• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cumaya tam gaz devam

Benim bildigim derya giyer atardi bize resmi

Guzelllll

Menun guzel canim

Aksam tek bulgur olmamis ama az temissin zaten insallah tartida etkilemez canim seni

Aksam ki ikinci ara ne anlamadim kuzum gereksiz olmus bence ama sprlar yine sahane

Hamsi tava biraz kalorili olmus canim ama menun genel olarak guzel

Senin de menun iyi olmus canim afiyet olsun.

Canim sporu arttir biraz daha menuler cok guzel ama sporlar az gibi bi sure sonra sporla desteklemezsen diyetini kilo vermen yavasliyor bi sonra ku diyetisyen kontrolun nezaman

Ya gicik oluyorum bende de var o gogus pronblemi

Tursu cok odem yapiyor persembe sakin yeme aman diyim

Insallah eksi gelicek canim bende seni takipteydim bi geldin kayboldun anlam veremedim keske is cikisi falan 5 dakikani almax menunu gunluk paylassan cunku listedesin ve senj takip etmemiz gerekiyor

Bu hafta guzelllll bir eksi gelmeli canim cunku yuzdeniz 2 ye boluncek

Sporun guzel ama aksamlari bence bulgur makarna pilav tuketmesek daha guzel veririz oglen yiyin aksama birakmayin canim

Erken tartildin canim bence ve hemen odullendirdin kendini eger her seferinde bozucaksan bence tartilmamalisin cumaya odul yok sana
Akşam 22:30 da yedim 3 de uyuyorum acıkıyorum o zamana kadar ama artık yememeye çalışıcam.

benim de göğüslerimden dolayı başkasında uzun duran elbiseler bende kısa duruyor . ne giysem yukarı çekiyoro_Oiçine sinen bir şey bulursun umarım :)

güzel olmuş menün :)

tamam canım :) aslında sabah burdaydım da nurun yazısından sonra geçmişi okumaya daldım ne yazdım acaba diye , sonra da senin bildirimi kaçırdım demekki yazdığını göremedim . telefondan girince sıkıntı oluyor okumak . telefonum biraz arızalı gibi . genelde bilgisayardan giriyorum .
benim de popodan dolayi cekiyor elbiseler ve tabii kilodan da dolayi :P bulamazsam artik son ihtimal bu bakalim noelden sonra yine bakacagim

Cumaya tam gaz devam

Benim bildigim derya giyer atardi bize resmi

Guzelllll

Menun guzel canim

Aksam tek bulgur olmamis ama az temissin zaten insallah tartida etkilemez canim seni

Aksam ki ikinci ara ne anlamadim kuzum gereksiz olmus bence ama sprlar yine sahane

Hamsi tava biraz kalorili olmus canim ama menun genel olarak guzel

Senin de menun iyi olmus canim afiyet olsun.

Canim sporu arttir biraz daha menuler cok guzel ama sporlar az gibi bi sure sonra sporla desteklemezsen diyetini kilo vermen yavasliyor bi sonra ku diyetisyen kontrolun nezaman

Ya gicik oluyorum bende de var o gogus pronblemi

Tursu cok odem yapiyor persembe sakin yeme aman diyim

Insallah eksi gelicek canim bende seni takipteydim bi geldin kayboldun anlam veremedim keske is cikisi falan 5 dakikani almax menunu gunluk paylassan cunku listedesin ve senj takip etmemiz gerekiyor

Bu hafta guzelllll bir eksi gelmeli canim cunku yuzdeniz 2 ye boluncek

Sporun guzel ama aksamlari bence bulgur makarna pilav tuketmesek daha guzel veririz oglen yiyin aksama birakmayin canim

Erken tartildin canim bence ve hemen odullendirdin kendini eger her seferinde bozucaksan bence tartilmamalisin cumaya odul yok sana
giydim de sadece magazada giydim canim, hic degilse bir secenegim olsun diye ama hala bakiyorum baska birseyler

Merhaba kızlar dün yazamadım hem miisafirim vardı hemde çok kötü üşütmüşüm göğsüm sancılanıyor
Çarşamba menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Ara
Türk kahvesi

Akşam
3 kaşık pilav et
1 biber dolma
1/2 çorba
1 ıspanaklı kiş
Kereviz salatası
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş ev işi misafir geldi sürekli ayaktaydım yemek için

Merhaba kızlar dün yazamadım hem miisafirim vardı hemde çok kötü üşütmüşüm göğsüm sancılanıyor
Çarşamba menüm
Sabah
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir

Ara
Türk kahvesi

Akşam
3 kaşık pilav et
1 biber dolma
1/2 çorba
1 ıspanaklı kiş
Kereviz salatası
Su 1.5 litre
Spor 1 saat yürüyüş ev işi misafir geldi sürekli ayaktaydım yemek için
Aksam fazla olmus canim insallah cumayi etkilemez bugun birax daha az tuketmeye calis bence

Bende gece cok yerim ve bana kilo aldiranda bu oluyor canim malesef nezaman gece yemegi biraksam kilo veriyorum
Nasıl dayanıyorsun mesela ben aksam 7 gibi aksam yemeği yiyorum ama 3 de uyuyorum çok zaman var arada ne yapmam lazım. Ben de gece yediğim için kilo veremiyorum galiba

