Insallah Filizim..Biraz daha sabır Özge'cim. 3 sene filan sonra daha çok vakit bulacaksın kendin için canım
Ayrıca bence hiç göbekli değilsin.
Bugün cok meyve yedim. Göbekli benim
Bilmem valla. Yetti :)) tas gibi uyurum bu gece, insallahheeeey maşallah o nasıl spor... başka şeylere enerjin nasıl yetiyor, ne güzel
Aa ekmek kadayifida favori tatlilarimdan ama en son 2017de yedim☹Allahim konu tatlidan acilmisn :)
Benim favorim ekmek kadayif tatlisi. O arasinda ki kaymak beni bitiriyor. Birde özel benim icin bu tatli. Rahmetli Kp her Turkiyeye gittigimizde alip gelirdi ben severim diye
Insallah Filizim..
Ben meyve hic aramiyorum ama kahvenin yaninda tatli bisey yeme istegimi mumkunse oldurmek istiyorum
Di mi ya o geçmiyor. Hatta çay için de geçerli. Çayda şekeri bırakalı cok oldu ama yanında aranıyorum birşeyler. Kahvede idare etmesi daha kolay hatta benim içinInsallah Filizim..
Ben meyve hic aramiyorum ama kahvenin yaninda tatli bisey yeme istegimi mumkunse oldurmek istiyorum
Baklava ,kunefe, katmer falan donmus urunlerdi canim.ilahi özgecim hayal ettim de seni öyle iyi kaptirmamişsın ganimetleri
Burda foyalarimizi ortaya dokmeyeydin iyiydi canimo bende 'kahvenin yanında tatlı bir şey yeme isteği' değil, tatlı bir şey yemek için kahveyi bahane etmek kesinlikle ben bunu anladım. çünkü plan yapıyorum mesela evet bu kahvenin yanında şimdi 2 kare bitter yiyeyim diye, kahve hala cezvede pişerken o bitterler puf. e ne oldu bahar, o kahvenin yanı boş kaldı canıms...
Bende 10 yil oldu sekeri birakali cay,kahve ile ama tatliyi birakamadimDi mi ya o geçmiyor. Hatta çay için de geçerli. Çayda şekeri bırakalı cok oldu ama yanında aranıyorum birşeyler. Kahvede idare etmesi daha kolay hatta benim için☺
Katmer bu aradaaklınla bin yaşa, olsa da yesek
Ben çok geç tanıştım katmerle Ankara'ya gelince yedim ilk defabir de sütlü Nuriye yine ilk burda yediğim bir tatlı
Kolaygelsin canımKizlar bulasiklari toplayip, yemegi hazirlayayim ben.Hicbir sey yapmadim ohh ne guzel oturuyorum.
Simdiden iyi geceler,yine gelecegim.❤
'Take it easy' deniyor genelde kuzum..Kolaygelsin canım
İngilizcede kolaygelsin in tam karşılığı yok di mi? Ya da en yakın ne diyorlar? (Ağzım alışmış zorlanmıştim yerine bir kalıp koymaya) Good luck with that filan yüzeysel kalıyo sanki
Su içmekte sıkıntı yokta canım ağzıma attıklarımı yazmayı bile unuttum.diyetisyene mi gidiyorsun?
Midye hic merak etmedigim birsey.ayni kokorec gibi :) afiyet olsun sana : )
ödül ogunu olmus aksamda. Hak ettik afiyet olsun
Telefonunda adim sayar programi var mi canim? Adim yarisimiza katil istersen madem aktifsin gun icinde
pekde cheat olmamis :) odul ogunu tamamlanmis. Afiyet olsun
Adim sayin sahane , su miktarinda
seninki hep stresden canim. Az kaldi sabret
4 dilim ekmek diye okumusum basta. gözlerim kocaman oldu
yatmadan 2 bardak su icersen daha iyi olur
Misafirlerini yolcu edip, normal duzenine don canim..Su içmekte sıkıntı yokta canım ağzıma attıklarımı yazmayı bile unuttum.
yarım gofret 1 muz 3 üzüm 4-5 tane baharatlı fıstık
yarın piknikten sonra evlerine gidicekler allah izin verirse sonra tüm haftam bu+yı toplamakla geçecek
Ay inşallah kaptanım ya vallahi çok yorgunum. Bu hfta böyle boş gececek sabit çıkabilsem yeter. Pazardan kabak doldurdum bugünMisafirlerini yolcu edip, normal duzenine don canim..
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
A arrietty | 930 | 670 | 1600 | |||||
| 513 | 513" | ||||||
B barga | 300 | 300 | ||||||
| 500 | 400 | 900 | |||||
| 600 |
Ay inşallah kaptanım ya vallahi çok yorgunum. Bu hfta böyle boş gececek sabit çıkabilsem yeter. Pazardan kabak doldurdum bugünyarın da ekmeksiz tavuk yeyince yarını kaçamaksız kurtarırım da bugün dün fiyaskoydu vallahi. Bu hafta ne kendime ne de gruba bi faydam olacağını sanmıyorum. Cumaya kadar tartılmayıda bırakıcam yoksa moralim bozulup motivasyonum düşecek
Sen yarindan tezi yok diyetine don, bol sebze ye bu hafta.Ay inşallah kaptanım ya vallahi çok yorgunum. Bu hfta böyle boş gececek sabit çıkabilsem yeter. Pazardan kabak doldurdum bugünyarın da ekmeksiz tavuk yeyince yarını kaçamaksız kurtarırım da bugün dün fiyaskoydu vallahi. Bu hafta ne kendime ne de gruba bi faydam olacağını sanmıyorum. Cumaya kadar tartılmayıda bırakıcam yoksa moralim bozulup motivasyonum düşecek
15200 (760 puan mi?)
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam A arrietty 930 670 1600BLU3 513 513"B barga 300 300Birgaripanne 500 400 900Melegimkorusun 600
Sunuda paylasayim da :) biraz gaza gelin
Günlük adim + günün videosu puan hesabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?