• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canım 110 görmek çok mutlu etti ama asıl mutlu edece “99” görmek olacak :) ha gayret 11 kilocuk kaldı sonra hedef “8” ve obez sınıfından ayrılmak olacak :)
belki inanmazsın ama sizler kilo verdikçe ben kendim vermiş gibi seviniyorum.ben sana inanıyoru sende inanmaktan sakın vazgeçme.
@MigiMadid sanada inanıyorum daha çok katıl aramıza
Bende bekarken annem ısrar ederdi bazen çay diye içerdik ben sevmem. Ay anne Canım peynir, ekmek istedi derdim annemi de kandırırdım çay saati peynir ekmek saatine dönerdi :) akşam annem açım sanki bi kızartma olsa derdi ben hemen yapardım :)))) kadın zayıf kanına giriyordum :)))
ne günah yazık kız bırak kadını zayıf yaşasın.benim tüm sülalem tosbik o yüzden hadi dediğimde herkes koşar yer sıkıntı yok geceymiş gündüzmüş fark etmez.aile demiyorum bak sülale en zayıfları da benim bu arada.

belki inanmazsın ama sizler kilo verdikçe ben kendim vermiş gibi seviniyorum.ben sana inanıyoru sende inanmaktan sakın vazgeçme.

ne günah yazık kız bırak kadını zayıf yaşasın.benim tüm sülalem tosbik o yüzden hadi dediğimde herkes koşar yer sıkıntı yok geceymiş gündüzmüş fark etmez.aile demiyorum bak sülale en zayıfları da benim bu arada.

Valla kuzum bende, özellikle senin kilo vermene de çok sevindim Emel’lerinin karşılığını almak çok güzel.

Zaten şimdi ayrıyız o da yemiyor :)) kötü bi haber vereyim bizim sülalede tek kilolu Benim düşünsene benim durumum daha kötü herkes tombik olsa oo süper :)

Valla kuzum bende, özellikle senin kilo vermene de çok sevindim Emel’lerinin karşılığını almak çok güzel.

Zaten şimdi ayrıyız o da yemiyor :)) kötü bi haber vereyim bizim sülalede tek kilolu Benim düşünsene benim durumum daha kötü herkes tombik olsa oo süper :)
hormonlarla ilgili bişey olmalı o zaman.yada kortizonlu ilaç mı kullandın ? gerçekten kötü bir durum.

Manti nasil oldu canim, nasil yaptin?

Bu hafta katilimin artarsa, kilolar daha kolay gider eminim canim:)

Hic diyecek bir sozum yok, bende ayni keyifisizim..
Daha iyi olrsun insallah canim..

Yok canim tarti guncellememiz yok, @milkk tartilmayi unutmus, firsati olmamis oyuzden bu hafta tarti bildirimi olmadigi icin tartilmasini istedim :)

Afiyet olsun gulum..

Aramiza hosgeldin canim.Katilim formumuzu doldurmus muydun?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Ben ozge, 32 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurtdisinda yasiyorum, beraber tum kilolari veririz insallah :)

Yine guzel birgun olmus canim :)

Nedir senin bu yumurtacidan cektigin :))

Cok guzel bir gun olmus yine canim :)

Hic egzersiz yapabildin mi canim?

Guzel bir menu olmus canim, sIki bir diyet yapmana hic gerek yok zaten, su anki duzenin gayet guzel :)

Menu guzel kuzum , sporda olsa ya da adim vs super olurmus :)
Nobet nasil gecti?

Harikasin disarida kendini ne guzel tutmussun :)
Afiyet olsun canim.

Guzel birgun olmus canim, agrin gecti mi?

