• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hem lekelenme hemde bana dokunmayan yiyecekler bulantı yapınca hemen yaptım.test sanki negatif gibi çıkmıştı ama sonra yoğun ışıkta ikinci cizginin hafif pembe olduğunu gördüm hemen doktora gittim.ben regl olmuş üstüne lekelenmiştim.doktora bunu söylediğimde hayır bebek 6 haftalık dedi. üstüne görmüşüm.
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi

Yumurtalıklarda yağ bağlıyor demek vay bee 😋
Ay inşallah canım eşim yaa yerleşme olabilir mi bu ne dersin daha çok erken değil mi 9 günde belli olur mu acaba ?
Aklıma getirmeden edemiyorum aklıma sa başka sebep gelmiyor açıkçası
Çok heyecanlıyım
Canım benim doğumum epidural sezeryan oldu doktor ameliyat sonrasında rahimde bile yağ var of kilolar demişti nasil verilecek demisti yani yağın girmediği vücut yok
Hamilemizin tabi onu bilemem bi test al yap bakalim hayirlisi olsun

Günaydın 😀😀

geçen hafta 76,40 kg
Bu gün 75,50 kg
Fark 0,90 kg

@nnurc @Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @stitch
tebrik ederim :)
Günaydınlar kızlar @allymcbeal
Geçen hafta 77,40
Bu hafta 76,40
Fark 1 kg
Yüzde: %1.29

hafta içerisinde keşke fazla yememiş olsaydım çok üzüldüm daha fazla veririm diye bekliyordum
merhaba takıma yeni gelmişssin hoşgelmişsin .bende 3 haftadır izindeydin dönüş yaptım ismim feyza ,30 yaşındayım. çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)
Gunaydin herkese
Insallah herkesten eksili sonuclar gelir bugun😊
Gecen hafta:70.1
Guncel:69.7🥳
Fark:400 gram
Yuzde 0.57
Günaydın hanımlar
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,5
F: -300gr
Yüzde: %0,47

@Yawrukush özgecim ben bu bildirimle birlikte izne ayrılmak istiyorum canım
tebrik ederim canım :)neden izine ayrılmak istiyosun ben geldim sen gittin üzüldüm .
Gunaydin kizlar, bu haftaki kilo bildiririmim:
Gecen hafta: 68,5
Bugun: 68
Fark: 0,5
Yuzde: 0,73%
@Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @stitch @Birikizmeselesi
tebrik ederim deryacım,sabitlerden kurtulup eksilere geçmişsin:)
Selam kızlar
birniyetmeselesi birniyetmeselesi ben senin kadar veremedim canımm zaten geri aldığım kiloyu vermişim ancak :KK43:(
Gecen hafta: 56.7
Bu hafta : 56.4
Fark : 300 gram
Fark % : %0.5
@stitch @Yawrukush@Kozmogirl17
tebrik ederim . üzülme kız aldığını vermekte önemli .haftaya da daha da eksi gelirsin .
17 ocak 2020 ölçümlerim
Başlangıç :73.6 kg
Geçen hafta :72.5 kg
Bugün :72.1 kg
Fark :400gr

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi @Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @stitch

