• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

habere şimdi baktım beeeennnn... yuh diyebiliriniz kızlar ben kendimi üzecek bişey izlemem, okumam. dediğin gibi ırkçı düşüncelerle gövde gösterisi yapmış. ben vurdu falan sanıyordum. yuh bana
Bende cok yufka yurekliyimdir Ceydos ama bu insan evine,coluguna ,cocuguna para goturmek icin yasal olmayan bir sekilde sigara satiyormus,sucu bu.Tamam tespit ettiniz ,yakaladiniz,polis arabalarina koyar ,karakola goturur cezasini verirsiniz.
Fakat beyaz polis hic gerek yokken,adam itiraz vs etmemisken,elleri kelepceliyken,durduk yere adami yere yapistirip, diziyle 8 bucuk dakika boynunu ezdi. 😞
Insanlar, cevredekiler 100 kere uyardilar,dinlemedi ve vucut dilide o kadar acimasizdi ki, resmen zevk alarak oldurdu..
Adamcagiz defalarca lutfen polis bey nefes alamiyorum,her yerim aciyor diye soyledi,dinlemediler..4 polis memuruydular..Zavalli adam ne kotu soz sozledi,ne kufretti..Oylece can verdi..Beyaz polislerin ilk oldurdugu siyah insan degildi bu insan..Defalarca oldurduler,yasalarda gereken cezayi vermedi hicbirine..ama bu sefer halk cok guclu bir sekilde ayaklandi..Haklarini ariyorlar.Madem ozgur fikirlerin, eylemlerin ulkesi burasi, bu insanlarin ,halkin istedigini vermeliler..
Bu polisler neden hapse girip ,bizim vergilerimizle yiyip icsinler.
21. yyda hala siyahlari kole sanip,irkcilik yapiyorlarsa ,olsunler lutfen....😞

Son düzenleme:
Bende cok yufka yurekliyimdir Ceydos ama bu insan evine,coluguna ,cocuguna para goturmek icin yasal olmayan bir sekilde sigara satiyormus,sucu bu.Tamam tespit ettiniz ,yakaladiniz,polis arabalarina koyar ,karakola goturur cezasini verirsiniz.
Fakat beyaz polis hic gerek yokken,adam itiraz vs etmemisken,elleri kelepceliyken,durduk yere adami yere yapistirip, diziyle 8 bucuk dakika boynunu ezdi. 😞
Insanlar, cevredekiler 100 kere uyardilar,dinlemedi ve vucut dilide o kadar acimasizdi ki, resmen zevk alarak oldurdu..
Adamcagiz defalarca lutfen polis bey nefes alamiyorum,her yerim aciyor diye soyledi,dinlemediler..4 polis memuruydular..Zavalli adam ne kotu soz sozledi,ne kufretti..Oylece can verdi..Beyaz polislerin ilk oldurdugu siyah insan degildi bu insan..Defalarca oldurduler,yasalarda gereken cezayi vermedi hicbirine..ama bu sefer halk cok guclu bir sekilde ayaklandi..Haklarini ariyorlar.Madem ozgur fikirlerin, eylemlerin ulkesi burasi, bu insanlarin ,halkin istedigini vermeliler..
bu konuda haklısın canım .yaşadığın ülkede ırkçı düşüncelerle yapılmış belli fotoğraflardaki adamın yüzünü gördüm iğrençti.

2 çatal patatesi görmeyeceğim pasta yapmışsın ona rağmen menünde yok affa soktum seni.
Tesekurler canim, ama yine acim.
Demişmiydim az önce?
Birde ben sürekli pasta kurabiye falan yapiyorum ama yemiyorum.
Yapmayı seviyorum.

ben de çok üzüldüm ölen adama :( çok büyük vicdansızlık . siyahı beyazı yok bence, bunu yapan bebeğe de kıyar beyaza da kıyar siyaha da ... hatta kendi kanından olanlara bile yapar . adam psikopat ... ölüm cezasına gelince türkiye de böyle bir ceza şekli yok ama bazı suçlar için olması gerekir bence . bakalım neler olacak , bende takip etmeye çalışıyorum protestoları . anladığım kadarıyla trumpta ırkçı siyahileri pek sevmiyor. bakalım nasıl sonuçlanacak

