Maşallah eski eşimecok teşekürler canim, zaman bendede sikinti canim vallaha.
ama bir sekilde araya sikistiriyorum, gerci orucluyken halim olmuyor diye cok spor yapamiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah eski eşimecok teşekürler canim, zaman bendede sikinti canim vallaha.
ama bir sekilde araya sikistiriyorum, gerci orucluyken halim olmuyor diye cok spor yapamiyorum.
O nasıl yapılıyor canimYawrukush ben yarin icin sadece 1 gunluk süt ve yesilcay kürü yapmak istiyorum. Sorun olmaz değil mi.
Cuma eksi gelmek istiyorum. En az eksi 1kg olmali o kadar kardio yaptim korkuyorum :)
2 paket yesilcay, 1 lt süt var canim. İstersen karistirip ic, istersen ayri ayri. 2 saatte bir iciliyor.O nasıl yapılıyor canim
Canim menü guzel ancak fazla kh olmus.Kızlar 2 gündür giremiyorum çok halsiz kalıyorum üstüne ev işiydi derslerdi derken yığılıp kalıyorum
28.04.2020
Sahur
Çorba
Az pide
İftar
İskender (yağsız)
Az pide
Ayran
29.04.2020
Sahur
Sucuklu yumurta
Çeyrek bazlama
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilimin yarısı kadar ev yapımı pizza
1 bardak ayran
Tadı nasıl oluyor ki çok kötüyse zaten icmem2 paket yesilcay, 1 lt süt var canim. İstersen karistirip ic, istersen ayri ayri. 2 saatte bir iciliyor.
2 lt de normal su da iciyoruz.
2 saat aralikla içiliyor.
Dur bakalim,izin cikacak mi
Seni de heveslendirmeyim![]()
karismis halini bende pek sevemedimTadı nasıl oluyor ki çok kötüyse zaten icmem![]()
Canim maydonoz, yesilcay, turk kahvesi hepsi ödemattirir.
Hadi bi gayret canim eşim.
Ya az yiyecegiz, ya cok yersek spor yapacağız.
Bunyemiz kilo almaya musait, bu yuzden her zaman tedbirli olmamiz gerekiyor. Maalesef metabolizmamiz yavas
Valla tempolu yürüyüş niyetiyle çıkmıştım ama oğlan da gelecem diye tutturunca gezmeli yürüyüş oldu bol keşifli çiçek falan ot VS inceledik ama 45 dk falan dolandık. 200 kalori olmuştur ya olsun ne olur. Bu seferlik olsun zaten ben düzeldim gercekten bak :)Tempolu yürüyüşse kabul ettim :)
Senin icin baktim, 1 dilim baklava 125 kaloriymis burdan 250 kalori geldi
30 dk tempolu yuruyus 200 kalori yaktırıyormus. :)
InsAllah canimBelli canim cok kullanisli duruyor.
Hayatimda en cok istediğim şey hazir giyim dikebilmek. İnsallah bana da nasip olur. Ölmeden öğrenirim![]()
Ne guzel senden haber almak, pek rastlayamayinca ders calisiyor olman aklima gelmisti ama anne babanda saglikci ve calisiyorlar diye de biraz merak ettim dogrusu canim.Bu geçtiğimiz haftadan itibaren derslerime çok yoğunlaştım, finallerimiz normalde bayramdan hemen sonra yapılacaktı, üniversite tam bir şey demiyor ama haberlere göre de azalış gösterdiği için normal tarihinde yapılacak diye düşünüyoruz. O yüzden çalışmaya başladım.
İftar yaptıktan sonra sadece filtre kahve içiyorum ve sahuru da hafif geçirmeye çalışıyorum. Su an 64'üm hedefim kesinlikle 60 olmak ramazan bitene kadar.
Siz nasılsınız?![]()
Yawrukush
Sporda olsa cok guzel olacakmis :)
sabah: 2 dilim tb ekmegi 1 kasik kaymak, 1 bardak cay.
iftar: 1 tabakta 2 kofte 1 tavuk but ve pismis sebze. yaninda salatalik.
su: 1,5 ltre.
spor: 500 ip- 1000 puan.
100 suguat- 300 puan.
4 saat ev isi- 740 puan.
4000 adim- 200 puan.
toplam- 2240 puan
Birgaripanne
CEYDOS
Yawrukush
birazdan kahve ice bilirim.