Eki Görüntüle 2577694 Eki Görüntüle 2577696 Eki Görüntüle 2577697

400 gr vermiş gibi görünsemde geçen haftaya göre kas ağırlığımı protein ve su oranımı arttırmışım.bu nedenle mutsuz olmadım
tebrik ederim, vucut şekillenincede kilo vermiş gibi duruyor kas ağırlığının artması güzel olmuş :) takımımıza yeni gelmişsin . ben 3 hafta izindeydim yeni döndüm .ismim feyza,30 yaşındayım,birlikte hefefimize ulaşırız umarım :)
Merhaba kızlar tartıldım çokkk sevinçliyim 😂
Geçen hafta 68.400
Bu hafta 67.300
Fark 1.100
Yüzde 1.6
ooooooo muhteşem bir eksi , gözlerim fal taşı gibi açıldı:) tebrik ederim :)
Gecen cuma 75.500
Bugun 75.600
Fark +100
neden öyle oldu ki :( kaçamak mı yoksa ödem mi ki . çok fazla artı çıkmamışsın çabuk toplarsın .
Günaydın hanımlar
Geçen cuma 78.800
Bu hafta 78.000
Fark 800
Yüzde 1.01
@Yawrukush
Melegimkorusun Melegimkorusun
Kozmogirl17 Kozmogirl17
@stitch
çok güzel bir eksi ,tebrik ederim :)
@Yawrukush canım geçmiş olsun sağlığımızı ihmal etmemek gerek inş iyi haberlerle gelirsin ben de Salı kan tahlili vermiştim bugün gidip sonuçlarımı alacağım. Canım bir de ben izine çıkmak istiyorum Ocak sonuna kadar bir daha tartılmak istemiyorum aklım sürekli tartı da 🙈🙈 böyle olunca vücut stres yapıyormuş 😂 ben yine sağlıklı beslenmeye devam edeceğim ama tartılmayacağım o yüzden izne ayrılayım Şubat 15 e kadar ne kadar verirsem kar Türkiye tatili öncesi 🥰
türkiyede hangi şehire geliyosun canım :)

Günaydın kızlar nasılsınız ? Cuma günü 62.7 idim bu sabah 63.3 çıktım :( kardeşimin eliptiğine yükleneceğim bugün 50 leri göremedim hala . az daha uyuyumda geçmişi öyle okuyayım :)
Günaydınlar, hoşgeldiniz tekrar, biraz dikkat edip spor yaparsanız hemencik gider. Üzmeyin kendinizi 😇

Sinavlarinda basarilar guzel hamis

Ahhh o kacamaklarr :sinirli: :sinirli:

:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Tavuk gogsu dedigin tatlimi normal bildigimiz tavukmu deryacim gecmis olsun bu arada

Nasil oldun canim

Kabak tatlisina ragmen menun guzel canim

Menun guzel azda olsa harekette var begendim 👍

Guzel canim

Biber dolmasi cok kalorili oldugu icin ufakta olsa kacamaklarin fazla olmus canim

Aksam ki bulgurun miktari 4 yk gecmiyorsa sorun yok tatlim

👍👍👍

Hasta bezine cok guldum canim yaa menun guzel sporda guzel

10 numara menu spor yok mu canim

Sayilmazmiii hicc
Bence cokta fena degil menun

Ah canim benim bi suru ugrastircaklar insallah hepsinin sonucu temiz cikar gecmisler olsun simdiden dizin icin be dedi peki tum kaptanlar dizden curuk bu takimda😊

Harika eksi tebrikler

Wuhuuuu super

Super

Canim neden izne ayrilmak istiyorsun guzel gidiyordun

Deryacim sen hala diyetisyenemi gidiyorsun harika veriyorsun bozmadin hic yilbasi harici

Az olsun eksi olsun canim gayette guzel bence

Tartina bayildim guzel vermissin canim tebrikler

Haftanin yildizimiyiz yoksa tebrikler

Arti gelmissin canim ama uzulme arada bole seyler oluyor insallah haftaya fuzel eksiler bekliyorum
[/QUOTE]
Sağolasın canm bitti şükür hepsi 🥰

