• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

En cok beni ozledin bence, yanlis yazmis olmalisin, klavye hatasi kesin, Ozge'den sonra en cok sizi yazacaktin hata olmus ya da ozlemler uzulmesin diye yazdin anladim ben, soylemem ben onlara, aramizda, belkide isimleri ozlem ya, oradan cagrisim yaptin, kesin oyle.. :KK56::KK70: FitFiliz FitFiliz
Bak ama yaa 😄😄 Sana yazdim ya tatlim ara ara ondan ozlemimi giderdim biraz 😍
Bitanecik kaptisim :KK68:

Son sozcuk yazinin direk ana fikri olmus, soyledigin her seye katiliyorum.
Insan vucudu cok mucizevi bir yapi, sporlada harika egitiliyor...

Cok mu yogundu gunun busem, nobetci iken ne yapiyorsunuz?

Ilk gun icin guzem bir menu canim, bir kac gune duzene girer menulerin.
Egzersiz yapabildin mi hic?

Off o saclar beni yaslandirdi, bos yere okula gidemedi..
Nasil bir yol bulacagiz bilmiyorum, dis gorunusunu acayiip kafaya takmaya basladi, ergenlikte ne yapacagiz bu cocuklaaaa...

Sen memnun olmaya devam edersen yazin bende yaptiririm :)

Aksam slata ve yogurdun yaninda ekmek yemeseydin daha guzel olurmus canim menun.

Tamam busem, tabloya islerim :)

Ihmal etme ablacim...
Canım bu sene okul mevcudu geçen yıllardan fazla ilk haftalar olunca bi de beşler daha okul kurallarını özümseyemedi ilkokulda gibi davranıyorlar. Bi de üstüne üstlük müdür nöbetle ilgili toplantı yaptı dün çok sıkı kurallar koydu. Bi de adam dün sigarayı bırakmış mı acayip sinirliydi bugün. Biz iki nöbetçi diken üstünde kabus gibiydi. Öğrencinin biri koşarken düştü bileği şişti hadi doktora götürdük öbür teneffüs bi beşinci sınıf zil çalmadan WC ye gireyim diye a koş ve düş dizi şişti morardı hop dr gittik yine doktor dalga geçti bizimle. Sonra öğle arası öğrencinin biri sınıf dolabının içine git otur🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Dolabı parçala ki içeri girmesi yasak o saatte biz de yemekhanede yemek yiyen öğrencilerle durmak zorundayız. Ya bir kabustu anlatamam.

24 eylul menum
08:00 - 1 peynirli tost (menumde yoktu ama kizim sabah tost istedi, ona yapinca kendim de yedim :p)
10:00_ 4 yk yulaf, 4 yk yogurt, 2 yk kadar recel
12:00_ sebze yemegi, salata, brokoli haslamasi, 1 dilim limonlu kek sekersiz diyet.
16:00- haslanmis bugday, sebze yemegi (toplamda hepsi 6 yk kadar)
19:00- 1 tabak salata, 4 yk yogurt, 1 dilim ekmek (bu da menu disi)

su: 3lt
spor: yok
Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17 Harpy Harpy

Sabahki tost 2 dlmden mi canım? Öyleyse biraz fazla olmuş olabilir. Yine de kötü değil canım.

kesinlikle tavsiye ederim canim ben de kil teknigiyle yaptirdim kasima cok guzel duruyor.
insallah cumaya guzel bir eksi getirelim de canim, ben iyice tombaak oldum ciktim ::p
o degil karnim da doymuyor yedikce yiyesim geliyor, Bugun 3 ogunu bir anda yedim sonra baktim karnim doymuyor 2 sise su ictim.

