• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah 9.00
kasarli yumurtali menemen
Zeytin
1 haslanmis yumurta sarisi
2 dilim tbe
2 bardak cay

Ara
1 armut

Oglen 13.00
1 kase tarhana

Ara
1 avuc fistik

Aksam 19.30
5 kofte
3 yk pilav
1 bardak ayran
3 tane biber tursusu

Su:2.5 litre
Spor parkta yuruyus
Yapabilirsem yatmadan leslie yapacgm
Süper canım maşallah 🧿☺️

kuzlar valla fena durumdayız bazı eşimin ailesiyle ilgili çok anlatmak istemediğim sıkıntılar oldu.
kendimi çok fazla şiş hissediyorum kasıklarımda ağrı var.
kumburgazda çok güzel bir yazlık bulduk eşyaları içinde denize sıfır sitede tüm sitede kadının alrabaları vs var. kadının kızı oturuyormuş satıp marmariste yazlık aşacakmış ama annesinin yazlığı var zaten diye satıyormuş. çok içimize sindi ve fiyatı da uygun ama kredi çekeceğiz vs tek yatırımımız boşa gitmesin istiyorum. deprem malumunuz
bilgisi olan varsa allah aşkına bi yazsın.
onun dışında menülerimi yarın yazacağım hiç iç açıcı değiller ama söz pazartesi başlıyorum

Cumartesi menü

11.30
1 elma

14.00
Tavada yağsız et
1 orta boy haşlanmış patates
Domates, salatalık

15.00
1 kupa çay

18.00
1 bardak ev yoğurdu

18.30
1 kase mercimek çorbası

Su 1.5 litre
Az yemissin canim, ama kuzundan dolayi yiyememissin firsat bulup nasil gecti gunun?

Afiyet olsun kuzum ye tabi arrada kendini odullendir metobolizmanida sasirt ki daha hizli yag yakimi olsun.
Oooo buyuk sorumluluk ama ben Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ne guveniyorum bu hafta cok istekli.

Cocuklarimizi emanet ediyoruzda iste nasil bakiliyor kimse anasi babasi gibi bakamaz illa ki de sizin orasida fazlaymis yani.

Bilmem kriterlere uygunmuyum ki bekliyorum bakalim😂😂

Canim bulasici bisey olsa @haeshin in dedigi gibi kulucka donemi olur vs hmn atez yapmaz 30.derecede terlerdir siniflardan disariya gore soguksa hoop usutuverir ole hemen ateslenir.benim oglum uyurken bile su gibi olr bazen gece bile degisirim ustunu

Gonderirsen eger sıkı sikı tembih et kuzum cocuk onlar illa atlayip ziplardir sirti islanirdir degismiyolarsa bile sirtina bi bez falan koysunlar.
Bu arada annen mi gelcek cok sevindim kuzum allahim tez kavustursun sizin.😚😚

Aynn canim insan stresten sinirden yiyor bende aksam yemegi yemicektim aaa bi bakmisim yemisim hep oglanin yuzunden.
Gonderiesek sIki sIki tembihlerim bu sefer ama ne kadar dikkate alirlar bilmiyorum.
Dun saglam dagittim canim, bugun normale donuyorum.

Bana Haziran’da gelecekler en son ben istedim ben o zamana kadar mezun olurum inş🙏🏻
Mezun olup gunde dagitabilirsin Busem :)

Özge ödül menüsü olmuş ama önemli değil hastalıklarla uğraşmak çok zor enerjini ani arttıracak da olsa iyi ki yemişsin
Evet canim sarmalar hic aklimda yoktu oyle modum dusuktu ki resmen ani kurtarmak icin yedim..
Zaten boyle kilo almistim ben, zayif noktam bu, stresle yiyorum..

Son anda patatesle mantiyi yemeyeydin keske canim birde gec saatte yemissin direk kilo olarak donus yapacak sana :KK43:
Suda az icmissin. Ben kucuk su siselerini doldurup tezgahin ustune koyuyorum. Mutfagai gidp geldikce iciyorum.
Canini skan seni sinir eden durumda bir an evvel duzelir insallah..

