• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menum
Sabah
1 yumurta
2 dilim tb ekmegi
3 bardak sekersiz cay

Oglen 13.00
Sekersiz turk kahvesi

15.30
Chiken royel menu (hoooppp cezalari alim)

Aksam 20.30
1 tavuk bacak
1 tbk pilav
Salata
2 kasikta mantı

Su 1.5 anca
Spor alisveris yaptim 5 sefer ellerim dolu arabadan eve merdiven tirmndim hasatim cikti
Bildiği tek fast food yiyecek Kentucky kova kanat benim o yüzden bir girip baktım kız ne o öyle okkalı bişey. huuuu Yawrukush Yawrukush gelince kaç yakalarsa :sinirli: 57 kiloda ne güzelsin beya maşallah

Ilk gununse hosgeldin diyor basliyorum.
Peynir kibrit copu mu kibrit kutusu mu😁😁
Aslinda cok kotu degil ama aksami 18.00 gibi yapip sebzeyle falan cesitlendirip ekmegi iptal edersen guzel olur bence.
Ben de ekmek yemeyince korkuyordum ama hic etkisi yokmus.bizim kuruntumuzmus😁

Afiyet olsun canim.
Sabah kaoams nedir?
16.00 da salatandan sonra bir sey yemediysen harika...

Afiyet olsun canim.
Su pirasali yumurtayi deneyemedim bi ya.yarin unutmazsam cok cesitli omlet krep yapacagim.
Ya canim ekmegi pilavi makarnayi kesmezsen gitmez kilolar kolay kolay.
Hadi onu gectim de oglen yemeginde o kadar cesidin yanina salcali ekmegi yemek nerden geldi aklina 😁
[/QUOT
Yemeklerder azar azar yedim zaten onu da canim cekti yedim

yemeklerinin oranı az ama çeşitlik çok karbanhidratlı be eşim. akşamları en azından kaldırsan valla çok güzel olacak.
Esim oyle de doymayinca aklim kaliyor bu sefer gec saatlerde mutfakta bulurum kendimi. Normal gunlerde saat18 yeme isini bitiriyorum. O yuzden sorun olmuyor. Karbonhitrat da o kadar cok degil yedigim aslinda. Eskiye gore oooo hic yemiyorum sayarsin.

Esim oyle de doymayinca aklim kaliyor bu sefer gec saatlerde mutfakta bulurum kendimi. Normal gunlerde saat18 yeme isini bitiriyorum. O yuzden sorun olmuyor. Karbonhitrat da o kadar cok degil yedigim aslinda. Eskiye gore oooo hic yemiyorum sayarsin.
gerçekten öyle çok azalttın diyorum bir şansımı deneyeyim daha da azalır mı?:KK50:

o bile fayda ama aktif spora geçsen daha güzel olur. menün güzel canım. gizli diyette olduğun için mecbur ne çıkarsa yiyeceksin ama dikkatli ye olur mu?

o 65 buraya gelecek. pazartesi ölçümünü çok merak ediyorum. değişim olacak mı? ay ben senden heyecanlıyım valla.
Umarim pazartesiye eksi olurum canim. Inan cook terledim bugun. Ilk defa katildim zumba maratonuna ama niyetim devam etmek

Akşam menüsünü yazmayı unutmuşum.
250 gr et kavurma (içinde soğan, domates, yeşil ve kırmızı biber)
1 bardak ayran
1 bardak çay
+15 dk Leslie 1mil ( bugün toplam 30 dk Leslie)
Oğlum durmadı yoksa daha yapardım.:KK6:

Akşam menüsünü yazmayı unutmuşum.
250 gr et kavurma (içinde soğan, domates, yeşil ve kırmızı biber)
1 bardak ayran
1 bardak çay
+15 dk Leslie 1mil ( bugün toplam 30 dk Leslie)
Oğlum durmadı yoksa daha yapardım.:KK6:
Canim menulerini topluca yaz olur mu, boyle not etmesi zor oluyor :)

Canim bu haftaki yeni listemizle ilk sayfada sende olacaksin endise etme, henuz guncellemedik :)
Süperrr.
Ya kızlar süpersiniz valla. Hepinizi çok sevdim. Normalde tek başıma yapacaktim. Bi bakım kadınlar kulübüne Karatay, spor, Leslie yapan var mı die. Kendimi sizlerle buldum 😊:halay:
Hem güncelsiniz, hem herkes katılım gösteriyor. Daha önce tanissaymisim sizlerle şimdiye olan kilolarım kalmazdı 😁

Back
X