• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaşlanıyorum gevşedim deme.hayatımızın baharını yaşıyoruz daha.sen de bakayım bana yarın neler yemeyi planlıyorsun.ön plan yapalım.bak ben ne yiyeceğim biliyor musun? hep aynı yumurta + peynir + yoğurt ufak değişim olabilir belki akşama ıspanak gibi
Yaslanmak gibi bi sansim yok 2 buyuk 2 si kucuk kizim var buyuklerin evlenmesi kucuklerin okulu benim maroton bitmez

İyi geceler.
Bu akşam geç kaldım😀
13:00 yarım kase mercimek çorbası 1 fındık lahmacun 3 adet köfte 1 adet çiğ köfte🙈
18:30 1 kase çorba 2 parça ızgara tavuk ve bol salata
3,5 lt su içildi
4805 adım atıldı

Yawrukush Yawrukush stitch stitch milkk milkk
bu kadar çok lahmacun nerede buluyorsun?dikkat ediyorum menülerinin çoğunda öğlen lahmacun mevcut.ama yine de beğendim.

maşallah kocamanlar.sanki benim ki küçükmüş gibi dedim değil mi? 20 yaşında benim büyüğümde.

o konuda haklısın.
Allah şimdiden yardım etsin.iftarda çok kaçırma ama.
Allah bagislasin hepsini guzel yazilar yazsin hepsine. Kacirmam insallah ben yatayim artik baya gec olmus yarin gorusuruz.

bu kadar çok lahmacun nerede buluyorsun?dikkat ediyorum menülerinin çoğunda öğlen lahmacun mevcut.ama yine de beğendim.
😀😀😀çok güldüm şu an sonunda birinin dikkatine çekti.
Akşam kardeşimle aynı konuşmayı yaptık.
1.iş yerimin yemekhanesinde güzel yemek çıkmayınca hep kaçtığımız bir kebapçı var.orda da beni doyuran tek şey hem hafif hemde severek yediğimden 😀
2.hergün lahmacun ve mercimek çorbası içsem bıkmam valla.
Yani lahmacun beni değil ben lahmacunu buluyorum😀😀😀

Hosgeldin canim umarim burdaki motivasyonla en kisa zamanda istedigin kiloya ve sagligina kavusursun
seni aramızda görmek bizi mutlu etti.kilo verme isteğiyle buraya kadar geldin.başaracağına ve fazla olan kilolarını vererek buradan mezun olacağına inanıyorum.azmin bol olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşlar sıcak karşılama ve iyi dilekleriniz için..
İnşallah hepimiz hedefine ulaşıp, sağlıklı kilo veririz hayırlı geceler..
Takım kurallarınız neler uymam gereken?

Kizima daha cok vakit ayirmam lazim. Ben kizim bebekten yuksek lisanda basladim . Is, okul derken. Cocuk hep babayla vakit gecirdi. Telafi etmem lazim o zamanlari. Cok duskun babaya 😔
Ayy canim beraber zaman geçirin bol bol seni anlıyorum buyuk kızım küçükken bende caisyordum bakiciya gittigi icin cok hastalaniyordu kis ve ramazanda sıcaklara denk geliyirdu annemlere biraktik ondan herhalde aramizda kopukluk oldu şimdide kucuk kardeşleri var pek anlaşamıyoruz

Kullanıcı Adı :isimsiz965
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 (oglum 5 kızım 2 yasinda)
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.55
Kilonuz:78.3
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve emzirme sureci
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çocuklarımla daha aktif ilgilenebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet bi takımda yarismistim ve 45 kiloya kadar düşmüştüm
Hosgeldin canim insallah kilolarını verebilirsin
Teşekkür ederm hoş buldum umarım bende sizlerle kilo verebilirim daha önce vermiştim sağlık sorunlarım oldu 9 ayda 20 kilo aldım kortizon kullandım sonrasında insülin direnci gelişti. Spora başladım yeni ve diyetisyene başlıyorum yakında inşlh kilolar gider bende sağlıklı bir insan olurum..
Çok geçmiş olsun verirsin insallah diyetisyen e de gidiyormuşsun o seni daha da iyi yönlendirir grupta motivasyonun yüksek olur yaza kadar gider kilolar
En buyugum 25 sonraki 23 sonraki de 10 marta 12 olacak
Way masallah.ya çocukların büyükmüş arkadaşım çocuklarımıza.rabbim hayırlı yazılar yazsın kötüye fırsat vermesin

Sabah tartılmayı planlıyorum artık 73ler görmek istiyorum.Şimdiden cuma sabahı stresi sardı☺
Hiç sorma arkadaşım bende stres oldum sanki 75 e çıkmış gibi hissediyorum kendimi

Yawrukush Yawrukush merhaba eşim misafirlerim vardı 2gündür giremedim sürekli bir hazırlık ev işleri çoluk çocuk çay hazırla yemek hazırla kahvesini yap vakit bulamadım nasıl gidiyor diyetin

benim kilomtakıldı sanki gram oynamıyor🤔 neyse Cuma’ya 2gün var daha ben listeye girebilecekmiyim aceba

Çarşamba menüm
Kahvaltı
1yumurta 1dilim ekmek 4zeytin peynir çay

ara
Sütlü tatlı yarımdilim

akşam
Gözleme yarım
1sb ayran

akşam çay

Ayy canim beraber zaman geçirin bol bol seni anlıyorum buyuk kızım küçükken bende caisyordum bakiciya gittigi icin cok hastalaniyordu kis ve ramazanda sıcaklara denk geliyirdu annemlere biraktik ondan herhalde aramizda kopukluk oldu şimdide kucuk kardeşleri var pek anlaşamıyoruz

Çok geçmiş olsun verirsin insallah diyetisyen e de gidiyormuşsun o seni daha da iyi yönlendirir grupta motivasyonun yüksek olur yaza kadar gider kilolar

Way masallah.ya çocukların büyükmüş arkadaşım çocuklarımıza.rabbim hayırlı yazılar yazsın kötüye fırsat vermesin

Hiç sorma arkadaşım bende stres oldum sanki 75 e çıkmış gibi hissediyorum kendimi

kotu olmus kopukkugun hala devam etmesi. Uzuldum simdi.

Back
X