Bende senin gibiyim , strese bagli yeme istegim cok artiyor.
Evde mutlaka kalorisi dusuk , canim istediginde tuketebilecegim seyler bulunduruyorum.
Diyet biskuvi, kalorisiz sekersiz caylar- hazir kahveler, sekersiz tatlandiricili kalorisiz icecekler vs.
Cunku ne zaman stres yapsam, kafam dolu olsa surekli yeme istegim oluyor.
Bunu yok edemiyorum, bununla yasamaya calisiyorum :))
Aynen öyle 21günü şekersiz diyeti deniyeceğim bakalım nasıl olacak sonuç

Selam kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum harikasınız.. 👏🙂
Dün akşam giremedim misafirim vardı 😉
Kahvaltı..
Peynir. Zeytin.
Domates
2 dilim k. Ekmek
Yeşillik
Ara...
yoğurt elma
Öğlen..
Simit. peynir
Ayran
Ara..
Aktivya meyveli
Akşam..
Sebzeli Mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Ara..
1 galeta
Çay

2 lt su.
1 saat spor
5.000 adım 🏃

DeryaOnDiet DeryaOnDiet Deryacim, listeden tek sen kaldin bildirim yapmayan, ne durumdasin? :KK36:
UGunum canim. Dun bildirimde bulunamadim. Bir daha olmayacak. Ufak bir sorun yasadim.
kaptanim Yawrukush Yawrukush ve tum arkadaslar kusura bakmayin dun icin. simdu hersey yolunda. Kucuk bir sorun yasadim.

:KK6::spor:***HAFTALIK TAKIM ICI YARISMALARIMIZ***:spor::KK6:

CUMARTESI : IPSIZ IP ATLAMA
PAZAR : MEKIK EGZERSIZI
PAZARTESI : SQUAT EGZERSIZI
SALI : ADIMLAMA YARISMASI
CARSAMBA : DIZLERIMIZI KARNIMIZA CEKEREK OLDUGUMUZ YERDE KOSMA YARISMASI
PERSEMBE : HEEL TOUCHES EGZERSIZI

***Citir arkadaslarim bu hafta hergun bir egzersiz yarismamiz var.Saglik sorunu olmayan, yeni dogum yapmamis olan tum arkadaslarim az dahi olsa lutfen yarismaya katilim gosterelim. :KK200:

***Hergun yarisma egzersizlerimizi, sabahtan aksama kadar sureyle yapip, menulerimizle beraber kac adet yaptigimizi yazacagiz.

***Gunluk olarak dereceye giren arkadaslarimizi aciklayacagim ve persembe gununun sonunda adet olarak en cok egzersizi yaparak haftayi bitiren arkadasimda, cuma gunu diledigi bir seyi yeme ODULUNU kazanacak.

***Bugunku egzersizimiz ipsiz , sanki elimizde hayali bir ip varmis gibi oldugumuz yerde ip atlama egzersizi.Kac adet yaptiginizi sayip, aksam menulerle beraber yazmayi unutmayin.
***Takima yeni gelen arkadaslarim sizleride yarismalarimiza bekliyoruz.:KK36:
Simdiden herkese bol ter atmalar.:KK5:
Tamamdir bugun ipsiz ip atlams

Bende bekarken annem ısrar ederdi bazen çay diye içerdik ben sevmem. Ay anne Canım peynir, ekmek istedi derdim annemi de kandırırdım çay saati peynir ekmek saatine dönerdi :) akşam annem açım sanki bi kızartma olsa derdi ben hemen yapardım :)))) kadın zayıf kanına giriyordum :)))
Bak iddia edıyorum haftaya kesin 109 olucak 😍😍

Regl olmuşum popom kalkmıyor 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

hormonlarla ilgili bişey olmalı o zaman.yada kortizonlu ilaç mı kullandın ? gerçekten kötü bir durum.

Yok canım ben biraz duygusalım daha doğrusu etrafımdakiler hep beni güçlü olarak tanımlar bir çok işi bi arada yaparım; kimseye ihtiyaç duymam, herkese koşarım vs hal böyle olunca zaman zaman kendimi güçsüz, dibe çökmüş, yetersiz ve değersiz hissediyorum ve paylaşmıyorum da bu nedenle beni Rahatlatan yoluma devam etmemi sağlayan güç ise yemek bu nedenle de kilo olarak geri dönüyor işte.

