kafein sorunumu ben kafeinsiz nescafe ile çözmüştüm canım hamilelik döneminde de onu kullandım. fena bağımlıyım ben.
dolmalar bu hafta senin kilo vemeni azaltacak demedi deme çok dolmacı oldun bu hafta. hemde çiçek dolma bulan var bulamayan var. ama ceza gelmeli
@1delimavi dolma cezası olmalı eşine.
afiyet olsun çok beğendim. tam regl menüsü en güzel kilo kaybetme zamanı. bende aynı yöntemi uygularım ne kadar dayanırsan o kadar fazla gidiyor bu dönemde.
özletmedim diye düşünüyorum.ama ben çok özledim. çılgınlar gibi gözüm etrafta kim bırakacak bende kapsam diye. cepte çok reklam çıkıyor. cevap yazmak sıkıntılı ona alışamadım en son çare alışmak zorunda kalıcam.
başarılar canım zor bir süreç tuvalet eğitimi. ben başaramadım. annemin yanına gitmeyi bekledim ikisinde de . hele nehirde delirtirdi beni. eşim uzun bir iş gezisindeydi. tuvaletine yapar bunu atma gelince babama göstereceğim der ve boşaltmama izin vermezdi. tam bir fiyaskoydu. pes ettim.
bu hafta olacak inşallah canım.planlamamda vardı. ön hazırlıklarımı tamamlayıp(listelerimi yani) yapacağız yarışmamızı.
harika canım eşinle sana başarılar diliyorum.
bu konuda çok haklısın miktar çok önemli. yazılmasını bende onaylıyorum.
hadi birbirinize ceza kesin ikinizde menüleri karbo dolu.
t li online mağazada 12 adet filtre kahvenin yanında makinesini hediye yolluyorlardı.bakayım hala kampanya varsa link yollayayım sana. istemediğim çokuncu makineyi almış olduk. ben çekirdek öğütücülü istiyorum.
60 benden önce gelecek sana bu gidişle kıskanıyor muyum? deliler gibi az yavaşla kızım ne acelen var.
sağol canım geçiyor gidiyor herşey. bu da geçti şimdi sonraki randevu var sırada.
offf çok kat izi bırakmış saçında. sen kessen belkide daha güzel olurdu. üzgünüm ya hayır çokta kötü diyemezdim. 30 yıldır kendi saçımın kontrolü bende. 2 kez yoldan çıktım kuaföre gittim pişman oldum. artık tövbe dedim. birinde dünya para bayılıp baryaj attırmak istedim. boyalarımı vs. hevesle sipariş ettim. 5 saat uğraştı sonuç mu siyahın içine kırmızı atmalıydı tüm saçım siyah çıktım.
menün çok kötü değil canım ben uykusuz kalınca sapıtırım genelde ama sen çok bozmamışsın.
afiyet olsun güzel olmuş spor yapma tamam mı bak lütfen sonra sıkılaşacak çok zamanın olacak.