- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
ben de tutarak atlıyordum , en son küçültücü sütyen aldım da o iyice sıktığı için zıplayamıyorlar artıkGoguslerim buyuk oldugundan atlama yapince savruluyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de tutarak atlıyordum , en son küçültücü sütyen aldım da o iyice sıktığı için zıplayamıyorlar artıkGoguslerim buyuk oldugundan atlama yapince savruluyor![]()

menünde hiç yemek yok kız, aç mı bırakıyorsun kendini .ben hayatta duramam bu kadarla düşer bayılırım .Günaydın babes☀
Bugün verimli bi perşembe diliyorum herkesee
Dünkü (20 Mayıs menüm)
1 tane çavdarlı wasa, lor peynirli yumurta, birkaç zeytin. Çay, 1 çay kaşığı kadar bal
Sonra bir ara tatlı krizi geldi. Tarçınlı süt 1 kuru kayısı, büyük bardak kahve 2 hurma
1 elma, 1 kase (1 kaşık yulaflı) yoğurt, Çay
2,5 litre Su
Spor puanı 240 (1 saat yürüyüş)
CEYDOS @Yawrukush
@AppLesma - canım tebrik ederim mezuniyetini![]()
her şey güzel olmuş canım :)Carsamba menum
Sabah 10.00
1.5 dilim ekmek
Yarim domates
1kk suzmepeynir
1 yumurta
Sekersiz cay
Oglen 13.30
1 fincan sekersiz turk kahvesi
Aksam 17.00
1 tane kucucuk karniyarik
1 dilim eksi maya ekmek
Dilimlerim baya ufak bu arada
Su 2 lt var
Spor alisveris yaptim aldiklarimi tenizle yerlestir
cocuklarla kosturdum gun boyu
300 ip atlama cezamdiBirgaripanne
CEYDOS
ders çalışınca insan diyete yoğunlaşamıyor değil mi , bende de öyle oluyor , sürekli derse ara verip bir şeyler yiyeyim isteği oluyor dersten kaçmak için sanırım :)ah keşke o inme hevesimi geri kazansam
Kendimi beğenmiyorum ama faaliyet de gösteremiyorum şu an hevesim yok hiç ya grup yine biraz topluyor ama gelemiyorum bile
Afiyet olsun canımCanım bence puding olmasa güzelmiş
100 zıp ceza
Ben 2 gündür ha dikkat et hadi şöyle böyle diyordum ama cozuttum..
50 mekik cezamı yaptım
Bugün de 45 dk falan yürüdüm
Ama abur cubur vs vs .. baya kötüydü hiç yazmayım direkt şöyle bir ceza yolla sen bana eşim..
Ne demek canım helal olsunEşim günler de ben de tersine döndüm sabah 12de uyuyup akşam uyanıp ders çakılmaya çalıştım
Bir saçma sapan kafam şu an bir de reglin ilk günleri
Senin nasıl geçti günlerin
İlgilenenedim hiç hakkını helal et![]()
ooooo kimler gelmiş nerelerdesin kız sen , özledim :) nasılsın ne var ne yokInsallah veririm ben de..
61 cok kotu degil, cok almamissin. Biraz dikkatle yine inersin sen![]()
güzel olmuş menün :)Hayırlı geceler arkadaşlar öyle yoğun geçiyorki günler aktif olamıyorum ben menümü yazıp kaçayım
Sahur
Yarım simit bir yumurta 7 zeytin bir dilim peynir bir ceviz
İftar
Bi kase çorba 5 kaşık tavuklu mantar bi kase cacık
Ara
Meyve
Türk kahvesi
Yeşil çay
2.5 litre su
45 dk Leslie
@YawrukushCEYDOS @mifihafa @asena87
Herkese selamsss
Ne guzel bir gun yine,hepimizin oyle olsun insallah...
13.30;1 yumurta,1 yk hindistan cevizi unu,labne peynir,süt,2 yk tahin,1 yk recelden olsuan krep.
