Kunefe mi bizim seninle damak tadimiz nasil benziyor yaa, buzlukta kunefe zulalarim var bana gelseydin:))
Alkol ara sira, ortaminda keyifli oluyor ama sIk kullanmamakla iyi yapiyorsun kuzum, sagligimiza dikkat etmek en guzeli.
fyzanur canimcim bu haftanin birincisi acik ara farkla sen oldun, takimimizi yuzden ile ucurdun, hepimizin adina cok tesekkur ediyorum.
Asagidaki linke basari hikayeni yazman gerekiyor, 3 haftadir sana yazilar yazdirmaya doyamadik.
Unutmadan yaz gulum cezasi var biliyorsun..
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar bu haftanın birincisi olmuşum geçen haftanın sonuncusu olarak bu hafta birinci olmam çok güzel bir duygu birinci olmamın en büyük sebebi ne olursa olsun diyeti bırakmamak azimle kararlılıkla diyetime devam etmek. Ben haşimato türü tiroit hastasıyım bundan dolayı ödemlerim...www.kadinlarkulubu.com
Tombik ama mutlu bir akşam olarak geçiyor benimki özgecimNasil geciyor aksaminiz kizlar, ses verin, ozledim hepinizi..
fyzanur tebrikler canım hakediyorsun birinciliği
Tombik ama mutlu bir akşam olarak geçiyor benimki özgecim
Hatta bir de miskin miskin dizi izledim çocuklari eşime havale ediptam oldu.
Biraz az düşkün olsam keyfime diyorum bazen☺☺
Arrietty_ gobline başladım canım bugün diğerini bırakıp, iki bölüm izledim ama bayıldım teşekkürler tavsiyen için
selam kizlar
bugun canim cikti
Annem babam bizde hala ben odaya kactim
Uyku saatim geldi :)) sabah 4den beri uyanigim
Günümün özeti
13.30 da ilk ogun
1 yumurta kirip 2 dilim kasar a sardim
18 .00
8cigkofte
yarim domates
4 dal marul
Su 3,5 L
Spor
1 saat yagmurda bisiklet surme
Gunun videosu 12 dk - 120 puan
p90 x 30
1 saat reformer
11000 adim - 550 puan
esmeriiim
Bisiklet surerken saati baslatmamissim ama obur sporlar toplami 800 kalori yakmisim
Yasasin kunefe ,hastasiyiz dedeeeeeayyyy bu seni otomatik olarak en iyi arkadaşım yapar hahaha <3 baklava maklava hiç aramam, bayramda bile yemem ama o künefe yok mu allam...
alkol aynen öyle benim için. bazen evde kendime et yaparım yanıan şarap açarım ya da işte arkadaşlarla dışarı çıkılmıştır o zaman içerim de düzenli içmek içimden gelmez hiç.
Seni gormek ne guzel canimfyzanur tebrikler canım hakediyorsun birinciliği
Tombik ama mutlu bir akşam olarak geçiyor benimki özgecim
Hatta bir de miskin miskin dizi izledim çocuklari eşime havale ediptam oldu.
