- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sukur canim eminim cumaya guzel eksiler gelicek bende evde cuma ya yarisiyorum kendimle kimseye solemeden dikkat etmeye basladim gerci gunduz yiyorum ama aksam yediklerimi kestim
Gunaydin guzel arkadaslarim, yine asiri yorucu bir gunun gecesindeyim.
Menu tablomuzu affiniza siginarak sabah hazirlayacagim, cocuklari uyuttum gozlerim kapaniyor.
Tarti icin bugun son gunumuz,menulerle,bol su icmeye dikkat edelim.
Hepinizin Regaib Kandili mubarek olsun,Allah gonlunuzden gecen seyleri hepinize versin.♥
Seviyorum sizi , gorusmek uzere ☺
Bende ayniyim canim gecmis olsun butun vucudum kiriliyor bogazlarim patlicak gibi agriyor aman cocuklarima gecmesinde ben ayakta atlatirim bugun bende evde hic bisey yapmayip dinlenicemHayırlı kandiller arkadaşlar, ben hasta oluyorum olmamak için direniyorum vitamin falan bakalım umarım daha kötüsü olmazspora gidemem muhtemelen iyi değilim kafamı kaldıramıyorum
![]()
Bende ayniyim canim gecmis olsun butun vucudum kiriliyor bogazlarim patlicak gibi agriyor aman cocuklarima gecmesinde ben ayakta atlatirim bugun bende evde hic bisey yapmayip dinlenicem
Aah çok geçmiş olsunnHayırlı kandiller arkadaşlar, ben hasta oluyorum olmamak için direniyorum vitamin falan bakalım umarım daha kötüsü olmazspora gidemem muhtemelen iyi değilim kafamı kaldıramıyorum
![]()
Aynen de öle onunla doyuyom
Karatay diyeti yapıodum eskidenAynen de öle onunla doyuyom![]()
Hosgeldin, masallah yasin da kucuk, hemen gidecektir o kilolar yas avantajiylaKullanıcı Adı :isimsiz965
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :24
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 (oglum 5 kızım 2 yasinda)
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.55
Kilonuz:78.3
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik ve emzirme sureci
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Çocuklarımla daha aktif ilgilenebilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet bi takımda yarismistim ve 45 kiloya kadar düşmüştüm
tabiki, asagidaki formu doldurursan hem seni taniriz, hem de takim listemize ekleyebiliriz :)Bende 1 martta Karatay a baslicam. Beni de aranıza alır mısınız? 93 kiloyum
çok olmuş sanki akşam yediklerin.bugün daha çok dikkat et olur mu?Dünkü menüm
Sabah: 6:30 kepek ekmegindem yoğurtlu burschetta
Öğle 12:00
Ezogelim çorbası fırında patatesli köfte barbunya salatası ayran
Akşam 20:30 annemdeydım
Patates yemeği
Fırında tavuk
Kerevizli havuçlu turplu yoğurtlu meze
Ara: çaylar
Spor : 30 dk yürüyüş
kurtulamadın bir hastalıklardan.senin ki çöküş gribidir ben öyle diyorum. çocuklar iyileşene kadar kendini o kadar çok sıkıyorsun ki sonunda sen çöküyorsun.Cocuklar cok sukur daha iyiler ama ben dun yine grip oldum sessiz sakin kendimce yediklerime dikkat etmeye calisiyorum ozellikle saat 5 6 dan sonra bisey yemiyorum hizla kilo alimini durdurdum eksiye gecmeye cbasladim sukur sen neler yapiyorsun

kaka olmaması yediklerini güzel sindirdiği anlamına geliyor.ama çiş olunca beni düşündürdü az çiş normal değil canım enfeksiyonu olabilir.bugünde az olursa bir sağlık ocağına götür istersen.(küçük kızım benim sütümü içince hemen kaka yapardı ve kilo alımı yavaştı.doktora götürdüğümde sütüm çok yağlı olduğundan çocuğa yaramadığını hemen vücuttan attığını söyledi.)CEYDOS
Selam kandilin mübarek olsun öncelikle
Dün iyi uyumuş ve dinlenmiştim ve de daha iyi beslendim
Bebeğim tam üç kere doydu sütümle. Sevinçten ağlamıştım. Hatta gülücükler saçtı. Bir 60 lık mama yemişti sütler hariç.Sonra tesadüf eseri Yaklaşık 12 saat sonra (huysuzluk yapmayınca alt değiştirmek aklıma gelmedi) altını değiştirdim ve kuş gibi hafif beziçok az yapmış acaba o an doydu ama sütüm mü kalitesiz yaramadı. Ama yaramasa da çiş nerde?Kesin kilo almaz mı bu durumda
Toplam 4 kere veriyorum da, istisnai durum oldu. Doydu sanınca iki mamayla günü kapadım
kıyamam sana neden böyle oldu.regl öncesi halsizlik olabilir mi? thylol içsen bana çok iyi geliyor.hastalığı yaşamadan direk iyileşme yaşıyorum.Hayırlı kandiller arkadaşlar, ben hasta oluyorum olmamak için direniyorum vitamin falan bakalım umarım daha kötüsü olmazspora gidemem muhtemelen iyi değilim kafamı kaldıramıyorum
![]()
bu ne ne yedin nasıl doydun.Dün sabah
1 muz
Öğlen sade türk kahvesi
Akşam 2 yumurtadan sucuklu yumurta
7000 adım
Aah çok geçmiş olsunn![]()
çok olmuş sanki akşam yediklerin.bugün daha çok dikkat et olur mu?
