• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın babes 🌸
Bugün verimli bi perşembe diliyorum herkesee :KK54:

Dünkü (20 Mayıs menüm)

1 tane çavdarlı wasa, lor peynirli yumurta, birkaç zeytin. Çay, 1 çay kaşığı kadar bal

Sonra bir ara tatlı krizi geldi. Tarçınlı süt 1 kuru kayısı, büyük bardak kahve 2 hurma

1 elma, 1 kase (1 kaşık yulaflı) yoğurt, Çay

2,5 litre Su

Spor puanı 240 (1 saat yürüyüş)

CEYDOS CEYDOS @Yawrukush

@AppLesma - canım tebrik ederim mezuniyetini 😄👏
menünde hiç yemek yok kız, aç mı bırakıyorsun kendini .ben hayatta duramam bu kadarla düşer bayılırım .

Carsamba menum

Sabah 10.00

1.5 dilim ekmek
Yarim domates
1kk suzmepeynir
1 yumurta
Sekersiz cay

Oglen 13.30
1 fincan sekersiz turk kahvesi

Aksam 17.00
1 tane kucucuk karniyarik
1 dilim eksi maya ekmek

Dilimlerim baya ufak bu arada

Su 2 lt var
Spor alisveris yaptim aldiklarimi tenizle yerlestir
cocuklarla kosturdum gun boyu
300 ip atlama cezamdi Birgaripanne Birgaripanne
CEYDOS CEYDOS
her şey güzel olmuş canım :)

ah keşke o inme hevesimi geri kazansam
Kendimi beğenmiyorum ama faaliyet de gösteremiyorum şu an hevesim yok hiç ya grup yine biraz topluyor ama gelemiyorum bile
ders çalışınca insan diyete yoğunlaşamıyor değil mi , bende de öyle oluyor , sürekli derse ara verip bir şeyler yiyeyim isteği oluyor dersten kaçmak için sanırım :)

Canım bence puding olmasa güzelmiş
100 zıp ceza

Ben 2 gündür ha dikkat et hadi şöyle böyle diyordum ama cozuttum..
50 mekik cezamı yaptım
Bugün de 45 dk falan yürüdüm
Ama abur cubur vs vs .. baya kötüydü hiç yazmayım direkt şöyle bir ceza yolla sen bana eşim..
Afiyet olsun canım 🙈😂 Ramazan bitince düzene girer sınavların ne zaman bitiyor , kaçıncı sınıfsın ? Bunlar düzene girdi mi kafanı daha rahat verirsin diyete. 100 zıp zıp cezası gönderiyorum o zaman 👍🏻
Eşim günler de ben de tersine döndüm sabah 12de uyuyup akşam uyanıp ders çakılmaya çalıştım
Bir saçma sapan kafam şu an bir de reglin ilk günleri

Senin nasıl geçti günlerin

İlgilenenedim hiç hakkını helal et :KK43:
Ne demek canım helal olsun 🤗 sınavlarda başarılar ☺ Benim dün dışında çok iyiydi, sıfır kaçamaktı , dün sacmaladım , low carb başladım böylelikle kaçamak riskim sıfırlandı 🙈😂😂

Hayırlı geceler arkadaşlar öyle yoğun geçiyorki günler aktif olamıyorum ben menümü yazıp kaçayım
Sahur
Yarım simit bir yumurta 7 zeytin bir dilim peynir bir ceviz
İftar
Bi kase çorba 5 kaşık tavuklu mantar bi kase cacık
Ara
Meyve
Türk kahvesi
Yeşil çay
2.5 litre su
45 dk Leslie
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS @mifihafa @asena87
güzel olmuş menün :)

Herkese selamsss💕
Ne guzel bir gun yine,hepimizin oyle olsun insallah...

13.30;1 yumurta,1 yk hindistan cevizi unu,labne peynir,süt,2 yk tahin,1 yk recelden olsuan krep.