habere şimdi baktım beeeennnn... yuh diyebiliriniz kızlar ben kendimi üzecek bişey izlemem, okumam. dediğin gibi ırkçı düşüncelerle gövde gösterisi yapmış. ben vurdu falan sanıyordum. yuh bana
aynen ceydoş bende normalde hiç okumam . hele tecavüzdü felan hiç okumam ,aklımdan çıkmaz günlerce. bu olayda siyasi boyutu çok büyük diye dikkatimi çekti okudum. özgenin yazıklarından sonra da iyice üzüldüm. insan hayatı bazıları için ne kadar değersiz. bazıları karıncayı bile öldüremezken ... Allah hepimizi , sevdiklerimizi vicdanlılarla karşılaştırsın , başkasının merhametine bırakmasın bizi.

Eki Görüntüle 2641677

**Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.

***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.

***Ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum. 💞💞💞

@deniz diyette fyzanur fyzanur @matilda34 @Melegimkorusun @1delimavi Yawrukush Yawrukush @fmad asena87 asena87 @Aycaokurcan @cokofesttt @melek ada @AppLesma @Tanssss @Beklenen2 @mifihafa @luges @Kozmogirl17 CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111 Milana firuze Milana firuze @Aomine Daiki @Derya_the_queen
20200531_233623.webp

Yawrukush Yawrukush un bana verdiği yetkiyle sizi eş ilan ediyorum CEYDOS CEYDOS
esmeriiim esmeriiim canim hosgeldin.
Takim ici es yarismasinin detaylarini okuman icin yukarida alinti yaptim.

Iyi geceler kizlar nihayet geçmişi bitirdim 30 sayfaya yakın okudum ne yazmışsınız yavvv 😂 hemen menümu yazayım sonra alintilarimi

Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, taze soğan, bir dilim ekmek, bir tk bal

Ara

Bir tane kayısı

Öğle
Bir kase ruseymli buğday gevreği bir bardak sütle

Akşam
Bir yt zeytinyağlı taze fasulye, dört kaşık yoğurt, bir dilim ekmek(akşam yemicem bundan sonra)

Su 1.75 litre

Spor 2 saat ev isi

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Milana firuze Milana firuze

Iyi geceler kizlar nihayet geçmişi bitirdim 30 sayfaya yakın okudum ne yazmışsınız yavvv 😂 hemen menümu yazayım sonra alintilarimi

Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, taze soğan, bir dilim ekmek, bir tk bal

Ara

Bir tane kayısı

Öğle

Akşam
Bir yt zeytinyağlı taze fasulye, dört kaşık yoğurt, bir dilim ekmek(akşam yemicem bundan sonra)

Su 1.75 litre

Spor 2 saat ev isi

çok az olmuş kız doydun mu :)

Eki Görüntüle 2642720
Yawrukush Yawrukush un bana verdiği yetkiyle sizi eş ilan ediyorum CEYDOS CEYDOS
esmeriiim esmeriiim canim hosgeldin.
Takim ici es yarismasinin detaylarini okuman icin yukarida alinti yaptim.
ahhahahaaaay çok derin kahkaha attım. esmeriiim esmeriiim eş yarışamlarında cuma günleri eşlerin verdikleri kiloların yüzdeleri hesaplanıp en yüksek yüzdeyi alan eşler derecelendiriliyor.çok iyi kilo vermiyorum bu dönemde ama bize adapte olman için hızlandırma olacak benimle eş olman :halay: kork benden.:KK19:
Yawrukush Yawrukush özgecim neyin var diye sormuşsun yeni gördüm gözümden kaçmış. iş yeri sorunları canım aynı şeyler. herkesin kendine göre dertleri işte . oyy oyyy . :KK19:
canım bitmedi mi sana ettikleri bu vicdansızların ne istiyorlar hala

Sabah

Ara

Bir tane kayısı

Öğle

Akşam

Su 1.75 litre

Spor 2 saat ev isi

su az olmuş canım.

