Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hosgeldin, nasilsin:)Selam kizlar
Tebrik ederim 2.olmus grup
yap be gülüm. memleketten ne zaman koli geliyor ki bizlere. tadına varmak lazım. banada badem ezmesi gelmişti hatırlarsan dibine vurmuştum. aaa birde saray mantısı bak unutmuşum.Ceydosum paketim kapinin onunde izin varsa odulumu 12 ogununde yapayim.
Baklavadan bahsediyorum, boynu bukuk cocuklara dondum :))
Yok kiz ben bu tempoda olsaydim bugune kadar zayiflamistim zaten 1 aydir boylegünlerin koşturmakla geciyor
Şu kadar işin arasinda kilo alan metabolizmanin ağzına tüküreyim![]()
Canim bu mutfak tartisi yediklerimi tartmak icinTansu güle güle kullan, ne farklı bir tartı. İnşallah hep hafif çıkarsın![]()
Afiyet olsun canim valla ayda yilda bir dedigin gibi goruyoruz koliyi...yap be gülüm. memleketten ne zaman koli geliyor ki bizlere. tadına varmak lazım. banada badem ezmesi gelmişti hatırlarsan dibine vurmuştum. aaa birde saray mantısı bak unutmuşum.
Gule gule iyi gunlerde kullan canim..Yok kiz ben bu tempoda olsaydim bugune kadar zayiflamistim zaten 1 aydir boyle
Canim bu mutfak tartisi yediklerimi tartmak icin
Bir de musteriye sut veriyorum ya emin olmak icin
Cok gecmis olsun, Allah korumus..Az once bisiklet surmeden geldım. Olum teget geçti resmen bisiklet surdugum yol dalyan sulungur golu cevresı. Golun kenarında hep birileri olur içki içerler genelde. Biz gectık arkadaşla silahlı çatışma oldu. Adamın birini yaraladılar. Tam burası bisikletle gıderken çekmiştim. Belkı haberlere çıkar. Eki Görüntüle 2642109
Cok guzel olmus canim.. :)Menum
Sabah 2 dılım kepek ekmeği
2 yumurta
2 dılım peynir
10 zeytin 1 domates 1 salatalık roka
Ara nar suyu bır bardak
Akşam saat 16.00 yemeği bitiriyorum
Kabak yoğurtladım ve salata. Kabağı fırında yağ gezdirerek pişiriyorum varya tadı bal bal.
Spor malum bisiklet 1 saat
Su 2 litre gecıyor
Şimdi ıhlamur içtim yanında çok az leblebi yedım tamamen bitirdim yemeği
cokofesttt
Yawrukush
CEYDOS
Menu guzel kaptanim makarna yemedigine iyi etmissinCUMA MENUM
SAAT 12DE (1 tatli kasigi tereyag ile domatesli, biberli 2 yumurta, uzerine azicik kasar, salatalik ,cilek, zeytin, fistik ezmesi, peyniri yemedim cunku yumurtadaki peyniri unutup koymustum tabagima)
Eki Görüntüle 2642060
AKSAM 18DE (Tum hafta bu ogunu bekledim ama midem kuculmus , yiyemedigim icin resmen uzuldum :) Kalamar tava, deniz urunleri spagettisi, kucuk parca firin somon ve salata idi menum..Spagettileri agzima suremedim...
Eki Görüntüle 2642057
Eki Görüntüle 2642058
Yani odul yapmis olamadim :))
SU: 1.7 lt su, 350 ml maden suyu, 500ml filtre kahve
SPOR: 1 saat yuruyus + ev isleri
Saol kaptanimAfiyet olsun canim valla ayda yilda bir dedigin gibi goruyoruz koliyi...
Gule gule iyi gunlerde kullan canim..
Cok gecmis olsun, Allah korumus..
Oyle ipsiz sapsiz insanlar oluyorsa hep , gitme o yola gulum..
Allah esirgesin...
Cok guzel olmus canim.. :)
Canim ben cok seviyorum, yuvarlak sogan halkasi gibi oluyor, deniz urunu..Menu guzel kaptanim makarna yemedigine iyi etmissin
Kalamar in tadi nasil bir sey kaptanim
Saol kaptanim
Geçmiş olsun canım, daha tekin yerler yok mu bisiklet sürebileceğin? Allah korumuş seniAz once bisiklet surmeden geldım. Olum teget geçti resmen bisiklet surdugum yol dalyan sulungur golu cevresı. Golun kenarında hep birileri olur içki içerler genelde. Biz gectık arkadaşla silahlı çatışma oldu. Adamın birini yaraladılar. Tam burası bisikletle gıderken çekmiştim. Belkı haberlere çıkar. Eki Görüntüle 2642109
Canim biscotti yeme, dun de yemistin..İyi aksamlar
Bugun neler yedim
Yesil cay
1.5 lorlu yumurta 3 zeytin peynir domates salatalik
Ara nescafe biscotti kurabiye
Ara kiraz sapi cayi
Ogle
2 kepce ezo corbasi 3 kasik turlu patates siz 2 kasik yogurtlu pancar roka marul salata
Ara turk kahvesi 2 tuzlu kurabiye sivi yagli
Ara biraz kiraz bir avuc cigdem
Su 2.5lt icmeye devam
Spor
5 dk bel egzersiszi kalcam agriyor pek yapamadim
Yawrukush
CEYDOS
asena87
luges
Canim hosgeldin, nasilsin:)
Güle güle kullan canım çok işe yarıyor her mutfakta olmalıBakin hele kim gelmissss![]()
Eşim menün çok güzel bende saat 5 te bitiriyorum kabakla mücver dışında hiç aram yok keşke sevebilsemMenum
Sabah 2 dılım kepek ekmeği
2 yumurta
2 dılım peynir
10 zeytin 1 domates 1 salatalık roka
Ara nar suyu bır bardak
Akşam saat 16.00 yemeği bitiriyorum
Kabak yoğurtladım ve salata. Kabağı fırında yağ gezdirerek pişiriyorum varya tadı bal bal.
Spor malum bisiklet 1 saat
Su 2 litre gecıyor
Şimdi ıhlamur içtim yanında çok az leblebi yedım tamamen bitirdim yemeği
cokofesttt
Yawrukush
CEYDOS
Afiyet olsun kaptanım ben görünce bile tuhaf oluyorum hamsiyi ilk defa bu sene yiyen biri olarak banada çok uzakCanim ben cok seviyorum, yuvarlak sogan halkasi gibi oluyor, deniz urunu..
Seveni cok seviyor, sevmeyenide oluyor ama..
Tamam canim daha yemiyecegim zaten bugun sondu ama bana cok masum bir kurabiye geldi genede bugun sondu. Valla bendi bilemedim hareket lerle mi zorladim bilemiyorum azar azar yide de yapmaya calisacagim. Bu arada gecenki ceza suguat imi yaptim yazmayi unutmustumCanim biscotti yeme, dun de yemistin..
Gecmis olsun belin neden agriyor acaba?
muhteşem olmuş canımSelam kizlar Menüm gelsin
Bugün tek öğün beslendim, sabah eşim geç uyandi. Ben de kahvalti etmemek için acıkmadım dedim gecistirdim
Su, kahve, yesilcay, soda takildim...
Saat 17.00
1 kase mercimek corbasi
200 gr tavuk sote
Salata
1,5 kase yoğurt
2 kasik nohut yemeği
1 kase karpuz
Ara
5 kuru incir
5 badem
1 avuç sari leblebi