süpersin canımÜst bacaklarım yorulmuş bayağı şu an tam yapamadımAma 20 civarı Max sanırım. 600 diyelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin canımÜst bacaklarım yorulmuş bayağı şu an tam yapamadımAma 20 civarı Max sanırım. 600 diyelim
Evet canım 1 yıldır diyetteyimde artık bünye cevap vermiyo şaşırtmam lazmda nasıl şaşırtsam bilemiyorumSimdi herkesin bilgisini ilk sayfadan alip galeriye kaydettim ona gore yorum yapacagim
Valla diyete uymayan bir sey varsa soyleyecegim bastan soyleyeyim
Senin bilgilerin yazmiyor ozgecigim.
Ama 15 zeytine şok oldum.nasil guzel bir zeytin o yediriyor kendini
Bir zeytine bir de 3 dolmaya takildim
Gecmisler olsun.ben de dua ettim.aciklandi mi?
Senin de bilgilerin ilk sayfada yazmiyor kilknu bilemiyorum ama ekmek,spagetti,gece 2. Spagetti anaaaam..
Bilemedim ne diyeyim ama afiyetler olsun.evde birileri olunca diyet cok zor bunu biliyorum.
Afiyet olsun canim.
Gorundugu kadar guzel.
Aksam tam yediklerini yazsan daha mi saglikli olur?
Kilon boyun kac canim?
Afiyet olsun canim.sen de galiba gordukce yiyenlerdensin az da olsa 3,5 patates kraker falan.
Afiyet olsun canim.
Valla evli degilim cocuk emzirenlerin beslenmesini anlayamiyorum ama kilo verebiliyorsan sorun yok.
Ama minik bir dusunce;sabah ekmegi cok sanki
Afiyet olsun canim.
Sanki her sey cok olmus
Yaptigin sporlardan sonra niye albeni yedin diyemem
Ama niye yedin
Ya bravo valla nasil spor yapiyorsun oyle.
Bu arada beslenme seklin ne.sabah aksma yumurta var sadece.
Afiyet olsun canim.
Guzel spor yapmissin.
Ilk sayfada kilonu goremedim yanlis yorum yapmak istemem ama ekmek+simit olmasa hizli kilo verilir diye dusunuyorum.
Afiyet olsun canim.adimlar da guzel.sadece ilk sayfadaki bilgilere baktim da 1 ayda 1.7 kilo vermissin yavas mi gidiyor
Valla su an ozendim niyeyese nasil yapildigina bakip biraz yapmaya calisacagim.
Selams canim.
Ismim asena degil
Ama sevdigim sembolik bir nik.sabaha yorum yapamadim ama cokelek hazir degil mi nasil yapiliyor ki?
Kalorisine baktin mi netten
Oglen aksam harika nasil duruyorsun acikmadan az cunku.
Ayyy 1 saattir alintilara yaziyorum.
Anladmm o zaman ihtiyaç hissetmeden çok takmıyım bu arada geçmişte aradm ama bulamadm yarın hangi spor yarışması vardevamlı takmak ilerlemeye neden oluyormuş.bende sadece gece loş ışıkta okuma yaparken kullanıyorum.
Aaa ilginc menun de az.Evet canım 1 yıldır diyetteyimde artık bünye cevap vermiyo şaşırtmam lazmda nasıl şaşırtsam bilemiyorum![]()
belirli bişey yok.en kolay yemek yumurta. ev halkına ekstra bişeyler besliyorum kendim bu şekilde yiyorum.Yaptigin sporlardan sonra niye albeni yedin diyemem
Ama niye yedin
Ya bravo valla nasil spor yapiyorsun oyle.
Bu arada beslenme seklin ne.sabah aksma yumurta var sadece.