20.00; firin balik...2 ceviz.8,10 dut
Gun icinde;2 lt su,8 kupa cay,1 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe
Egzersiz:isteydim tum gun yapamadim
2000 adim: 100 puan
180 merdiven:54
154 mu o ne ya
@deniz diyette
menülerinizi beğendim kızlar :)Sahur : 5 kaşık yoğurt
2 tane erimek
2 dilim.peynir
Iftar : 1 küçük kase yayla çorbası
6 kaşık ıspanak kavurması. Yağını çok az koydum.
Yine bir tabak karpuz yedim. Hatta önce sadece karpuz yedim. Yarım.saat sonra yemek yedim. Hem aşırı tatlı isteğim vardı hemde çok susamıştım. Urfada yaşıyorum :)
2 litre su
2 saat ev temizliği yaptım. Iftardan sonra adet oldum. Bir kaç gün spor yapamam çok ağrılı ve yoğun geçiriyorum.cunku. sonrasında eliptikle aranizdayim
@Yawrukush @asena87CEYDOS
kekin boyu büyükmüydü kız ımmmm , regl olacağım canım da ne tatlı türü varsa hepsini çekiyor . çok abartı gelmedi bana menün . kek ve pudingten dolayı akşam ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş .İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm kötü maalesefsanırım tekrar low carba döncem
saat 16 ya kadar hersey çok güzeldi ne olduysa sonrasında oldu
bugün çok demoralize oldum bozdukça daha bir yedim sanki .
10:30
Filtre kahve+ 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
14:30
Çok tahıllı ekmekle domatesli kaşarlı ve rokalı tost, 1 haşlanmış yumurta , yeşil çay
16:30
3 ceviz, 1 dilim kek, şade Türk kahvesi
18:30
3yk kadar puding, nescafe
21:00
1 Tbk zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase cacık, 1 dilim çok tahıllı ekmek
21:30
Bir kahve fincanı kadar yer fıstığı
Yeşil çay
Su: 2-2,5 litre
Spor: sadece 200 zıplama = 400p
@YawrukushCEYDOS @asena87
fayfeyfiy
seninhepsi çok güzel canım harika gidiyorsun.
sana yorum yaparken hani yaramaz çocuklara takan öğretmenler vardır ya öyle hissediyorum kızzzz kendimi. bu kaçıncı uzun zamandır yemediğin yemek ( bu kaçıncı ödevimi evde unuttum öğretmenim) . yavrum bizde uzun zamandır yemediğimiz çok şeyi karşımızda görüyoruz ama yemiyoruz. misal bu gece evde güllaç vardı kendim yaptım üstelik severimde malumunuz ineği verseniz sütünü sağar sonra koca kovayı fondip yaparım ama ona rağmen elimi dahi sürmedim.
Yarım muffindı aslındakekin boyu büyükmüydü kız ımmmm , regl olacağım canım da ne tatlı türü varsa hepsini çekiyor . çok abartı gelmedi bana menün . kek ve pudingten dolayı akşam ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş .
Benimde ole bi sorunum var ama sıkıntı yasamiyorumGoguslerim buyuk oldugundan atlama yapince savruluyor![]()
Canim nasil dayandi ya hic bisey yememissin dogru duzgunGünaydın babes☀
Bugün verimli bi perşembe diliyorum herkesee
Dünkü (20 Mayıs menüm)
1 tane çavdarlı wasa, lor peynirli yumurta, birkaç zeytin. Çay, 1 çay kaşığı kadar bal
Sonra bir ara tatlı krizi geldi. Tarçınlı süt 1 kuru kayısı, büyük bardak kahve 2 hurma
1 elma, 1 kase (1 kaşık yulaflı) yoğurt, Çay
2,5 litre Su
Spor puanı 240 (1 saat yürüyüş)
CEYDOS @Yawrukush
@AppLesma - canım tebrik ederim mezuniyetini![]()
Korse bile aldim canim gene de bir yerlerden fiskiriyor cunku goguslerim yumusacikben de tutarak atlıyordum , en son küçültücü sütyen aldım da o iyice sıktığı için zıplayamıyorlar artık![]()
harika canım falsosuz bir menü olmuş.Menüm
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurtadan omlet 1 dilim peynir domates kapya biber roka cay
Ara beyaz peynirli tost 1 bardak kefir
Akşam patatesli tavuk yemeği 1 dilim tambugday ekmegi 1 bardak ayran salata
Ara 1 incir ceviz cay
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruyus 120 puan
spor çooook az. hadi kaldır totişi bugün telafi et bakalım.Herkese selamsss
Ne guzel bir gun yine,hepimizin oyle olsun insallah...
