- 7 Temmuz 2015
- 2.376
- 9.543
- 158
Çok fazla artı değil eşim Cuma’ya toplarsın bol bol su da içCuma 63
Pzt 63,1
Dün yediğin pilavlar, bugün ...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla artı değil eşim Cuma’ya toplarsın bol bol su da içCuma 63
Pzt 63,1
Dün yediğin pilavlar, bugün ...![]()
Ayıp ediyorsun 50 jj gelsin o zzamanİyi akşamlar kızlar
Sabah 10.30: 2 dilim tb ekmek, salatalık, çok az sucuk, yumurta, bir tk tahin pekmez
Ara: havuç
Akşam 16.00: mantar- kabak sote, meyveli gazoz
Ara: Elma, muz
Su: 2 litre
Spor: 800 jj
200 squat
Toplam= 3000 puan
Birgaripanne
CEYDOS
Yawrukush canm bana 15 dakika leslie cezası vermişsin ama ben dün ekstradan ceza için spor yapıp paylaşmıştım.
Şu ara leslie yapmıyorum jj kadar etkili değil sanki. Bu ara jj sardım![]()
Sen de ayıp ediyorsun canm 15 dakika leslie o zaman
Tansucum aksam 1 tane lahmacun yesen , 2 tane yemekten iyi olurdu gulum..
jumping candır hele benim dediğim yöntemle ne kadar çok yapılıyor değil mi?İyi akşamlar kızlar
Sabah 10.30: 2 dilim tb ekmek, salatalık, çok az sucuk, yumurta, bir tk tahin pekmez
Ara: havuç
Akşam 16.00: mantar- kabak sote, meyveli gazoz
Ara: Elma, muz
Su: 2 litre
Spor: 800 jj
200 squat
Toplam= 3000 puan
Birgaripanne
CEYDOS
Yawrukush canm bana 15 dakika leslie cezası vermişsin ama ben dün ekstradan ceza için spor yapıp paylaşmıştım.
Şu ara leslie yapmıyorum jj kadar etkili değil sanki. Bu ara jj sardım![]()
cezan aşağıda kesilmiş.
aynı cümlelerle neredeyse ceza kesiyordum bendeTansucum aksam 1 tane lahmacun yesen , 2 tane yemekten iyi olurdu gulum..
15dk leslie cezasi gelsin...
Yorucu ama güzel oldu kaçamaksız az yemeli bir gün en sevdiğimSelamlar kizlar hepinizin gunu guzel gecmistir insallah..
Yaaajumping candır hele benim dediğim yöntemle ne kadar çok yapılıyor değil mi?
cezan aşağıda kesilmiş.
aynı cümlelerle neredeyse ceza kesiyordum bende
15 dk yapman yeterli canim, fazlasini sen istiyorsan yap..
önceden çok kez bu yöntemi paylaştım ben hem wc yakın hem zeminleri daha küçük alan olduğu için zıpladığında zemin sallanmıyor.YaaaCEYDOS keşke yöntemini önceden paylaşsaydın. Sporu uzun süre yapınca eşim rahatsız oluyor. Şimdi boş bulduğum yerde yapıyorum çok iyi gerçekten
![]()
Sevindim canim senin adina :)Yorucu ama güzel oldu kaçamaksız az yemeli bir gün en sevdiğimçarşamba günü eşim Malatyaya ben de Diyarbakıra annemlere gidecem. Hazırlıkla geçiyor zamanım
![]()
Tebrik ederim eşim.Kuzum bak bugün bir de pazartesi
Güzel gidiyorsun
Çak bi beşliiiik
Ceydosum twist hareketi cok tartismalara maruz kalmis bir egzersiz.Yawrukush özgecim twist hareketine kaç puan verebiliriz. 3 mü bel egzersizine dahil mi ediyoruz?
beni biliyorsun aslında crunch severim ama dün gece gene kuyruk sokumum oyuldu oturup kalkarken beni benden alıyor. çok eskiden yapardım bunu popiş iyileşene kadar bu ve standing oblique crunch yapayım diyorum. belimde bişey yok diye biliyorum.Ceydosum twist hareketi cok tartismalara maruz kalmis bir egzersiz.
Bende epey arastirmistim bele zarari var mi diye.
Hic yazmamisim onu, 3 puan yazalim canim, ilk sayfayi guncelleyeyim.
Eger belinde agri vs hissederen devam etme..
Fakat bir sorunun yoksa calisabilirsin kuzum..
Valla herkes bayramda 200 gr koymuş kenaraEn sonunda telefonu alabildim
200 gr fazla geldim çarşamba günü açlık otu alicam wc sorunum var
Cuma 65.65
Pzt 65.90
Off iyice cıvıdım hemen toparlaniyorum cuma cok iyi eksi gorucem