- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Iyi anlasiriz o zamanBende iki kez mezun olmuş 3. Defa listeye girecek olan bir şişkoyum ne olmuş yani
 gel benim yamacima, bosver 6. takimi...
 gel benim yamacima, bosver 6. takimi...Ve nifak tohumlari ekilirrrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi anlasiriz o zamanBende iki kez mezun olmuş 3. Defa listeye girecek olan bir şişkoyum ne olmuş yani

yokmuş yokmusKız test falan diyor eliff hayirdir

Ooo hamile arkadas varsa kilo alir, arti gelir kesin , gitti 1 kisiKız test falan diyor eliff hayirdir

GelimmiBir yandan sizlere ya
Iyi anlasiriz o zamangel benim yamacima, bosver 6. takimi...
Ve nifak tohumlari ekilirrrrrr
 Zipzip-
 kaptanimdan iste beni verirse gelirim

Zipzip-
 kaptanimdan iste beni verirse gelirim 
Hiç ümitlenmeyiniz lütfen hamileleri bile zayiflatiyoruzkiii bizOoo hamile arkadas varsa kilo alir, arti gelir kesin , gitti 1 kisi
Yok mu arttiran.

Elifcigimle arami acmayim, canimdir o benim..

Yokmuş malesef hamilelik nedeniyle izne ayirirdikki keşke olaydı neyse nasip heveslenme kaptanim bizden size ekmek çıkmazOoo hamile arkadas varsa kilo alir, arti gelir kesin , gitti 1 kisi
Yok mu arttiran.

Biz böylemi konustuk gelirken

Kac kez hamile olacaklar birakiniz yesinler, icsinler :))Hiç ümitlenmeyiniz lütfen hamileleri bile zayiflatiyoruzkiii biz
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasin, Allah isteyen hrkese nasip etsin..Yokmuş malesef hamilelik nedeniyle izne ayirirdikki keşke olaydı neyse nasip heveslenme kaptanim bizden size ekmek çıkmaz
Olmaz hamile beslenmesi yapariz onlaraKac kez hamile olacaklar birakiniz yesinler, icsinler :))

Kız sus her doğruyu her yerde söylemeTabiki spor bizim isimiz

Sen alip basini giderken iyiKız sus her doğruyu her yerde söyleme

Yiyozkiiii biz hem yer hem veren cinslerdenizKizlar yaz meyveleri nasil guzel, karpuzlar sulu sulu..
Kirazlar yemede yaninda yat, siz yatmayin yiyin..
Hele o seftaliler, kayisilarr offf seker pare..
Sicakta buz gibi iyi oluyor, yiyin mutlaka.

Benim sempatikligime dayanamadi arkadas, onun ne sucu var ,sizde gelin , cok eglenceli takimimiz...Biz böylemi konustuk gelirken

Yediğiniz için bunlar başınıza geldi demekki ben en iyisi 6. Da kalayım.burasi bana göre değilKizlar yaz meyveleri nasil guzel, karpuzlar sulu sulu..
Kirazlar yemede yaninda yat, siz yatmayin yiyin..
Hele o seftaliler, kayisilarr offf seker pare..
Sicakta buz gibi iyi oluyor, yiyin mutlaka.

Hayırlısı olsun canım ins AllahYok yok hastalandım