• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Susuzluğa hiç dayanamıyorum açlık sıkıntı değil hem halim olmuyo hemde susucam diye ödüm patlıyor valla doğru farklı egzersiz yapmalıyım zaten sabah tartıldım galiba ben spor yapmayınca azda yesem kilo veremiyorum 😔
Bende canim aynı senin gibiyim suya hiç dayanamıyorum mutfakta uğraşırken canim gidiyir suya ☺
Kizlar ben diktim nasil olmus renkleri biraz daha koyu emzirme icin kuzenlerime dikiyorum ortadaki yer yukari dogru aciliyor lastikli ic kisim da kendime iki tane dikmistim simdi kuzenlerde
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush AppLesma AppLesma Milana firuze Milana firuze deniz diyette deniz diyette
Çok güzel olmus eline saglik ben hiç dikişten anlamam düğme dikebilirim sadece şimdiki çocuklar onu bile yapamıyor yine bizler ıyiyiz
spor su harika menü şaibeli tost =2 ekmek üstüne börek var olamamış fazla kaçmış AppLesma AppLesma hadi cezalandır.
Off eşim olmamış cok kaçmış 50 mekik olsun o zaman

Kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim spor da yapamadım kilo da veremedim gibi hissediyorum cuma gorcez bakalım inşallah iyi olur
Menüm şöyleydi
Sahur
İki küçük tam buğday unlu akıtma, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber

İFTAR
Bir hurma, Bir kase ezogelin çorba, üç kaşık nohutlu pirinç pilavı, dört kaşık taze fasulye, bir bardak ayran

Su 2 litre
Spor 2 saat ev isi= 360 puan

luges luges CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Bende canim aynı senin gibiyim suya hiç dayanamıyorum mutfakta uğraşırken canim gidiyir suya ☺

Çok güzel olmus eline saglik ben hiç dikişten anlamam düğme dikebilirim sadece şimdiki çocuklar onu bile yapamıyor yine bizler ıyiyiz

Off eşim olmamış cok kaçmış 50 mekik olsun o zaman
Hemen yapayim cezamı 😊

Kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim spor da yapamadım kilo da veremedim gibi hissediyorum cuma gorcez bakalım inşallah iyi olur
Menüm şöyleydi
Sahur
İki küçük tam buğday unlu akıtma, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber

İFTAR
Bir hurma, Bir kase ezogelin çorba, üç kaşık nohutlu pirinç pilavı, dört kaşık taze fasulye, bir bardak ayran

Su 2 litre
Spor 2 saat ev isi= 360 puan

luges luges CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Bnde veremedim gibi hissediyorum ama az yemeye ve spor yapmaya devam edelim canım bırakmak yok
Takım dereceye girerse unutma bi ödülümüz var onu düşünerek hareket edelim😊

sabah: 2 dilim tb ekmegi 1 kasik kaymak, 1 bardak cay.
iftar: 1 tabakta 2 kofte 1 tavuk but ve pismis sebze. yaninda salatalik.
su: 1,5 ltre.
spor: 500 ip- 1000 puan.
100 suguat- 300 puan.
4 saat ev isi- 740 puan.
4000 adim- 200 puan.
toplam- 2240 puan
@Tanssss CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

birazdan kahve ice bilirim.
Senin sporlarına bayılıyorum canim bu hafta 1 . Lik gelir yine
Benim hiç zamanım olmuyor wc ye bile zor gidiyorum 🤣🤣😢

hayirli aksamlar canlar ❤

sahur
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik

iftar
1 kase domatesi çorbası
4 kaşık et sote
2 kaşık pilav
1 dilim su böreği

30 dk leslie 210p
10 dl dans
Su sahura kadar 3 litre içilecek
50 tane ip atlama ( aslinda daha fazla atliyacaktim ama zıpladıkca idrar kaçırdım dogumumun ustunden 1,5 ay gecti normal dogum yapmıştım saniriim daha erken ip atlamak icin eskiden hic boyle olmazdi😔
erciyes111 erciyes111

Menün güzel canım ama pilav var börek olmayaydı iyiydi. Canım doğumun daha çok yeni daha basit hareketler yap bence 😉

Susuzluğa hiç dayanamıyorum açlık sıkıntı değil hem halim olmuyo hemde susucam diye ödüm patlıyor valla doğru farklı egzersiz yapmalıyım zaten sabah tartıldım galiba ben spor yapmayınca azda yesem kilo veremiyorum 😔

Sanki ben de veremedim gibi sahurda yiyip yatıyorum bekleyecek halim kalmıyor cuma günü üzülmeyiz inşallah

Tesekkur ederim canim :*

erciyes111 erciyes111
şehir merkezindeyim.

@Meryem1306
sana ceza geliyor 50 ip atlama😍😍😍😘
Bizim aileler de merkezde şu günler bir geçsin kim bilir belki görüşürüz ☺

Menün güzel canım ama pilav var börek olmayaydı iyiydi. Canım doğumun daha çok yeni daha basit hareketler yap bence 😉

Sanki ben de veremedim gibi sahurda yiyip yatıyorum bekleyecek halim kalmıyor cuma günü üzülmeyiz inşallah

Bizim aileler de merkezde şu günler bir geçsin kim bilir belki görüşürüz ☺
İnsallah canim, cok mutlu olurum. Sekersiz kahve içer, salata yeriz diyet diyet :) :)

Senin sporlarına bayılıyorum canim bu hafta 1 . Lik gelir yine
Benim hiç zamanım olmuyor wc ye bile zor gidiyorum 🤣🤣😢
cok teşekürler canim, zaman bendede sikinti canim vallaha.
ama bir sekilde araya sikistiriyorum, gerci orucluyken halim olmuyor diye cok spor yapamiyorum.

Kızlar 2 gündür giremiyorum çok halsiz kalıyorum üstüne ev işiydi derslerdi derken yığılıp kalıyorum
28.04.2020
Sahur
Çorba
Az pide
İftar
İskender (yağsız)
Az pide
Ayran

29.04.2020
Sahur
Sucuklu yumurta
Çeyrek bazlama