Off manzaraya bak ne güzel afiyet olsun canım 😁

Az once bisiklet surmeden geldım. Olum teget geçti resmen bisiklet surdugum yol dalyan sulungur golu cevresı. Golun kenarında hep birileri olur içki içerler genelde. Biz gectık arkadaşla silahlı çatışma oldu. Adamın birini yaraladılar. Tam burası bisikletle gıderken çekmiştim. Belkı haberlere çıkar. Eki Görüntüle 2642109
Canım dikkat et kendine Muğla miydi yaşadığın yer

Afiyet olsun kaptanım ben görünce bile tuhaf oluyorum hamsiyi ilk defa bu sene yiyen biri olarak banada çok uzak 😏
Ayy aynı ben 😁 ben hamsi hiç yemedim oğluma hamileyken 7 kere somon yemiştim bütün balık hikayem bu 😂

30 mayıs menüm
sabah : sucuklu yumurta
2dilim tb ekmek
peynir
zeytin

ara : 1 incir
4 badem

öğlen: 8 kaşık yeşil fasulye yemeği (susuz)
1 kepçe yoğurt çorbası

ara : 1 kivi

akşam : 3 kaşık pilav üzerine 5 kaşık et haşlama
salata
yoğurt

ara : 3 ceviz
5 çiğ badem
1 kuru erik
1incir

su : 1.5 litre
spor : yok (dün işte çok yorulmuşum ayaklarım ağrıyordu )

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @deniz diyette
Çok güzel çok beğendim 👍

çok güzel vermişsin canım,tebrik ederim :)
Canım benim çok teşekkür ederim 😍

Sabah: 9:00 1 yufka 1 kasik kaymak 2 dilim peynir.
Oğlen: 13:30 3 kofte, 1kase (domates salatalik kuru sogan)
2 bardak cay.

Çok acimmmm
Su: 2 litre

Spor: 10000 adim, 100 suguat, 100 mekik, 50 bacak çekme, 4 saat dip köşe temizlik.
Toplam
1970 puan
erciyes111 erciyes111
Canım akşam yemeği neden yemiyorsun, ben uyuyamam inan böyle

kayserili değiliz ama bizim evde pastırma avında sürekli bayılıyoruz aile olarak.afiyet olsun sabah 1 dilim ekmeğini çok buldum ama emziriyorsun görmeyeceğim.
Kaptanım günde iki dilim ekmek hakkı tanıdım kendime yoksa kahvaltıda yemeyi çok severim 😂

Bu toparlanma isinden birde mutfağı su bastı onunla ugrasayim derken spor yalan oldu kaptanim
Canım kolay gelsin

Selam.
Diger yazdiklarini da okudum canim toplu yazayim.
Ben cok fazla bilmem bu hesaplamalari lifi karbonhidrati falan.
Bildigim tek sey 10 yildir 60-71 bandinda kilo alip verdigim.
Ilk kez simdi 59.8im ve 1 ay buradan izne ayrildim baya da yediigm halde kilo almadan döndüm.
Sebebi cok yesem de direkt karbonhidrat olmamasiydi.
Protein agirlikli beslenmeyi burada gordum.
Şok ve tek tip beslenmelere karsi oldugum icin tabi ki sadece protein yemedim.ama karbonhidrati da o urunlerden aldim saglikli bir sekilde.
Tabi ki herkes ozgur ne yediginde ama;
Kilobverip sonra da almamani en cok biz isteriz,bir de takim ortalamasi aliniyor yarismada ve diger uyelere de ornek olmamasi acisindan CEYDOS CEYDOS Kaptanım aciklama yapmis.
Dogru da yapmis,yasadigim icin soyluyorum.
O 1 ay izin suremde onun taktikleri sayesinde yeyip de kilo almadim.

Afiyet olsun,bazlama ve pilav cok olmus☺
Zaten kilon cok fazla yok vucudun o yuzden direnclidir.
Bu kilodan sonrasini vermek icin hayatindan cikarman lazim bence bunlari.
Burada su,menu ve spora da yorum yapiliyor.
Biraz artirmak lazim su ve sporu

Afiyet olsun canim.
Pastirmaya sozum yok ama madem yiyorsun ekmegini yeme o ogun☺
Senin kiz kucuk muydu bu arada emziriyor muydun,aklimda kalmamis.
Bu arada su spor az😜deyince aklima geldi ben de cezami bime yapamadim bugun hala.
Kaptanım 7,5 aylık kizcem, daha çok dikkat edicem ekmeğe söz 😁

