• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Oyy canim benim insallah sen de hedef kilona ulasirsin.
Cok cok doğru yoldasin. Menüsünü sporunu örnek aldığım yol arkadasimsin 💜💓👭

Ya Canım bunları senden duymak beni onure etti çok teşekkür ederim, doğru yolda doğru yol arkadaşları ile ilerlediğimi gördüm yine sağol

güzel bilgiler canim. Denemeye değer
Kesinlikle mide küçülebilen bir organ.
Eskiden hic doymak nedir bilmeyen ben, tikanmaya basladim.
Eskiden insanlar bu kadar cok yemek yemiyormus. Tuketim toplumu olduğumuz icin yemek icin yaşıyoruz, yasamak icin yememiz gerektiği halde.

Aynen öyle Canım hepsi tüketim çılgınlığının getirisi ve bu obezite de onun bi ödülü, yani ne kadar çok tüketim çılgınlığına girersek o kadar ödülümüzü alıyoruz, ve bu aldığımız ödüller psikolojik, beyin obezliği, sosyal bir çok yan etkiler barındırıyor. Bizim yaşadığımız sadece bunlardan biri her durumda yemeliyiz fikrini o kadar benimsetmiş ki sistem bize: mutluyuz hadi yemeğe gidelim, cenazemiz var cenaze yemeği, mutsuz olduk yemek yiyelim sonuç beyin obezliği ve mutsuzluğun getirdiği içinde ki psikolojik açlığın doyurmaya çalışmak doyuramamak ve her anlamda sonsuz bi açlık yaşamak.

Bugun ne yedim
Sabah
11.40 2 yumurtali yaptigim 4 krepten 1 ini yedim 3 zeytin y kirbit kutusu peynir
Bir bardak yesil cay
Oglen
1 krep daha yedim kasarli
Ikindi
Dunden kalan lahmacunun yumusak kismini kizim sert olan kismindan bir parca kizim yesin diye
Aksam
1 porsiyon patlican firinda tavuk
1 k p pilav
Bir kac kasik yogurt
Su
10 bardaktan fazla
Spor
8000 adim 400 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush M Meryem1306
Bence gayet güzel menü olmuş

İyi akşamlar bugün ne yedim
Sahut 2 yumurtadan menemen
2 dilim ekmek
Marul ve domates
İftar bir kase çorba
Bir tabak fırında sebzeli tavuk (2 baget)
Bol salata

10 bardak su 1 saat yürüyüş
Bu arada sonunda adet oldum İftardan sonra. Umarım yarın tartıya yansır. Gerçi birkaç gün sürüyor ödemin atılması ama yine umut işte.
Birgaripanne Birgaripanne

Herkese iyi akşamlar canlar dün gelemedim ilk defa menümu de yazamadım. Bir baş ağrısıdır devam ediyor inşallah geçer. Okuyamadigim sayfaları okudum alintilarimi yazicam önce iki günün de menüsünü yazayım
Dün
Sahur
iki dilim ekmek, iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber

İFTAR
Bir hurma, iki kase mercimek çorbası, salata, bir bardak ayran

Su iki litre

Bugün

Sahur

Iki dilim ekmek, iki dilim kaşar, üç santim kadar sucukla tost aslında bunu oğlum istedi pişerken de uyumuş ben yedim artık 😂

İFTAR

Bir hurma, Bir kase yoğurt çorbası, bir șiș köfte, salata, bir bardak ayran

Su 2 litre olur
İki gündür spor da yapamadım kızlar hiç halim yok

Dün de bugün de arada tarçınlı süt

Kizlar editorumuz bireysel yarisma listesini guncellemis, linki asagiya birakiyorum, yarisan-listede olan arkadaslarim , yarismada kacinci sirada oldugunuzu gorebilirsiniz.
En alttaki, en son mesaja bakin lutfen.
Ilk 10'a girmeyi basaran uyemiz AppLesma AppLesma canim senide ayrica tebrik ediyorum, cok mutlu ettin bizi...:KK200:

Çok mutlu oldum . Destekleriniz icin sizlere tesekkur ederim

2 dilim ekmek
Marul ve domates
İftar bir kase çorba
Bol salata

Bu arada sonunda adet oldum İftardan sonra. Umarım yarın tartıya yansır. Gerçi birkaç gün sürüyor ödemin atılması ama yine umut işte.