Nasıl dayanıyorsun mesela ben aksam 7 gibi aksam yemeği yiyorum ama 3 de uyuyorum çok zaman var arada ne yapmam lazım. Ben de gece yediğim için kilo veremiyorum galiba
Erken yatmaya calissan biraz daha aksam yemegini 7 de ra ogununude en gec 9 .30 da bitirmen gerekiyor bi kac gun aclik krizleri vurur sonra miden alisir bende o kadar saat oturmuyorum ama gece surekli vovuklara uyaniyorum o zamanlar acikiyorum ekmek arasi yapip yiyorum cogu zaman gozum kapali oluyor ama en buyuk yaptigimiz yanlis bi kac gun yemeyince acikmadigimi hissediyorum mesela

sabah
yarım krep, 3 dilim kepek ekmek, 3-4 yaprak marul, bir dilim beyaz peynir, az yağda iki yumurta, çay
ara sütlaç (küçük kase)
öğlen
beş kaşık domatesli makarna yağsız, 4 kaşık tavuklu terbiyeli kereviz, iki kaşık havuç tarator
ara iki kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık kereviz, 3 kaşık makarna, 2 kaşık tarator
su 2,5 lt spor bel egzersizi

Erken yatmaya calissan biraz daha aksam yemegini 7 de ra ogununude en gec 9 .30 da bitirmen gerekiyor bi kac gun aclik krizleri vurur sonra miden alisir bende o kadar saat oturmuyorum ama gece surekli vovuklara uyaniyorum o zamanlar acikiyorum ekmek arasi yapip yiyorum cogu zaman gozum kapali oluyor ama en buyuk yaptigimiz yanlis bi kac gun yemeyince acikmadigimi hissediyorum mesela
Biraz normal saatlerde yatsam hallolacak gibi aslında, yoğurt kürü mü yapsam yemekten 2 saat sonra diyo yoğurt zencefil zerdecal tarçın

Biraz normal saatlerde yatsam hallolacak gibi aslında, yoğurt kürü mü yapsam yemekten 2 saat sonra diyo yoğurt zencefil zerdecal tarçın
Hic denemedim canim ama aksamki ara ogununde tuketebilirsin bende bu aralar geceleri dikkat etmeye calisiyorum

sabah
yarım krep, 3 dilim kepek ekmek, 3-4 yaprak marul, bir dilim beyaz peynir, az yağda iki yumurta, çay
ara sütlaç (küçük kase)
öğlen
beş kaşık domatesli makarna yağsız, 4 kaşık tavuklu terbiyeli kereviz, iki kaşık havuç tarator
ara iki kaşık yoğurt
akşam
3 kaşık kereviz, 3 kaşık makarna, 2 kaşık tarator
su 2,5 lt spor bel egzersizi
Wuhuuuu bu nasil bi menuuu dunun menusu sanirim birazcik fazla olmus sanki canim

Çarşamba menüm
Sabah: 7:30
1,5 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir, domates, 2 ceviz, yarım dilim ekmek , yeşil çay

Öğle: 13:00
Yulaf lapası, içine küçük bir muz, 2 ceviz koydum, filtre kahve

Ara: 15:30
1 tane yesil elma, 1 bardak süt

Akşam: 18:30
5-6 kaşık kıymalı taze börülce yemeği, 2-3 kaşık makarna, salata , ayran

Su: 2-2,5 litre
Spor: 5000 adım
45 dakika Leslie 3 mil
@Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 stitch stitch
:KK9: :KK9:

Kızlar merhaba, bugün yapmamalıydım ama yine tartıldım. 69.1 cıktım . Gecen hafta 71 idim. Aralıklı orucu cok düzenli yaptım. Şekersiz de 4 gün gecirebildim. Sanrım kurabiye yememek fark yarattı ve bir de düzenli su icip ödem attım. Tabii bu aksam bozdum aralıklı orucumu kendimce kutladım bir dilime yakın pizza yedim ve 2 sekeri nescafe ictim
super, guzel motive olmustur, boyle devam :KK9:

Selam kızlar gece burdaki menüleri okuyunca acıkıyorum 😂😂
Çarşamba menüm şöyle
Sabah 11:30
Sucuk tava, 1 dilim tam buğday ekmek
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, protein bar
Akşam
Tavuklu pilav 1 dolu tabak, turp
Su 3lt
Spor
20 dakika tempolu koşu : 60
4x15 med crunch: 120
4x15 leg raise : 120

4x15 squat :120
4x20sn plank: 80

4x15 leg curl : 120
4x15 arka kol: 120

4x15 russian twist: 120
4x15 ayakta kol: 120

4x15 lunge walking:120
4x15 omuz açma :120

4x20 iç bacak : 160
4x20 dış bacak :160

4x15 dumbell bench press :120
4x20 bacak çekme : 160

4x15 üst kol : 120
4x15 arka kol: 120
4x15 üst kol : 120
Toplam:2180
stitch stitch @Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17
guzel menu canim sporlarini da dusununce, umarim yarin tarti yuzunu guldurur :halay:

Back
X