- 8 Ağustos 2008
- 36.456
- 47.779
- 1.123
Sağol canımCaniim gecmis olsun acil sifalari olsun ins

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımCaniim gecmis olsun acil sifalari olsun ins
Sağol canımAnladım canım..
Yok canım yapamam ben öyle zaten..
Merak ettim de sordum :)
Allah yardımcınız olsun..
Emeğine sağlık canım..
Yarın 1 aylık oluyor :)
Gelip gidiyor ikisi de ama yanımda kalmıyorlar.. Sağolsun kayınvalidem yemek gönderiyor, öyle olunca işim biraz hafiflemiş oluyor.. İnan bir yemeği zar zor ortaya çıkardım sabahtan beri, sürekli bir ağlama hali, bir derdi de yok yani çok şükür, emzik kavgası yapıyor :) düşünce hemen uyanıp ağlıyor, bana kalırsa hiç vermicektim ama ver ver rahat olur dediler, işte bu da emzik vermenin sonu..
Çok geçmiş olsun canım..
Dikkat edin çocuklara, nedir bu böyle büyükler hasta çocuklar hasta![]()
Bu hafta eşimYENİ EŞ LİSTESİ
Kozmogirl17 & @Akrrep
@Yawrukush & @haeshin
F Falanfilannnn & @fmad
@LaMademoiselle & @besive
@Huzurvermeyolunda & @AKovser
@tomrs & @DeryaOnDiet
@Harpy & @MigiMadid
@kanadalı35 & @gönülmeyvesi
@Vexena & @pomegranate_
@gogo2405 & @Crnemxeren
kızlar cuma günü bildirim yapılmadıgında eslerınız yanlız kalıyor bunu tekrardan hatırlatmak isterim katılmak istemiyorsanız söylemeniz yeterli
Herkese basarılar .
Nasıl yaniSenin esinEllssa
Burda herkesin menulerini yorumluyorsun ama ozellikle kendi esininkeri daha cok yakindan takip ediyor yorumluyorsun oda seninkileri tabi takipediyor.birbirinizi yeri geliyor simartiyorsunuz yeri geliyor elestiriyosunuz cumadan cumaya birbirinizden sorumlu oluyorrsunuz anlicagin. Ayni zamandada diger eslerle rakip oluyorsunuzz.
cuma gunu kilobildirimi yapiliyor ya orda hesaplagimiz yuzdeleride toplayip es sayisina boluyoruz birinciyi seciyoruz.
Birinciye buyuk odul dondurma
Aslinda odul falan bahane iste hem birbirimizi tesvik ediyoruz hem egleniyorux.
Canim bendim ama yeni arkadaslari unutmusum onlarla esledim seninle kendimi sen suanda
Hmmm...YENİ EŞ LİSTESİ
Kozmogirl17 & @Ucyuzbesyuz
@Yawrukush & @haeshin
F Falanfilannnn & @fmad
@LaMademoiselle & @besive
@Huzurvermeyolunda & @AKovser
@tomrs & @DeryaOnDiet
@Harpy & @MigiMadid
@kanadalı35 & @gönülmeyvesi
@Vexena & @pomegranate_
@gogo2405 & @Crnemxeren
Ellssa & @Melegimkorusun
kızlar cuma günü bildirim yapılmadıgında eslerınız yanlız kalıyor bunu tekrardan hatırlatmak isterim katılmak istemiyorsanız söylemeniz yeterli
Herkese basarılar .
* @akrrep onceki paylasamimda sen benim esimdin ama ben yeni gelen arkadaslarimizi tamamen unutmusum o yuzden ayrilmak zorunda kaldik![]()
Aa canım yaa kıyamamKIzlar herkesten özür dileyerek başlıyorum.. iki gündür hiç giremedim çünkü dünkü depremde asansörde tek başıma kaldım... kalp rahatsızlığım var biliyorsunuz kalbim sıkıştı.. saatlerce telefonlar çekmedi kimse bana ulaşamadı ben kimseye ulaşamadım... iki arkadaş gördü sonda saatlerce yanımda kaldılar ALLAH razı olsun. Bugün de doktora gittim hemen eşim izin filan aldı. Gözüm doğru düzgün bir şeyi görmedi kusura bakmayın lütfen RABB im korusun beterinden çok kötü anlardı
@YawrukushKozmogirl17
Ellssa
Sağol canım daha iyi çıkardılar şükürHarika canim
Canim sarmayi carsamba gunu yaptim, persembe Vanessayla bulusacagiz diye bir gun oncesinden hazirladim ki dun yemek derdim olmasin.Bende aylardir ilkkez yaptim.Aras okuldayken oda, yoksa ne mumkun :)
Harika
Cok guzel bir eksi canim
Tebrikler Huzurcum, listeye girisnde hayirli olsun..
Valla daim olsun bu azmin Busem , cok iyi gidiiyorsun..
Yorgun olman cok normal Fatimem, daha yeni dogum yaptin, bebegin cok kucuk, surekli ilgilenmek zorundasin, geceleri uyanir uykunu alamazsin...
