Hosbulduk canim nasilsin ❤6. takım hoşgeldiniz. sizin kısmetinize herhalde haftalardır bozuk laptopum az önce açıldı.
amaaa birincilikle tiyo verirsek bize kalmazkiiiHosbulduk canim ❤
Kek yok vermeyelim kimseye onu 90 lara goturcez
Yasak size kek borek yok
Niye dönüyoruz ki
Ana ceydos da burda erzincanliHosbulduk canim nasilsin ❤
Laptopun duzelmesine sevindim
bende sevindim ama açılınca fark ettim ki ölen bataryasıymış şarj durumu sıfır neredeyse.idare etsin birazda hallolur.Hosbulduk canim nasilsin ❤
Laptopun duzelmesine sevindim
Selamlar hosgeldiniz..Selaaam
Yaz mütis geciyo sormayın evde evde baska bisey yok heeee bide 3ay sonra piknik yaptik okadarKeyifler nasil kizlar, yaz nasil geciyor , koronadan sizlerde bunaldiniz mi?
artıkın angaralıyam oradan oraya gezgin oldum.Ana ceydos da burda erzincanlinorin bacı 
Tamam o zaman cuma gunu yarisi başlatalımOoo rekabet en sevdigimiz olur tabiki kaptanim :)
Benim bu ara bir koyde bir evde nerde olduğum belli degilKeyifler nasil kizlar, yaz nasil geciyor , koronadan sizlerde bunaldiniz mi?
Az tiyo veririz bizde ilk 3 u paylasirizamaaa birincilikle tiyo verirsek bize kalmazkiii
Eminim eminim, kullerimizden dogariz, siz hafife mi aldiniz bizi.Eminmisin kaptanim
Oooo coktan angarali olmussunartıkın angaralıyam oradan oraya gezgin oldum.
Ooo biz bulduysak sansliyiz o zaman :)Selam hepinize bol eksili günler diliyorum ❤ Bende 6. Takımın arananlar ama bulunamayanlar listesinin başıyım
Sağlık olsun canım avatar değişmiş Ankaralı olunca demekki herşey degisiyor acaba onu diye şeddimdiartıkın angaralıyam oradan oraya gezgin oldum.
Siz gene piknik yapmissiniz , biz 2 kucuk bebeyle 4 aydan fazladir delirmek uzereyiz, huniyle geziyoruz :))Yaz mütis geciyo sormayın evde evde baska bisey yok heeee bide 3ay sonra piknik yaptik okadar
Ooo cok pis gaza gelicez , gelsin cuma :))Tamam o zaman cuma gunu yarisi başlatalım
Benim bu ara bir koyde bir evde nerde olduğum belli degil
Koy temiz hava acisindan cook guzel ama Ankarada ki evimi özlüyorum:))
Az tiyo veririz bizde ilk 3 u paylasiriz
Senin mesajini gordum takimda canim az sonra döneceğim Hosgeldin buraya daSelam hepinize bol eksili günler diliyorum ❤ Bende 6. Takımın arananlar ama bulunamayanlar listesinin başıyım
İmmmm şeyyy kaptanim bizim için listeye falan girmeyin yani liste dışı yarışmak varken ne gerek var tmm olur kapisalimEminim eminim, kullerimizden dogariz, siz hafife mi aldiniz bizi.
Gerekirse ben listeye donerim ya hu :)))
90 lari da gaza getirdik bu hafta bakalim sonumiz ne olacakOoo cok pis gaza gelicez , gelsin cuma :))
Bende bi ara vardı kafama oturan huni bulmuştum geziyodum gerci halaa ayniyiz bebeyleSiz gene piknik yapmissiniz , biz 2 kucuk bebeyle 4 aydan fazladir delirmek uzereyiz, huniyle geziyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?