Yok canm tam bugday ekmegi. Normalde cayi sekersiz icebiliyrm ama kahvalti yaparken azda olsa o seker tadini almam lazim yoksa kahvaltidan zevk almiyorum.
Dun gece toplasam 2 saat anca uyuyabilmisimdir. Gunboyuda kucuk kizimla ugrastim. O yuzden o uyudugu an bende yataga attim kendimi. Spor falan gormedi gozum. Bugun fazla yapar acigi kapatirim insallah :KK66:

Guzel olmus menun 😊

Son anda sigara boregini yemeyeydin iyiydi ☺

Yawrukush Yawrukush cocuklar bir an evvel iyilesirler insallah. Bizimkinin atesi yok ama huzursuzlugu tam gaz devam. Sanki surekli bir yerini cimcikliyorlar gibi agliyor. Allahim hepimizin cocuguna saglik sihhat versin
Canim uykusuzsun , yorgunsun, uzgunsun seni o kadar iyi anliyroum ki..
Bugun nasil kuzun ,daha huzurlu mu?
Bizde cok sukur idare ediyoruz..

Merhabalar kızlar🤗 Kozmogirl17 Kozmogirl17 sabahtan bir ara takıldım burda öğleden sonra dışarı çıktık sonra yemek çocuk sonra rahatsızlandı öksürük kusma şükür ateşi olmadı giremedim buraya 🙈
Cumartesi menüm
Sabah 10:00 2 yumurtayla mantarlı omlet, 5 zeytin, 2 dilim kasar peyniri, 3 dilim sucuk domates salatalık kapya biber yedim

15:00 10 adet çiğ fındık

19:00 6 köfte+ salata

Spor sadece 6000adım suda 2 litre içtim
Cok gecmis olsun canim benim kucuk oglumda 2 haftadir hasta, tam iyilestik diyoruz yeniden atesleniyor.
Insallah ateslenmeden, kotu olmadan atlatirsiniz, cocuklar hic hasta olmasin...
Acil sifalar diliyorum..

Çok çok geçmiş olsun daha önce kreşe falan gidiyomuydu kreşe başlayan çocuklar ilk yıl çok daha fazla hastalanır vücutları yeni mikroplarla tanıştıkları için belki doktoruyla görüşüp bağışıklık güçlendirici bişeyler başlanabilir. Bizde 3 hafta önce kreşe başladık ve herhafta öksürük burun akıntısı oluyo bir hafta ateşi çıktı allahtan ateş çok olmuyo. Tekrar geçmiş olsun üzüldüm
Bu ay basladi krese canim, ilk deneyimimiz..
Doktora sordum 3 yastan once elzem bir durum olmadikca vitamin vs tarzi bir ek vermiyoruz dedi.
3 yastan itibaren jelibon tarzinda vitaminler alabiliyorlar, aralikta kismetse 3 olcak oglum.
Herkes ayni seyi soyluyor , arkadaslarimiz vs, okula baslayinca uzun sure tum cocuklar hasta oluyormus :(
Buyuk oglum olmamisti boyle, kucugum hemen hasta oluyor.
Sizede cok gecmis olsun canim, cocuklar hasta olunca hayat duruyor...