UGunum canim. Dun bildirimde bulunamadim. Bir daha olmayacak. Ufak bir sorun yasadim.
kaptanim Yawrukush Yawrukush ve tum arkadaslar kusura bakmayin dun icin. simdu hersey yolunda. Kucuk bir sorun yasadim.

İyi olmana sevindim Canım çok merak ettik. Kilona bakabildin mi

Bak iddia edıyorum haftaya kesin 109 olucak 😍😍

Ay inşallah 😍 Benimde hedefim o yönde.

Yawrukush Yawrukush ozgecigim cift rakipler vardi sonucu ne oldu?
Bir de spor yarismasi yapiyordunuz puanli o ne oldu,gecen haftanin sonucu?

Onu açıkladı kaptan geçmişe bakarsan görürsün Canım. fyzanur fyzanur biz 3. Çıktık ben dün sabit çıkmasam bugün ki eksiyi görsem daha iyi olurdu ama kısmet artık :) bu takım işi devam etse mi aynı şekilde kaptan Yawrukush Yawrukush herkes iyi uyum sağladı.

:KK5:***TAKIM ICI ES YARISMAMIZIN SONUCLARI***:KK5:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon:1. @mifihafa & CEYDOS CEYDOS ====> % 1.20:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK9::KK9:2. @diyetlikadn & @AppLesma ====> % 0.96:KK9::KK9:
:KK73::KK73:3. plasticwoman plasticwoman & fyzanur fyzanur ====> % 0.50:KK73::KK73:
4. @angelnesss & @milkk ====> % 0.47
5. Arrietty_ Arrietty_ & DeryaOnDiet DeryaOnDiet ====> % 0.25
6. Z Zeruss (sabit) & Yawrukush Yawrukush (tartilmayi unuttumo_O)===> % 0

Dereceye giren arkadaslarimi tebrik ediyorum, 1. olan arkadaslarim, @mifihafa ve CEYDOS CEYDOS odul olarak dilediginiz bir seyi yiyebilirsiniz, odulunuzu menulerinizde odul olarak yazin, afiyet olsun.:KK200:

Biz yokuz burada her halde daha listeye girmedigimiz icin.
Zaten eşim de yok sanki kac gundur BlancKahkul BlancKahkul

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet
CeydosEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
fyzanurEn Büyük TÜRKİYE 10DK Y
isimsiz965En Büyük TÜRKİYE SPOR?
AppLesmaODUL En Büyük TÜRKİYE
gulum7
Meryem1306En Büyük TÜRKİYE 10DK Y
BlanchKahkul
ArriettyEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
milkkEn Büyük TÜRKİYE MUAF
plasticwomanEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
diyetlikadin
Asena87En Büyük TÜRKİYE 10DK Y
mifihafa
angelnesssEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Evet formu doldurmustum.

Yok canım ben biraz duygusalım daha doğrusu etrafımdakiler hep beni güçlü olarak tanımlar bir çok işi bi arada yaparım; kimseye ihtiyaç duymam, herkese koşarım vs hal böyle olunca zaman zaman kendimi güçsüz, dibe çökmüş, yetersiz ve değersiz hissediyorum ve paylaşmıyorum da bu nedenle beni Rahatlatan yoluma devam etmemi sağlayan güç ise yemek bu nedenle de kilo olarak geri dönüyor işte.

İyi olmana sevindim Canım çok merak ettik. Kilona bakabildin mi

Ay inşallah 😍 Benimde hedefim o yönde.

Onu açıkladı kaptan geçmişe bakarsan görürsün Canım. fyzanur fyzanur biz 3. Çıktık ben dün sabit çıkmasam bugün ki eksiyi görsem daha iyi olurdu ama kısmet artık :) bu takım işi devam etse mi aynı şekilde kaptan Yawrukush Yawrukush herkes iyi uyum sağladı.
Yok canim Bakamdim. Ama simdi herkes iyi hersey yolunda yine kilo vermeye calismaya devam 😉

Back
X