20.00; firin balik...2 ceviz.8,10 dut

Gun icinde;2 lt su,8 kupa cay,1 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe

Egzersiz:isteydim tum gun yapamadim😔
2000 adim: 100 puan
180 merdiven:54
154 mu o ne ya😊
@deniz diyette
Sahur : 5 kaşık yoğurt
2 tane erimek
2 dilim.peynir
Iftar : 1 küçük kase yayla çorbası
6 kaşık ıspanak kavurması. Yağını çok az koydum.
Yine bir tabak karpuz yedim. Hatta önce sadece karpuz yedim. Yarım.saat sonra yemek yedim. Hem aşırı tatlı isteğim vardı hemde çok susamıştım. Urfada yaşıyorum :)
2 litre su
2 saat ev temizliği yaptım. Iftardan sonra adet oldum. Bir kaç gün spor yapamam çok ağrılı ve yoğun geçiriyorum.cunku. sonrasında eliptikle aranizdayim :KK66:
@Yawrukush @asena87 CEYDOS CEYDOS
menülerinizi beğendim kızlar :)

İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm kötü maalesef 😔🙈 sanırım tekrar low carba döncem 😬 saat 16 ya kadar hersey çok güzeldi ne olduysa sonrasında oldu 🙈🙈 bugün çok demoralize oldum bozdukça daha bir yedim sanki .

10:30
Filtre kahve+ 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı

14:30
Çok tahıllı ekmekle domatesli kaşarlı ve rokalı tost, 1 haşlanmış yumurta , yeşil çay

16:30
3 ceviz, 1 dilim kek 🙈, şade Türk kahvesi

18:30
3yk kadar puding 🙈, nescafe

21:00
1 Tbk zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase cacık, 1 dilim çok tahıllı ekmek

21:30
Bir kahve fincanı kadar yer fıstığı
Yeşil çay

Su: 2-2,5 litre
Spor: sadece 200 zıplama = 400p 🙈

@Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 fayfeyfiy fayfeyfiy
kekin boyu büyükmüydü kız ımmmm , regl olacağım canım da ne tatlı türü varsa hepsini çekiyor . çok abartı gelmedi bana menün . kek ve pudingten dolayı akşam ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş .

hepsi çok güzel canım harika gidiyorsun.
sana yorum yaparken hani yaramaz çocuklara takan öğretmenler vardır ya öyle hissediyorum kızzzz kendimi. bu kaçıncı uzun zamandır yemediğin yemek ( bu kaçıncı ödevimi evde unuttum öğretmenim) . yavrum bizde uzun zamandır yemediğimiz çok şeyi karşımızda görüyoruz ama yemiyoruz. misal bu gece evde güllaç vardı kendim yaptım üstelik severimde malumunuz ineği verseniz sütünü sağar sonra koca kovayı fondip yaparım ama ona rağmen elimi dahi sürmedim.
senin Birgaripanne Birgaripanne a yaptığın yorumları zevkle okuyorum her gün :KK70:

kekin boyu büyükmüydü kız ımmmm , regl olacağım canım da ne tatlı türü varsa hepsini çekiyor . çok abartı gelmedi bana menün . kek ve pudingten dolayı akşam ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş .
Yarım muffindı aslında 🙈 sorma ekmek yemeği planlamıyordum ama o kadar açıkmıştım ki o yemekle bile aç kalktım 😂😂 eşim oruçluydu ben ondan daha iştahlı yedim , birde diyorum uzun zamandan beri böyle lezzetli fasülye yememiştim 😂😂 şeker yedikçe doymak nedir bilmedim ilk hatam kahvaltıda ekmek yemek oldu sonrası aldı basını gitti tutamadım kendimi 🙈 neyse regl bitti bugün oruçluyum , birde low carba tekrar başladım, bakalım 🤔 senin nasıl gidiyor

Günaydın babes 🌸
Bugün verimli bi perşembe diliyorum herkesee :KK54:

Dünkü (20 Mayıs menüm)

1 tane çavdarlı wasa, lor peynirli yumurta, birkaç zeytin. Çay, 1 çay kaşığı kadar bal

Sonra bir ara tatlı krizi geldi. Tarçınlı süt 1 kuru kayısı, büyük bardak kahve 2 hurma