merhaba takıma yeni gelmişssin hoşgelmişsin .bende 3 haftadır izindeydin dönüş yaptım ismim feyza ,30 yaşındayım. çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :)
tebrik ederim canım :)neden izine ayrılmak istiyosun ben geldim sen gittin üzüldüm .
tebrik ederim deryacım,sabitlerden kurtulup eksilere geçmişsin:)
tebrik ederim . üzülme kız aldığını vermekte önemli .haftaya da daha da eksi gelirsin .
tebrik ederim, vucut şekillenincede kilo vermiş gibi duruyor kas ağırlığının artması güzel olmuş :) takımımıza yeni gelmişsin . ben 3 hafta izindeydim yeni döndüm .ismim feyza,30 yaşındayım,birlikte hefefimize ulaşırız umarım :)
ooooooo muhteşem bir eksi , gözlerim fal taşı gibi açıldı:) tebrik ederim :)
neden öyle oldu ki :KK43: kaçamak mı yoksa ödem mi ki . çok fazla artı çıkmamışsın çabuk toplarsın .
çok güzel bir eksi ,tebrik ederim :)
türkiyede hangi şehire geliyosun canım :)
Günaydın kızlar nasılsınız ? Cuma günü 62.7 idim bu sabah 63.3 çıktım :KK43: kardeşimin eliptiğine yükleneceğim bugün 50 leri göremedim hala . az daha uyuyumda geçmişi öyle okuyayım :)
Slm feyzoş 🤗 sen geldin ben izine ayrıldım 😂 biraz liste dışı devam edicem canım yine diyete devam edicem tartısız takılmak istiyorum 🤪 ben İstanbul, Bursa ve Aydın’a geleceğim az kaldı şükür 🙏🏻 Senin ödemdir canım bol su iç yeşil çay iç 50 lere az kaldı canım

Günaydın kızlar nasılsınız ? Cuma günü 62.7 idim bu sabah 63.3 çıktım :KK43: kardeşimin eliptiğine yükleneceğim bugün 50 leri göremedim hala . az daha uyuyumda geçmişi öyle okuyayım :)
Hosgeldin canim artiyla geldin ama ben sana guveniyorum

merhaba canım.benimde umudum o yönde. :KK200:
Gunaydin kizlar mutlu pazarlar
teşekkür ederim canım.seninde.sanal kartım bloke olmasaydı mutlu bir pazar olacaktı.güvenlik kodunu sözde 3 kere yanlış girmişim bankada bloke etti.hep kitap alışverişimde oluyor deli edecek beni.şimdi geceyarısına kadar bekleyeceğim bloke kalksın peh.

18 ocak 2020 dün ne yedim?

11:00 = 2 yumurta + peynir +4 zeytin (biliyorum şaşırdınız hiç zeytin olmaz sabahımda.15 zeytin yiyen arkadaşlarımın hislerini merak ettim):cool:
16:00 = 1 adet yeşil elma
19:00 = 275 gr bonfile + haşlanmış brokoli + yeşil salata
01:40 = yoğurt kürü
Su = 2100 ml zencefilli su + 750 ml normal su
aralarda bolca badem ezmesi sonunda eşim sakladı bulamayınca durdum.
Spor yapmadım .

Gunaydin canim. Cumaya kadar dikkat edersen hdm aldigini verir hem de eksi gelirsin. Gunluk spor sart galiba kilo vermek icin

Atlatmissin canim zor olmustur ikisi birarada diyeti bozmadin insallah
Biraz bozdum tatlı yedim ama sütlü tatlı yapmıştım 🙈 ekmek falan yemedim bol salata yedim bugün kaldığım yerden devam 💪 30 ocakta tartılacağım çok merak ediyorum ne kadar fark edecek normalde ben günde 2-3 kere tartıya çıkıyorum 🙈😂😂 benim için o kadar beklemek zor olacak 🥴 ama sağlıklı beslenip yürüyüşe devam edeceğim mutlaka fark eder yani inş 🙏🏻🙏🏻🙈

4 yıl önce ben karşı komşuma vermiştim.yalvarsamda ağlasamda sakın bana verme tartıyı sadece haftada 1 gün izin ver demiştim.bağımlılık yapıyor.
Biraz bozdum tatlı yedim ama sütlü tatlı yapmıştım 🙈 ekmek falan yemedim bol salata yedim bugün kaldığım yerden devam 💪 30 ocakta tartılacağım çok merak ediyorum ne kadar fark edecek normalde ben günde 2-3 kere tartıya çıkıyorum 🙈😂😂 benim için o kadar beklemek zor olacak 🥴 ama sağlıklı beslenip yürüyüşe devam edeceğim mutlaka fark eder yani inş 🙏🏻🙏🏻🙈

Back
X