Erken yat yansır Canım, günün güzel geçmiş eğer çorba da un yoksa süper

İyi akşamlar bugünkü menüm

Sahur: 2 tane haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşil çay

İftar: çorba, salata, yoğurt, yeşil fasulye

Ara: Elma, 17 çiğ badem, 3 hurma

Su: 3 litre
Spor: 40 dakika pilates
AppLesma AppLesma

Güzel Canım

Herkese iyi akşamlar canlar dün gelemedim ilk defa menümu de yazamadım. Bir baş ağrısıdır devam ediyor inşallah geçer. Okuyamadigim sayfaları okudum alintilarimi yazicam önce iki günün de menüsünü yazayım
Dün
Sahur
iki dilim ekmek, iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber

İFTAR
Bir hurma, iki kase mercimek çorbası, salata, bir bardak ayran

Su iki litre

Bugün

Sahur

Iki dilim ekmek, iki dilim kaşar, üç santim kadar sucukla tost aslında bunu oğlum istedi pişerken de uyumuş ben yedim artık 😂

İFTAR

Bir hurma, Bir kase yoğurt çorbası, bir șiș köfte, salata, bir bardak ayran

Su 2 litre olur
İki gündür spor da yapamadım kızlar hiç halim yok

Dün de bugün de arada tarçınlı süt

Güzel Canım çorbalara verdiğin tepkiye bak bazen çok kalorili ve kilo vermeye engel olabiliyorlar kendini dinlemen daha önemli tabi ki

Kızlar dün akşamdan beri internetimiz sıkıntılı
Dünkü menü
Iftar
K.mercimek çorba
1 hurma
Kıymalı pırasa
2 ksk.yogurt. salata
Az pide

Ara
1 activia yoğurt

Sahur
2 yum omlet
2 zeytin
Dom salatalık
2 ceviz
1.5 dilim cvd ekmek( tost mak.incecik yaptim)
1 activia yogurt(son kullanma tarihi son günmüş ziyan olmasın diye yedim)
Spor
10 dk alt karın eritme hareketi×3=30
2 saat ev isi×2=240
Topl=270

Çok spor yapamadim evde işler vardı
Bugün

Iftar
Yesil mercimekli bulgurlu çorba 1 .5 kepçe
Dünden kalan pırasa
Salata
3 köfte

Sahur
Yok
Midem yandı hiç uyuyamadım bugün yapmicam

Spor
10 dk alt karin×3=30
100donkey kicks×3=300
100yerde bisiklet sürme ×3=300
Topm630

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Melek Ada Melek Ada

İyi geceler
Sahur
2 tane cig kofte 2 lokma kuymak 2 dilim kizarmis ekmek zeytin peynir salata yesil cay
İftar
1.5 kepce tarhana corbasi 1 buyuk kase karisik salata 5 kasi makarna 3 kasik finlanmis sebze az tavuk sote 1 kucuk kase yogurt
Ara
Sade nescafe 1 tatli kasigi mognolya 3 tane kemalpasa tatli
Su 1 lt yi gecti
Spor yapamadim hic halim yoktu bugun

Dun yapmistim spor menumu yazamadim simdi de tam hatirlamiyorum o yuzden yazamiyorum.
Yawrukush Yawrukush

kız ceyda eren kim sil sil onu ben değilim
İyi geceler
Sahur
2 tane cig kofte 2 lokma kuymak 2 dilim kizarmis ekmek zeytin peynir salata yesil cay
İftar
1.5 kepce tarhana corbasi 1 buyuk kase karisik salata 5 kasi makarna 3 kasik finlanmis sebze az tavuk sote 1 kucuk kase yogurt
Ara
Sade nescafe 1 tatli kasigi mognolya 3 tane kemalpasa tatli
Su 1 lt yi gecti
Spor yapamadim hic halim yoktu bugun

