yok yahu ben Türkiyeliyim her yerdeyim ve hep aynıyım batı yada doğu fark etmez çizgim hiç değişmedi hep zıpırım. bir ara berbat bir cadıydım takımdakiler için şimdi tatlı cadı olmaya karar verdim ama gene eskiye döenceğim herhalde bu hafta derece gelmezse vay hallerine.Sağlık olsun canım avatar değişmiş Ankaralı olunca demekki herşey degisiyor acaba onu diye şeddimdi
Yillarin yuzucusu, beden egitimi ogretmeni, listeden 2 kez mezun olmus bir insanim bugune bugn.İmmmm şeyyy kaptanim bizim için listeye falan girmeyin yani liste dışı yarışmak varken ne gerek var tmm olur kapisalim
eh bu ikinci oldu o yüzden eskiden kalma var deneyim.Oooo coktan angarali olmussun
Şanslı hissediyorsanız ne mutlu banaOoo biz bulduysak sansliyiz o zaman :)
Bekliyorum canımAz sonra geleceğim kizlar ablam aradi
Bebe 1 taneyse yine iyi, 2 tane ve de hiperaktif erkekse, beyin meyin terk, net :)))Bende bi ara vardı kafama oturan huni bulmuştum geziyodum gerci halaa ayniyiz bebeyle
Hosbuldum çiçeğimSenin mesajini gordum takimda canim az sonra döneceğim Hosgeldin buraya da
1bebe 1bucuk yasinda 1tane bebe 14yasinda 1tane bebe 18yasinda ama hepsi deliBebe 1 taneyse yine iyi, 2 tane ve de hiperaktif erkekse, beyin meyin terk, net :)))
Bu hafta sıkı yönetim ilan et ama haftaya fazla sıkma bizle yarışırken biraz sala bilirler demiyok yahu ben Türkiyeliyim her yerdeyim ve hep aynıyım batı yada doğu fark etmez çizgim hiç değişmedi hep zıpırım. bir ara berbat bir cadıydım takımdakiler için şimdi tatlı cadı olmaya karar verdim ama gene eskiye döenceğim herhalde bu hafta derece gelmezse vay hallerine.
Abooww sen benden de betermissin ne diyim..1bebe 1bucuk yasinda 1tane bebe 14yasinda 1tane bebe 18yasinda ama hepsi deli
Tabiki spor bizim isimizSporla araniz nasil kizlar?
Duzenli spor yapiyor musunuz...
Dipnot: 4. takim caktirmayin, boyle alttan alttan aliyorum sirlarini
Salarlar tabi, iclerindeki kotulukleri, demotive hisleri, diyeti salmak noooooooBu hafta sıkı yönetim ilan et ama haftaya fazla sıkma bizle yarışırken biraz sala bilirler demi
oy anam Allah kolaylık versin valla bende de benzerleri var hiç çekilmiyorlar. 13 e 21. hafta sonu birini okula uğurladım en zoru evde kaldı. giden ev işlerini yapıyordu kalan sadece bağırıyor.1bebe 1bucuk yasinda 1tane bebe 14yasinda 1tane bebe 18yasinda ama hepsi deli
Bende iki kez mezun olmuş 3. Defa listeye girecek olan bir şişkoyum ne olmuş yaniYillarin yuzucusu, beden egitimi ogretmeni, listeden 2 kez mezun olmus bir insanim bugune bugn.
Seni yazdimmm, seninle kapisalimmmm nihahahahahaahah (erol tas gulumsemesi)
Kız test falan diyor eliff hayirdirŞanslı hissediyorsanız ne mutlu bana
hımmm zor karar kendimi saldığım gün onlarıda salacağım inşallah.Bu hafta sıkı yönetim ilan et ama haftaya fazla sıkma bizle yarışırken biraz sala bilirler demi
ayni ayni durumdayız merak etme yanliz degilsiniz13
oy anam Allah kolaylık versin valla bende de benzerleri var hiç çekilmiyorlar. 13 e 21. hafta sonu birini okula uğurladım en zoru evde kaldı. giden ev işlerini yapıyordu kalan sadece bağırıyor.
Oda ne yeniyomu içiliyormu ilk defa duydukSporla araniz nasil kizlar?
Duzenli spor yapiyor musunuz...
Dipnot: 4. takim caktirmayin, boyle alttan alttan aliyorum sirlarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?