Selam bende takıma dahıl olmak ıstıyorum
Eveet kızlr napıyorız bı ufak anlatsanız🙈
Hoş geldin canım ☺

hemde nasıl severim. kesilen hayvanın hiçbir yerini telef etmem her bir uzvunu iç organını kullanırım. ak kara ciğer yürek dalak iç yağıyla ciğer sarma olur. sirdan bumbar toplanır sayısı yeterli olursa dolması yapılır işkembeyi zevkle yıkar afiyetle pişirir yerim,bağırsaklar kokoreç olur. ben kasap torunuyum kesilen bir hayvanı a'dan z'ye böler parçalarım.
Yaa hayranım böyle etle içli dışlı olanlara 😁 ben vejetaryen değilim ama kırk yıl et yemesem aklıma gelmez. Ete evlendikten sonra elimi sürdüm gerisini sen düşün 😂

Protestolar kotu durumda Ceydos, bir siyahiyi oldurdu polis memuru, Minnesota'da gecen hafta..
Tum ulke ayaklandi, protestolar, yuruyusler, binalara, polis arabalarina saldirmalar...
Cok kotuyum bende o gunden beri, dunyanin gozu onunde, bir insan, bir insani oldurdu sirf kendini daha ustun gordugu icin, irkci ve fasist oldugu icin..Cok cok cok uzucu..
Uzun surede durulacak gibi gorunmuyor olaylar, cunku kimsenin ici sogumadi, herkes olum cezasi almasini istiyor, polis memurunun , ki olum cezasi Amerikada yasal..
Simdilik sadece hapis cezasi aldi, hepimiz bekliyoruz...
Kaptanım haberlerde izledim çooook üzüldüm inan aklıma sen geldin eyaletin ismini duyunca. Ceza konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim kısasa kısas.

Sabah: 9:30 1 'yk kaymak, yarim dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği.

Oglen: 3 dilim salam, 1 sosis, domates salatalik 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çatak patates kizartmasi.
Ara: 3 erik, 7 kiraz, 4 karadut
2 bardak şekersiz cay.
Su: 2.25 litre
Spor: 100 suguat.
20 dk dans
6000 adim-
2 saat de pasta yapımıyla uğraştım.
1020 puan.
erciyes111 erciyes111 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Bugun: 1120 kalori ile gunu kapattım.
Kız maşallah nasıl dayanıyorsun Öğle yemeğiyle durmaya helal olsun ben akşam yedim ama yine de açım 😂 menü de güzel canım ☺

ahhahahaaaay çok derin kahkaha attım. esmeriiim esmeriiim eş yarışamlarında cuma günleri eşlerin verdikleri kiloların yüzdeleri hesaplanıp en yüksek yüzdeyi alan eşler derecelendiriliyor.çok iyi kilo vermiyorum bu dönemde ama bize adapte olman için hızlandırma olacak benimle eş olman :halay: kork benden.:KK19:
canım bitmedi mi sana ettikleri bu vicdansızların ne istiyorlar hala
Hadı bakalım yarın sabah ıtıbarı ıle baslıyorum bende bakalım bıldrcem sabah resım cekıcezmı tartıyı

Bende sabah tartıldım 66 cıktım
sabah: 4 dılım peynır, 9 zeytın domates salatalık cay

Ara: sütlü nescafe
Ara: yesıl elma, salatalık
akşam : kıyma yemegı ve salata

su : anca 3 bardak

spor: yok
Sporda eklersen bu menuye cok guzel olur canim.
Spor yapilmayinca kucuk de olsa ceza geliyor , ben sana 50 mekik cezasi yazacagim, menu tablosu yapiyorum hergun gunluk oradan cezan var mi yok mu takip edebilirsin canim..

31 mayıs menüm
sabah : 2dilim tb ekmeği
peynir
zeytin
domates ,biber

öğlen : 4 kaşık et
domates
5 kaşık bezelye
yoğurt

ara : 1/2 kivi
yarım elma
3 badem

akşam : yumurtalı yulaflı omlet
peynir
zeytin
ayran

ara : 4 badem
2 ceviz

su : 1litre
spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @deniz diyette
Bugunde spor yok Feyzos , gozumden kacmadi gulum..

Herkese merhaba kizlar💕
Bugun ev isi yaptim ben de baya,sizden eksik kalmayayim dedim.cok yogun bir hafta ici beni bekliyor cunku.

14.00: ispanak,1 yumurta,mantar,1 kasik badem unundan olusan krep.

