilosu:59, hedef kilosu:50
madamesnow (65.2///%) Yeni uye (eski nicki kartanesi3741), baslangic tarihi:07.08.19 , baslangic kilosu:68.7 , hedef kilosu:61
april22 (61.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:20.08.19 , baslangic kilosu:63 , hedef kilosu:56
Metem (95.3///%) Yeni uye, baslangic tarihi:29.08.19 , baslangic kilosu:98 , hedef kilosu:80
pomagranate_ (61.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:05.09.19 , baslangic kilosu:63 , hedef kilosu:53
Gonulmeyvesi (69.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
Patlicanmoru (88.9///%) 639. etapta izne ayrildi.
sserendipity (80.4///) 636. etapta 80.4kg ile izne ayrildi
DeryaOnDiet (71.5///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
Huzurvermeyolunda(79.5///%) Yeni üye,başlangıc tarihi:12.09.19, başlangıc kilosu :80.2 , hedef kilosu:65
Only_Eylül (70,8 ///%) Yeni üye, baslangıç tarihi : 13.09.19, baslangıç kilosu :70,8, hedef kilosu:60
Vexana (70.6///%) 630. etapta 13. takimdan mezun olan uye geri dondu, Baslangic tarihi: 15.09.19 , baslangic kilosu: 70.6 , Hedef kilosu:57
Selsalan (64///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 17.09.19 , baslangic kilosu:64, hedef kilosu: 55
haeshin (75.8///%) 492. etapta mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi:18.09.19 , baslangic kilosu: 76.1 , hedef kilosu: 60
crnemxeren (88.2///%) yeni üye,başlangıc tarihi: 21.09.19,başlangic kilosu: 88.2 ,hedef kilosu:72
Buda dursun burda...
Kizlar F Falanfilannnn da sizin takimda basiniza bir eski verdim korkmayin diyesüpersin canımharikasın
tabikide elimden geleni yapmaya çalışacağım canım yarın sabah itibari ile bomba gibi geliyorum![]()