Dun yapmistim spor menumu yazamadim simdi de tam hatirlamiyorum o yuzden yazamiyorum.
Yawrukush Yawrukush Ceyda_S Ceyda_S Puuff Puuff

Ay canım ben de çok mutluyum ramazanda biraz az kilo veriyorum ama yine de mutluyum 😍

Kızlarcım menüm kötü ama dün Leslie 3 mil 5k yaptım

Ufak ufak dönmeye çalışacağım
Ah bir de diyete niyetlenip her sofraya oturduğumda bozmasam keşke
Gel canım özletme kendini 😍

iyi akşamlar kızlar , bugün ki felaket menümü yazmayacağım . :dua: az sonra leslie yapacağım . bugün çok çok yoruldum , işten de geç çıktım ,işlerde ki mobingin gözü kör olsun . üstüne market alış verişi yaptıktan sonra doluyla karışık yağmura yakalandım , bir apartmanın önünde yağmur durana kadar mahsur kaldım eve sırılsıklam geldim hemen duş alıp uyudum. uyanınca da iftarda bayağı yedim. :bicak:
zor bir gün olmuş canım. sporla telafi artık 😉

ayyy bunu görünce aklıma geldi ,yarın kız kardeşimin doğum günü nasıl unutmuşum ,nasıl yorulduysam . oyyy hediye alamadım , pasta alayım bari . yarın izinliyim işe gitmiyorum .
Kardeşinin doğum günü kutlu olsun canım ☺️

Şöyle kaptanım bizim şuan koliklik ağlamalarımız gaz sancılarımız var.. iftardan sonra başlıyoruz sahura kadar.. geçecek diyorum sabretmeye çalışıyorum ama bazen öyle bir oluyorki oturup onunla ağlayasım geliyor..

Teşekkürler canım 🤗

Özel değilse problem ne canım.. bende pkoyum.. Benim de bebek çok zor oldu

Maşllah cnm :KK9:
Kolik bebek zor canım Allah yardımcın olsun canım. Benim oğlum da kolikti seni çok iyi anlıyorum. Orhan buzuki kolik müzikleri var bebeğine dinletti mi hiç

Kullanıcı Adı : Gonulmeyvesi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz:73.350
Hedef kilonuz :57.0
Kilo alma hikayeniz : düzensiz ve sağlıksız beslenmek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel olmak için kendimi daha özgüvenli hissetmek için :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet yine bu takıma katılmıştım ama bir süredir foruma giremiyordum.. Şimdi yeniden başladım inşallah başarılı olurum :)

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Tekrardan hoş geldin o zaman canım ☺

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
2gundur ugrayamadim, pazartesi Akinin okulu , odevleri cok yogundu.Birde ogretmenler gunuydu, bende sinif annesi oldugum icin ogretmenin hediyesi, power point slidelari ve videolar ile ogretmenimizi sevindirme isleri bendeydi.Cok yogun bir gundu.
Dunse sabah cocuklara kahvalti hazirliyordum, 2 saniyeligine yukari ciktim ve aglama sesiyle asagi indim.Ufakligim sen tabureyi cek mutfaga ve sicak ocaga elini sur, sag elinin parmaklari yandi :(
Ne yanik kremleri, ne buz hicbir sey fayda etmedi, oyle boyle aglamadi ama :(
Tum gun abartisiz soguk suyun icine elini sokup yasadi..
Oglen uykusuna bile oyle yatirdik, aksam uzeri biraz hafifledi..
Hic giremedim siteye Aras surekli yanimdaydi , ohalde birde Akinin odevleri vs ile ilgilendim.
Aksam 8de odevlerini yollayabildik ogretmene, cok yoruldum, cok yiprandim dun.
Hidrellez di onun icin bile bir sey yapamadik.Hepinizin hidrellezi hayirli olsun.Tum dunyaya saglik, mutluluk, huzur, bolluk bereket getirsin..
Sizler nasilsiniz gorusmeyeli kizlar, ozledim hepinizi...
Off çok geçmiş olsun canım yaa bizim de başımıza gelmişti oğlum 10 aylikti fırının kapağıni tutmuştu sargiya alınmıştı eli. Bizim oğlanlar pek yaramaz 😁 Rabbım beterinden korusun canım

