• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güne çok güzel başlamıştım, akşam da haşlanmış tavuk ve salata yeme planım vardı ama arkadaşım işi bozdu 😭
Dışarda yedik.
Köfteyi yanlışlıkla 2 kere paylaşmadım, 2 porsiyon yedim 🙈 bir de külbastı yedim bir parça.
Arada da bir bardak kefir içtim.
Şimdi akşam yemeğinde azcık abartmış oldum ya, bunu benim ödülüm mü sayalım?
@Ceydos Yawrukush Yawrukush Arrietty_ Arrietty_
Afiyet olsun canım, pazartesi tartilacak misin?
Balıkesirden bahsetmeyi çok sevmiyorsun sanırım ama bence müthiş köftecileri var. Benim favorim köfteci Ali'ydi pasajın oralardaki.
Bir de araban varsa şu sıralar Akpınar da kaşarlı mantarlı alabalık zamanı 🤩🤩
Çok özledim galiba yine 🤗

merhaba menüm şöyle:

sabah: 3 yk yulaflı omlet, süzme peynir, maydonoz, 1 salatalık

öğlen: 20 badem, 1 çk fıstık ezmesi

akşam: 150 gr hamsi, yeşil salata

üzerine canım çekti 1 tk fıstıkezmesi yedim -bunu ödül sayalım artık programımdan fıstıkezmesini tamamen çıkartıcam bunun yerine yumurta yerim protein için.

su: 2.6

spor: yarın tez savunmamın fragmanı gibi bir sunum var ona hazırlandım, sporu es geçiyorum, onun yerine boş günümde yapacağım bugünün sporunu

Afiyet olsun canım, pazartesi tartilacak misin?
Balıkesirden bahsetmeyi çok sevmiyorsun sanırım ama bence müthiş köftecileri var. Benim favorim köfteci Ali'ydi pasajın oralardaki.
Bir de araban varsa şu sıralar Akpınar da kaşarlı mantarlı alabalık zamanı 🤩🤩
Çok özledim galiba yine 🤗
Ya açıkçası burda bahsetmek istemiyorum:) herkese açık ya platform. İfşa olmayalım durduk yere 😂
Balıkesirin eti lezzetlidir ama. Genelde güzel olur zaten 🙈

merhaba menüm şöyle:

üzerine canım çekti 1 yk fıstıkezmesi yedim -bunu ödül sayalım artık programımdan fıstıkezmesini tamamen çıkartıcam bunun yerine yumurta yerim protein için.

spor: yarın tez savunmamın fragmanı gibi bir sunum var ona hazırlandım, sporu es geçiyorum, onun yerine boş günümde yapacağım bugünün sporunu
Menu guzel canim, ezmeyi odule saymaya gerek yok..
Spora 30 mekik cezasi gelsin, firsatin olunca yap kuzum.
Yarin icinde basarilar dilerim. :KK200:

merhaba menüm şöyle:

üzerine canım çekti 1 tk fıstıkezmesi yedim -bunu ödül sayalım artık programımdan fıstıkezmesini tamamen çıkartıcam bunun yerine yumurta yerim protein için.

Yüksek lisans mı doktora mı?

Ne pişireceksin kaptiş bugün? Ben de az önce yapraklari haşladım hazır olsun diye. Üşenmezsem yarın saricam 😍
Ooo ellerine saglik canim, bizim menude bugun tavuk sote, ev ahalisina tavuk suyuna pilav ve salata var.
Simdi girstim yemeklere :)

Ya açıkçası burda bahsetmek istemiyorum:) herkese açık ya platform. İfşa olmayalım durduk yere 😂
Balıkesirin eti lezzetlidir ama. Genelde güzel olur zaten 🙈
Evet migrostan alıyordum hâlâ etleri, balıkesirden geliyor migrosunki. 🤩
Ok. Canım zorlamiyayim seni, sadece balikesir aşkımdan benimki. Başı şehirlere fazla bağlanıyorum işte. Ben yine tutamayıp bahsedersem görmezden gel, ya da özelden konuşabiliriz. 😍 Yarış tan tanıdığın varsa (yenileri bilmem ama) beni kesin taniyolardir 😄

merhaba menüm şöyle:

Ben bu mesajı kaçırmışım. Yarın için bol şans güzelim. Kolaygelsin 🤞🌸

Back
X