Sporlarini ben begendim , bu korona zamanida spor boyle oluyor kuzum :))bugün menüm
sahur : 1 haşlanmış yumurta
1kk peynir
yeşillik
1dilim ekmek
3 zeytin
iftarın ucu kaçtı: 2 tabak kuru fasulye
2 avuç içi kadar ramazan pidesi
salata
4 köfte
10 çiğ badem
su : henüz 1 bardakla açtım
spor :
1) hastanede hiç oturmadan 60 dk aralıksız gelen giden hastaların ateşini ölçtüm
2) 20 dk da bankaya yürüdüm sırada ayakta 35 dk hareketsiz bekledim
3) 15 dk yürüyüş (markete,eczaneye gittim )
bunlar sayılıyor mu
Yawrukush
CEYDOS
Canim ben cosori air fryer alacagim kismet olursa burada oldukca begenilen bir model.özgecim markasını verebilirmsiin ben de bakayım :) merak ettim .Yawrukush
28.04.2020
Sahur
1 haşlama yumurta
2 dilim peynir
Bol yeşillik
Salatalık domates
İftar
1 kase mercimek çorbası
5 yk pirinç pilavı
1 kase etli nohut
Su 2,6 lt
A AycaokurcanCEYDOS
Yawrukush
Spor yapabildin mi gulum, menun guzel olmus Allah kabul etsin..Dans yerine yarım saat yürüyüş yaptım olur mu? Bu arada menumu yazayım hemen ki bağlayıcılığı olsun. Artık bişey yemeyeyım çünkü sahura kadar uyumuyorum. Sahur sadece cay
İftar patates köfte ama abartarak kadar değil normal porsiyon.
Bir kase çorba. Bol salata 8 bardak su eşim yine baklava Almış ama valla yemedim bu kez tuttum kendimi. Son olarak bugun 75.6 çıktım aç karına. Belki şimdi bir de leslie yaparım çünkü ilk defa çocuklar erken uyudu.
Canim aksam borek yerine guzel ,saglikli bir yemek yeseydin keske, sen menulerini biraz bozmaya basladin canim, aman dikkat..Sabah
Salamli kasarli 1 yumurta
2 dilim ekmek
Oglen
Yogurtlu karnabahar
Ara
Bir kac cilek
Aksam
1 kase tarhana corbasi
1 dilim el acmasi borek kiymali
Yarim kase salata
Ara ceyrek dilim elma
Spor
8000 adim 400 puan
100 squat 300 puan
1 saat ev isi 60 puan
Toplam 760
Yawrukush
CEYDOS
Milana firuze
Borek olmasa 4 -4luk bir gun olacakmis, Allah kabul etsin canim..
Bugun herkes borek yemis :)hayirli aksamlar canlar ❤
sahur
1 haşlanmış yumurta
bol yeşillik
iftar
1 kase domatesi çorbası
4 kaşık et sote
2 kaşık pilav
1 dilim su böreği
30 dk leslie 210p
10 dl dans
Su sahura kadar 3 litre içilecek
50 tane ip atlama ( aslinda daha fazla atliyacaktim ama zıpladıkca idrar kaçırdım dogumumun ustunden 1,5 ay gecti normal dogum yapmıştım saniriim daha erken ip atlamak icin eskiden hic boyle olmazdi
erciyes111
Canim yukarida da yazdigim gibi diyetini biraz saldin, cok uzuluyorum boyle olmasina, lutfen kendini toparla...Aynen bende oyle bir haftaya yakindir spor yok kilo ayni 81.1 81.4 arasi daha da almadiysam iyi bir hevesle basladim leslie ye ama hayat enerjim tukendi bugun biraz dikid diktim biraz da dertlestik ablayla gecti gibi pozitif enerjisini alacagim birileri lazim![]()
Allah razi olsun , ellerine saglik, iyilik yap denize at...Ahh yapabilsem o kadar reklamda yaptim ama millet bana gelince para veresi gelmiyor para yonunden zengin zannediyorlar kumas beles ip beles elektrik beles zannediyorlar halbuki emek var emek onu hic kimsenin gozu gormuyor
Allah a sukurler olsun bugunumuzu aratmasin buz dolabim dolu olduktan sonra ben zaten zenginim hani ev odemem falan olmasa yada tekrar malzeme almayacak olsam
Kuzenlerime dikiyorum ama sadece dayimin kizlarina onlar yeni evli ve borclari var hala
