• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menümü ekliyorum
Sabahki omlet domates,yeşil soğan, sarımsak ve kekik içeriyordu. Zeytinyağlı tabii ki. Tam bir akdenizdi. Ve ben çok beğendim.
Akşamki tabaktakinden bir buçuk dilim daha fazla yedim 🙈 onu da çok beğenince, bir de sebze olunca yedim. Zaten tamamını 3 kabaktan yapmıştım. 2 kabağı yemişimdir. Ekstra ekmek yemedim bugün. Akşamki yemeğin içerisinde tb unu var çünkü.
Suyum 2,5 lt oluyor
1 lt de dukan birası
Spor; cardio yaptım 45 dk
20 dakika plates.
Wcye çıkamıyorum ama. Bekünis aldım bakalım. Umarım sabaha kadar çıkabilirim.
Arrietty_ Arrietty_ Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Sizce akşamki fazla mı olmuş bir de. Salata da o kadar değil daha fazla yedim. Salata değil ama yemek fazla oldu galiba.
Yine muhtesem birgun olmus, kabagi nasil yaptin canim?

Yine muhtesem birgun olmus, kabagi nasil yaptin canim?
3 kabağı rendeledim, suyunu sıktırdım. Hiç su kalmadı nerdeyse.
İçine;1 yumurta, maydonoz, dereotu, yeşil soğan, 3 kaşık kadar lor, çok az zeytinyağı, 2 çorba kaşığı tb unu, kabartma tozu, bir de baharat ekledim fırın tepsisine yaydım ince bir şerit halinde. Çok da ince değil ama. Üzerine susam. Verdim fırına.
Mini fırın tepsisiyle bir tepsi oldu. Ben de yarısından az fazlasını yedim 🙈
Ama çok güzeldi :)

Kargoda beklemiyoruz biz Allahttan hepsini kutulara koyup, gidip kargoya atiyoruz.
Hatta tv'yi magazaya gitcez, arabanin bagajina koycaz onlar bagajdan aliyor, arabadan inmiyorsun bile.
Biz corona onceside hep online alisveris yapiyorduk, giyimi bile Filizim..
Geri vermek ama yinede can sIkici :))
Ay ne güzelmiş, belki buraya da gelir öyle bir sistem ilerde, çünkü kargoculari da çok oyalamis oluyoruz böyle. Yine de gitmesi gelmesi var tabi o konuda haklısın canım

İçine;1 yumurta, maydonoz, dereotu, yeşil soğan, 3 kaşık kadar lor, çok az zeytinyağı, 2 çorba kaşığı tb unu, kabartma tozu, bir de baharat ekledim fırın tepsisine yaydım ince bir şerit halinde. Çok da ince değil ama. Üzerine susam. Verdim fırına.
Peyniri eksik bence 😄😄

Dun dagittim canim menumu ve az yedim if'ye gore ama yine tarti yuzumu guldurmedi..
Fakat yilmayacagim..
Reglim yakin diye bu hafta uzdu beni boyle, 2 gunluk menumu paylasacagim Filizim..
Simdi hazir kuzular kahvalti ediyorken evin yemegini yapmaya calisiyorum, birde yogurt mayaliyorum :)
Sen nasilsin?
Yoğurt mayalarken içine prebiyotik eklemeye başladım. Bir farklılık yok ama daha iyidir heralde. Regl döneminde hepimizin başına geliyor, belki birden düşer canım sonra kilon. Sıkma canını

Harika bir tarif kabagimda var, yapacagim bu tarifi :)

Ay ne güzelmiş, belki buraya da gelir öyle bir sistem ilerde, çünkü kargoculari da çok oyalamis oluyoruz böyle. Yine de gitmesi gelmesi var tabi o konuda haklısın canım
Gelir yakinda canim..
Burada drive thru sistemi gelismis gercekten, kutuphanelerde, magazalarda, restoranlarda, kargo sirketlerinde arabanla gidip, hic kimseyle muhattap olmadan isini hallediyorsun..
Ama git-gel insanin zamani gidiyor iste Filizimm..

