- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Canım beli en ince yerden ölçüyorsun dimi?Arrietty_ canım benim bel 85, göğüs de 90 listede yanlış kalmasın. Aslında silmiştim hemen onları düzeltme yapıp ama senden kaçmamış
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım beli en ince yerden ölçüyorsun dimi?Arrietty_ canım benim bel 85, göğüs de 90 listede yanlış kalmasın. Aslında silmiştim hemen onları düzeltme yapıp ama senden kaçmamış
![]()
Tamam canim harika, gozumden kacmis, kusuruma bakma :))Su hep 3 ve üstü.
35 dakika cardio ve 120 squat var bugün.
Sporu abartınca veremiyorum
Yazdım oraya kuzum hatta seni de etiketledim :) görmedin sanırım.
Afiyet olsun canım, pazartesi tartilacak misin?Güne çok güzel başlamıştım, akşam da haşlanmış tavuk ve salata yeme planım vardı ama arkadaşım işi bozdu
Dışarda yedik.
Köfteyi yanlışlıkla 2 kere paylaşmadım, 2 porsiyon yedimbir de külbastı yedim bir parça.
Arada da bir bardak kefir içtim.
Şimdi akşam yemeğinde azcık abartmış oldum ya, bunu benim ödülüm mü sayalım?
@CeydosYawrukush
Arrietty_
Olur mu öyle şey :) önemli değil.Tamam canim harika, gozumden kacmis, kusuruma bakma :))
Göbek deliği hizasından. Biraz göbekliyim de benCanım beli en ince yerden ölçüyorsun dimi?
Ya açıkçası burda bahsetmek istemiyorum:) herkese açık ya platform. İfşa olmayalım durduk yereAfiyet olsun canım, pazartesi tartilacak misin?
Balıkesirden bahsetmeyi çok sevmiyorsun sanırım ama bence müthiş köftecileri var. Benim favorim köfteci Ali'ydi pasajın oralardaki.
Bir de araban varsa şu sıralar Akpınar da kaşarlı mantarlı alabalık zamanı
Çok özledim galiba yine![]()
Ne pişireceksin kaptiş bugün? Ben de az önce yapraklari haşladım hazır olsun diye. Üşenmezsem yarın saricamKizlar size baktim simdi bulasiklari toplayip, yemegimi hazirlamam lazim, ara ara geliyorum, takipteyim..![]()
Hayır orası göbek zaten, onu göbek diye yazıyoruz.Göbek deliği hizasından. Biraz göbekliyim de benGenetik bizim ailede
![]()
Menu guzel canim, ezmeyi odule saymaya gerek yok..merhaba menüm şöyle:
sabah: 3 yk yulaflı omlet, süzme peynir, maydonoz, 1 salatalık
öğlen: 20 badem, 1 çk fıstık ezmesi
akşam: 150 gr hamsi, yeşil salata
üzerine canım çekti 1 yk fıstıkezmesi yedim -bunu ödül sayalım artık programımdan fıstıkezmesini tamamen çıkartıcam bunun yerine yumurta yerim protein için.
su: 2.6
spor: yarın tez savunmamın fragmanı gibi bir sunum var ona hazırlandım, sporu es geçiyorum, onun yerine boş günümde yapacağım bugünün sporunu
Yüksek lisans mı doktora mı?merhaba menüm şöyle:
üzerine canım çekti 1 tk fıstıkezmesi yedim -bunu ödül sayalım artık programımdan fıstıkezmesini tamamen çıkartıcam bunun yerine yumurta yerim protein için.
spor: yarın tez savunmamın fragmanı gibi bir sunum var ona hazırlandım, sporu es geçiyorum, onun yerine boş günümde yapacağım bugünün sporunu
Ooo ellerine saglik canim, bizim menude bugun tavuk sote, ev ahalisina tavuk suyuna pilav ve salata var.Ne pişireceksin kaptiş bugün? Ben de az önce yapraklari haşladım hazır olsun diye. Üşenmezsem yarın saricam![]()
Menu guzel canim, ezmeyi odule saymaya gerek yok..
Spora 30 mekik cezasi gelsin, firsatin olunca yap kuzum.
Yarin icinde basarilar dilerim.![]()
Yüksek lisans mı doktora mı?
Evet migrostan alıyordum hâlâ etleri, balıkesirden geliyor migrosunki.Ya açıkçası burda bahsetmek istemiyorum:) herkese açık ya platform. İfşa olmayalım durduk yere
Balıkesirin eti lezzetlidir ama. Genelde güzel olur zaten![]()
Kolaygelsin, kv'yi gecemediğim tek yemek tavuk soteOoo ellerine saglik canim, bizim menude bugun tavuk sote, ev ahalisina tavuk suyuna pilav ve salata var.
Simdi girstim yemeklere :)
Ben bu mesajı kaçırmışım. Yarın için bol şans güzelim. Kolaygelsinmerhaba menüm şöyle:
üzerine canım çekti 1 tk fıstıkezmesi yedim -bunu ödül sayalım artık programımdan fıstıkezmesini tamamen çıkartıcam bunun yerine yumurta yerim protein için.
Yarın tekrar ölçeyim madem canım. Pek ince bir yer yok oralarda malesefHayır orası göbek zaten, onu göbek diye yazıyoruz.
göğüs ve basen arasındaki en ince yeri ölçeceksin bel için.
Bu hafta cok eglenecegiz![]()
Şans getirsin diye yeşille yazıyorsun canım sanırım. İhtiyacın olacak tabiİyi akşamlar 4.takım ahalisine bende varım yarıştalistede değilim ama 6.takımdayım
![]()