13.30;1 yumurta,1 yk hindistan cevizi unu,labne peynir,süt,2 yk tahin,1 yk recelden olsuan krep.
20.00; firin balik...2 ceviz.8,10 dut
Gun icinde;2 lt su,8 kupa cay,1 Turk kahvesi,1 sutlu neskafe
Egzersiz:isteydim tum gun yapamadim
2000 adim: 100 puan
180 merdiven:54
154 mu o ne ya
@deniz diyette
geçmiş olsun yavrucum yemeklerin güzel .karpuzda çok iyi gitmiş.Sahur : 5 kaşık yoğurt
2 tane erimek
2 dilim.peynir
Iftar : 1 küçük kase yayla çorbası
6 kaşık ıspanak kavurması. Yağını çok az koydum.
Yine bir tabak karpuz yedim. Hatta önce sadece karpuz yedim. Yarım.saat sonra yemek yedim. Hem aşırı tatlı isteğim vardı hemde çok susamıştım. Urfada yaşıyorum :)
2 litre su
2 saat ev temizliği yaptım. Iftardan sonra adet oldum. Bir kaç gün spor yapamam çok ağrılı ve yoğun geçiriyorum.cunku. sonrasında eliptikle aranizdayim
@Yawrukush @asena87CEYDOS
2000 kalori ile kilo alırsın tansu veremezsin haberin olsun.Uygulama indirdim kaptanim kalorilerimi hesapliyorum daha dikkatliyim simdi toplam 2000 kalori civarı
çok kötü çok ceza olmalı buna.İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm kötü maalesefsanırım tekrar low carba döncem
saat 16 ya kadar hersey çok güzeldi ne olduysa sonrasında oldu
bugün çok demoralize oldum bozdukça daha bir yedim sanki .
10:30
Filtre kahve+ 1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağı
14:30
Çok tahıllı ekmekle domatesli kaşarlı ve rokalı tost, 1 haşlanmış yumurta , yeşil çay
16:30
3 ceviz, 1 dilim kek, şade Türk kahvesi
18:30
3yk kadar puding, nescafe
21:00
1 Tbk zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase cacık, 1 dilim çok tahıllı ekmek
21:30
Bir kahve fincanı kadar yer fıstığı
Yeşil çay
Su: 2-2,5 litre
Spor: sadece 200 zıplama = 400p
@YawrukushCEYDOS @asena87
fayfeyfiy
Aaa öğrendiğim iyi oldu kaloriyi dusureyim o zamanharika canım falsosuz bir menü olmuş.
spor çooook az. hadi kaldır totişi bugün telafi et bakalım.
geçmiş olsun yavrucum yemeklerin güzel .karpuzda çok iyi gitmiş.
2000 kalori ile kilo alırsın tansu veremezsin haberin olsun.
çok kötü çok ceza olmalı buna.fayfeyfiy canım gördün mü?
ben kilo vereceksiniz yönünde oy kullanıyorum.Aslinda bu hafta kilo verecegim ben sadece reglin 2.gunu olacak cuma belki onun eksisini yasayabilirim ama sanamiyorum pek
Hem seninde beslenmen iyiydi,sorun ne
Kendimizi mi kandiriyoruz![]()
sen veriyorsun am abakalımSelam canim hem pilav hem kisir olmamis buna ceza gelicek bugunku cezanida yapmamissin birtek adim spordan sayilmaz
Bugun ki menun icin sana100jj veriyorum.