Yoğurt mayalarken içine prebiyotik eklemeye başladım. Bir farklılık yok ama daha iyidir heralde. Regl döneminde hepimizin başına geliyor, belki birden düşer canım sonra kilon. Sıkma canını
Bende almak istiyorum, bir organik market var kesin vardir orada iyi hatirlattin canim..
Evet cok uzgunum bu hafta :(

Gelir yakinda canim..
Burada drive thru sistemi gelismis gercekten, kutuphanelerde, magazalarda, restoranlarda, kargo sirketlerinde arabanla gidip, hic kimseyle muhattap olmadan isini hallediyorsun..

Bende almak istiyorum, bir organik market var kesin vardir orada iyi hatirlattin canim..
Evet cok uzgunum bu hafta :KK43:
Bence başka şeylere odaklan kuzum düşünme tartıyı. Bu arada bahçe fikrini sevdim öyle 3e bölmek çok güzel bir fikir. 🤗
Sizin orda kuşkonmaz (asparagus) daha kolay bulunuyor di mi? Onu yetistirmek de acaip kolaymış aklında bulunsun, burda niye yaygınlaşmıyor bilmiyorum

10.06.2020

12:00

2 yumurtadan omblet
Salatalık donates
2 dilim peynir
2 çk tahin

17:00

1 kase bulgurlu yayla çorbası
15 tane bulgurlu yaprak sarma

Su 3 lt
Spor 30 dk yürüyüş : 120p

@barga
Ellssa Ellssa
Harikasın canım 💜
afiyet ossun, bulgurlu yaprak sarma fikri değişik geldi, deniycem bir gün :-)
Bizim proğramda pirinç yasak. O yüzden dolma sarma bulgur ile oluyor. Hatta ben içine mercimek de ekliyorum. Harika oluyor.

Gelir yakinda canim..

Evet cok uzgunum bu hafta :KK43:
Yaptığında yorumlarını merak ediyorum :)

Dünkü menüm
Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
Bol yesillik
Çay

Ara
Sade türk kahvesi

Öğle
2 kabak dolmasi kiymali
1 kase yoğurt

Aksam
2 kabak dolmasi
1 kase yoğurt
Kiraz sapından çay

Su 3 lt
Spor asma yapragi topladik 2 saat ;)

😃😃😃😃
Bugünkü menüm
Sabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
Yeşilçay

Öğle
yulaf lapasi(3 kasik yulaf, 1 sb süt, yarim muz)
misir püskülünden çay

Aksam
Salata
2 dilim hindi füme
1 dilim karpuz

Su 3 lt
Spor 3 saat marketleri gezerek yürüyüş

fyzanur fyzanur

JaneRizzoli JaneRizzoli
Ben begendim ve cok gelmedi bana. Masallah sana

Ben bugun cok kotuydum. Ve isin yogunlugu stresi sayesinde.
15.30 da ciktim son anda acil durum oldu.
Esim geldi aldi ve Eve gelir gelmez uyudum 2 saat uyumusum. Hala sersem gibiyim. Biraksa uyurdum sabaha kadar

Saat 10 da
Cavdar arasina 2 Hindi fune
1 kasar
Birazda cevizli labne

13 de aynisi bu sefer Cavdarsiz.
Kasarin icine doldurdum ikisini ve rulo yaptim

Sonra malesef karamel yedim 7-8 tane

Su 2 L
Spor 30dk yruyus
18bin adim

JaneRizzoli JaneRizzoli Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Ceza mi bekliyorum

JaneRizzoli JaneRizzoli
Ben begendim ve cok gelmedi bana. Masallah sana

Ben bugun cok kotuydum. Ve isin yogunlugu stresi sayesinde.
15.30 da ciktim son anda acil durum oldu.
Esim geldi aldi ve Eve gelir gelmez uyudum 2 saat uyumusum. Hala sersem gibiyim. Biraksa uyurdum sabaha kadar