1 elma, 1 kase (1 kaşık yulaflı) yoğurt, Çay

2,5 litre Su

Spor puanı 240 (1 saat yürüyüş)

CEYDOS CEYDOS @Yawrukush

@AppLesma - canım tebrik ederim mezuniyetini 😄👏
Canim nasil dayandi ya hic bisey yememissin dogru duzgun

Menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurtadan omlet 1 dilim peynir domates kapya biber roka cay
Ara beyaz peynirli tost 1 bardak kefir
Akşam patatesli tavuk yemeği 1 dilim tambugday ekmegi 1 bardak ayran salata
Ara 1 incir ceviz cay
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruyus 120 puan
harika canım falsosuz bir menü olmuş.
Herkese selamsss💕
Ne guzel bir gun yine,hepimizin oyle olsun insallah...

13.30;1 yumurta,1 yk hindistan cevizi unu,labne peynir,süt,2 yk tahin,1 yk recelden olsuan krep.

20.00; firin balik...2 ceviz.8,10 dut

Gun icinde;2 lt su,8 kupa cay,1 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe

Egzersiz:isteydim tum gun yapamadim😔
2000 adim: 100 puan
180 merdiven:54
154 mu o ne ya😊
@deniz diyette
spor çooook az. hadi kaldır totişi bugün telafi et bakalım.
Sahur : 5 kaşık yoğurt
2 tane erimek
2 dilim.peynir
Iftar : 1 küçük kase yayla çorbası
6 kaşık ıspanak kavurması. Yağını çok az koydum.
Yine bir tabak karpuz yedim. Hatta önce sadece karpuz yedim. Yarım.saat sonra yemek yedim. Hem aşırı tatlı isteğim vardı hemde çok susamıştım. Urfada yaşıyorum :)
2 litre su
2 saat ev temizliği yaptım. Iftardan sonra adet oldum. Bir kaç gün spor yapamam çok ağrılı ve yoğun geçiriyorum.cunku. sonrasında eliptikle aranizdayim :KK66:
@Yawrukush @asena87 CEYDOS CEYDOS
geçmiş olsun yavrucum yemeklerin güzel .karpuzda çok iyi gitmiş.
Uygulama indirdim kaptanim kalorilerimi hesapliyorum daha dikkatliyim simdi toplam 2000 kalori civarı
2000 kalori ile kilo alırsın tansu veremezsin haberin olsun.
İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm kötü maalesef 😔🙈 sanırım tekrar low carba döncem 😬 saat 16 ya kadar hersey çok güzeldi ne olduysa sonrasında oldu 🙈🙈 bugün çok demoralize oldum bozdukça daha bir yedim sanki .

10:30
Filtre kahve+ 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı

14:30
Çok tahıllı ekmekle domatesli kaşarlı ve rokalı tost, 1 haşlanmış yumurta , yeşil çay

16:30
3 ceviz, 1 dilim kek 🙈, şade Türk kahvesi

18:30
3yk kadar puding 🙈, nescafe

21:00
1 Tbk zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase cacık, 1 dilim çok tahıllı ekmek

21:30
Bir kahve fincanı kadar yer fıstığı
Yeşil çay

Su: 2-2,5 litre
Spor: sadece 200 zıplama = 400p 🙈

@Yawrukush CEYDOS CEYDOS @asena87 fayfeyfiy fayfeyfiy
çok kötü çok ceza olmalı buna. fayfeyfiy fayfeyfiy canım gördün mü?

harika canım falsosuz bir menü olmuş.
spor çooook az. hadi kaldır totişi bugün telafi et bakalım.
geçmiş olsun yavrucum yemeklerin güzel .karpuzda çok iyi gitmiş.
2000 kalori ile kilo alırsın tansu veremezsin haberin olsun.