Tombalak değildir o balık etlidir kesin 😊 su içmek iyi fikir ama neden doymadığını düşünmek lazım o zaman belkide yeterince protein almıyorsundur:(

😅 tereyağını işkembede erittim zeytin yağını kaşıkla içtim bir çay bardağı içtiğim de oluyor benim ki amaca ulaşmak için herşey mübahtır felsefesi 🤣🤣🤣

Ama keyif almadan yapıyorsan bunun bir sürekliliği olmaz ki canım.. diyet bitince eski yeme düzenine dönersen yine kilolar geri gelir :( ben 1 çb tereyağı içeceğime 50 tane zeytin yemeyi tercih ederim :) ya da sen mi öğretmiştin bana hatırlamıyorum tereyağlı kayısı :D

Son sozcuk yazinin direk ana fikri olmus, soyledigin her seye katiliyorum.
Insan vucudu cok mucizevi bir yapi, sporlada harika egitiliyor...

Cok mu yogundu gunun busem, nobetci iken ne yapiyorsunuz?

Ilk gun icin guzem bir menu canim, bir kac gune duzene girer menulerin.
Egzersiz yapabildin mi hic?

Off o saclar beni yaslandirdi, bos yere okula gidemedi..
Nasil bir yol bulacagiz bilmiyorum, dis gorunusunu acayiip kafaya takmaya basladi, ergenlikte ne yapacagiz bu cocuklaaaa...

Sen memnun olmaya devam edersen yazin bende yaptiririm :)

Aksam slata ve yogurdun yaninda ekmek yemeseydin daha guzel olurmus canim menun.

Tamam busem, tabloya islerim :)

Ihmal etme ablacim...

Canım son cümle aslında cümle değil link :) ama kimse anlamadı galiba :)
Saç konusunda bence bi yolunu bulabilirsiniz. Nasıl bir model istediğini söylesin sen yap mesela. Ya da ona göre kestirin. Jöle gibi şeyler istiyorsa çok güzel bir jöle tarifi var bende ev yapımı %100 doğal sana link atabilirim.

Selam kizlar 🤗 ne var ne yok diye son sayfalari okudum
Harpy Harpy kizin kivircik sacli mi? Cok tatli oluyorlar kivircik sacla 😍 hic orme oyle kalsin bence
@LaMademoiselle daha yeni baslamißsiniz denemeye, bi dur bakalim gamzecim. Takvim yontemini kullanmistik biz 3 -4 ay sonra oldu. Bir de deryanin dedigi gibi bekle
Yawrukush Yawrukush saclari mi :KK57: desene suslu seninki ☺☺ bir arkadasin oglu saclarinin onunu Sariya boyatti daha ikinci sinifa gidiyor hem de :KK70:
@Kozmogirl17 @kanadali35 en cok sizi ozledim ozlemler 😄😄

Burda vakit cok kosturmacali geciyor. Evde eski usul bir baskul var o yuzden net takip edemiyorum kilomu ama bugun haric iyi gidiyordum.

Süpersin canım tatilde diyete devam :) kızımın saçları kıvırcık ama hep ördürmek istiyor canım açık bırakmama hiç izin vermiyor malesef yoksa ben de çok seviyorum saçlarını 😊

Bak ama yaa 😄😄 Sana yazdim ya tatlim ara ara ondan ozlemimi giderdim biraz 😍
Bitanecik kaptisim :KK68:
Ben anlamam , aslan burcuyum, perdelerimi kaldirinca kedi gibiyimdir ama asiri kiskanc bir yapim var, yazdim ben o yukaridaki mesaji listeme:KK70::KK62:Ayni zamanda da hicbir seyi unutmamak gibi kotu bir huyum var, soylemis miydim?:KK48:

Canım bu sene okul mevcudu geçen yıllardan fazla ilk haftalar olunca bi de beşler daha okul kurallarını özümseyemedi ilkokulda gibi davranıyorlar. Bi de üstüne üstlük müdür nöbetle ilgili toplantı yaptı dün çok sıkı kurallar koydu. Bi de adam dün sigarayı bırakmış mı acayip sinirliydi bugün. Biz iki nöbetçi diken üstünde kabus gibiydi. Öğrencinin biri koşarken düştü bileği şişti hadi doktora götürdük öbür teneffüs bi beşinci sınıf zil çalmadan WC ye gireyim diye a koş ve düş dizi şişti morardı hop dr gittik yine doktor dalga geçti bizimle. Sonra öğle arası öğrencinin biri sınıf dolabının içine git otur🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Dolabı parçala ki içeri girmesi yasak o saatte biz de yemekhanede yemek yiyen öğrencilerle durmak zorundayız. Ya bir kabustu anlatamam.
Bu nasil okul canimin ici, hemde 5. siniflar diyorsun:KK57:
Oysaki biz onlarin yasindayken nasayla ortak bilim deneyleri yapiyorduk, yanlissam duzeltin, ben mi yanlis hatirliyorum:KK53:
Saka bir yana sigara icen mudur candir, siz alttan alttan isleyin bunu adama , birde onu mu cekeceksiniz...