o ne ola ağır hepsi ben hiç bilmiyorum bunları. tv açmam pek ama motivasyon veriyorsa izlerim bende.CEYDOS
DeryaOnDiet
Ağır yaşamlar
Ağır yaşamlar şimdi ne yapıyorlar
Ağır ailem
programlarini izleye izleye yaptım yavaş yavaş, çok seviyorum bu programları kaydedip üst üste izliyorum. Nowzaradan in hayranıyım
Artık bunları izlerken spor yapicam. Sıkılıyorum zaman geciyor
TLC kanalında mutlaka kanalı bulup izleyin. Çok güzel programlar vallao ne ola ağır hepsi ben hiç bilmiyorum bunları. tv açmam pek ama motivasyon veriyorsa izlerim bende.
o kanal bizde var mı bakmam lazım önce. hemen açıyorum.TLC kanalında mutlaka kanalı bulup izleyin. Çok güzel programlar valla
ya ne kadar güzel kilo vermişler maşallah.peki bu kişiler acaba diyet mi yoksa cerrahi operasyon mu geçirmişler .
Hahah bilmem mibelirli bişey yok.en kolay yemek yumurta. ev halkına ekstra bişeyler besliyorum kendim bu şekilde yiyorum.
kahve sabahtan akşama kadar tüketiyorum sanırım enerjim ondan geliyor. dev kupalarda 4-5 tane içiyorum.diyet öncesi bunu sütlü içerdim hiç aklıma yemek gelmezdi.
aralarda farklı yediklerim oluyor ama dikkat ettin mi? yataklı yemeklerim var mesela![]()
alışmışım o olmadan kendime gelemiyorum. 2000 öncesi klasik içerdim. çarpıntı yapmaya başladı golda geçiş yaptım.filtre içemem lazım aslında ama taze çekilmiş olmayınca sevmiyorum.aroması kaçıyor.Hahah bilmem miyatakli bazen keto lu falan.havali isimler.
Kahve cok tuketmekten korkarim ben
Bunlar yemek bagimlilari 410 kiloya kadar olanı gördüm. Genellikle çocukluk travması yaşamış kişiler. Bağımlı için uyuşturucu neyse bunlar içinde yemek aynı. Bundan dolayı cerrahi mudehale olsalar dahi bu bağımlılığı bitiremeyen bir çok kişi var. Zevk için yiyorlar yani. Hem diyet hem mudehale hemde psikiyatrik yardım aliyorlar. Organları iflas ettiği için bir çok farklı operasyonlar da geçiriyorlar. Belgesel tarzı bu programların hepsi. Ve bağımlılık yapıyorya ne kadar güzel kilo vermişler maşallah.peki bu kişiler acaba diyet mi yoksa cerrahi operasyon mu geçirmişler .
Ah 55lere anca kolumu kessem gelirim heralde nedense olmuyo ya bana yürüyüşler filan yaramıyo biraz daha motivemi yükseltebilsem vakit bulabilsem kardiyo çok iyi kilo verdiriyordu banaAaa ilginc menun de az.
Niye acaba.
55lere gelsen anlarim da.
Menulerini takip edecegim![]()
ama başarmışlar sonuçta. karar verip uygulamaya geçirmişler.ve hepsi harika görünüyor.ben unuturum izlemeyi.o kalk kumandayı al aç. onun yerine laptopu yada kiabı açarım daha kolay. arada kendimi dizi komasına sokarım. sonra yine açmam tv.Bunlar yemek bagimlilari 370 kiloya kadar olanı gördüm. Genellikle çocukluk travması yaşamış kişiler. Bağımlı için uyuşturucu neyse bunlar içinde yemek aynı. Bundan dolayı cerrahi mudehale olsalar dahi bu bağımlılığı bitiremeyen bir çok kişi var. Zevk için yiyorlar yani. Hem diyet hem mudehale hemde psikiyatrik yardım aliyorlar. Organları iflas ettiği için bir çok farklı operasyonlar da geçiriyorlar. Belgesel tarzı bu programların hepsi. Ve bağımlılık yapıyor![]()
Hic izlemedim agir yasamlari. Merak ettim bakayim biraraCEYDOS
DeryaOnDiet
Ağır yaşamlar
Ağır yaşamlar şimdi ne yapıyorlar
Ağır ailem
programlarini izleye izleye yaptım yavaş yavaş, çok seviyorum bu programları kaydedip üst üste izliyorum. Nowzaradan in hayranıyım
Artık bunları izlerken spor yapicam. Sıkılıyorum zaman geciyor