• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet emziriyorum. Ek gida tadimlarina basladi bu hafta.
Suyu 3 litreden de fazla iciyorum. Diyet te istikrar saglayamiyorum. Sabah bir heves basliyorum, aksam kaciyor. Egzersize de henuz baslayamadim. Spor salonumuz var sitede ama Covid nedeniyle aktif degil. Ne onerirsin?
ilk önceliğin beslenme planı oluşturmak olmalı. suyu fazla içiyor olman çok büyük bir avantaj senin için. spor bu dönemde hepimiz evlerimizde bişeyler yapmaya çalışıyoruz. ipsiz ip atlama, jumping jack , zıplama en favori egzersizler deneyebilirsin. bunlar dışında bölgesel çalışmaları netten bulup yapabilirsin.

ilk önceliğin beslenme planı oluşturmak olmalı. suyu fazla içiyor olman çok büyük bir avantaj senin için. spor bu dönemde hepimiz evlerimizde bişeyler yapmaya çalışıyoruz. ipsiz ip atlama, jumping jack , zıplama en favori egzersizler deneyebilirsin. bunlar dışında bölgesel çalışmaları netten bulup yapabilirsin.

Bugun neler yedigimi yazayim.

Sabah: 1 peynirli gozleme (hamuru kendim actim, tek beze ile yaptim), zeytin cesitleri, söğüs domates, salatalik, kapya ve sogan, 1 bardak sut.

Ogle: Yarim tavuk gogsu (izgara), 5-6 kasik bulgur pilavi ve yogurt

Ara: maden suyu - elma

Aksam: Levrek (firinda) ve salata

2 kupa bitki cayi

Bugun neler yedigimi yazayim.

Sabah: 1 peynirli gozleme (hamuru kendim actim, tek beze ile yaptim), zeytin cesitleri, söğüs domates, salatalik, kapya ve sogan, 1 bardak sut.

Ogle: Yarim tavuk gogsu (izgara), 5-6 kasik bulgur pilavi ve yogurt

Ara: maden suyu - elma

Aksam: Levrek (firinda) ve salata

2 kupa bitki cayi
cuma menülerine yorum yapmamak gibi bir kuralım var ama ilk menüne özel yapayım canım. sabah ki gözleme hamuru kendin açmış bile olsan diyete uygun değil onun yerine lifli tahıllardan olan bir dilim ekmek daha iyi olurdu. zeytin çeşitleri demişsin kaç çeşit olduğunu belirtmelisin. öğle yemeğinde hem yoğurttan hem bulgurdan karbonhidrat almışsın. birini seçmelisin bana göre, tercihende yoğurt olmalı.
akşam menünü beğendim güzel olmuş
bunların yanı sıra içtiğin su miktarını belirtmelisin. ev işleride spora giriyor. yürüyüş vs yaptıysan onları da yazmalısın.

cuma menülerine yorum yapmamak gibi bir kuralım var ama ilk menüne özel yapayım canım. sabah ki gözleme hamuru kendin açmış bile olsan diyete uygun değil onun yerine lifli tahıllardan olan bir dilim ekmek daha iyi olurdu. zeytin çeşitleri demişsin kaç çeşit olduğunu belirtmelisin. öğle yemeğinde hem yoğurttan hem bulgurdan karbonhidrat almışsın. birini seçmelisin bana göre, tercihende yoğurt olmalı.
akşam menünü beğendim güzel olmuş
bunların yanı sıra içtiğin su miktarını belirtmelisin. ev işleride spora giriyor. yürüyüş vs yaptıysan onları da yazmalısın.
Tamam kaptanim, tesekkur ederim. Yarin guncel kilomu paylasir bundan sonraki menuleri de daha dikkatli veririm. İyi gecelerHoppa

Özlemişim Senem'cim seni 😍 yapma tatlım ya sen de mi aldın 😣 bari birimiz korusaydik 😄😄😅
(Tek teselli kanadali35 kanadali35 bu konuda, kulaklarını cinlatasim geldi özlemcim yüz akimiz sensin 🤩🤩)