İyi Pazar’lar herkese 🌸🌸 ben genelde yazılanları okuyorum ama kişi sayısı çok yaa yazılanları çok birleştiremiyorum konular bende parça parça kim ne yazdı sonuç ne o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar yorum çok yazamazdım Kişiler oturdukça konuları daha rahat takip ederim sanırım 🙈 birde ben bu alıntı olayını tam yapamıyorum mesela alıntı yapıp yorum yapıyorsunuz ya sonra aynı mesajda yine alıntı yapıyorsunuz ona da yorum yazıyorsunuz, onu bilmiyorum telden girdiğim için mi olmuyor acaba 😁
Canim yavas yavas takimdaki arkadaslari taniyacaksin, takima alisaacaksin, ilk basta herkese boyle oluyor :)
Sen firsat buldukca mesaj yaz, bizle sohbete katil.
Alintilari soyle yapiyoruz, mesajlarin sag alt osesindeki alinti butonuna basiyorsun alintilamak istedigin mesajlari, sonra en asagida alinti mesajlari ekle diyor, oraya basip, tum alinti mesajlarina cevap yazip, cevaplaya basiyorsun :)

Gercekten cok ise yariyor benim koca dana hala emiyor sonradan cok rahat edicen ama pusetine falan koyup mutfaga yanina alsan mudahalen kolay olur ben ole yapardim mutfak tezgahina koyardim pusetide elimin altinda uyurdu bide muzik acardim ohhh
Eki Görüntüle 2540517

Bak bizim memelere
Oyy masallah bu pasaya, Ozlem nas,felak oku bol bol, cok guzel yavrum, Allah esirgesin...

Sağol canım daha iyi çıkardılar şükür🌙
Cok sevindim canim, daha iyi olsun insallah, sen nasilsin?

Ya insallah toparlar biran önce kuzum
Bugun daha iyi gibi cok sukur Tugbam sen nasilsin, tasinma durumlari ne alemde?

Dunku menü

Sabah
Domates ezmesi yag baharatladim ince bir ekmekle yedim kayisi cayiyla

Arada yesilcay sütlü

Aksam
Bulgur pilavi yedim bizim orda cok güzel yapilir dayanamadim biraz yagliydi ama yedim 5 6 kaşık baskada birsey yemedim zaten

Sonra kiraz sapi cayi ictim

Ve 30 dk lesli yaptım ilkkez yaptım hayatimda o yuzden daha fazlasina dayanamadım 45 dk hedefiyle başlamıştım 😂
Lesli yapmissin hayirli olsun canim ,15 dk olani bile yapsan yeter.
Nasil zorlanmadin degil mi?
Menunde guzel ,bulgur pilavini nasil yapiyorsunuz, ozel bir tarif mi?

Fistikli sarma yaprak ve patates hepsi bir arada biraz fazla geldi bana canim
Odulun dibi dibine vurdum, taslayin beni :KK43:

Hulyacim tekrar hosgeldin aramiza, beraber cok guzel kilolar verecegiz, insallah hayirli zamanda da anne olursun.
Elazigda mi yasiyorsun, bende aslen Egin, Kemaliyeliyim , belki bilirsin:)
Ismim Ozge, 31 yasindayim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.

Ctsi

Kahvaltı
Menemen
Ekmek 2-3 dilim belki az daha fazla
Bir parça peynir

2 aşure:KK43:

Su böreği
Kek
Lahana sarması
(Evde değildim)

2 tabak çorba akşam

Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Feyzos sana yorum yapamicam cunku dun bende odulun dibine vurdum :)

Iyi yapmissiniz canim saglik daha onemli demekki aras icin daha erken saglik olsun annende gelirse insallah rahat edersiniz biraz
Insallah canim 2 ay gelse, ne guzel olur benim icin, rahat bir nefes alirim...

İyi Pazar’lar kızlar yoldayım çok okuyamıcam menümü yazıyorum hemen
300 gr sardalya
Marul salatası
Semizotu kavurması üstüne sarımsaklı yoğurt
50 gr çiğ ayçekirdeği direk çiçeğinden yedim tam mevsimi😋
Spor 1 saat yürüyüş
aycekirdegiiiii ne yerdim ciceginden kucukken ,afiyet olsun canim...

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bugub aiile ziyaretine gitik arkadasin cöcougu bogmaca olmustu onugörelim diye dogru duzgub yazamadim eve yeni geldik yenek ekmek ancsk girebildim
Cok buyuk gecmis olsun , nasildi arkadasinin cocugu?

Iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah 9.00
Zeytin
2 dilim tbe
2 bardak cay

Ara
1 armut

Oglen 13.00
1 kase tarhana

Ara
1 avuc fistik

Aksam 19.30
5 kofte
3 yk pilav
1 bardak ayran
3 tane biber tursusu

Spor parkta yuruyus
Gayet guzel bir diyet gunu olmus canim :)

slm kizlar giremedim bir turlu acilmadi kk.
Nasilsin Ozlemcim, gunun nasil geciyor?

kuzlar valla fena durumdayız bazı eşimin ailesiyle ilgili çok anlatmak istemediğim sıkıntılar oldu.
kumburgazda çok güzel bir yazlık bulduk eşyaları içinde denize sıfır sitede tüm sitede kadının alrabaları vs var. kadının kızı oturuyormuş satıp marmariste yazlık aşacakmış ama annesinin yazlığı var zaten diye satıyormuş. çok içimize sindi ve fiyatı da uygun ama kredi çekeceğiz vs tek yatırımımız boşa gitmesin istiyorum. deprem malumunuz
onun dışında menülerimi yarın yazacağım hiç iç açıcı değiller ama söz pazartesi başlıyorum
Canim esinin ailesiyle ilgili duruma bir yorum yapamayacagim cunku kelin merhemi olsa kendi basina surermis hesabi benimki..
Umarim guzellikle hallolur sorunlar..
Yazlik icinse , kumburgaza hic gitmedim ama hep guzel seyler duydum orayla ilgili..
Enine boyuna tartip bicmekte fayda var yatirim yaparken, icinizede siniyorsa, kredi cekilir, borclanilir, odenir bunu kafaniza takmayin.
Eger bu sekilde yatirim yapmazsaniz, hicbir seyin sahibi olunmuyor, mecbur borclaniliyor.
Hakkinizda hayirlisi olsun.. :KK200:

Hulyacim tekrar hosgeldin aramiza, beraber cok guzel kilolar verecegiz, insallah hayirli zamanda da anne olursun.
Ismim Ozge, 31 yasindayim, 2 oglum var, abdde yasiyorum, beden egitimi ogretmeniyim.

iyiz sukur , nasil oldu aras umarim bugun daha iyidir . sende her firsatta dinlen yorma kendini 😘

Az yemissin canim, ama kuzundan dolayi yiyememissin firsat bulup nasil gecti gunun?

Gonderiesek sIki sIki tembihlerim bu sefer ama ne kadar dikkate alirlar bilmiyorum.

Evet canim sarmalar hic aklimda yoktu oyle modum dusuktu ki resmen ani kurtarmak icin yedim..

Cok gecmis olsun canim benim kucuk oglumda 2 haftadir hasta, tam iyilestik diyoruz yeniden atesleniyor.
Acil sifalar diliyorum..

Doktora sordum 3 yastan once elzem bir durum olmadikca vitamin vs tarzi bir ek vermiyoruz dedi.
3 yastan itibaren jelibon tarzinda vitaminler alabiliyorlar, aralikta kismetse 3 olcak oglum.
Herkes ayni seyi soyluyor , arkadaslarimiz vs, okula baslayinca uzun sure tum cocuklar hasta oluyormus :KK43:
canim o vitaminleri unut , onlar hic bir ise yaramiyo , isyerimize gelen bir cok dr. var ben sormustum onlari sakin verme bos onlar demislerdi . kemik suyu kaynat ama 1 saat suruyo kaynatmasi en son icine sirke koy ,kaynat . soguyunca buz kalibina dok dondur ne pisirirsen bu et sularindan ekle , sut ,.peynir yogurt yesin bolca ,

Pazar menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı kahve
10:00 low carb pizza yedim birde domates ve salatalık
16:00 15 tane kadar çiğ fındık
19:00 et sote, pırasa kavurması ve yoğurt

