jillian yapsan dahada fazla sıkılaşırsın emin ol.Evet ya sporlarda baya sikilastirdi beni olcum yapistim gecen 4 5 cm sikilasma var bu da beni motive ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jillian yapsan dahada fazla sıkılaşırsın emin ol.Evet ya sporlarda baya sikilastirdi beni olcum yapistim gecen 4 5 cm sikilasma var bu da beni motive ediyor
Benim kucuk varya o pek rahat vermiyor onun yaninda acamiyorum kendim yapmays calisiyorum yine de denemeye calisacagimjillian yapsan dahada fazla sıkılaşırsın emin ol.
simidi görmemiş gibi yapıyorum. ellerine sağlık çok lezzetli olduğuna eminim yemeklerin.Herkese merhaba :)
Saat 12.00 bir simit, 1 parmak kalınlığında Ezine peyniri, 3 ceviz
Saat 17.30 terbiyeli tavuk çorbası+ 1 tahta kaşık pilav+ 1 but (yemeği ben yaptım, çorbada ve pilavda yağ hiç kullanmadım sadece tavuk suyunun yağı vardı)
1,75 su
Ailemle sadece haftasonu kahvaltı yapabiliyoruz, onun dışında kahvaltı yapılmıyor evde, son kaçamak olarak simit yedim
Yawrukush
stitch
CEYDOS
Selamlar kizlar nasilsiniz?
Bizim burasi mahser yerine donmek uzere..
Okullar tatil oldu, insanlar isin ciddiyetinde degillerdi , tatili duyduktan sonra dahada panik oldu herkes.
Deli gibi alisveris yapiyor herkes, 3 ay karantinaya alinacak ve disari cikamayacakmis gibi erzak depolayin dendi.
Insanlar sabah 5te , 6da marketlere gidiyor, acilmadan once kapilarda sirada bekliyorlar.
Camasir sulari, dezenfektanlar , tuvalet kagidi ve hatta bir cok yerde sabun vs bitti.
Ulke genelinde hemde, insanlar karaborsadan bir kucuk dezenfektani 50$a aliyorlar.
Marketten birsey alsaniz, kasada odemek icin 1 saat sirada bekliyorsunuz.
Cocuklar evde patladi...Silah magazalari talan edildi..
Abdde silah almak serbest oldugu icin herkes kendini korumak icin silah aliyor.Bizim oldugumuz sehirde silah kalmadi, en erken 10 gun icinde gelecekmis.
Cok buyuk bir alisveris yerinde insanlar birbiriyle tartismis ve bir kisi vurulmus, panikten herkes birbirine girmeye basladi..
Yani burada durumlar hic iyi degil.Cocuklar, esim, surekli evdeler, elime telefon, bilgisayar alamiyorum..
Insallah hepiniz iyisinizdir, arasi uyutup, kahve molasi verip, sizlerle sohbete gelecegim.
Hepinizi opuyorum, unutmayin bu hafta ilk 3e girmek zorundayiz, haydi hep beraber ilk 3 icin verelim kilolari...![]()
Inşallah canim bende oruca kadar 6 li rakamları görüp 65 inde altına inmek istiyorumCeydos bende kararliyim insallah nisan ayina 60 sayilarda girecegim
Bende sıkılmasak hatta bacak göbek ve kalçadan incelmek istiyorum ne yapsam ????Evet ya sporlarda baya sikilastirdi beni olcum yapistim gecen 4 5 cm sikilasma var bu da beni motive ediyor
Nasil oldu canim oglun, iyisinizdir insallah...Bi önceki geceye göre daha iyiydi. Diş çıkarıyor. Dün acile gittim. Erken diş çıkarıyormusuz. 11 aylık köpek dişi ve yanındaki dişi çıkarıyor. Diş etleri şişmiş ve bembeyaz olmuş. Boynuma yapışıyor ve sürekli ağlıyor![]()
Bu sogan burgeri kesin yapcam bu hafta harika bir tarif canim..13 mart 2020 bugün ne yedim ?
sabah : activia
öğle : activia smoothie
akşam : iki adet soğan burger
su: 1500 ml
spor : 69 puanlık adım sayısını unuttum 1200 küsürlerde
soğan burger tarifi soğanı soyup içerisinden dışta 2 tabaka kalacak şekilde soğanları çıkarıyoruz. ekmeksiz köfte harcı hazırlıyoruz. baharatları sarımsak tozu karabiber kimyon az tuz. bu harçtan soğanın yarısına kadar içine dolduruyoruz bir parça kaşar veyaz türevi peynir koyuyoruz üstüne sonra yeniden dolduruyoruz ağzına kadar 220 derece fırında piştiğine ikna olana kadar pişiriyoruz. çıkartıp üstüne kaşar koyuyoruz. yine fırına veriyoruz. 2-3 dakika sonra çıkarıyoruz afiyet olsun.
içinden çıkanlarda soğan çorbası olacak
Ne guzel yapmislar canim ,sen nasilsin, is saatlerin artttirildi mi , her sey yolunda mi?
