• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim bebislerin cok kucuk bu kadar kendine yüklenme bir bebeğin bakımı zor senin iki tane rabbim sağlıkla.buyutmeyi nasil etsin kilonu da yavaş yavaş verirsin
Her doğumda 10 kilo kaldı üstüme 60 70 derken 80 oldum ne yapalim evlatlarımız sağlıklı olsun da
Senin bebislerin cinsiyetleri neydi ben unuttum
Benim bir kız bir oğlan . İkiz olunca bakımı çok zor işte aslında kendime yüklenmiyorum zamanım olmuyor ki canım yemek hazırlayıp yemeğe

selam canim, benim de ayni oyle gecti ama sporsuz hali 😁 😁
ben cuma tartilmistim 67.4 cikmistim ama bu sabah tartilmaya vaktim olmadi. yarin bakicam artik, korkunun ecele faydasi yok 😁 😁
evet 65 yarismasi hala devam ediyor, kazaninca ne alicaksin bana 😜
Canım ben yeniyim bilmiyordum bugün tartılacağımı napmalıyım

Pazartesi menüm
Sabah 12
Piasali yumurta 2 dilim tb ekmeği 2 zeytin biraz peynir
Saat 1400
1 havuç
1600
Bezelye yemeği yoğurt
1900
Kıymalı pırasa (bugünde pırasalı bi gün olmus😃)yanına yoğurt 1-2 kaşık bi kaç kaşık acı ezme az.tuzlu
Şu 2.5 litre
4000 adim
Spor yapamadim insallah gece yapabilirim
👏👏👏👏
İyi akşamlar 😀
Bugün ki menüm
10:00 2 adet kuru incir 2 adet ceviz ve yarım elma
13:00 1 kase mercimek çorbası,1 tabak fırında kıymalı karnabahar yemeği,salata ve yoğurt
16:00 yarım elma
18:30 1 kase mercimek çorbası,1 adet fırında tavuk bageti,yarım tabak kuru fasülye yemeği
Bu saate kadar 2 lt su içildi ve içilmeye devam.

istanbul bugün çok yağmurlu ve soğuk dolayısıyla yürüyüş yapamadım.

ama yemekten sonra 20 dk kadar dans ettim 😀😀

stitch stitch
Yawrukush Yawrukush
@Kozmogirl17
👏👏👏
Pazar

Sabah mantarli omlet peynir zeytin

Aksam
Karnibahar köfte 9-10 tane yedim yannda havuc vardi ne yogurt ne salata malzenenolmayinca abandim biraz karnibaharli köfteye 5km yurudum 9000 adin oldu 1,5 litee de su Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
👏👏👏👏
Sabah 1 haslanmis yunurta oeynir zeTin bir dilim ekmekle fistik ezmesi

Aksam 16.0

1 kase tarhana
1 kase kiymali türlü 1 kasik pilav ceyrek fistik ezmeli muz :))
6 km yuruyus 2 litre su ins :)) Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi Yawrukush Yawrukush
👏👏👏 bu hafta sizin takım fena 🙈🙈😂
Burda yeni olduğum için çok fazla bilemiyorum kullanmayı, olur etiketlerim mutlaka, akşam menüm haşlanmış tavuk, salata ve 50 dakika eliptik spor :KK54::KK54:
Canım akşam güzel spor da güzel ama günlük menünün tamamını birlikte yaz akşamları bu şekilde takip etmemiz zor olur canım
Sabah
Dereotlu omlet
Ara
Çeyrek bardak kahve
Öğlen
Makarna(3 kaşık)
Kuru fasulye(bir tabak)
Ara
Patlamış mısır(bir avuç)
Akşam
3 dilim pide
Spor
10000 adım
15 dk eliptik
4*20 kol
3*15 kol
3*15 dış bacak
3*15 iç bacak
3*20 mekik
20 karın
3*15 bel
Su:2L
Yawrukush Yawrukush stitch stitch @Kozmogirl17 @birniyetmeselesi
Güzel bir gün olmuş bir de canım yaa menünü yazarken öğünler arasına boşluk mu koysan 🙈🙈😂 okurken çok zor oluyo naçizane tavsiyem 🌸🌸
İyi aksamlar hanimlar
Sahur 05.30
Lorlu yumurta iki dilim ekmek cay roka domates bes zeytin iki bardak su
İftar 18.10
Bir tabak karnabahar kiymali marul havuc salatasi , kereviz sapi salatasi bir kase yogurt icine bir parca misir ekmegi ufaladim 3 catal kizarmis patates
19.30 cay ve maalesef kek bir cay tabagi buyuklugunde ve iki cm kalinligi kizim yapti yeni denedigi icin ve birde oruc olunca yedim gulut keki adi denemenizi tavsiye ederim
Su ikiyi tamamlamaya calisiyorum bel egzersizi
Yawrukush Yawrukush @AppLesma
Allah kabul etsin canım güzel menü kek olmasaymış iyi olurmuş

