• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah simit var aksam kek, gulum listeye girdin gecen hafta biliyorsun, 2 ayda izin hakkin yok ,aman diyim dikkat et ne olur...
Kaptanım sabahki yarım simitin günü mahfedeceğini düşünmüyorum diyetisyene giderken de akşamki kek harici böyle liste verirdi hatta o tam simit veriyodu. Ama merak etme yarına + ile gelmeyeceğim 😊 takımdan önce kendimi düşünüyorum
selamlaaar, aydingelini aydingelini

sabah:
Eki Görüntüle 2659911
1 tk fıstık ezmesi

öğlen: 200 ml süt ile kahve

akşam: 4 köfte + 2 biber ve 2 salatalıktan salata

ekstra: 1 adet tuzlu kurabiye

spor: 9k adımlık yürüyüş + 35 dk zor kardiyo videosu + 25 dakika başlangıç seviye kardiyo videosu (bunu kurabiye için yaptım, kendi cezamı kendim verdim acırsın inş eşimcim :KK70:)

su: 3 lt
Valla sevgili eşim önce sen bana acı 🤣 çünkü seni etiketlemyi unuttum listeme.
Cezanı kendin bilerek yaptıysan bence daha da ceza kesmeye gerek yok 😘

Gecen benimde karnima kramp girdi ondan sonra surekli sislik sanci
Canm dikkat et ilerlemesin. Yediğimiz şeylere dikkat etmek gerekiyor. Köyde görev yaptığım dönemde sürekli poğaça yediğim için oldu ve maalesef bunun tedavisi yok
Ben de şimdi merak ettim. Zeynep'cim iyisin di mi canım? Açlık oruçları beni çok telaslandiriyor 😞

Sen nasıl oldun Zinnet'cim? Biraz daha iyi misin canım? Azaldı mı kramplarin
Bu sabah daha iyiyim. Ama bu durum bir hafta kadar sürer

Canm dikkat et ilerlemesin. Yediğimiz şeylere dikkat etmek gerekiyor. Köyde görev yaptığım dönemde sürekli poğaça yediğim için oldu ve maalesef bunun tedavisi yok

Bu sabah daha iyiyim. Ama bu durum bir hafta kadar sürer
Ben de ilk birkaç yılımda hep okulda poğaça çay - simit çay ile kahvaltı yapardım. Ne günlerdi 🤗üstelik zayıftım da o zamanlar. Hala da çok severim hazir poğaçaları de yapmıyorum artık öyle ☺️☺️
Senin mesleğin ne peki canim? Sormuşmuydum hiç biz eşken, hatırlayamadım 🙈

Ben de ilk birkaç yılımda hep okulda poğaça çay - simit çay ile kahvaltı yapardım. Ne günlerdi 🤗üstelik zayıftım da o zamanlar. Hala da çok severim hazir poğaçaları de yapmıyorum artık öyle ☺️☺️
Senin mesleğin ne peki canim? Sormuşmuydum hiç biz eşken, hatırlayamadım 🙈
Öğretmenim canm 3,5 yıl köyde görev yaptıktan sonra çok şükür geçen sene merkeze geldim 🤗

Kaptanım sabahki yarım simitin günü mahfedeceğini düşünmüyorum diyetisyene giderken de akşamki kek harici böyle liste verirdi hatta o tam simit veriyodu. Ama merak etme yarına + ile gelmeyeceğim 😊 takımdan önce kendimi düşünüyorum

Valla sevgili eşim önce sen bana acı 🤣 çünkü seni etiketlemyi unuttum listeme.
Cezanı kendin bilerek yaptıysan bence daha da ceza kesmeye gerek yok 😘

günaydın tatlış, ben de seni göremeyince merak etmiştim (: bakim şimdi listene dur

Merkez rahat oluyor. Çok sevindim gelebilmene 🤩 benim puanım zümrelerimden daha az, belki norm fazlası olurum bu sene 😣
Urfada görev yapmanın böyle bir rahatlığı oluyor canm 3 sene sonra köyden merkeze gelebiliyorsun😉

Selam kızlar nasılsınız? Ben koptum bu aralar iyice ya

sabah: yarım simit çok az peynir 2 çay

ara 1 türk kahvesi

akşam: 1 kabaktan yoğurtlu sote 2 minik dilim karpuz

ara: 1 türk kahvesi yarım dilim kek. Arkadaşıma gittim benim için yapmış yemesem çok ayıp olacaktı zorla yedim yarısını

su 3 lt 1 mile Leslie 1 saat yürüdüm

iyi en azından 1 mil leslie'yle simidin 3 susamını yakmışsındır :p

hem öğleni atlamışsın hem de akşam iyi toparlamışsın bence. aç kalmamışsındır umarım aslında, baktığında miktar olarak az yiyorsun. kendine tikkat et :*

Günaydın kizlar ,ben bugünü cuma sanıyordum persembeymis :) sabah nöbet çıkışı tam.simit alacaktım , arkadaşa dedimki çıkışta bugün kaçamak günüm cuma olduğu için simit alayim . Demez mi bana bugün Perşembe :) yıkıldım , paramı koydum geri çantama , eli boş geldim eve :)

Günaydın kizlar ,ben bugünü cuma sanıyordum persembeymis :) sabah nöbet çıkışı tam.simit alacaktım , arkadaşa dedimki çıkışta bugün kaçamak günüm cuma olduğu için simit alayim . Demez mi bana bugün Perşembe :) yıkıldım , paramı koydum geri çantama , eli boş geldim eve :)
Kıyamam ya 😄😄🤗

Bende menumu yazip kaciyorum hemen
Sabah
160 gram yulafli omlet
5 6 p kizartmasi
1 cay sekersiz
Ogle
1 pancar sarmasi
1 biber dolmasi bahceden mini mini minicikti cok lezzetliydi ayni zamanda
Aksam
Kabak spagetti
4 5 kasik yogurt
1 catal normal spagetti esime yapmistim ama yemeden duramadim
Spor 13000 adim 650 puan
Su 14 bardak
@Ceydos @Yawrukush M MaviFeslegen
Tartiya 2 gun kala bu nasil menu :KK35: Yulaf, sarma, dolma &spagetti ayni gunde. Esin yok mu, ceza versin hemen:KK53:

Eşi benim 🌻
Miktar olarak çok fazla değil yedikleri kalorisi geçmemiştir ama makroda protein az kalmıştır. Karbonhidrat fullenmistir.
Bugün protein ağırlıklı beslen canımcim 😙
Bir kaç bardak fazla su iç canım cezam olsun 😂

InsAllah canim

Bende bilmiyorum nerde 😁
Uygulamaya girmiyordum bir suredir ondan galiba

Kaptanim sebebini buldum 1 haftadir fs uygulamasini kullanmiyordum galiba ondan duzen oturmus mu diye bakacaktim oturmamis demekkii
Tansu 🤥😆
Bir kere bile listeme.yorum yazmadın kız bide benden dem vuruyorsun 😂
Nasıl sattın beni

Eşi benim 🌻
Miktar olarak çok fazla değil yedikleri kalorisi geçmemiştir ama makroda protein az kalmıştır. Karbonhidrat fullenmistir.
Bugün protein ağırlıklı beslen canımcim 😙
Bir kaç bardak fazla su iç canım cezam olsun 😂
Tansu 🤥😆
Bir kere bile listeme.yorum yazmadın kız bide benden dem vuruyorsun 😂
Nasıl sattın beni
Canim menulerini begeniyorum ki

Back
X