Ne guzel bir yerdi, bende bayildim fotolara icim acildi :)Slm kızlar nasılsınız
Resimleri soran arkadaşlar burası
yuvacık barajı yürüyüş parkuru![]()
Insanlar neden bu kadar anlayissiz ya, hatta uyarilmalarina ragmen, sen cok sabirlisin, ben hic bu kadar sabir gostermem Ozlemim...Dun gunum vardi kayinvalidemde aile gunu hadi gittim ozellikle dedimki bana kirilmasinlar diye esim dedi ki cocuklari kimse opmesin kimse kizmasin darilmasin dedim ama opmegin su cocuklari dedim ben sanki onlara solememisim gibi ayni tas ayni hamam bu insanlar durumun farkinda degil sonrada bisey olunca ah vah ediyorlar eltim hasta oglu hasta kaynanam tutmus zorla cagirmis kafalari kalkmiyor ama okadar sinir oldum ki
Hangi park bu Feyzos , ne guzelmis :)Parkta bu :) Eki Görüntüle 2605092
Hic basit diye dusunme canim, egzersizin kotusu olmaz, firsat buldukca yap bu bisikleti :)Iyi aksamlar herkese bende de kondisyon bisikleti var ama mini olanlar Dan bugun 1 saat onu kullandim. Normalde bisiklet çok kalori yaktiriyor ama bu basit bisey, kalori yaktiran bir spor sayilmaz herhalde. Siz ne dersiniz?
Nasil ozendim sana :))Evde kalmayı özlemişim :) sabah bi pedikür, ağda, ayak bakımı işlerim için çıktım. Şimdi el ojelerimi değiştirdim, yatak odasını temizleyeceğim, dolabı dökerim belki sonra spor yapacağım ve günümü sonlandıracağım artık :)
Canim kurabiye, cokotop, patates kizartmasi hepsi birarada olmus , odule saydim ama bu hafta cok dikkat etmeliyiz unutma.İyi geceler
Sabah
10 gibi
Az lorlu yumurta domates salatelik 4 zeytin az suzme peynir 1.5 dilim kadar ev ekmegi cay 1 kurabiye
Ogle sade kahve
Ara 1 elma yesil cay
İkindi
Pazi borani yataginda 5 kofte 4 kuru biber sz da patlican cok azda patates kizartma
Ara turk kahvesi 2 kucuk biskuvi li kuru uzumlu cokotop cocuklara yaptim tadina baktim
Aksam cay
Su 2lt yi gecmistir
Spor liste kabarik biraz
50 ayak cekme
100 yatarak bisikley cevirme
150 topuga degme
50 mekik
100 bel egzersizi
50 ip atlama
Toplam 1450
Yawrukush
CEYDOS
stitch
Hint yemekleri
Egzersiz yapabildin mi canim, nasil geciyor misafirlerinizle :)Kahvaltı 1 yumurta
5 badem
1 çatal menemen
2 küçük ısırık muz
5 cm falan burgu peynir
2 bardak çay
Akşam =
1tabak karnibahar, ustunede bol yoğurt
1 . B. Çay
Az yemissin gulum, iyi misin, kuzun nasil?Uykum kaçtı geri girdim
Kahvaltı
Yumurta, zeytin, peynir, süt, dereotu
öğle
Yine yok
akşam
Aynı tabakta bulgur pilavı-barbunya
portakal suyu
Salata
Su:12 bardak üzgünüm. Saatlerdir bebek ayağımda . Çoğunu akşam içtim ama yarın telafi edicem inş
Su:12 bardak üzgünüm. Saatlerdir bebek ayağımda . Çoğunu akşam içtim ama yarın telafi edicem inş
kopyalanmış nasıl olduysa silmedim
Yawrukush
stitch
CEYDOS
angelnesss
Sarabi odule saydim canimcim, afiyet olsun ama bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden, takimimiz ilk 3'e girmek zorunda :)İyi geceler
08:00 1 yumurta,roka,domates,salatalık,peynir,zeytin
1 hurma
15:00 1 yumurtadan kaşarlı ve beyaz peynirli omlet,zeytin
Yemek dışarıda yenildi.
