- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Oyy canim benim insallah sen de hedef kilona ulasirsin.
Cok cok doğru yoldasin. Menüsünü sporunu örnek aldığım yol arkadasimsin![]()
Ya Canım bunları senden duymak beni onure etti çok teşekkür ederim, doğru yolda doğru yol arkadaşları ile ilerlediğimi gördüm yine sağol
güzel bilgiler canim. Denemeye değer
Kesinlikle mide küçülebilen bir organ.
Eskiden hic doymak nedir bilmeyen ben, tikanmaya basladim.
Eskiden insanlar bu kadar cok yemek yemiyormus. Tuketim toplumu olduğumuz icin yemek icin yaşıyoruz, yasamak icin yememiz gerektiği halde.
Aynen öyle Canım hepsi tüketim çılgınlığının getirisi ve bu obezite de onun bi ödülü, yani ne kadar çok tüketim çılgınlığına girersek o kadar ödülümüzü alıyoruz, ve bu aldığımız ödüller psikolojik, beyin obezliği, sosyal bir çok yan etkiler barındırıyor. Bizim yaşadığımız sadece bunlardan biri her durumda yemeliyiz fikrini o kadar benimsetmiş ki sistem bize: mutluyuz hadi yemeğe gidelim, cenazemiz var cenaze yemeği, mutsuz olduk yemek yiyelim sonuç beyin obezliği ve mutsuzluğun getirdiği içinde ki psikolojik açlığın doyurmaya çalışmak doyuramamak ve her anlamda sonsuz bi açlık yaşamak.
az sonra leslie yapacağım . bugün çok çok yoruldum , işten de geç çıktım ,işlerde ki mobingin gözü kör olsun . üstüne market alış verişi yaptıktan sonra doluyla karışık yağmura yakalandım , bir apartmanın önünde yağmur durana kadar mahsur kaldım eve sırılsıklam geldim hemen duş alıp uyudum. uyanınca da iftarda bayağı yedim.