çok kötü çok ceza olmalı buna. fayfeyfiy fayfeyfiy canım gördün mü?
Aaa öğrendiğim iyi oldu kaloriyi dusureyim o zaman

Aslinda bu hafta kilo verecegim ben sadece reglin 2.gunu olacak cuma belki onun eksisini yasayabilirim ama sanamiyorum pek🤩🤩🤩🤩
Hem seninde beslenmen iyiydi,sorun ne
Kendimizi mi kandiriyoruz😛😛😛😛
ben kilo vereceksiniz yönünde oy kullanıyorum.
Selam canim hem pilav hem kisir olmamis buna ceza gelicek bugunku cezanida yapmamissin birtek adim spordan sayilmaz

Bugun ki menun icin sana100jj veriyorum.
sen veriyorsun am abakalım Birgaripanne Birgaripanne onları yapıyor mu hep mazeret hep mazeret. tek ayak üstü cezası vereeğim sonunda ona ben :halay:
Carsamba menum

Sabah 10.00

1.5 dilim ekmek
Yarim domates
1kk suzmepeynir
1 yumurta
Sekersiz cay

Oglen 13.30
1 fincan sekersiz turk kahvesi

Aksam 17.00
1 tane kucucuk karniyarik
1 dilim eksi maya ekmek

Dilimlerim baya ufak bu arada

Su 2 lt var
Spor alisveris yaptim aldiklarimi tenizle yerlestir
cocuklarla kosturdum gun boyu
300 ip atlama cezamdi Birgaripanne Birgaripanne
CEYDOS CEYDOS
bu menü zayıflatır harikasın özlemcim.
30 dk leslie yaptim yazmayi unutmusum ama ip atlama yapamadim ipim yok yarin yaparim
perşembe cezaların çok birikti.
Yemeklerin bir kismini hazirladim, Akinin odevlerinin buyuk kismini hallettik, anca oturdum..
Muhtemelen sizlerde uyudunuz kizlar :)
Saat farkindan bulusamiyoruz resmen....
eskiden benle uyardı saatlerin bu aralar benimde dengesiz uyuyup uyanmalarımdan buluşamaz olduk
Bugünkü menüm sahur
Küçük bi tabak patlıcan yemeği
1 2 kaşık yulaf lapası elmalı yaptım sevmediğim için patlıcan yemeğine dönüş yaptim😔
Iftar
2 küçük dilim börek
1 kase çorba
Yarım bardak ayran
Şu 2lt
Spor
5300 adım 265 puan
Gün boyu çocuk baktım yemek temizlik kardeşim doğum yaptı ordaydım o yüzden spor pek yok malesef😔
CEYDOS CEYDOS @Yawrukush @asena87
tarçın koysaydın güzel oluyor o zaman lapanın tadı.
hayırlı olsun analı babalı büyüsün. nasıl bebek pek minnaktır şimdi. kız mı erkek mi?
Hayırlı geceler arkadaşlar öyle yoğun geçiyorki günler aktif olamıyorum ben menümü yazıp kaçayım
Sahur
Yarım simit bir yumurta 7 zeytin bir dilim peynir bir ceviz
İftar
Bi kase çorba 5 kaşık tavuklu mantar bi kase cacık
Ara
Meyve
Türk kahvesi
Yeşil çay
2.5 litre su
45 dk Leslie
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS @mifihafa @asena87
spor puanın yok .yarım simit biraz fazla ama sahur olunca yakmışsındır diye düşünüyorum. diğerleri güzel olmuş.

sen veriyorsun am abakalım Birgaripanne Birgaripanne onları yapıyor mu hep mazeret hep mazeret. tek ayak üstü cezası vereeğim sonunda ona ben :halay:
eskiden benle uyardı saatlerin bu aralar benimde dengesiz uyuyup uyanmalarımdan buluşamaz olduk
hayırlı olsun analı babalı büyüsün. nasıl bebek pek minnaktır şimdi. kız mı erkek mi?

spor puanın yok .yarım simit biraz fazla ama sahur olunca yakmışsındır diye düşünüyorum. diğerleri güzel olmuş.
Gece geç saatte olunca unutuyorum yarım simit iki dilime denk diye yedim

Gece geç saatte olunca unutuyorum yarım simit iki dilime denk diye yedim

Back
X