Sabahki tost 2 dlmden mi canım? Öyleyse biraz fazla olmuş olabilir. Yine de kötü değil canım.

Tombalak değildir o balık etlidir kesin 😊 su içmek iyi fikir ama neden doymadığını düşünmek lazım o zaman belkide yeterince protein almıyorsundur:KK43:

Ama keyif almadan yapıyorsan bunun bir sürekliliği olmaz ki canım.. diyet bitince eski yeme düzenine dönersen yine kilolar geri gelir :KK43: ben 1 çb tereyağı içeceğime 50 tane zeytin yemeyi tercih ederim :) ya da sen mi öğretmiştin bana hatırlamıyorum tereyağlı kayısı :KK70:

Saç konusunda bence bi yolunu bulabilirsiniz. Nasıl bir model istediğini söylesin sen yap mesela. Ya da ona göre kestirin. Jöle gibi şeyler istiyorsa çok güzel bir jöle tarifi var bende ev yapımı %100 doğal sana link atabilirim.

Süpersin canım tatilde diyete devam :) kızımın saçları kıvırcık ama hep ördürmek istiyor canım açık bırakmama hiç izin vermiyor malesef yoksa ben de çok seviyorum saçlarını 😊
Aaa usenmedim gittim baktim linkmis sahi, ne cahiliz takimca tuuu bize :))
bu arada jole tarifi oyle makbule gecer ki , bize asla elletmiyor, bu sene kiz arkadaslarindan da utanmaya basladi, taaa geceden kiyafetlerini hazirliyor ertesi gunun, esimi biraz daha kizdirirsa, babasi evden atacak haberi yok kuzumun :)))

Kahve yapsin ama yine de haeshin haeshin , tuzlu tuzlu iç ozgecim 😅😅
Bu arada ben de ikinizin muhabbetini hic kiskanmiyorum :KK70::KK22:
Aahahaaha intikam neydi soguk yenen bir diyet yemegi miydi, oyleydi hi hi evet :))

@Metem , pomegranate_ pomegranate_ , @Huzurvermeyolunda kizlar normalde sizlerinde bu hafta cuma gunu deneme sureleriniz doluyor fakat takimin onemli kurallarindan biri olan ,takimda aktif olma hususunda kaptanlar olarak emin olamiyoruz.O yuzden soyle bir karar aldik.Haftaya cumaya kadar takima aktif ugrar, menulerinizi yazar, guzel eksilerle gelirseniz, sizleride esas listemizde gormek istiyoruz. :KK200:

Merhaba kızlar, merhaba kaptan eşim, ne güzel eş olmuşuz bu hafta :)
Bu aralar nefes alacak vakti zor buluyorum o yüzden hiç uğrayamadım buralara, derslerime kayıt süreci bitti artık derslerim başladı, tatilden çok sıkılmıştım ders anlatmayı çok özlemişim. :) anlatımlarla beraber de ayrı bir yoğun süreç başladı tabii.
Kpss çalışmaya karar verdim boş kaldıkça ona bakıyorum işe gidip gelirken otobüste vs okuma yapıyorum sözel derslerde.
Akşamları ehliyet kursum devam ediyor 2 hafta kaldı anlatım derslerinin bitmesine ona yetişmeye çalışıyorum.
Bir sürü parçaya bölünmüş gibiyüm 2 haftadır o yüzden hiç gelemedim buraya. Gelmeye çalışacağım inşallah ama günlük menülerde aksamalar olabiliyor yazarken.
Uygulamada da 2 gündür akşam yemeğimi biraz geç yiyorum ehliyet kursu dolayısıyla :KK43:
Daha önce de yazmıştım gruba dahil edemezseniz de canınız sağ olsun kaptanlarım ben yine ara ara gelir kilo bildirimi yaparım, sizi de heep takip ederim. Çok güzel bir takımsınız maşallah nazar değmesin bol eksili günler görün inşallah. :))

