- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Bu hafta olcusuz yedigimiz dogrudur :)))Yediğiniz için bunlar başınıza geldi demekki ben en iyisi 6. Da kalayım.burasi bana göre değil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta olcusuz yedigimiz dogrudur :)))Yediğiniz için bunlar başınıza geldi demekki ben en iyisi 6. Da kalayım.burasi bana göre değil![]()
gulumse meyve sevmez ki kavun üzüm baskada özenmez bile ugrasmayin hiçKizlar yaz meyveleri nasil guzel, karpuzlar sulu sulu..
Kirazlar yemede yaninda yat, siz yatmayin yiyin..
Hele o seftaliler, kayisilarr offf seker pare..
Sicakta buz gibi iyi oluyor, yiyin mutlaka.![]()
![]()

Amin insallah :) ben kendimden ümidi kestimHayırlısı olsun canım ins Allah![]()
Allah kurtarsın ne diyim zor meseleBu hafta olcusuz yedigimiz dogrudur :)))

Tam da bu noktada acaydim kollarimi geeeeliinnn diyeydiiiiimmm
Öyle deme rabbim nasip etmediğini hayal.ettirmezmis.Amin insallah :) ben kendimden ümidi kestim![]()
Amenna ama bakalım artık normal yolla olmayacağı anlaşıldı dr zamanı geldi demek ki :)Öyle deme rabbim nasip etmediğini hayal.ettirmezmis.
6. Takıma gitmiş olmasınlarBence biraz biraz catirdattik 6. takimi, icerden cokertme planlarim isliyor..
Kaptaniniz da yok :))
Bende tek basima iyi gidiyorum bence
Nerde bu 4. takimmmmm...
Bir ıslığa bakar bizimkinlere 20kisi arkada bizi bekliyoBence biraz biraz catirdattik 6. takimi, icerden cokertme planlarim isliyor..
Kaptaniniz da yok :))
Bende tek basima iyi gidiyorum bence
Nerde bu 4. takimmmmm...
Olsun canım tedaviyle olsun sağlıklı olsundaAmenna ama bakalım artık normal yolla olmayacağı anlaşıldı dr zamanı geldi demek ki :)
Hic umidini kesme arkadasim, en olmaz dedigin anda oldurur Allah ,guzel haberlerini aliriz insallah..Amenna ama bakalım artık normal yolla olmayacağı anlaşıldı dr zamanı geldi demek ki :)
Aynen canım bende karar aldım bidahaki regl zamanı gideceğim inslalah :)Olsun canım tedaviyle olsun sağlıklı olsunda
Bende ondan korkuyorum sus caktirma6. Takıma gitmiş olmasınlar![]()
Hoşgeldiniz6.takim olarak sizleri ziyaret edelim dedik nasilsiniz![]()
Tek oldugum icin su an , biraz urkmedim desem yalan olur :))Bir ıslığa bakar bizimkinlere 20kisi arkada bizi bekliyo![]()
![]()
![]()
Filizim neredesin, bu 6. takim saldirdi bana , cok pis daldilarrrHoşgeldiniz![]()
Sen hoş geldin bizde gidiyodukHoşgeldiniz![]()
Amenna insallah alırsam burda ilan edeceğim galibaHic umidini kesme arkadasim, en olmaz dedigin anda oldurur Allah ,guzel haberlerini aliriz insallah..![]()