• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa çok tatlı 😍 Allah bağışlasın canım ☺

Senin ve ailenin de bayramı mübarek olsun kaptanım ☺

Tek bakan ben değilmişim meğer 😂

Amin canım inşallah ☺

Menün çok güzel canım ☺ bugün ben de az su içtim

Yaa evet kuzum 😍 hadi bakalım güzel bir hafta olur inşallah ☺
Tesekkur ederim amin canim

Hayırlı geceler hanımlar hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin cennet hepimiz için süslensin rabbim seneye ramazana ulaştırsın amin🥰
Sahur
Bir yumurta bi dilim lor 10 zeytin bi dilim ekmek bi tk bal
İftar
300 gram tavuk ızgara salata ayran
Bi Türk kahvesi
2.5 litre su
45 dk Leslie 315 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87
Ne güzel dua etmişsin canım amin ☺ Menün de çok güzel spor da var daha ne olsun ☺

Menün çok güzel canım ay şu bayram öncesi temizlik spordan çok çok daha yorucu oluyor
Teşekkür ederim canım ☺ dimi ama yaa bu ev işleri niye sayılmıyor eyyy kaptanım 😃

Selam kizlar
asena87 asena87 canim 5.olmuşuz tebrik ederim.
seninle eş olmak guzeldi hoscakal .
Puuff Puuff merhaba yeni esim bu haftaki kilo yuzdeni tebrik eederim.
İnsallah biz birinci oluruz.
Teşekkür ederim😊
Kesinlikle garantilemeliyiz😁 ben ödülümu yarın yaptığım cheese cake ile odullendirecegim😍 şimdiden ağzım sulanıyor. 9 gündür tatlı diye ölüyorum 🤣

çabuk dökül listeye yazmadığın neler yedin? bunun altında ne tatlılar yatıyordur.tartı değil sen yanlışsın bence :KK70: şimdi anneciğin bayram tatlısı yapmıştır sen ona yanlışlıkla dalmışsındır. bak ben yapmadım kimse yemesin diye kocam almış getirmiş peki kim yedi ben. :KK12:
Ahahhaha ayyy ne doğru bildin ceydoşum 😅😅😅

Amiiiin kuzum
Seni de tebrik ederim canım 🥰 bu haftada bol eksilerimiz olsun inş

Allah analı babalı büyütsün inş 🥰 sen emziriyorsan bol kalori yakıyorsun zaten bu zamanları değerlendir. Ben ne yazık ki emzirme döneminde 8-10 kilo aldım 🙈🙈 sağlıklı beslen , bol bol su iç , İnan kilolar gider 🤗 ben daha önce yaptım 1 ay kadar vücudumu çok yavaşlatmıştı ama şimdi tekrar denemek istedim bakalım sonuç ne olacak bugün low çarb da 3. Gün

İyi bayramlar canım 😘

Hayırlı bayramlar kızlar:)
Cuma menü

5 fındık
1 kayısı

İftarda
1 tarhana çorbası
3 yk yeşil kırmızı biber kavurma (azıcık yağda domates)
Bir kare parça pide

Ve 1 dilim iftardan önce 2 dilim iftardan sonra baklava :(

5-10 tane kiraz

Evet bu kadar

Spor 2000 zıp 4000 puan
45 dk Leslie 315
Toplam 4315 ouan

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
asena87 asena87
FitFiliz FitFiliz

Ben hazırlıksız başladım
O yüzden 1. Gün sonunda çok basım agridi. 2 gün de vardı ağrı. Sonra geçti ama 3. Gün elim ayağım titredi. Yatarken sanki vücudum sallanıyor gibi hissediyordum. Buda hazırlıksız olduğun için olmuş. Mide ve bağırsaktaki besinlerin atılmadığı için seni zehirlemesi gibi birsey. Vücut bir şekilde atiyor onları. Hazirlik olarak bu oruca baslamadan once vucudu senin bir sekilde bosaltman gerekiyormus. Ondan sonrası kolay. Bide 6 gün buna benzer şeyler yaşadım. Bozmaya niyetlenmiştim biraz da o yüzden açlık hissetmeye de başladım. 7 gün betim betim benzim atmıştı artik. Sesimde bile kisilma oldu .Bunun üzerine eşim zorla birşeyler yedirdi.
10 gün açlık her kula nasip olmaz . Bu yüzden çok uzuldum bozduguma
36 saat mi 10 gun mu kiz ne diyorsunuz ölüm orucu gibi bisey mi bu 😁🥴 🙄 kiz hic su falanda mi icmiyoruz ilk defa duydum bildigin oruc gibi mi oluyor bu dediginiz 36 saat açlık helal olsun ben yapamazdim

36 saat mi 10 gun mu kiz ne diyorsunuz ölüm orucu gibi bisey mi bu 😁🥴 🙄 kiz hic su falanda mi icmiyoruz ilk defa duydum bildigin oruc gibi mi oluyor bu dediginiz 36 saat açlık helal olsun ben yapamazdim
Su içiliyor canım bende hiç denemedim ama arkadaşım yaptı bunu şifa için çok iyiymiş 😄

Senden gelen bildirimi actigimda yavas yavas indiriyorum cezam ne olabilir diye

Aa cok merak ettim emzirme doneminde olmasam bende baslardim

Kahramanmaras tayim canim ben persembe gunu gorumcemi almaya gittik adanaya oglu ozel aracla gelmeyince izin vermediler bizde biz gidelim dedik osmaniyeye de simit almak icin girdik ama bulamadik 40 dk miza mal oldu

Deneyimlerini daha acik yazar misin

Hurma dan bahsetmissiniz 1 ogun de olsa hurma mi yenmis anlamadim arastir diyorsun belki su an ama sen deneyimlemissin senden duymak isterim daha guvenceli
Emzirme dönemin bitince sen de denersin belki canimm.

Suyu az icin derken gunluk limitinizi asmamak mi acaba. Mesela ben aktif ise Boy kg vs de yazinca su programim 2,5 L almam gerek diyor.

Evet tuz cok onemli. Sen Basladin mi yoksa hazirlik asamasinda misin
ben basladim, bugun de bitecek. Hayir canim 2.5 lt filan değil.
Susmadikca su icmemek lazimmis.

Teşekkür ederim😊
Kesinlikle garantilemeliyiz😁 ben ödülümu yarın yaptığım cheese cake ile odullendirecegim😍 şimdiden ağzım sulanıyor. 9 gündür tatlı diye ölüyorum 🤣
Bayilirim cheese cake yemeye.. ama yapmadım hic cok kalorili geliyor bana
diyet versiyonunu bulmam lazim once :))))

Kahvaltı
Sucuklu yumurta
1 domates
2 çatal helva
2 sap peynir
1 br. Çay
Akşam
2 Çilek, 3 fındık
2 küçük but yarım patates kuru soğan (yemek yaptım)
2 litre su
1 kahve
35 dk spor(puanlarını hesaplayıp sonra yazacağım)
deniz diyette deniz diyette
Menün cok güzel örnek menü olmus afiyet olsun..

Back
X