Son düzenleme:
Canim benim Aras iyilesip, Akinda rutin bizi deli etme gunlerine donunce, benimde zevzekligim geri geldi.
Sen gez eglen, dinlen, ogren sonra yine gel, kac kilo alirsan al yine gel :KK48::KK37:
59lara baslangic yapmissin kaptis, ayni kiloda olabiliriz. Sakin gecme beni☺️☺️
Haftaici program yogun 9 -4 arasi pek kafam dolu sorma canim. Haftasonu iyiydi de. Bi de odev veriyorlar her gun. Tatil modu degil pek ama aksamlari cikmaya calisiyorum. Bugun yagmurluydu yine de merkeze infdim, eczaneye filan ugramam lazimdi. Son cektigim fotografi ekliyeyim buranin havasi unpredictable.

Eklentiler

• IMG_20190924_185611.webp
    IMG_20190924_185611.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20190924_191218.webp
    IMG_20190924_191218.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 27
59lara baslangic yapmissin kaptis, ayni kiloda olabiliriz. Sakin gecme beni☺☺
Haftaici program yogun 9 -4 arasi pek kafam dolu sorma canim. Haftasonu iyiydi de. Bi de odev veriyorlar her gun. Tatil modu degil pek ama aksamlari cikmaya calisiyorum. Bugun yagmurluydu yine de merkeze infdim, eczaneye filan ugramam lazimdi. Son cektigim fotografi ekliyeyim buranin havasi unpredictable.
Yogunsun mutlaka Filizim ama 4den sonra hic degilse cik gez, bir kafa dagit, guzel yerler gor canim.
Fotolar cok guzel tarih kokuyor, havasinida Senem soylemisti, sen yagmurlugunu hep hazir bulundur yaninda..
Bize de boyle foto at canim.. :KK200:

Merhaba kızlar, merhaba kaptan eşim, ne güzel eş olmuşuz bu hafta :)
Bu aralar nefes alacak vakti zor buluyorum o yüzden hiç uğrayamadım buralara, derslerime kayıt süreci bitti artık derslerim başladı, tatilden çok sıkılmıştım ders anlatmayı çok özlemişim. :) anlatımlarla beraber de ayrı bir yoğun süreç başladı tabii.
Kpss çalışmaya karar verdim boş kaldıkça ona bakıyorum işe gidip gelirken otobüste vs okuma yapıyorum sözel derslerde.
Akşamları ehliyet kursum devam ediyor 2 hafta kaldı anlatım derslerinin bitmesine ona yetişmeye çalışıyorum.
Bir sürü parçaya bölünmüş gibiyüm 2 haftadır o yüzden hiç gelemedim buraya. Gelmeye çalışacağım inşallah ama günlük menülerde aksamalar olabiliyor yazarken.
Uygulamada da 2 gündür akşam yemeğimi biraz geç yiyorum ehliyet kursu dolayısıyla :KK43:
Daha önce de yazmıştım gruba dahil edemezseniz de canınız sağ olsun kaptanlarım ben yine ara ara gelir kilo bildirimi yaparım, sizi de heep takip ederim. Çok güzel bir takımsınız maşallah nazar değmesin bol eksili günler görün inşallah. :))
Kolayliklar diliyorum canim, cok yogunsun, ozaman soyle yapalim, hayatinin cok yogun bir donemindesin o yuzden listeye girmeden liste disinda bizimle kilo vermeye devam et.
Menulerini her firsatta yaz, vakit buldugunda kafa dagitmak icin sohbete gel olur mu?