Saat 10 da
Cavdar arasina 2 Hindi fune
1 kasar
Birazda cevizli labne

13 de aynisi bu sefer Cavdarsiz.
Kasarin icine doldurdum ikisini ve rulo yaptim

Sonra malesef karamel yedim 7-8 tane

Su 2 L
Spor 30dk yruyus
18bin adim

JaneRizzoli JaneRizzoli Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Ceza mi bekliyorum
Karamelin 7-8 tane oluşu biraz fazla olmuş sadece.
zaten kuş kadar yemişsin :)

jumping jack yapabilirsin ceza olarak 🙈 cezadan çok hoşlanmasam da.
Ya da ipin varsa ip atla
100 tane çok mu olur?

Karamelin 7-8 tane oluşu biraz fazla olmuş sadece.
zaten kuş kadar yemişsin :)

jumping jack yapabilirsin ceza olarak 🙈 cezadan çok hoşlanmasam da.
Ya da ipin varsa ip atla
100 tane çok mu olur?
Var ipim. 200 yapayim onu
Ustune 15dk hulahop ekleyelim?
Yoksa gitmez bu karameller

Ben buna un koymuyorum.
Yumurtayı 2 tane.. Lor yerine peynir ve yaşil sebzeler aynı. On yerine chia tohumu az tereyağı.. Yağlı kağıt serip küçük tepsiye döküyorum. Fırında mis gibi pişiyor. Susam iyi fikirmiş.

çok tontiş yanaklı oldum ben hergün biraz daha şişiyor sanki. ağrı sızı sıfır.geçer herhalde 17 sinde gene gideceğim.sahte dişlerimin yerleri takılacak heyecanla bekliyorum.
ooo hamarat gördüm seni. bende derbeder hale gelmiş halılarıma bakıp yıkamaya yollsam artık diyorum. paketli koyarım kenara düşüncesindeyim.
olmamış canım kaçamaklar artmış ben yokken.
bende hayal etmezdim öyle hoppa zıppa bir kızdım ki herkesin sorduğu soru nasıl ev hanımı olacak nasıl annelik yapacaktı. şimdi mi hala aynıyım çocuklar yüksek oranda kendi başlarına baba yardımı ile büyüdüler. ev işlerimi eşim canım ne zaman ev işi isterse yapmama alışmak zorunda kaldı. çizgini bozmazsan senin yerine birileri mutlaka yapıyor.
afiyet olsun canım birde böyle dene bakalım.
çok gzel menülerin sporun suyun. böyle yola devam
birincilik bizim o zaman ne güzel. kızlar iddialı olan varsa daha çok çabalasın derim son 2 gün haberiniz olsun eşimle ben iyi geliyoruz.
dolmaları hiç beğenmedim canım. ceza 100 adet crunch istiyorum senden.
bu kadar az yiyerek kilo vermen mümkün oalcak mı canım sporlar çok iyi. su miktarıda sınırda yükseltirsen iyi olur.
afiyet olsun. çok güzel ama su mu yok?
meraya salacağız seni sonunda. çok doğal gördüm . mısır suyu idrar yollarını ödemi çok güzel temizler ne iyi yapmışsın.karpuz kabuğu yahahaha bende karpuz kesince kabuklarını ayırıcam.

ben yokken ne kaçamaklar yaparız diye düşünüyorlardır kaptanım.

