• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün menüm:

Öğle:

tavuk ızgara
Az salata

Akşam 17:00- 3 haşlanmış yumurta, kıvırcık, turp, yer fıstığı.

Su 3 lt

Akşam zumba ve pilates yapacağım. Ayrıca gün içersinde ip atlama, squat, wallsit yapıyorum.

Bu hafta mutfaktan yemek çıkmayacak o nedenle böyle ızgara tavuk tercih ederek devam edeceğim sanırım ama yanıma haşlanmış sebze ya da salata malzemesi getireceğim. Unuttum olmadığını akşam için var ama öğle için yoktu.

Kullanıcı Adı : gingercokkie
İsim (İsteğe Bağlı ): irem
Mesleginiz: eczzcı
Yaşınız : 38
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz : 1.69
Kilonuz: 74
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : hazır gıda ağırlıklı beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sagligim icin
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet 3 sene once
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : plasticwoman
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İç Mimar
Yaşınız : 30
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane oğlum var 5 yaşında
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 164
Kilonuz: 117,7
Hedef kilonuz : ilk hedef 89 ama bitiriş 60
Kilo alma hikayeniz : epey uzun :) kısaca hep kilo sorunum vardı ama ergenlikte çözdüm kendim kilo verdim sonra spora başladım ağırlık antrenmanları, kick boks gibi sporlar yaptım akabinde hemen hemen aynı kiloda kaldım Doğum sonrası kilo aldım sonra gruplara da katıldım 30 kg verdim ama sonra arkadaşımı ve yakınımı kaybedince motivasyonum düştü herşey anlamsız geldi bıraktım ve sonuç başladığım yere geri döndüm :) ama hayattayız nefes alıyoruz herşeyin çözümü var diyerek tekrar başladım 2. Ayıma yeni girdim spor ve sağlıklı beslenme devam ediyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlık için, yüklerimden kurtulmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet
Kullanıcı Adı :gizeminci
İsim (İsteğe Bağlı ):gizem
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 (9aylık)
Yaşadığınız şehir:mersin
Boyunuz :1.70
Kilonuz:82
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenim sıfır
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Hosgeldiniz kizlar,
Umarim hep birlikte en kisa surede saglikli bir sekilde hedeflerimize ulasiriz.
Ozlem ile tanismissiniz, ben de diger kaptan yardimcisiyim. Yurtdisinda yasiyorum, bir ufak kizim var. Ben de henuz mezun olamadim ama bir sure izne ayrilmam gerekti. Bir sure sonra ben de sadece muhabbete degil yarismaya da katilacagim. 🤗🤗

Hosgeldiniz kizlar,
Umarim hep birlikte en kisa surede saglikli bir sekilde hedeflerimize ulasiriz.
Ozlem ile tanismissiniz, ben de diger kaptan yardimcisiyim. Yurtdisinda yasiyorum, bir ufak kizim var. Ben de henuz mezun olamadim ama bir sure izne ayrilmam gerekti. Bir sure sonra ben de sadece muhabbete degil yarismaya da katilacagim. 🤗🤗

Hoşbulduk hep beraber destek ile kilolarımızı veririz umarım :KK74:
Birazdan bakip yazacagim :KK66:

Çok teşekkürler :KK200:

Çok teşekkürler :KK200:
Canim, 540.etapta 97.9kg ile izne ayrilmissin.
a2 maddesi geregi 2 haftalik deneme suresini doldurunca listeye girebiliyorsun. 14subatta dolucak denem suren listede :KK36:

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 3 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

Canim, 540.etapta 97.9kg ile izne ayrilmissin.
a2 maddesi geregi 2 haftalik deneme suresini doldurunca listeye girebiliyorsun. 14subatta dolucak denem suren listede :KK36:

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 3 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

Ay çok sevindim :) 14 şubata kadar daha da verip girerim inşallah listeye, hem de güzel bi tarih :) çok sevindim şu an.

ooo kimleri goruyorum, naber seker? nasil gidiyor okul? yok mu yeni geziler?? 😘😘
Canimmm 💗💗 iyiyim. Bu sefer bize gelecekler Şubat sonu. Okulun yanısıra bakanlıkta da gorevlendirildim canım yarı zamanlı sadece cumalari. O yüzden epey yoğunum. (Hep yoğunum demekten sıkıldım Senemcim ama napalim 😅😅)

Hafiften kilo almaya başladım. Tartı görünce yolumu değiştiriyorum sorma 🤣🤣

Canimmm 💗💗 iyiyim. Bu sefer bize gelecekler Şubat sonu. Okulun yanısıra bakanlıkta da gorevlendirildim canım yarı zamanlı sadece cumalari. O yüzden epey yoğunum. (Hep yoğunum demekten sıkıldım Senemcim ama napalim 😅😅)

Hafiften kilo almaya başladım. Tartı görünce yolumu değiştiriyorum sorma 🤣🤣
Sen niye izindesin bakalım? stitch stitch yok di mi bi yaramazlık
bende de hep yogunluk, bir de saglikli beslenme+spor vakit bulamamaya basladim. takimi kotu etkilememek icin ara vermem gerektigini dusundum. yoksa arada kacamaklar olsa da duzenli yemeye calisiyorum ama ben hic mezun olamayacagim bence :deli:
kolay gelsin sanada, ozledim, gel muhabbete vakit bulunca. yeni gorevlendirmen de hayirli olsun 💗💗

teşekkür ederim DeryaOnDiet DeryaOnDiet . spor raporlarımı cep telefonunda tutuyorum.bu yüzden menü paylaşımlarını yaparken cepten yapmak zorundayım ama onunda böyle güzellikleri var. buraya katılmadan öncede diyetlerimde kendime böyle notlar tutardım.beni motive ediyor.birde azıcık hızlansa kilo vermem güzel olacak.
canim cok guzel yol katetmissin. arada yavaslama oluyor. Benim de son bir iki haftada yavaslamam vardi bu hafta daha iyi gibi cunku hergun 1 saat - 1,5 saat spor yapiyorum.

Cok sukur gecemizde cok iyi gecti hersegin bukadar kolay olacagini dusunmemistim megwrsem bende de memeye bagimlilik olmus birakamaz sanmisim oglum yalanimiza ole bi inandi ki yatarken bile sormadi memesini ve cok yordugum icin hemen uyuyakaldi normalde emzik agzindan dusunce uyanan oglumun hic mi hic sesi cikmadi ilk gun zor olur dediler insallah 2. 3. Gunde bole devam eder
Babami gordu dun dede dede odiyi cekicle dov tamam mi memelerimi getirsin geri dedi sonra gittik sokaklarda yavru aradik her onune gelene masali anlatti
Babasida yavru kopeklerin sokakta usudugunu meme emip isincaklarini havalar isinincada bebislerin buyuyup memeleri geri gtrceklerinden bahsetti ona da inandin saf oglum benim
Su cocuklar nekadar masum oluyor ya
gecenizin iyi gecmesine sevindim canim.

Back
X