1 kase yeşillikli peynirli domatesli cevizli salata
1 kadeh rose şarap
2,5 litre kadar su içildi
5932 adım atıldı = 296 puan
Yawrukush
stitch
CEYDOS
milkk
Bugun spor yaparak, coronaya seni yenecegiiiiiiiz corona mesaji vermeye ne dersin kuzum :)Mutlu pazarlar
13:30 1 dilim çavdar ekmeği 1 adet haşlanmış yumurta 2 dilim pastırma,3 dilim sucuk,domates,zeytin,peynir birazda meyve
Kahvaltı geç olduğu için akşam yemeği ile erken saatte kapatırım diye düşünüyorum.
Yawrukush
stitch
CEYDOS
milkk
yürüyüş için soğuk bir gün salon içinde kimse destek vermio malum korona virüsü bende spor yapmayarak protesto ediyorum![]()
Canim hic egzersiz yapabildin mi, firsatin oluyor mu egzersiz icin?Merhaba herkese hemen dünkü menümü paylaşayım,
14 Mart cumartesi
Saat 9.30 iki dilim sucuklu tost
ara 12.30 sütlü filtre kahve ( 200 ml süt)
Akşam 16.30 yağsız ev yapımı yoğurtlu bir tabak makarna
ara 21.00 kabak çekirdeği ( 2 avuç)
1.5 lt su
suyu ben de arttırmak istiyorum. Normalde daha az içiyordum, bu diyetle birlikte 1.5 lt içiyorum. Şimdi buna alışınca pazartesi 2 lt çıkartıcam.
Yawrukush
stitch
CEYDOS
1 paket biskuvi derken kocaman bir paket mi canim?Merhaba kızlar dün ugrayamadim misafirim gelecek diye temizlik camasirla ugrastim
Dün menum14 mart
Sabah
2 dilim cvd ekmegi peynirli omlet 3 zeytin
Ara Yarim ayva
Öğle
Yes.mercimek çorba 1 pkt kinoali büsküvi 2 .cy turşu
Akşam
Yoğurtlu ıspanak
Su
2 lt
Spor
Lesie 3 mil×7=315
20 dk plates×7=140
Top 455
Yawrukush
stitch
CEYDOS
Egzersiz yapabildin mi gulum?
Egzersiz var mi kuzum?15:00 gibi:
1-2 çatal peynir, 3 zeytin, acı biber, bulgur pilavı (1 tabak yoktu), 1 turp, 1 salatalık.
3 lt su
Türk kahvesi
Bitki çayı
Menun guzel canim, egzersiz yapabildin mi?Kahvaltı =
1tane burgu peynir
3 yumurta sucuklu omlet
Akşam =
1 tabak Mantar sote
5 tane Çiğ köfte 5 göbek yaprağı ile
1 tabak salata (havuç, turp, göbek kırmızı lahana l, limon)
Bugün kötü bi gündü. Bugün diyetimi bozmadiysam daha hiç bozmam. Spor yapamadım belki ilerliyen saatlerde yaparım.
Harika birgun olmus, cok begendim..12.00 : 2 dilim soganli keto
15.00 ince dilim avokado,yarim su bardagi sutlu neskafe
18.00 tavada sade mantar,salata
Gun icinde ;1.5 lt su,1 Turk kahvesi,6 cay
0 merdiven 0 puan
1000 adim 50 puan
15 dk eliptik 105 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
100 heel touches 300 puan
15 dk leslie 105 puan
60 Popo 180 puan
Toplam: 1040 puan
Not;keto diyette degilim.
Soganli ketoyu merakimdan yaptim.
