• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

harika canım alttaki menüleri görünce senin yediklerin moralimi düzeltti. spor puanı hesaplamamışsın.
gerçekten çok rezil menü bu ne sahur iyi iftarda işin tadı kaçmış. sporda yok yarın tartıda göricim seni ben ehem kühüm yapınca. @Periannem kes cezasını acımasız ol.
derhal toplanmanız lazım sadece öğünlerin yeri değişecek neden bu kadar büyüttünüz orucu. normalde de az yiyoruz ve çılgınlar gibi ortada dolanıp bişeyler yenmiyoruz ne oldu böyle.
hadi benim yaşım var unutmam normal kız sen nasıl unutuyorsun. küçücüksün daha karbonhidrat aşmışsın ceza gelecek. @Milana firuze
oooo ölmek istiyorum falan yok. dur bakalım ne oldu bir anlat senin ölmene gerek kalmadan çözüm bulalım.
Iftarda birden yemek yiyince onun şişliği var galiba yoksa menüm normal

İyi aksamlar hanimlar 🥰

Sahur
domates salatalik
Bol yeşillik
2 KK Beyaz peynir
1 kaşık tahin
1 elma

iftar
8 kaşık yesil fasulye
3 kaşık bulgur pilavı
1 tabak salata
1 kase cacık

su 1,5 Lt ictim sahura kadar 3 e tamamlarim
spor 20 DK leslie 140 P
1 saat ev işi 180 P

@erciyes111
çok güzel olmuş.

dur kız daha haftanın başında bile değiliz daha , toplarız cumaya kadar . arada oluyor bana böyle hızlı bir u dönüşü yapınca toparlıyorum hemen :)
Sahurda yiyip yatıyoruz iftarda da yüklenince zayiflayamayacam sanıyorum da tabi bırakmak yok gidecek o kilolar😊

26.04.2020

Sabah (12:30)
2 yağda yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
1 bardak meyve suyu %100 meyve olanlarından

Ara (16:00)
Elma

Akşam (19:45)

1 kase domates çorbası
4 yk makarna
3 yk haşlama et sebzeli
2 yk yoğurt

Su 3 lt

Spor 1,5 saat ev işi : 270 p

Bugün eve bir el attım.tabi bir kısmına beyim Hüma Bilge ye bakarken fırsata çevireyim dedim..buzdolabı, Mutfak dolaplarının kapakları, banyo tuvalet detaylı temizleyip sildim.. ve bana vakit kalmadı :110:

A Aycaokurcan Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

26.04.2020

Sabah (12:30)
2 yağda yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
1 bardak meyve suyu %100 meyve olanlarından

Ara (16:00)
Elma

Akşam (19:45)

1 kase domates çorbası
4 yk makarna
3 yk haşlama et sebzeli
2 yk yoğurt

Su 3 lt

Spor 1,5 saat ev işi : 270 p

Bugün eve bir el attım.tabi bir kısmına beyim Hüma Bilge ye bakarken fırsata çevireyim dedim..buzdolabı, Mutfak dolaplarının kapakları, banyo tuvalet detaylı temizleyip sildim.. ve bana vakit kalmadı :110:

A Aycaokurcan Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Eline saglik canim evi temizlemis ,toparlamissin :)

Back
X