kurtulamadın bir hastalıklardan.senin ki çöküş gribidir ben öyle diyorum. çocuklar iyileşene kadar kendini o kadar çok sıkıyorsun ki sonunda sen çöküyorsun.
kızım o pastaları ben yapsam kesin tavan yapmıştı kilom şirinler ne harika.mezuniyet pasta mı betty boop lu şimdiden sipariş ediyorum full kremalı olacak.
ben bu hafta süper gidiyorum gibi henüz hiç feyk beslenmem yok.
kaka olmaması yediklerini güzel sindirdiği anlamına geliyor.ama çiş olunca beni düşündürdü az çiş normal değil canım enfeksiyonu olabilir.bugünde az olursa bir sağlık ocağına götür istersen.(küçük kızım benim sütümü içince hemen kaka yapardı ve kilo alımı yavaştı.doktora götürdüğümde sütüm çok yağlı olduğundan çocuğa yaramadığını hemen vücuttan attığını söyledi.)
kıyamam sana neden böyle oldu.regl öncesi halsizlik olabilir mi? thylol içsen bana çok iyi geliyor.hastalığı yaşamadan direk iyileşme yaşıyorum.
Dün sabah
1 muz
Öğlen sade türk kahvesi
Akşam 2 yumurtadan sucuklu yumurta
7000 adım
selam canim, hosgeldinBende 1 martta Karatay a baslicam. Beni de aranıza alır mısınız? 93 kiloyum
sagolc anim bilgi icin.kandiliniz mubarek olsun kızlar.ettiğiniz tüm dualar tuttuğunuz oruçlar kabul olur inşallah.
son günümüzde diyette yapılmaması gereken hataları gözden geçirelim.
1. doyana kadar asla yemek yenmemeli
2. gıdaları birbirlerinde ayırarak beslenilmeli. özellikle protein ve karbonhidrat bir arada yenmemeli
3. 2 lt den az su içilmemeli
4. en geç yemeğiniz 19 da yenmiş olmalı.yemeği yedikten sonra en az 4 saat uymamalı
5. karbonhidrat oranı yüksek olan kuruyemişler yenmemeli.işlenmemiş ve tuzsuz olanlar tercih edilmeli.
şimdilik bu kadar geldi aklıma daha yeni uyandım.
6. uyku saatlerine dikkat edilmeli.
Sağolçok olmuş sanki akşam yediklerin.bugün daha çok dikkat et olur mu?
kurtulamadın bir hastalıklardan.senin ki çöküş gribidir ben öyle diyorum. çocuklar iyileşene kadar kendini o kadar çok sıkıyorsun ki sonunda sen çöküyorsun.
kızım o pastaları ben yapsam kesin tavan yapmıştı kilom şirinler ne harika.mezuniyet pasta mı betty boop lu şimdiden sipariş ediyorum full kremalı olacak.
ben bu hafta süper gidiyorum gibi henüz hiç feyk beslenmem yok.
kaka olmaması yediklerini güzel sindirdiği anlamına geliyor.ama çiş olunca beni düşündürdü az çiş normal değil canım enfeksiyonu olabilir.bugünde az olursa bir sağlık ocağına götür istersen.(küçük kızım benim sütümü içince hemen kaka yapardı ve kilo alımı yavaştı.doktora götürdüğümde sütüm çok yağlı olduğundan çocuğa yaramadığını hemen vücuttan attığını söyledi.)
kıyamam sana neden böyle oldu.regl öncesi halsizlik olabilir mi? thylol içsen bana çok iyi geliyor.hastalığı yaşamadan direk iyileşme yaşıyorum.