Sali gunu 3 dilim borek hic olmamis kuzum..Iyi geceler hanimlar
Geç kaldım yine çocuklar geç yatıyor benim pilim bitmiş.oluyor dün gelemedim uyuyakalmisim bugünde orucun
Salı menü
2 yumurta omlet Dom salatalık
2 zeytin nane
Öğlen
Tavuklu güveç yanına 1 brdk ayran
Akşam
3 dilim börekkendim yaptım tahinli peynirli cok guzel koktu dayanamadım
Tavuklu sehriye corba
3 kaşık musakka komşu göndermiş kalmasın diye yedim)
2 litre su
Spor
Yerde 200 bisiklet çevirmece
20 plates topuyla bacaklari indirip kaldırma
3 saat ev temizliği
Sahur yapmadım böreğin cezası bu oldu
Çarşamba menü
Iftar
1 kase mercimek çorba
Kabak yemegi üzerine nane
Yoğurt
2 hurma
1 dilim cvd ekmegi
Salata
Sahur
2 dilim cvd ekmegi
Bol yeşillik
1 yağda yumurta
2 zeytin
1 tane activa yoğurt
Su 2 litre
Spor
Yerde 100 bisiklet.cevirnece ancak bunu yapabildim
Şimdi sahur yapmaya gidiyorum çocukların hiçbiri uyumadı hepsi ayakta
Yawrukush
CEYDOS B Beklenen2
Canim baklava bugunde var menunde , olmasaydi daha iyiymis..İyi geceler herkese
Sahur : yulaflı omlet, domates, salatalık, peynir, 2 zeytin
İftar: 2 kase mercimek çorbası, hurma
Ara: Bir tane sütlü baklava(bitti şükür), meyve (eşim tabak hazırlamıştı muz kivi elma havuç az az aldım)
Su 1,5 litre
Spor: 60 dakika pilates
Canim menun guzel olmus, guzel dusun gitsin kilolar :)Kızlar kusura bakmayın bugün hiç giremedim spor da yapamadım kilo da veremedim gibi hissediyorum cuma gorcez bakalım inşallah iyi olur
Menüm şöyleydi
Sahur
İki küçük tam buğday unlu akıtma, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber
İFTAR
Bir hurma, Bir kase ezogelin çorba, üç kaşık nohutlu pirinç pilavı, dört kaşık taze fasulye, bir bardak ayran
Su 2 litre
Spor 2 saat ev isi= 360 puan
luges
CEYDOS
Yawrukush
Canim bu tarz kurler fazla kilo verdiriyor fakat tum gun bu sividan baska bir sey yemeyecek misin?Yawrukush ben yarin icin sadece 1 gunluk süt ve yesilcay kürü yapmak istiyorum. Sorun olmaz değil mi.
Cuma eksi gelmek istiyorum. En az eksi 1kg olmali o kadar kardio yaptim korkuyorum :)
Canim 2 gunde pek diyetlik olmamis menun, yogunmussun Allah kolaylik versin kuzum..Kızlar 2 gündür giremiyorum çok halsiz kalıyorum üstüne ev işiydi derslerdi derken yığılıp kalıyorum
28.04.2020
Sahur
Çorba
Az pide
İftar
İskender (yağsız)
Az pide
Ayran
29.04.2020
Sahur
Sucuklu yumurta
Çeyrek bazlama
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilimin yarısı kadar ev yapımı pizza
1 bardak ayran
sagol eski esim.Maşallah eski eşime![]()
butun cezalar bugun yapilacak tamamdir eşim ve kaptanlarim
canim dayanamadim tabiri caizse icim icimi yedi. Dun gittim :) ve haberler iyi bebek varmis :) diger doktor durduk yere beni biraz telaslandirdi.Evet canim oyle oluyor, persembe gunu bizi habersiz birakma olur mu?
Yok kuzum cuma gunleri tartilacagiz..
Deneyimleyip , tecrubelerimi paylasirim canim.![]()
Amin canım Allah razı olsunMaşallah canim allah ömrünü uzun bahtını guzel yazsın
Bizim eşimle çok güzel eksilerimiz geliyor inşallahGunaydin tatli arkadaslarim yarin tarti gunumuz , bugun ekstra dikkat edelim, gununuz guzel gecsin insallah.![]()
Iyiyim sağol sen nasılsın büyümüştür cocuklarinSeyhan ablacim hosgeldin, evet benim nasilsin gorusmeyeli![]()