Sen kilo vermek icin kendini ne zaman uygun hissedersen biz hep buradayiz, kendini uzme olur mu..
Her zaman yaz canim..
Tebrikler canim
Tebrikler Gamzecim, nasil oldun canim?
Supersin Goknurcum
Bu ne guzel eksiydi yaaaa
Citir mezunum tebrikler
Nerelerdesin aslicim?
Diyetin nasil gidiyor?
Cok guzel bir eksi kuzum
Tebrikler Deryacim
Adet yakinsa ekside olman bile guzel canim, ne var ne yok?
Harikasin neredeyse mezun olacaksin
Canim kesin kararliyim diyorsan onumuzdeki hafta aktif bir katilim sagla, listeye alalim Fatimem..
Tebrikler canisi, nasil gecti gunun?
Cok gecmis olsun canim, nasil durumu hastanizin, daha iyi mi?
Guzel haberlerinizi bekliyoruz..
Fevkaladenin fevkinde
Mezun oldum olacagim canim :)
Ellerine saglik Ozlemim
@haeshin oooo busem kizlara eski amazonlari gosterelim bu hafta
Guzel menu canim, su miktarinda gayet iyi, egzersizinde artmis :)
Harika bir menu su biraz az arttirirsan super olur :)
Hic bisey yememissin kuzum, su da icmemissin , bugun dunun acisini cikart, guzelce beslen...
Canim cok uzuldum , Allah korusun, esirgesin hepinizi bir daha yasatmasin..
Cok gecmis olsun, daha iyi misin bugun?
Ah yine atesliyiz Huzurcum...
Yarin odul ogunu yapabilirsin benden izin var
Borek odulluyse ye kesin
Bu ne bicim takim kaptani
Ozlemcim masallahin var odul dahi yapmiyorsun, beslenme duzenin cok saglikli, sapka cikariyorum sana
Suan ilaclarin etkisiyle atesi yok ama ilaclarin etkisi gecince ne olacak Allah bilir canim...
Sağol canım daha iyi şükürçok geçmiş olsun şimdi nasıl
Daha iyiyim canım hamdolsunHoşgeldin canım..
Nasılsın?
Hastanız nasıl oldu?
Tamam canımCanim bendim ama yeni arkadaslari unutmusum onlarla esledim seninle kendimi sen suandaMelegimkorusun la essin.
Daha iyi canım çok şükürEllssa canim nasil oldu hastaniz
Ya insallah toparlar biran önce kuzumCanim kresin icerisinin isisi bizim evler gibi, terleyecek kadar kosma vs olmuyor okulda , sadece disarida oynama saatleri var gunde 40dk ki hava burada 30 derece suan, usume imkani yok.Arasin bagisikligi zayif, eger okulda hasta cocuk varsa direk onada bulasiyor diye dusunuyorum ben
Canim nasilsiniz aklim sizde, insallah kuzularimiz atesten kurtulurlar...
Hosgeldin canim, yogunsun , yemek saatlerinde kosturmacada degismis normal az kilo vermen, uzme canini.
Her sey yolunda mi, keyfin yerinde mi?
Canimsin Feyzos...
Bir bilsem Tugbacim , 2 oglum var, buyugum hic Aras gibi degil, aras havadan nem kapiyor
Leslieye basladin galiba canim cok sevindim.
su icmeyi hatirlaman icin , gozuunun onune surahi hazirla koy mutlaka..
Sagolsun Vanessa hakkaten busem, gecenin 3-4 unde bile uyaniksa, beni online goruyorsa hemen yaziyor.
Oda olmasa burada kafayi yerdim net...
Canim bosver otlu boregi sen , keto borek candir:)
Azminden, kararliligindan, alnindan operim seni...
Canim cuma ya da cumartesi gunu odul olarak bir dilim pastani ye Fatimem, sen emiziriyorsun, cok sIkI bir diyet yapmana gerek yok, zaten emzirirken gidecek kilolar..
Tamamdir canisi F Falanfilannnn hosgeldin esimiz :)
Nasilsin canim :)
Bu menulere hep yorum yaziyorum, yine yazayim, okadar sagliksiz ki bu menuler, kendi sagligin icin duzenli bir yeme aliskanligina gecmelisin canim...
Bizde 2 gundur mahvoldukInsallah bugun toparlanir hicbir sIkintisi kalmaz canim...
Fistikli sarma yaprak ve patates hepsi bir arada biraz fazla geldi bana canimCUMARTESI MENUM
SABAH
2 dilim yumurtali peynirli ekmek
15 tane kadar patates kizartmasi
1 kk tulum peyniri
15-20 adet vardir zeytin
Domates, salatalik
OGLEN
10 tane kiymali sarma
4 kasik kabak yemegi+1 kasik yogurt
ARA
Filtre kahve
2 dilim fistikli sarma
AKSAM
Barbeku eti (yemek yapamadim, buzlukta vardi)
Salata
SU: bilmiyorum ne kadar oldu 8-10 bardak ictim, surahi hazirlamadim..
SPOR: Yok.
@haeshin , F Falanfilannnn