Tombalak değildir o balık etlidir kesin 😊 su içmek iyi fikir ama neden doymadığını düşünmek lazım o zaman belkide yeterince protein almıyorsundur:KK43:

Ama keyif almadan yapıyorsan bunun bir sürekliliği olmaz ki canım.. diyet bitince eski yeme düzenine dönersen yine kilolar geri gelir :KK43: ben 1 çb tereyağı içeceğime 50 tane zeytin yemeyi tercih ederim :) ya da sen mi öğretmiştin bana hatırlamıyorum tereyağlı kayısı :KK70:

Aksine keyif alıyorum aslında. Daha önce benzer bir beslenmeyle 5 ayda verdiğim kiloyu 3 sene sonunda aldım o da şöyle son sene kişisel ciddi sorunlarım oldu ailevi alkol yüzünden aldım. Yoksa İnan bana bu şekilde verilen kilo kolay dönmüyor benim gibi çok ekstrem salman lazım😅

Kahve yapsin ama yine de haeshin haeshin , tuzlu tuzlu iç ozgecim 😅😅
Bu arada ben de ikinizin muhabbetini hic kiskanmiyorum :KK70::KK22:
Ben özgeye dünür olcam akını paylaşamıyoruz biz arkadaşlar arasında 😅
Ben de olsam özgeyi kıskanırdım. Özel bir insan iyi ki tanımışım onu💕💕💕 sen dal muhabbetin ortasına hunharca bu bizi mutlu eder 🥰

Kolayliklar diliyorum canim, cok yogunsun, ozaman soyle yapalim, hayatinin cok yogun bir donemindesin o yuzden listeye girmeden liste disinda bizimle kilo vermeye devam et.
Menulerini her firsatta yaz, vakit buldugunda kafa dagitmak icin sohbete gel olur mu?

Çok teşekkür ederim Özge'ciğim bence de öyle yapalım çünkü buraya gelemediğim de kendimi çok kötü hissediyorum, bir sorumluluğu yerine getirmemiş olmanın yükü oluyor üzerimde :(
liste dışında her zaman sizi ziyarete gelip gerek menü bildirimi gerekse kilo bildirimi yaparım ve güzel sohbetlerinize katılırım imkanlarım el verdiğince. :))
Anlayışın için teşekkür ederim kaptanım :)

Bu nasil okul canimin ici, hemde 5. siniflar diyorsun:KK57:
Oysaki biz onlarin yasindayken nasayla ortak bilim deneyleri yapiyorduk, yanlissam duzeltin, ben mi yanlis hatirliyorum:KK53:
Saka bir yana sigara icen mudur candir, siz alttan alttan isleyin bunu adama , birde onu mu cekeceksiniz...
Sorma karısına söz vermiş. Öyle olunca yak bi dene müdürüm diyemedik ya la🤣 ya normalde sakindir aslında bizim okul ama bugün herşey üstüste geldi bana da gelenler geldi🤣

hoş geldin canım. bel fıtığı çok fena inşallah sporla diyetle hafifletebilirsin.
Cok teşekkür ederim insallah canm cok istiyorum inan
Canim aramiza hosgeldin, Ankarada yasiyormussun bende dogma buyume Ankaraliyim :)
Ismim Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, gazi universitesi beden egitimi ogretmenligi mezunuyum.
Bel fitigin icin gecmis olmus , ameliyat oldun mu, egzersiz yapabiliyor musun? En azindan yuruyus gibi bir egzersiz?
Cok memnun oldum :KK200:ameliyat olmadim şükür 4 tane fıtığım varmis ama en büyük sıkıntım diskler arasinda daralma ve sıvı azalmasi var şükür ki yürüyüşümü yapabiliyorum

Sorma karısına söz vermiş. Öyle olunca yak bi dene müdürüm diyemedik ya la🤣 ya normalde sakindir aslında bizim okul ama bugün herşey üstüste geldi bana da gelenler geldi🤣
Bu mudur gecen seneki mudur mudur, hani benim meslektasim olan :KK53:
Al bir dal hacim diyeydiniz hic degilse :))

59lara baslangic yapmissin kaptis, ayni kiloda olabiliriz. Sakin gecme beni☺☺
Neresi burası heykel kim Süleyman Demirel mi o 🙄

Back
X