Merhaba herkese bugunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1dilim ekmek , dereotu
Ogle: ciger, 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: pirasa
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim
Güzel bir gün olmuş canım 👌👌
Canım ne kadar güzel bir menün var maşallah süper bir gün geçirmişsin keşke benimde zamanım olsa bende böyle öğünler yapabilsem ara öğünü bırak ana ögünüm bile atlıyor 😞 ama sağlık olsun Bebişler büyüsün bende biraz daha toparlanıp kendime bakarım .sağlıklı besleneyim diyorum atıştırmak istemiyorum sağlıksız şeyleri o yüzden de ögünğm atlatabiliyor Yawrukush Yawrukush
Canım senin bebekler daha çok küçük ve iki tane gene iyi gidiyorsun bence zamanla herşey oturur daha çok erken sen kendine çok yüklenmeden sağlıklı seyler ye yeter fırsatını buldukça dinlenmeye çalış ev işi hallolur yemek de öyle bu dönem de önemli olan evlatlar 💕
Hanımlar fıstık ezmesi konuşuldu bende internetten tarifine baktim yapabilirmiyim diye
600 grm fıstık
2kaşık bal
1 kaşık pekmez
Çeyrek çay kaşığı tuz
Yapsam mı evde izin var mi
Haftalık tadımlık yiyebilir miyim
Canım bende evde yapmıştım baya iyi oldu hatta ben hiç bak pekmez koymadım direk hurma ile yiyordum ama bağımlılık yapıyo yaa 🙈🙈 insanın yedikçe yiyesi geliyor ben bitirdim rahatladım 😂 bir süre yapmam sen sadece tadımlık yerim diyorsan yap dene 🤗
Slm kizlar 6 Ocak menum
Sabah 11 de uyandım

Saat 1 gibi
3 ceviz bir avuç fıstık 2 tane kuru incir

3 civarı
bir buçuk kase tarhana corbasi
Esim iş yerinden geç geldi 7 gibi
Bir porsiyon Karadeniz somon, salata ve ince yufka ekmekle yedim 4 de birinden az di.
Şu 1 buçuk litre ye yakın
Yarım saat yürüyüş
Menü güzel canım yürüyüş de iyi olmuş suyu arttırmaya çalış en azından 2lt olsa güzel olur 🤗 gerçi kışın su içmesi bana da çok zor geliyor 😂
Canım ben yeniyim bilmiyordum bugün tartılacağımı napmalıyım
Canım önemli değil yarın tartılsan da olur ya da bu hafta es geçip Cuma ya tartılsan da olur demi kaptanım Yawrukush Yawrukush bu sadece kendimizi kontrol etmek amaçlı haftasonu ipin ucu kaçtıysa kendimizi daha fazla sıkalım DİE kontrol tartısı var sen daha listede olmadığın için sorun olmaz canım

Misafirliğe rağmen güzel bir menü olmuş sabah sabah tatlıyla başlamışsın 🙈 rüyanda mı gördün 😉😂

Yok saat yediden sonta bişey yemiuorum 2 haftadır da tatlıya hasretim annemde kabak tatlısı yapmıştı ve yemek de nasip olmadı saat 7 yi geçince bende sabah yedim 🤗

Nşyeyse tatlı isteğim var 2 gündür onada yemin edicem sonunda ama vazgeçemiyorım tabi çikolata falan da yemek yok içimde un olan hiçbir tatlı da yok daha sağlıklı olabilecek şeyelr 🤗🤗

Ayy geçmişi bitirdim şükür 🙏🏻🙏🏻 ben de şimdi biraz kitap okuyup yatarım artık malum yarın oğlanın kreş başlıyor 💃💃😂😂 servisçiliğe devam 😂 iyi geceler kızlar Yawrukush Yawrukush kaptanım senin de günün güzel geçsin