Allah kabul etsin canim..İyi geceler
Sahur
2 kucuk yagda yumurta az suzme peynir yarim bardak sut 2 bardak su
Ara yok
İftar
1 tabak kara lahana yemegi 3 kasik pazi borani az kuru patlican biber yesil salata 3 kasik makarna az yogurt
Ara cay yarim kurabiye 4 kucuk cokotop
Su 1.5 oldu toplam yatana kadar devam
Henuz spor yapamadim basim agridi tum gun ancak evisi oda sayilmiyor yaparsam eklerim daha sonra
Yawrukush
CEYDOS
stitch
Harikasiniz kizlar, emeklerine saglik kaptanim.CUMARTESİ SONUÇLARI
Haftalık spor yarışmamızın ilk gün sıralaması aşağıdaki gibidir.katılım göstermiş olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
1.mifihafa
2.Arrietty_
3.asena87
4.CEYDOS
5.plasticwoman
6.AppLesma
7. @fyzanur
8.angelnesss
9. @DeryaOnDiet
10. @Puuff
Sizde dikkat edin canim kendinize.Evet canım yani su, kahve, bitki çayı serbest birde reglym o zorlayacak ama bakalım yarın da spor yapamam
Amin canım
Canım korku filmi gibi daha çok kötüye gitmeden atlatsak artık şu olayıburada da izinler, tatiller başladı
iş iyiye gitmiyor yaz gelseydi bi an önce dikkat edin kendinize
Ne guzel bir menu, muthisss tek kelimeyle.15 mart 2020 bugün ne yedim?
sabah öğle akşam : 5 yumurta + 120 gr olmuştur peynir omlet yaptım.
su: 2250 ml devam
spor : jillian 1: 250 puan
adım 2600 : 130 puan
crunch 50 adet :150 puan
toplam : 530 puan
Canim simit 1 adet olunca olmamis yarim, ya da ceyrek yesen cok guzel bir menu olurdu.Herkese merhaba :)
Saat 12.00 bir simit, 1 parmak kalınlığında Ezine peyniri, 3 ceviz
Saat 17.30 terbiyeli tavuk çorbası+ 1 tahta kaşık pilav+ 1 but (yemeği ben yaptım, çorbada ve pilavda yağ hiç kullanmadım sadece tavuk suyunun yağı vardı)
1,75 su
Ailemle sadece haftasonu kahvaltı yapabiliyoruz, onun dışında kahvaltı yapılmıyor evde, son kaçamak olarak simit yedim
Yawrukush
stitch
CEYDOS
Canim cumartesi menun guzel ama pazar gunu olmamis.İyi geceler hanımlar
cumartesi menüm
Kahvaltı sucuklu yumurta peynir zeytin yeşillik şekersiz çay
akşam 1kase ezogelin 5köfte 2yk patates (fırında pişirildi) 1sb ayran
ara şekersiz çay 1muz
20dk yürüyüş
pazar menüm
Kahvaltı 2haşlanmış yumurta 3zeytin yeşillik peynir şekersiz çay 1incir kurusu
akşam hazır yufkadan ıspanak böreği 1yufkadan 1sb ayran
ara şekersiz çay 2minik bisküvi
Orta şekerli kahve
Canim hasta insana ates etmek icin degil, marketler yagmalandi, burada devletin yukumlulukleri sinirli, ulke eyaletler bazinda yonetiliyor.Dolayisiyla bir noktadan sonra insanlar marketlerde yiyecek vs bulamayacak hale gelecek ki suan bile marketlerde 1 saat kasa sirasi bekliyoruz..Ozaman ac olan colugunu cocugunu doyurmak icin insanlar birbirlerine saldirabilir, hirsizlik yapabilir, baskalarinin evine girebilir.Allah allah cok abartmışlar
allah sabır versin size
silah olayını cok saçma buldum hasta olan insana ateş mi edecekler anlamadım gerçekten çok.abartmislar
Inşallah canim bende oruca kadar 6 li rakamları görüp 65 inde altına inmek istiyorum
Bende sıkılmasak hatta bacak göbek ve kalçadan incelmek istiyorum ne yapsam ????
Uzme canini bazen istedigin gibi beslenemedigi oluyor insanin..günaydın
Dün ki menüm; ne kahvaltı ne de öğle yok desemnormalde böyle değildim yaa. Şikayet edemem çok şükür ama beslenmem lazım yaa wc bile zorlaştı yine. Annemler gelecek rahatlatım o zaman. Biraz daha sabır
sabah
Yumurta haşladım, kızım ayağımdayken tek elimle soyarak yedim
Bi ara
Bardağa koyarak çorba içtim, yopurt yedim biraz ekmek
Akşam
Eşim bebeğe bakarken patates kızartıp ketçap ekmek yedim
Muz ve İki üç incir atmışlığım var ağzıma
Su da 2,5 da kaldı offff
Yawrukush
stitch
CEYDOS
angelnesss
Hiç hâlim yok hiççç.
