Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağlık olsun canım avatar değişmiş Ankaralı olunca demekki herşey degisiyor acaba onu diye şeddimdi
yok yahu ben Türkiyeliyim her yerdeyim ve hep aynıyım batı yada doğu fark etmez çizgim hiç değişmedi hep zıpırım. bir ara berbat bir cadıydım takımdakiler için şimdi tatlı cadı olmaya karar verdim ama gene eskiye döenceğim herhalde bu hafta derece gelmezse vay hallerine.

İmmmm şeyyy kaptanim bizim için listeye falan girmeyin yani liste dışı yarışmak varken ne gerek var tmm olur kapisalim
Yillarin yuzucusu, beden egitimi ogretmeni, listeden 2 kez mezun olmus bir insanim bugune bugn.
Seni yazdimmm, seninle kapisalimmmm nihahahahahaahah (erol tas gulumsemesi)

Bu hafta sıkı yönetim ilan et ama haftaya fazla sıkma bizle yarışırken biraz sala bilirler demi

1bebe 1bucuk yasinda 1tane bebe 14yasinda 1tane bebe 18yasinda ama hepsi deli
oy anam Allah kolaylık versin valla bende de benzerleri var hiç çekilmiyorlar. 13 e 21. hafta sonu birini okula uğurladım en zoru evde kaldı. giden ev işlerini yapıyordu kalan sadece bağırıyor.

Yillarin yuzucusu, beden egitimi ogretmeni, listeden 2 kez mezun olmus bir insanim bugune bugn.
Seni yazdimmm, seninle kapisalimmmm nihahahahahaahah (erol tas gulumsemesi)
Bende iki kez mezun olmuş 3. Defa listeye girecek olan bir şişkoyum ne olmuş yani

13
oy anam Allah kolaylık versin valla bende de benzerleri var hiç çekilmiyorlar. 13 e 21. hafta sonu birini okula uğurladım en zoru evde kaldı. giden ev işlerini yapıyordu kalan sadece bağırıyor.
ayni ayni durumdayız merak etme yanliz degilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…