Aslında uçak yolculuğunu araştırmadım yani yeterince güvenliyse gelebilirsiniz canim iki güneş görmek için. 🌅Burda bazı şehirlerde hiç kalmadığı söyleniyor. Tabi yine tedbir şart..
Senin kilon ama hala guzel :KK200:
Ucak sirketi mail atti, biletleri otomatik iptal etti, yoksa biz bekliyorduk, acilirsa gelelim diye. kismet degilmis, yaz sonuna dogru gelebilsek bari
evet kanadali35 kanadali35 Ozlemcim sen bizim herseyimizsin 🤩🤩 bekle bizi orada, eninde sonunda gelecegiz yanina :KK48:
:KK53: sisko filiz ben sana dedim o cikilatalardan yeme , verirsin yine kilociklarini:KK49: stitch stitch bekliyom anam birsene oldu kiz bu sefer kurtul kilolardan seviyorum sizi 😘😘 Yawrukush Yawrukush senide 😘😘

Herkese selam insallah guzel bir cuma olmustur
hoşgeldin canım nasılsın? akşam yemeğine kadar benim için herşey çok güzeldi. artık çok mutsuz bir insanım hem kadayıf hemde revaniyi gömdüm bedenime. bu hafta onları temizlemekle geçecek yine. nasıl yaptım hangi sinsi yaratık kanıma girdi bilmiyorum.

hoşgeldin canım nasılsın? akşam yemeğine kadar benim için herşey çok güzeldi. artık çok mutsuz bir insanım hem kadayıf hemde revaniyi gömdüm bedenime. bu hafta onları temizlemekle geçecek yine. nasıl yaptım hangi sinsi yaratık kanıma girdi bilmiyorum.
Afiyet olsun mutsuz oluncak bisey yok keyfini cikar acisini hafta ici cikarirsin odul niyetine her hafta tekrarlarsa kotu 😘

Tesekkur ederim. İlk sayfayi okudumHoppa

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Blueskyyyy
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: İngilizce ogretmeni (ucretsiz izindeyim)
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1, 6 aylik
Yaşadığınız şehir: Gaziantep
Boyunuz :160 cm
Kilonuz:93.1 (yarin sabah tartilip guncel kilomu yazarim).
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Gebelikte 94 ile doguma gittim. Sonrasinda 88 kiloya indiysem de gerek emzirme gerek karantina nedeniyle tekrar 93 e ciktim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Soluk soluga kalmadan bebegimle ilgilenebilmek, eski gorunumume tekrar kavusmak ve saglikli olmak icin.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katilmadim.
Hoşgeldin canım
Burası çok motive ediyor iyi ki geldin

Ve gark edeceksin ki grubumuzda çok öğretmen var 😅
Ama ben öğrenciyiiim😂

Milana firuze Milana firuze canım benim seninle eş olmak çok güzeldi kusura bakma bu hafta hem çok aktif olamadım hem de kilo veremedim. Sen çok iyiydin bu hafta tebrik ederim 😍

@Tanssss sevgili yeni eşim bu hafta beraber coook güzel eksiler görelim inşallah ☺ coğrafya olarak da yakınız enerjilerimizi birleştirelim veeeee birinci olalimmmmm 😁
Seninle ses olmakda guzeldi canim, ne kusuru bu hafta bende cok iyi sayilmazdim Aslı da.

esmeriiim esmeriiim Mehhaba yeni eşim.
Ben 2 kiz anesi emziren ve aynı zamanda kilo vermeye çalışan bir ev kadınıyım.
Bu rağmen çocuklar yüzünden sürekli aktif ve hareketleyim, ama malesef haftada 0.4-0.8 arasi kilo veriyorum.
Ama bu hafta en az 1 kilo vermek istiyorum.
Birazda sen kendinden bahset lütfen.
Bende seni tanımak istiyorum, bu hafta bir birimize destek olarak hedefmize doğru kocaman bir adim atalım istiyorum.

Back
X