nasılsınız kızlar, benim iş yerinde işler karışık biraz. bugün beni yoğun bakıma verdiler,yarın başlayacağım sanırım . sekreter işiymiş hiç anlamıyorum pc programlarından ne yapacam bilmiyorum . oyy oyyy , atanalı 3 ay oldu savruldum da savruldum valla. bir yandan da tekrar üniversite için hazırlanıyorum , geçen gün onun sınavıda bir ay öne çekildi vay başıma vayyy başımaaaaa :bicak:
kolay gelsin canım iyi olur inşallah neden tekrardan sınava hazirlaniyorsun

Kizlar editorumuz bireysel yarisma listesini guncellemis, linki asagiya birakiyorum, yarisan-listede olan arkadaslarim , yarismada kacinci sirada oldugunuzu gorebilirsiniz.
En alttaki, en son mesaja bakin lutfen.
Ilk 10'a girmeyi basaran uyemiz AppLesma AppLesma canim senide ayrica tebrik ediyorum, cok mutlu ettin bizi...:KK200:

AppLesma AppLesma canım tebrik ederim takım olarak göğsümüzü kabarttin 😍💕

güzel bilgiler canim. Denemeye değer
Kesinlikle mide küçülebilen bir organ.
Eskiden hic doymak nedir bilmeyen ben, tikanmaya basladim.
Eskiden insanlar bu kadar cok yemek yemiyormus. Tuketim toplumu olduğumuz icin yemek icin yaşıyoruz, yasamak icin yememiz gerektiği halde.
Evet annem de soyleniyordu simdi ise bosver kilo verme diyor
Kuzum genel siralama butun topiklerin yani
2 dilim ekmek
Marul ve domates
İftar bir kase çorba
Bol salata

Canim biraz hareketi fazla yap bisiklet surme hareketini suyunu ic wc gelmese bile sık git bekle idrarini yap mutlaka
İyi akşamlar bugünkü menüm

Sahur: 2 tane haşlanmış yumurta, domates, salatalık, yeşil çay

İftar: çorba, salata, yoğurt, yeşil fasulye

Ara: Elma, 17 çiğ badem, 3 hurma

Su: 3 litre
Spor: 40 dakika pilates
AppLesma AppLesma
Afiyet olsun canim basarili gibi iftara biraz daha protein olabilirdi

Ya Canım bunları senden duymak beni onure etti çok teşekkür ederim, doğru yolda doğru yol arkadaşları ile ilerlediğimi gördüm yine sağol

Aynen öyle Canım hepsi tüketim çılgınlığının getirisi ve bu obezite de onun bi ödülü, yani ne kadar çok tüketim çılgınlığına girersek o kadar ödülümüzü alıyoruz, ve bu aldığımız ödüller psikolojik, beyin obezliği, sosyal bir çok yan etkiler barındırıyor. Bizim yaşadığımız sadece bunlardan biri her durumda yemeliyiz fikrini o kadar benimsetmiş ki sistem bize: mutluyuz hadi yemeğe gidelim, cenazemiz var cenaze yemeği, mutsuz olduk yemek yiyelim sonuç beyin obezliği ve mutsuzluğun getirdiği içinde ki psikolojik açlığın doyurmaya çalışmak doyuramamak ve her anlamda sonsuz bi açlık yaşamak.
işte duygusal açlık dedikleri....
Artik biz aydinlandik canim.
İnsallah eski aliskanliklarimiza dönmeyiz. Diyet değil sağlıklı beslenme bizimkisi 💪

Evet annem de soyleniyordu simdi ise bosver kilo verme diyor

Kuzum genel siralama butun topiklerin yani

Canim biraz hareketi fazla yap bisiklet surme hareketini suyunu ic wc gelmese bile sık git bekle idrarini yap mutlaka

Afiyet olsun canim basarili gibi iftara biraz daha protein olabilirdi
Ayni benim annem
kilo alirim, imaa eder.
Kilo veririm yeter diyet yapma der.
Memnun edemeyiz canim annemiz olsa bile.

Back
X