ceydacım umarım korumuşumdur, bugün de dün de çok aktiftim yazamadım menülerimi.
Cezamı yapayım biraz dinleneyim gece yazarım yaptıklarımı 😊
kafein sorunumu ben kafeinsiz nescafe ile çözmüştüm canım hamilelik döneminde de onu kullandım. fena bağımlıyım ben.
dolmalar bu hafta senin kilo vemeni azaltacak demedi deme çok dolmacı oldun bu hafta. hemde çiçek dolma bulan var bulamayan var. ama ceza gelmeli @1delimavi dolma cezası olmalı eşine.
afiyet olsun çok beğendim. tam regl menüsü en güzel kilo kaybetme zamanı. bende aynı yöntemi uygularım ne kadar dayanırsan o kadar fazla gidiyor bu dönemde.
özletmedim diye düşünüyorum.ama ben çok özledim. çılgınlar gibi gözüm etrafta kim bırakacak bende kapsam diye. cepte çok reklam çıkıyor. cevap yazmak sıkıntılı ona alışamadım en son çare alışmak zorunda kalıcam.
başarılar canım zor bir süreç tuvalet eğitimi. ben başaramadım. annemin yanına gitmeyi bekledim ikisinde de . hele nehirde delirtirdi beni. eşim uzun bir iş gezisindeydi. tuvaletine yapar bunu atma gelince babama göstereceğim der ve boşaltmama izin vermezdi. tam bir fiyaskoydu. pes ettim.
bu hafta olacak inşallah canım.planlamamda vardı. ön hazırlıklarımı tamamlayıp(listelerimi yani) yapacağız yarışmamızı.
harika canım eşinle sana başarılar diliyorum.
bu konuda çok haklısın miktar çok önemli. yazılmasını bende onaylıyorum.
hadi birbirinize ceza kesin ikinizde menüleri karbo dolu.
t li online mağazada 12 adet filtre kahvenin yanında makinesini hediye yolluyorlardı.bakayım hala kampanya varsa link yollayayım sana. istemediğim çokuncu makineyi almış olduk. ben çekirdek öğütücülü istiyorum.
60 benden önce gelecek sana bu gidişle kıskanıyor muyum? deliler gibi az yavaşla kızım ne acelen var.
sağol canım geçiyor gidiyor herşey. bu da geçti şimdi sonraki randevu var sırada.
offf çok kat izi bırakmış saçında. sen kessen belkide daha güzel olurdu. üzgünüm ya hayır çokta kötü diyemezdim. 30 yıldır kendi saçımın kontrolü bende. 2 kez yoldan çıktım kuaföre gittim pişman oldum. artık tövbe dedim. birinde dünya para bayılıp baryaj attırmak istedim. boyalarımı vs. hevesle sipariş ettim. 5 saat uğraştı sonuç mu siyahın içine kırmızı atmalıydı tüm saçım siyah çıktım.
menün çok kötü değil canım ben uykusuz kalınca sapıtırım genelde ama sen çok bozmamışsın.

afiyet olsun güzel olmuş spor yapma tamam mı bak lütfen sonra sıkılaşacak çok zamanın olacak.
Hamilelik bana pek çok yasak getirdi 😄 hamilelik bitsin yiyemediklerimi yerim dedim şimdi de emziriyorum 😅😅😅 bir de hamile olunca her şey yicem derdim . Tabi işin iç yüzü öyle değilmiş 🤣

Dünki menüm;
Sabah
1 tk lor peyniri
1.5 haşlanmış yumurta
Domates , salatalık
1 ince dilim siyez ekmeği

Öğle:
2 adet etli biber dolma

Akşam:
2 adet fırında tavuk but

su: 2.5 litre
Spor: öğleden sonra dışarıda işlerim vardı bi kolturmaca halindeydim

Bugünki menüm:
Sabah
1 tk lor peyniri
1.5 haşlanmış yumurta
Domates , salatalık
1 ince dilim siyez ekmeği
1 çk kaymak
1 çk bal

öğle:
2 küçük ızgara köfte

ara:
1 muz

Akşam:
3 küçük dilim dana antrikot
1 kase yoğurtlu semizotu salatası

su: 2.5 lt olur
Spor: yine dışarıda bi koşturmaca işlerim vardı peşinde de alışveriş vs

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Ben buna un koymuyorum.
Yumurtayı 2 tane.. Lor yerine peynir ve yaşil sebzeler aynı. On yerine chia tohumu az tereyağı.. Yağlı kağıt serip küçük tepsiye döküyorum. Fırında mis gibi pişiyor. Susam iyi fikirmiş.
bu da güzel bir fikir
ama chiayala barışamadım ben
tam buğday kullandım unu da
tereyağı da güzel olur bak

Back
X