- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Bende cok yufka yurekliyimdir Ceydos ama bu insan evine,coluguna ,cocuguna para goturmek icin yasal olmayan bir sekilde sigara satiyormus,sucu bu.Tamam tespit ettiniz ,yakaladiniz,polis arabalarina koyar ,karakola goturur cezasini verirsiniz.habere şimdi baktım beeeennnn... yuh diyebiliriniz kızlar ben kendimi üzecek bişey izlemem, okumam. dediğin gibi ırkçı düşüncelerle gövde gösterisi yapmış. ben vurdu falan sanıyordum. yuh bana
Fakat beyaz polis hic gerek yokken,adam itiraz vs etmemisken,elleri kelepceliyken,durduk yere adami yere yapistirip, diziyle 8 bucuk dakika boynunu ezdi.
Insanlar, cevredekiler 100 kere uyardilar,dinlemedi ve vucut dilide o kadar acimasizdi ki, resmen zevk alarak oldurdu..
Adamcagiz defalarca lutfen polis bey nefes alamiyorum,her yerim aciyor diye soyledi,dinlemediler..4 polis memuruydular..Zavalli adam ne kotu soz sozledi,ne kufretti..Oylece can verdi..Beyaz polislerin ilk oldurdugu siyah insan degildi bu insan..Defalarca oldurduler,yasalarda gereken cezayi vermedi hicbirine..ama bu sefer halk cok guclu bir sekilde ayaklandi..Haklarini ariyorlar.Madem ozgur fikirlerin, eylemlerin ulkesi burasi, bu insanlarin ,halkin istedigini vermeliler..
Bu polisler neden hapse girip ,bizim vergilerimizle yiyip icsinler.
21. yyda hala siyahlari kole sanip,irkcilik yapiyorlarsa ,olsunler lutfen....
Son düzenleme:
kork benden.