Spor 8000 adım yürüyüş yaptım
Suyu da 2lt tamamlıcam inş

Ellssa Ellssa
hindistan yagli kahve nasil oluyo resim varmi:KK64:

hayirlisi olsun yazlik alinda gelip kalak gamze:KK53:,siklntllardan kurtulursunuz

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bugub aiile ziyaretine gitik arkadasin cöcougu bogmaca olmustu onugörelim diye dogru duzgub yazamadim eve yeni geldik yenek ekmek ancsk girebildim
Auyy herkeste turlu turlu dert var iste nasildi yavru iyi miydi canim cok gcmis olsun.
Iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah 9.00
Zeytin
2 dilim tbe
2 bardak cay

Ara
1 armut

Oglen 13.00
1 kase tarhana

Ara
1 avuc fistik

Aksam 19.30
5 kofte
3 yk pilav
1 bardak ayran
3 tane biber tursusu

Spor parkta yuruyus
Esimmmm begendim menunu suyunu yuruyuste guzel ama leslie de yap usenme
Pazar menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı kahve
10:00 low carb pizza yedim birde domates ve salatalık
16:00 15 tane kadar çiğ fındık
19:00 et sote, pırasa kavurması ve yoğurt

Spor 8000 adım yürüyüş yaptım
Suyu da 2lt tamamlıcam inş

Ellssa Ellssa
Guzel canim
Kizlar Aras bugun daha iyi , gelebildim kisacikta olsa takima..
Menulere baktim, alintilarimi yaptim, yazayim hemen :)
Cok sukur canim bence krese gitmek istemedigi icin aras tebesir tozu yutuyor 😊😊😊sizi kandiriyor insallah hep iyi olur canim
Ayyy bak simdi biz merak ederiz anlatta surda iki dedikodu yapiverelim kiz.stresini atarsin hem valla bak sır cikmaz bizden.bence sen o menuleri hic yazma pazartesiden basla 😂😂😂cok basin agrir burda yoksa😎😎😎sen ozlemle es olmusmuydun bu arada kanadali35 kanadali35

Acil sifalar diliyorum..

Herkes ayni seyi soyluyor , arkadaslarimiz vs, okula baslayinca uzun sure tum cocuklar hasta oluyormus :(
Gonderme bosver canim gunluk oyun gruplari falan yokmu o tarz yerlere gotur olmadi kucukller daha ya kiyamiyorum ben anne cocugu daha dursun yaninda mis kokulu
Canim yavas yavas takimdaki arkadaslari taniyacaksin, takima alisaacaksin, ilk basta herkese boyle oluyor :)
Sen firsat buldukca mesaj yaz, bizle sohbete katil.
Alintilari soyle yapiyoruz, mesajlarin sag alt osesindeki alinti butonuna basiyorsun alintilamak istedigin mesajlari, sonra en asagida alinti mesajlari ekle diyor, oraya basip, tum alinti mesajlarina cevap yazip, cevaplaya basiyorsun :)

Oyy masallah bu pasaya, Ozlem nas,felak oku bol bol, cok guzel yavrum, Allah esirgesin...

Cok sevindim canim, daha iyi olsun insallah, sen nasilsin?

Bugun daha iyi gibi cok sukur Tugbam sen nasilsin, tasinma durumlari ne alemde?

Lesli yapmissin hayirli olsun canim ,15 dk olani bile yapsan yeter.
Nasil zorlanmadin degil mi?
Menunde guzel ,bulgur pilavini nasil yapiyorsunuz, ozel bir tarif mi?
Ayyy sormaa annem geliyor sabahtan bi basliyor aksama kadar gelip gittikce okuyor valla bazen gece bende cok agladiklari zaman okuyorum sakinliyorlar baya baya

Olmaz mi kuzum ya insallah gelirde hevesin yari kalmz
hindistan yagli kahve nasil oluyo resim varmi:KK64:
Biz takimcak bole merakliyiz😂😂

Back
X