• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK73::rapci::halay:Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..:KK71::rolleyes::rapci:
Tebrik ediyorum ozgecim seni ve tum takimini 🤩🤩🤩

Kizlar listemizi paylastim , listesini paylasmayan tek takim kaldi ama onlarinda yuzdesini kontrol ettim veeee sIki duruuuuuuuuunnnnnnn bu haftanin BIRINCISI biziiiiiiizzzzzz..:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:KK73::rapci::halay:Yasasin beeee. oleeeeeeyy be , o zaman danssssssssss..:KK71::rolleyes::rapci:
:KK68::KK68::KK68:sonucu uzun zamandır biliyordum özge yaaaaa bugün çatladım burada söylememek için. içim uçuyor şu an.
canım kızlarım hepinizi çoooook tebrik ediyorum.:nazar::nazar::nazar:
Allah kem gözlerden korusun takımımızı.

:KK68::KK68::KK68:sonucu uzun zamandır biliyordum özge yaaaaa bugün çatladım burada söylememek için. içim uçuyor şu an.
Bu hafta herkesin tepesindeydin ceydos masallahlar sana :halay:

Geçen hafta:62,5
Bu hafta:61,7
Fark:0,8
Yüzde: %1,28
Gelecek hafta için hedef kilo:61,3

Eki Görüntüle 2654571

Bugün ilk kilo bildirimini ben yapayım canlar kahvaltı yapacağım o yüzden erken oldu 🤩 dünün üstüne çok ekleyemedim ama yineden güzel @minimalce_
Canim harikasin. :rapci: :rapci:

Günaydin herkese:KK24:

Geçen hafta: 94.2
Bu hafta: 91.9
Fark: 2.3 :halay:
Yüzde: 2.44
Gelecek hafta için hedef kilo: 90.5

16 günde TOPLAM -5.2 :nazar::KK73:
@Aomine Daiki
Bu nasil guzel bir eksi boyle, listen hayirli olsun canim..:KK73::KK73:

Geçen hafta:71,3
Bu hafta:70,1
Fark:1,2
Yüzde:1,68
Gelecek hafta için hedef kilo:69,0

@bnnu
Tebrikler canimcim:KK73::rapci:

Gecen cuma 77.2
Bu cuma 76.6
Fark 600 gram
Yuzde 0.77
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @WitcherGirl
Cok guzel bir eksi kuzum..:rolleyes::KK71:

günaydın,

Gecen cuma 79.9
Bu cuma 79.4
Fark .5
Yuzde: 0.63
Haftaya hedef: 78.7

@Derya_the_queen

Eki Görüntüle 2654612
Canimmm cok sevindim, ne guzel gitmi kilolar..:KK71::rapci:

Selam kızlar nasılsınız? Yawrukush Yawrukush kaptanım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür sen nasılsın? Bu hafta hiç dikkat etmedim kesin kilo almışımdır ama görmek istemiyorum o yüzden tartilmayacagim. Bugün itibariyle tekrar dikkat edeceğim. Bu aralar aklım çok karışık tayinimizin çıktığı ilçede Türkçe açığı yokmuş ne olacak bilmiyorum. Eş durumu atamaları çok geç ağustosun sonunda belli olacak biz ondan sonra tasinacagiz. Bakalım ne olacak. Takıma yeni gelen arkadaşlar olmuş hoş geldiniz ☺ bugün hepiniz için bol eksili bir gün olur inşallah ☺
Tayin durumunuz ne olacak o halde canim, hakkinizda en hayirlisi olsun insallah..:dua::dua:

Gecen cuma: 65.3
Bugun: 65.00
Fark:0.3
Yuzde: %0.45
Daha da eksi beklesemde eksi eksidir sonucta.Eki Görüntüle 2654617
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Tebrikler canisi..:rapci::rapci:

Eki Görüntüle 2654620
Geçen hafta:61.5
Şu an: 60.9(WC ye girmedim)
Fark: 600 Gr
Yüzde: 0,97
Tebrikler canim...:rapci::KK71:

Ya çok tuhaf. Ben çok duygusal bir insanım. Yani çizgi filme bile ağlaya ağlaya helak olurum(ateşböceği mezarlığını kim izlese öyle olur gerçi) Babaannem vefat etmiş. Hiçbir şey hissetmiyorum. Sınav stresi de bi yandan bastı, annem beni aradı bişeyler anlattı falan ona bir hüzünlendim. Çok karışık yani
Basiniz sagolsun canim, Allah rahmet eylesin...

Soyle boyle zamanlarda canim , kutlamalara erken baslayalim kaptanim, cezamizda silindi ohhh, bundan iyi nasil olur :)

Canim harika kilo vermissin , listeye sen girmek istiyor musun muhim olan bu, birde listeye girdikten sonra 2 ay yarismak zorundasin bu sorumlulugu kabul ediyor musun?
İdeal kiloma 2 aydan önce de inebilirim ama o zaman nolcak?

Tebrik ederim kizlar hepinizi 1.ciliginizi kutluyorum :KK9: :KK9: :KK9:

Hepinizi tebrik ederim.
Bu harika, keske benimde biraz daha fazla katkim olsaydi bu hafta.
Ama sonucta takim olarak yarişmanin avantaji.

Back
X