ekmek yemezsen makarna pilav sorun olmaz canım . besin değişimleri var ya .
oyy oyy oyyyy zevk dorukta olmuş :)
güzel olmuş her şey :)
senin menülerini cuma günü tartıdan sonra değerlendirmeye alıcam karbonhidratı bol menülerinin çünkü, kilo verebiliyormusun göreyim bi :) herkesin bünyesi bir değil çünkü sen verirsin belki. şua n ne durumdasın eksi çıkıyormusun cuma gününe göre ?
her şey çok güzel olmuş.
ohh ohh çok güzel gitsin kilolar, ne kadar su o kadar eksi ,sporun suyun muhteşem . menülerinde de elinden geleni yapıyorsun ,karşılığını alacaksın bunların :)
çok şükür iyi gibi canım . babam konuşmuyor hiç . annem de sitemli ama konuşuyor . :) idare ediyoruz . sağolasın sorduğun için
özge sen bizi sevmiyomusun yoksa
Yawrukush

söylediğin gibi menü diyete uygun olmamış . en azından akşam salata ,yoğurt , az da çorba şeklinde olsaymış iyi olurmuş sanki.
anladım canım :) genel olarak dedim çoğu kişi yapmıyor da . motivasyon açısından nasıl mutluysan öyle yap tabi :)
her şey muhteşem olmuş deryacım . şy wasa burda nerede satılıyor acaba tadını çok merak ediyorum ,rastlarsdam bir yerde alacağım hemen :)
öğlen yeter ki tatlıyı yiyim de yemek yemesem de olur demişsin herhalde, 2 kaşık çorbayla azıcık makarna da bi kalori yoktur zaten yemekten sayma onları

menün güzel olmuş canım kalori açısından . su çok güzel . spor da güzel :)