17.00:lapa; 2 kasik yogurt,1 cb süt,2 yk yulaf,1 elma,3 ceviz,tarcin,rondo😀

19.30:1 avuc ekşi dut

Gun icinde;2 lt su,7 kupa cay,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi

Egzersiz;baya ev isi yaptim.
Yasak oldugu icin disari cikamadim.
Gece halim olursa popo karin yapacagim ama su an umitsizim. @fmad
Cok az yemissin canim bugun, guzel bir eksi gelecek bu hafta senden :)

31 mayıs 2020 bugün ne yedim ?
3. gün yumurta orucu
sabah 13:00 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 gr peynir
öğle 16:15 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 peynir
akşam 19:15 : 2 yumurtadan 2 kaşık tereyağlı 35 gr peynirli omlet + 2 adet kuşbaşı tavuk + 3 dal pesto soslu spagetti makarna (son ikiyi kızım yaptı tadına bakmamı istedi ikramdan önce)
su : 1500 ml devam
spor : 1300 küsür adım atmışım. dünün acısını çıkardım sözde çalışacaktım yaydım kendimi
Iyi olmus biraz dinlendin bugun, yarin yine devam edersin kolilere..

Kahvaltı
3 kaşık lor +1 dilim kaşar
Salatalık
2 dilim.ekmek
1 dilim karpuz

Ara
Nescafe
3 kuru incir
1 bardak vişne
2 Yeni dünya

Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü
Buraya bakmayın ( 2 dilim.ekmek) tazeydi çok güzel kokuyordu.

2 litre su
Yarım saat yürüyüş
50 tane bacak egzersizleri

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
@deniz diyette
@Tanssss
4 dilim ekmege 50 mekik cezasi geliyor esim, onun haricinde guzel :)

İyi geceler
Bugun sabah
Pirasali lorlu 1bir yumurta 1 yumurta da yagada ayri sofrada kalan az peynir domates salatalik cay
Ara nescafe
Ogle az tereyagli tavukcigeri kavurmasi 2 kepce ezo corbasi az domates az salata
Ara 1 kucuk cay bardagi kadar cigdem
Aralarda erik ve kiraz attim agzima
Aksam 2 yumurta ciger bitti tavada kalan yagina 2 yumurta
Bir kucuk kase yogurt
Ara turk kahvesi

Su 3lt e yakin
Spor

200 topuga degme
100 bisiklet
10 dk bel egzersiszi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 @luges bu arsda esim nerelerdesin
Harika birgun olmus cok begendim canim :)

Sabah: 9:30 1 'yk kaymak, yarim dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği.

Oglen: 3 dilim salam, 1 sosis, domates salatalik 1 dilim çavdar ekmeği, 2 çatak patates kizartmasi.
Ara: 3 erik, 7 kiraz, 4 karadut
2 bardak şekersiz cay.
Su: 2.25 litre
Spor: 100 suguat.
20 dk dans
6000 adim-
2 saat de pasta yapımıyla uğraştım.
1020 puan.
erciyes111 erciyes111 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Bugun: 1120 kalori ile gunu kapattım.
Cok guzel birgun olmus yine canim :)

ben de çok üzüldüm ölen adama :KK43: çok büyük vicdansızlık . siyahı beyazı yok bence, bunu yapan bebeğe de kıyar beyaza da kıyar siyaha da ... hatta kendi kanından olanlara bile yapar . adam psikopat ... ölüm cezasına gelince türkiye de böyle bir ceza şekli yok ama bazı suçlar için olması gerekir bence . bakalım neler olacak , bende takip etmeye çalışıyorum protestoları . anladığım kadarıyla trumpta ırkçı siyahileri pek sevmiyor. bakalım nasıl sonuçlanacak
Evet malesef baskan cumhuriyetci ve beyaz irki seviyor, fakat umuyorum ki bunu yapanlar hakettikleri cezayi alirlar..
Bende merak ve uzuntuyle takipteyim Feyzos...

Yawrukush Yawrukush özgecim neyin var diye sormuşsun yeni gördüm gözümden kaçmış. iş yeri sorunları canım aynı şeyler. herkesin kendine göre dertleri işte . oyy oyyy . :KK19:
Canim sen birim degistiremiyor musun?
Ya da seni rahatsiz eden her neyse bir ustune sikayet edemiyor musun?
Olay nedir tam olarak , ne kadar sinir bozucu ya :(

Sabah

Ara

Bir tane kayısı

Öğle

Akşam

Su 1.75 litre

Spor 2 saat ev isi

Guzel birgun olmus canimcim:)
Nasilsin her sey yolunda mi?
Gorusemiyoruz...

Back
X