Pazar

Aksam
Karnibahar köfte 9-10 tane yedim yannda havuc vardi ne yogurt ne salata malzenenolmayinca abandim biraz karnibaharli köfteye 5km yurudum 9000 adin oldu 1,5 litee de su Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Canım bence gayet iyi olmuş menün 😊
Yürüyüş de mükemmel 🤗🤗

Karnabahar köftesi nasıl yapılıyor merak ettim

Bugün ağzım hiç durmadı nerdeyse niye böyle oldum bilmiyorum şuan da da çok aç hissediyorum kendimi su az içiyorum çünkü şişeyle yanımda gezdiriyorum ama yinede unutuyorum 🙄

Bugünkü menüm

Sabah 10 30

1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 adet zeytin
Kuşburnu marmelatı (bağışıklık ve grip için yedim)
Birazda tahin pekmez
Ve 3 4 adet ceviz

Öğlen 13 30
3 tane hurma ve 1 ceviz

İkindi 16 00
1 mandalina
1 dilim armut
Yarım portakal
3 hurma 2 ceviz

Akşam 18 30

Bir tabak mısırlı ayran çorbası
Bir tabak karalahana yemeği
Salata

21 00
Bitki çayı
Ihlamur

Su 1 litre ye yakın :(
Egzwrsiz yok çok halsizdim bugün

Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda Yawrukush Yawrukush

CANim arkadaslarim güzejl arkadaslarim nasilsiniz Allahin bize verdigi bu saglik nimetini tekrsr kazanmak icin cabalayan canlarimin icleri ins hepimiz hem guzel hem saglikli hem fistik gibi oluruz :halay: Ay fistik denisken ben bugun fistik ezmesi aldim sekersiz super biser ya bir cay kasigi balla surup yedim tatli istegimibaldi valla
Afiyet olsun canim fistik ezmesini bende cok severim :)

Pazartesi menüm
Sabah 12
Piasali yumurta 2 dilim tb ekmeği 2 zeytin biraz peynir
Saat 1400
1 havuç
1600
Bezelye yemeği yoğurt
1900
Kıymalı pırasa (bugünde pırasalı bi gün olmus😃)yanına yoğurt 1-2 kaşık bi kaç kaşık acı ezme az.tuzlu
Şu 2.5 litre
4000 adim
Spor yapamadim insallah gece yapabilirim
Yine guzel birgun olmus canim tebrikler:)
Nasil oldu evlatlar?

İyi akşamlar 😀
Bugün ki menüm
10:00 2 adet kuru incir 2 adet ceviz ve yarım elma
13:00 1 kase mercimek çorbası,1 tabak fırında kıymalı karnabahar yemeği,salata ve yoğurt
16:00 yarım elma
18:30 1 kase mercimek çorbası,1 adet fırında tavuk bageti,yarım tabak kuru fasülye yemeği
Bu saate kadar 2 lt su içildi ve içilmeye devam.

istanbul bugün çok yağmurlu ve soğuk dolayısıyla yürüyüş yapamadım.

ama yemekten sonra 20 dk kadar dans ettim 😀😀

stitch stitch
Yawrukush Yawrukush
@Kozmogirl17
Cok cok guzel Neslihancim :)
Nasilsin canim epeydir yazisamadik:)

Pazar

Aksam
Guzel menu canim, kotu degil ,afiyet olsun :)

Sabah 1 haslanmis yunurta oeynir zeTin bir dilim ekmekle fistik ezmesi

Aksam 16.0

1 kase tarhana
1 kase kiymali türlü 1 kasik pilav ceyrek fistik ezmeli muz :))
6 km yuruyus 2 litre su ins :)) Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi Yawrukush Yawrukush
Harikasin Huzurcum, eski Huzurumuz aramiza geri dondu :)

Sabah
Dereotlu omlet
Ara
Çeyrek bardak kahve
Öğlen
Makarna(3 kaşık)
Kuru fasulye(bir tabak)
Ara
Patlamış mısır(bir avuç)
Akşam
3 dilim pide
Spor
10000 adım
15 dk eliptik
4*20 kol
3*15 kol
3*15 dış bacak
3*15 iç bacak
3*20 mekik
20 karın
3*15 bel
Su:2L
Yawrukush Yawrukush stitch stitch @Kozmogirl17 @birniyetmeselesi
Sporlarin sahane, suyun gayet guzel aksamki pideler olmasa harikaymis canim...