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| Ceydos | |||||||
| fyzanur | |||||||
| AppLesma | |||||||
| puuff | |||||||
| evinizinmimari | |||||||
| gulum7 | ODUL | 10DK Y SPOR? | |||||
| Meryem1306 | 10DK Y | ||||||
| Arrietty | |||||||
| DDeeRRiiNN41 | |||||||
| milkk | |||||||
| plasticwoman | |||||||
| Periannem | ODUL SPOR? | ||||||
| Asena87 | |||||||
| mifihafa | ODUL | ||||||
| angelnesss | ODUL |
form çayı aldım bugün kayısılı aroması harika onu alıp çeşni katabilirsin
Nasil oldu canim oglun, iyisinizdir insallah...
Bu sogan burgeri kesin yapcam bu hafta harika bir tarif canim..
Ne guzel yapmislar canim ,sen nasilsin, is saatlerin artttirildi mi , her sey yolunda mi?
Ne guzel bir yerdi, bende bayildim fotolara icim acildi :)
Buarada nasilsin canim?
Insanlar neden bu kadar anlayissiz ya, hatta uyarilmalarina ragmen, sen cok sabirlisin, ben hic bu kadar sabir gostermem Ozlemim...
Hangi park bu Feyzos , ne guzelmis :)
Hic basit diye dusunme canim, egzersizin kotusu olmaz, firsat buldukca yap bu bisikleti :)
Nasil ozendim sana :))
Canim kurabiye, cokotop, patates kizartmasi hepsi birarada olmus , odule saydim ama bu hafta cok dikkat etmeliyiz unutma.
Hint yemekleriben :)
Coronadan disrida yemek yiyemez olduk, sosyal hayat sifir
Egzersiz yapabildin mi canim, nasil geciyor misafirlerinizle :)
Az yemissin gulum, iyi misin, kuzun nasil?
Sarabi odule saydim canimcim, afiyet olsun ama bu hafta guzel bir eksi bekliyorum senden, takimimiz ilk 3'e girmek zorunda :)
Bugun spor yaparak, coronaya seni yenecegiiiiiiiz corona mesaji vermeye ne dersin kuzum :)
Canim hic egzersiz yapabildin mi, firsatin oluyor mu egzersiz icin?
Bu menu biraz karbonhidrat agirlikli olmus , odule sayacagim , kalori olarak kotu degil fakat diyete uygun gidalarda degiller :)
Menulerine salata, sebze yemegi, 1 adet meyve, protein , yumurta , cig yemis ekleyerek zenginlestirebilirsin :)
1 paket biskuvi derken kocaman bir paket mi canim?
Egzersiz yapabildin mi gulum?
Egzersiz var mi kuzum?
Gunaydin
Dun aksam bayilmisim yazamadim ozeti
15.mart ozet
Kahvalti
Yagda 2 yumurta
Öglen
Cheddarli yumurta durumu.
Cheddari yapismayan Tavada erittim. Icine dilimlenmis yumurta koydum. Sonra durum gibi sardim
Aksam
2 haslanmis yumurta
Su 1,5L
Spor
35 dk eliptik 245 puan
1 saat (15km) acik havada bisiklet 420 puan
Toplam 665 puan
Gunaydin dun sporu biraz fazla kacirdigim galiba yorgunluktan menumu bile yazmadım hemen yazayim
Sabah 5 zeytin az 2 kk tulum peynir domates bol yesillik 2 dilim ekmek
Öğlen 1 tabak yesil fasulye salata bir küçük porsiyon yogurtlu makarnanin aksam salata ve mantar sote
10 bardak su 15 dk oğlumla tempolu Dans
15 dk 8 aylık bebek kucagimdayken yakalamaca 30 dk Leslie
Olsun Canım Cuma güzel bi eksi gelir güzel olur.Eki Görüntüle 2605500
Herkese gunaydin.
Virussuz,saglikli,huzurlu bir hafta dilerim.
Cuma ile pazartesi arasinda 1 kg var gordugunuz gibi.
Yani buna cok sevinmiyorum.
Ben cuma da kilo vermistim aslinda ama regl olamadigim icin şişligim var o yuzden arti cikmistim.
Hala da olmadim bilemiyorum artik.bugun olsam 4 gune bitse cumaya muhtesem bir sayi gorecegim farkindayim ama![]()