Biraz az düşkün olsam keyfime diyorum bazen☺☺
Arrietty_ gobline başladım canım bugün diğerini bırakıp, iki bölüm izledim ama bayıldım teşekkürler tavsiyen için
Cok guzel birgun olmus ne guzel annenlerlede biraraya gelmissinizselam kizlar
bugun canim cikti
Annem babam bizde hala ben odaya kactim
Uyku saatim geldi :)) sabah 4den beri uyanigim
Günümün özeti
13.30 da ilk ogun
1 yumurta kirip 2 dilim kasar a sardim
18 .00
8cigkofte
yarim domates
4 dal marul
Su 3,5 L
Spor
1 saat yagmurda bisiklet surme
Gunun videosu 12 dk - 120 puan
p90 x 30
1 saat reformer
11000 adim - 550 puan
esmeriiim
Bisiklet surerken saati baslatmamissim ama obur sporlar toplami 800 kalori yakmisim
Bugun ku menum
Sabah
170 gram yulafli omlet
1 dilim peynir 20 gram
8 zeytin
Salatalik
Yesil biber
Ikindi
4 parca tavuk derisi alinmis firinda
Aksam
1 porsiyon kabak yemegi bugun de spagetti sini yapacaktim annem normal yemegini yapinca bur da yemeye karar verdim
Su 10 bardak
Spor
8000 adim 400p
Yuruyuse gidecem simdi komsularla donunceArrietty_ kaptanimin sporunu da yapacagim insAllah telin sarji dolarsa
DOrt gozle bekliyorum spor hakkinda ne dusundugunu :)
menun guzel begendim. diyecek pek birsye bulamadim
@1delimavi
merhaba, bugün yeni spor ve diyet listemi aldım, bugün ne kilo aldıysam yarın ve öbür gün gider hiç şüpheniz olmasınla başlayayım, öncelikle senin için @aydingelini (çok özür dilerim eşimcim, eğer daha önce adını paylaştıysan tekrar paylaşman mümkün mü, 0mb hafızamla unuttum)
sabah: 1 kişilik serpme kahvaltının yarısı + 1 peynirli gözlemenin yarısı
öğlen: 6 adet midye tava (ekmek yok sırf midye) + 1 bira, 1/3 karam gurme
akşam: kıyma soslu spagetti + 150 gr kadar herhalde dondurma
spor: sabah 10'da evden çıktım, akşam 7'ye kadar oraya yürü buraya yürü.
su: 2.5 lt yapacağım yatmadan
bugün için daha şerbetli tatlılı planlarım vardı ama o ne sıcak allah o ne sıcak içim bayıldı.
Selam kızlar ben de menümü yazıp günahlarımı dökeyim ortayabaştan söyleyeyim bugün cheat day yaptım kilo vermem yavaşladı vücut kendine gelsin istedim yarın tekrar low carb düzene dönüyorum
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 yk kadar light krem peynir, domates, salatalık, 2 dilim karabiberli ekmek
16:00
Ekmek arası Tavuk nugget
( küçük ekmekçiklerden)
18:00
4-5 çatal tiremisu ( çok özlemişim tatlıyı), sütlü kahve
20:30
Soğuk mineral sulu yeşil çay yapıp içeceğim ( dukan birası gibi)
Su: 2,5 lt
Spor: 16000 adım: 800 puan
@Aomine Daiki
İsmim yağmur canım. Benimde isim hafızam pek yok böyle birden kalabalığa girincevalla benimde menüm berbat bugün hatta 71,8 gösterdi biraz önce tartı tok karnımaydım ama yani acaip değişik günler geçiriyorum ablam burda iyice şiştim artık ruhen
sabah: 2 yumurtadan omlet 1 dilim ekmek 4 dilim salam
ara türk kahvesi
öğlen yoktu
akşam: 1 kasetarhana çorbası 2 yk pilav 3 köfte 1 minik patates
su anca 1,5 olmuştur. Pzara gidip geldim ev toplamaca vs anca bukadar oldu
Cok guzel birgun olmus ne guzel annenlerlede biraraya gelmissiniz
Biraz daha sabır Özge'cim. 3 sene filan sonra daha çok vakit bulacaksın kendin için canımSeni gormek ne guzel canim
Bende kahvaltimi yaptim ,gobusumle oturduk sizleri okuyoruz
Bende biraz duskun olsam keyfime ne iyi olacak..
Katmer oyyy oda nefis, Houston da Turk market satiyordu.Künefe değil de şu diğeri var ya adı aklımdan uçtu yine Hatay'da filan yapılıyor. Yufka gibi birşey içine Antep fıstığı tereyağ filan. Gözleme gibi pişiyor. Adı neydi onun
O daha güzel
A sizin çocuklariniz adaşmiş ne güzelgec saate kadar kalmasaydi bir p90x3 daha patlatacaktim ama cok yorulmussum :)
Arasimin asil dogum gunu bugundu
Annemler,kardeslerim ve esleri bizdeydi. mini kutlama yaptik. Iyi oldu bayadir gorusmuyordur corona sagolsun.
Cocuklarada cok iyi oluyor.Etrafda türk yok. Konu komsu yok.
diyetisyene mi gidiyorsun?