İyi aksamlar hanimlar
Sahur 05.30
Lorlu yumurta iki dilim ekmek cay roka domates bes zeytin iki bardak su
İftar 18.10
Bir tabak karnabahar kiymali marul havuc salatasi , kereviz sapi salatasi bir kase yogurt icine bir parca misir ekmegi ufaladim 3 catal kizarmis patates
19.30 cay ve maalesef kek bir cay tabagi buyuklugunde ve iki cm kalinligi kizim yapti yeni denedigi icin ve birde oruc olunca yedim gulut keki adi denemenizi tavsiye ederim
Su ikiyi tamamlamaya calisiyorum bel egzersizi
Yawrukush Yawrukush @AppLesma
Canim kek icin bugun ekstra bel egzersizi yap olur mu,eline saglik kizinin, seninde orucunu Allah kabul etsin :)

J

Teşekkür ederim kaptan. Çok. İns veririm kiloları. Bugün dikkat ettim gerçekten.yarim saat de yürüyüş cezamı cektim
Harikasin canim :)

İyi akşamlar hanımlar
Pazartesi menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 parça beyaz peynir, domates, kapya biber, 50gr ekmekçik

13:00
Şade Türk kahvesi

15:00
1 bardak tarçınlı süt, 3 kuru hurma ( küçüklerde)

17:30
1 kase mercimek çorbası, beyaz peynirli yeşillikli salata

19:00
5 çiğ badem, zencefil çayı

Su: 2lt
Spor: 100 mekik cezamı yaptım, 15 dk dans, 1 saat ev işi

Yarın burda tatil bitiyor artık ben de yürüyüşe başlarım 🙏🏻
Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17 stitch stitch Birikizmeselesi Birikizmeselesi
Cok cok cok guzel bir menu, su ve egzersiz :)

Merhaba iyi akşamlar kozlar nasılsınız baktım da pazartesi tartıları yazılmış bugün tartılacak mıydık bilemedim ben cumadan Cuma’ya sanıryordm K yüzden tartışmadım

6 Ocak menüm

sabah : 2haşlanmış Yumurta , 1dilim tam buğday ekmeği , domates , salatalık, peynir

akşam : 1 tabak tavuklu bulgur pilavı , 6 kaşık havuç tarotor

ara : karışık çereZ

su: 2litre
spor : 5000 adım ve 1buçuk saat ev işi

Yawrukush Yawrukush Melegimkorusun Melegimkorusun sevgiler 💕
Cok guzel olmus canim menun, suyun, egzersizin :)

Merhaba herkese bugunku menum
Sabah: 2 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1dilim ekmek , dereotu
Ogle: ciger, 1 dilim ekmek
Ara: latte
Aksam: pirasa
Su:3.5 litre
Spor: 5000 adim
Guzel birgun olmus nurcum, nasilsin canim?
Kuzun nasil oldu oda iyi mi?

Hanımlar fıstık ezmesi konuşuldu bende internetten tarifine baktim yapabilirmiyim diye
600 grm fıstık
2kaşık bal
1 kaşık pekmez
Çeyrek çay kaşığı tuz
Yap canim, seker yok icinde cok az pekmez ve bal ile yapip yiyebilirsin, afiyet olsun :)

Slm kizlar 6 Ocak menum
Sabah 11 de uyandım

Saat 1 gibi
3 ceviz bir avuç fıstık 2 tane kuru incir

3 civarı
bir buçuk kase tarhana corbasi
Esim iş yerinden geç geldi 7 gibi
Bir porsiyon Karadeniz somon, salata ve ince yufka ekmekle yedim 4 de birinden az di.
Şu 1 buçuk litre ye yakın
Yarım saat yürüyüş
Gayet guzel olmus Tomriscim :)

Canım senin bebekler daha çok küçük ve iki tane gene iyi gidiyorsun bence zamanla herşey oturur daha çok erken sen kendine çok yüklenmeden sağlıklı seyler ye yeter fırsatını buldukça dinlenmeye çalış ev işi hallolur yemek de öyle bu dönem de önemli olan evlatlar 💕