bu menü zayıflatır harikasın özlemcim.Carsamba menum
Sabah 10.00
1.5 dilim ekmek
Yarim domates
1kk suzmepeynir
1 yumurta
Sekersiz cay
Oglen 13.30
1 fincan sekersiz turk kahvesi
Aksam 17.00
1 tane kucucuk karniyarik
1 dilim eksi maya ekmek
Dilimlerim baya ufak bu arada
Su 2 lt var
Spor alisveris yaptim aldiklarimi tenizle yerlestir
cocuklarla kosturdum gun boyu
300 ip atlama cezamdiBirgaripanne
CEYDOS
perşembe cezaların çok birikti.30 dk leslie yaptim yazmayi unutmusum ama ip atlama yapamadim ipim yok yarin yaparim
eskiden benle uyardı saatlerin bu aralar benimde dengesiz uyuyup uyanmalarımdan buluşamaz oldukYemeklerin bir kismini hazirladim, Akinin odevlerinin buyuk kismini hallettik, anca oturdum..
Muhtemelen sizlerde uyudunuz kizlar :)
Saat farkindan bulusamiyoruz resmen....
tarçın koysaydın güzel oluyor o zaman lapanın tadı.Bugünkü menüm sahur
Küçük bi tabak patlıcan yemeği
1 2 kaşık yulaf lapası elmalı yaptım sevmediğim için patlıcan yemeğine dönüş yaptim
Iftar
2 küçük dilim börek
1 kase çorba
Yarım bardak ayran
Şu 2lt
Spor
5300 adım 265 puan
Gün boyu çocuk baktım yemek temizlik kardeşim doğum yaptı ordaydım o yüzden spor pek yok malesef
CEYDOS @Yawrukush @asena87
spor puanın yok .yarım simit biraz fazla ama sahur olunca yakmışsındır diye düşünüyorum. diğerleri güzel olmuş.Hayırlı geceler arkadaşlar öyle yoğun geçiyorki günler aktif olamıyorum ben menümü yazıp kaçayım
Sahur
Yarım simit bir yumurta 7 zeytin bir dilim peynir bir ceviz
İftar
Bi kase çorba 5 kaşık tavuklu mantar bi kase cacık
Ara
Meyve
Türk kahvesi
Yeşil çay
2.5 litre su
45 dk Leslie
@YawrukushCEYDOS @mifihafa @asena87
Gece geç saatte olunca unutuyorum yarım simit iki dilime denk diye yedimben kilo vereceksiniz yönünde oy kullanıyorum.
sen veriyorsun am abakalımBirgaripanne onları yapıyor mu hep mazeret hep mazeret. tek ayak üstü cezası vereeğim sonunda ona ben
bu menü zayıflatır harikasın özlemcim.
perşembe cezaların çok birikti.
eskiden benle uyardı saatlerin bu aralar benimde dengesiz uyuyup uyanmalarımdan buluşamaz olduk
tarçın koysaydın güzel oluyor o zaman lapanın tadı.
hayırlı olsun analı babalı büyüsün. nasıl bebek pek minnaktır şimdi. kız mı erkek mi?
spor puanın yok .yarım simit biraz fazla ama sahur olunca yakmışsındır diye düşünüyorum. diğerleri güzel olmuş.
Gece geç saatte olunca unutuyorum yarım simit iki dilime denk diye yedimben kilo vereceksiniz yönünde oy kullanıyorum.
sen veriyorsun am abakalımBirgaripanne onları yapıyor mu hep mazeret hep mazeret. tek ayak üstü cezası vereeğim sonunda ona ben
bu menü zayıflatır harikasın özlemcim.
perşembe cezaların çok birikti.
eskiden benle uyardı saatlerin bu aralar benimde dengesiz uyuyup uyanmalarımdan buluşamaz olduk
tarçın koysaydın güzel oluyor o zaman lapanın tadı.
hayırlı olsun analı babalı büyüsün. nasıl bebek pek minnaktır şimdi. kız mı erkek mi?
spor puanın yok .yarım simit biraz fazla ama sahur olunca yakmışsındır diye düşünüyorum. diğerleri güzel olmuş.