Midye hic merak etmedigim birsey.ayni kokorec gibi :) afiyet olsun sana : )
ödül ogunu olmus aksamda. Hak ettik afiyet olsun
Telefonunda adim sayar programi var mi canim? Adim yarisimiza katil istersen madem aktifsin gun icinde
pekde cheat olmamis :) odul ogunu tamamlanmis. Afiyet olsun
Adim sayin sahane , su miktarinda
seninki hep stresden canim. Az kaldi sabret
4 dilim ekmek diye okumusum basta. gözlerim kocaman oldu
yatmadan 2 bardak su icersen daha iyi olur
Iyi ki dogmus oglumun adasi,cok mutlu omru olsun.gec saate kadar kalmasaydi bir p90x3 daha patlatacaktim ama cok yorulmussum :)
Arasimin asil dogum gunu bugundu
Annemler,kardeslerim ve esleri bizdeydi. mini kutlama yaptik. Iyi oldu bayadir gorusmuyordur corona sagolsun.
Cocuklarada cok iyi oluyor.Etrafda türk yok. Konu komsu yok.
EkmekcikcikcikSelam kızlar ben de menümü yazıp günahlarımı dökeyim ortayabaştan söyleyeyim bugün cheat day yaptım kilo vermem yavaşladı vücut kendine gelsin istedim yarın tekrar low carb düzene dönüyorum
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 yk kadar light krem peynir, domates, salatalık, 2 dilim karabiberli ekmek
16:00
Ekmek arası Tavuk nugget
( küçük ekmekçiklerden)
18:00
4-5 çatal tiremisu ( çok özlemişim tatlıyı), sütlü kahve
20:30
Soğuk mineral sulu yeşil çay yapıp içeceğim ( dukan birası gibi)
Su: 2,5 lt
Spor: 16000 adım: 800 puan
@Aomine Daiki
Bende ayni senin gibiyim degisik gunler cumaya kadar sisman cuma zayiflamisİsmim yağmur canım. Benimde isim hafızam pek yok böyle birden kalabalığa girincevalla benimde menüm berbat bugün hatta 71,8 gösterdi biraz önce tartı tok karnımaydım ama yani acaip değişik günler geçiriyorum ablam burda iyice şiştim artık ruhen
sabah: 2 yumurtadan omlet 1 dilim ekmek 4 dilim salam
ara türk kahvesi
öğlen yoktu
akşam: 1 kasetarhana çorbası 2 yk pilav 3 köfte 1 minik patates
su anca 1,5 olmuştur. Pzara gidip geldim ev toplamaca vs anca bukadar oldu
Kadayif varKünefe değil de şu diğeri var ya adı aklımdan uçtu yine Hatay'da filan yapılıyor. Yufka gibi birşey içine Antep fıstığı tereyağ filan. Gözleme gibi pişiyor. Adı neydi onun
O daha güzel
5 6 ay once gitmiatim canim oda bina tasiniyor diye ara vermistidiyetisyene mi gidiyorsun?
Midye hic merak etmedigim birsey.ayni kokorec gibi :) afiyet olsun sana : )
ödül ogunu olmus aksamda. Hak ettik afiyet olsun
Telefonunda adim sayar programi var mi canim? Adim yarisimiza katil istersen madem aktifsin gun icinde
pekde cheat olmamis :) odul ogunu tamamlanmis. Afiyet olsun
Adim sayin sahane , su miktarinda
seninki hep stresden canim. Az kaldi sabret
4 dilim ekmek diye okumusum basta. gözlerim kocaman oldu
yatmadan 2 bardak su icersen daha iyi olur
Iyi ki dogmus oglumun adasi,cok mutlu omru olsun.
Ne guzel beraber kutlamissiniz
Katmer oyyy Oda nefis, Houston da Turk market satiyordu.
Gecen sene gittigimizde paket paket kunefe ve katmer almistim.
Esim dediki Ben gumrulte ugrasmam kendin ugras gorevlilere anlatmakla
1 buyuk bavul turk market alisverisi yapmistim,hepsinide Dil some done anlattim.Dedim hanimmm hanimmm bunlar benim yavrularim.Esim korktu bence ogun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?