Canım bende evde yapmıştım baya iyi oldu hatta ben hiç bak pekmez koymadım direk hurma ile yiyordum ama bağımlılık yapıyo yaa 🙈🙈 insanın yedikçe yiyesi geliyor ben bitirdim rahatladım 😂 bir süre yapmam sen sadece tadımlık yerim diyorsan yap dene 🤗

Menü güzel canım yürüyüş de iyi olmuş suyu arttırmaya çalış en azından 2lt olsa güzel olur 🤗 gerçi kışın su içmesi bana da çok zor geliyor 😂

Canım önemli değil yarın tartılsan da olur ya da bu hafta es geçip Cuma ya tartılsan da olur demi kaptanım Yawrukush Yawrukush bu sadece kendimizi kontrol etmek amaçlı haftasonu ipin ucu kaçtıysa kendimizi daha fazla sıkalım DİE kontrol tartısı var sen daha listede olmadığın için sorun olmaz canım
Evet canim pazartesileri kontrol tartimiz oluyor melegimde yazmis sagolsun Birikizmeselesi Birikizmeselesi

Ayy geçmişi bitirdim şükür 🙏🏻🙏🏻 ben de şimdi biraz kitap okuyup yatarım artık malum yarın oğlanın kreş başlıyor 💃💃😂😂 servisçiliğe devam 😂 iyi geceler kızlar Yawrukush Yawrukush kaptanım senin de günün güzel geçsin
Serviscilik candir :)
Tesekkur ederim canim :)

Bugün ağzım hiç durmadı nerdeyse niye böyle oldum bilmiyorum şuan da da çok aç hissediyorum kendimi su az içiyorum çünkü şişeyle yanımda gezdiriyorum ama yinede unutuyorum 🙄

Bugünkü menüm

Sabah 10 30

1 haşlanmış yumurta
Peynir
5 adet zeytin
Kuşburnu marmelatı (bağışıklık ve grip için yedim)
Birazda tahin pekmez
Ve 3 4 adet ceviz

Öğlen 13 30
3 tane hurma ve 1 ceviz

İkindi 16 00
1 mandalina
1 dilim armut
Yarım portakal
3 hurma 2 ceviz

Akşam 18 30

Bir tabak mısırlı ayran çorbası
Bir tabak karalahana yemeği
Salata

21 00
Bitki çayı
Ihlamur

Su 1 litre ye yakın :KK43:
Egzwrsiz yok çok halsizdim bugün

Huzurvermeyolunda Huzurvermeyolunda Yawrukush Yawrukush
Canim ikindideki meyveler cok olmus, sabahta marmelad ,tahin pekmez birarada olmus.
Bugun telafi olsun diye 10 dk yuruyus yap olur mu, onca emek veriyorsun bosa gitmesin gulum...

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
ciseak77100 IA En Büyük TÜRKİYE
Esperanza006
Stitch
TomrsEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
BirikizmeselesiEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
AppLesmaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
allymcbeal
BirniyetmeselesiEn Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE
mifihafaBEL EG. En Büyük TÜRKİYE
angelnesssEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Gonulmeyvesi10DK Y En Büyük TÜRKİYE
HuzurvermeyolundaEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
nnurcEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
MelegimkorusunEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Menu ve egzersizlerinizi duzenli yazdiginiz icin tesekkur ediyorum kizlar. :KK200:

Teşekkür ederim canm.icmeye zorluyor um .çok istemiyor vücut kışın sanki

Gayet guzel olmus Tomriscim :)

Evet canim pazartesileri kontrol tartimiz oluyor melegimde yazmis sagolsun Birikizmeselesi Birikizmeselesi

Serviscilik candir :)
Tesekkur ederim canim :)

Canim ikindideki meyveler cok olmus, sabahta marmelad ,tahin pekmez birarada olmus.
Bugun telafi olsun diye 10 dk yuruyus yap olur mu, onca emek veriyorsun bosa gitmesin gulum...
Teşekkür ederim kaptan.burasi bana gerçekten çok çok iyi geliyor

600 grm fıstık
2kaşık bal
1 kaşık pekmez
Çeyrek çay kaşığı tuz
Bence bal ve gelmez koyma, ben sadece fistik ve biraz hindistan cevizi yagi ile yapmistim, muthis olmustu. Tatli tadini bozuyor

Back
X