• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yuh bir de kitap okuma ödevimi var? Yahu burası diyet grubu mu? kültür kulübü mü?
O ayri bir grup odev yok :p , bizim takim cok renkli , bag bahce, hayvan isleriyle ugrasanlar, bol kitap okuyanlar, moda -tasarim- dikis isleriyle ugrasanlar, dunyanin cesitli yerlerinden biraraya gelmis bir suru guzel insan..
Dunya kulubu gibiyiz.:KK36:

Türkce mi okuyorsun ingilizcemi?
Beni danca kitaplar sarmiyor. Sacma belki ama Türkce okurken daha cok hosuma gidiyor.
Ben cogunlukla ingilizce okuyorum cunku Turkce kitaplari, Turkiye'ye gitmeden gitmeye alabiliyoruz.
Ingilizce kitaplari sinirsizca kutuphaneden alabiliyorum canim.
Ama 1984'u Turkiye'den almistik Turkce :)

Canim merak ettim nasil gecmis okulda ilk gunu kuzucugun, her sey yolunda mi?
Çok güzel geçmiş canım sevdiği tüm arkadaşları da var nasıl da mutlu 🥰 almaya gittiğim de ben daha oynayacağım diye gelmek istemedi zor kandırdım 😂😂 çok şükür çok mutlu
Kizlar bugun itibariyle diyetime geri donuyorum, simdi kahvalti ile birlikte menulerime baslayacagim.
Tam if olmasada , if yakini low carb bir diyet duzeni olacak..
Desteklerinizi bekliyorum :)
Süper🥰🥰 valla özge low Carbı bırakıp normal diyete geçtim yaa benim kilo fırladı bir tek dün börek vardı 🙈🙈 bugün baya yürüdüm umarım yarın artı çok gelmem 😔😔😔🙈
Yawrukush Yawrukush @Derya_the_queen çok sağolun kızlar 🤲 aniden gelen kramp şeklindeki ağrılar çok zorluyor beni😔bütün günü uzanarak geçirdim yapabileceğim hiçbişey yok😔hastaneye gitmek istemiyorum onlar pek bişey yapamıyor 😥
Geçmiş olsun canım
07.07.2020

09:30

1/2 krep üstüne bal ve tahin sürdüm yedim

12:30

2 kase mercimek çorbası

17:30

1 kase mercimek çorbası
1 yt z.yağlı barbunya

Su 3,2 lt
Spor 40 dk yürüyüş : 120 p

08.07.2020

09:30

2 kase mercimek çorbası

14:00

1 kase mercimek çorbası
1 kase z.yağlı barbunya

19:00

5 adet küçük fırın köfte

Su: 3 lt
Spor : 40 mekik :120 p

Melegimkorusun Melegimkorusun

Ağzıma lokma ekmek koymuyorum eve ekmek bile almıyorum o derece 🤭 inşallah işe yarar faydasını görürüm
Canım ekmek yok ama karbonhidrat çok 😔 geç gördüm bugün ama inş Perşembe protein ağırlıklıdır
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : Kazen Kazen
İsim (İsteğe Bağlı ): Starbucks'ta bardağa her zaman Mahmut ismini yazdırıyorum ! Lakin Mahmut değil :)
Mesleginiz: Balıkçı
Yaşınız : 48
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 / 14
Yaşadığınız şehir: Çanakkale - Kocaeli
Boyunuz : 1.98
Kilonuz : 134.50
Hedef kilonuz : 125.00
Kilo alma hikayeniz : 115 kilodan 125'e maalesef kötülüklerin anası ile geldim. 125'ten de 135'e sigarayı bırakmamla bir anda çıkıverdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kiloya bağlı olarak öleceğim hissi var. Yani teknede olsun, karada olsun acil bir durumda hareketlerim eskisi gibi değil. Teknem batarsa asla kıyaya kadar yüzemem. Boğulup ölürüm ! Kıyıya yüzemeyeceğime eminim.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Hoşgeldiniz takımımıza 🤗
Kazen Kazen hoşgeldin, takımına Acun dahil olmuş gönüllüler gibi hissediyorum :-)
🤣🤣🤣 çok güldüm bu yoruma hakikaten öyle gibi olduk 🤣🤣
2 gunde adimlar cok guzel.
Su dun biraz az olmus melegim..
Boreklere 50 mekik cezasi geliyor..
Esininde dogum gunu kutlu olsun, mutlu yaslariniz olsun..
Saol canım 🥰 cezamı hemen yapıyorum canım 🤗🤗

DUNKU MENUMU YAZAYIM..

SABAH 9.30DA

Kiymali, biberli, yesil soganli 2 yumurta
Ceyrek pita ekmegi
2 yemek kasigi lor
3 uzum, 3 kiraz, 1 cilek

ARA 13TE
350 ml filtre kahve
25 gr badem

ARA 15TE
Uzerine kakao serpilmis 1 muz
350 ml filtre kahve

AKSAM 18DE
Izgara kanat (derisiz) ve 2 kofte
Bol salata
3 ucgen dilim karpuz

SU: 2 LT
SPOR: Bahce temizleme, 11000 kusur adim.
Harika bir gün olmuş canım 🥰

Çok güzel geçmiş canım sevdiği tüm arkadaşları da var nasıl da mutlu 🥰 almaya gittiğim de ben daha oynayacağım diye gelmek istemedi zor kandırdım 😂😂 çok şükür çok mutlu

Süper🥰🥰 valla özge low Carbı bırakıp normal diyete geçtim yaa benim kilo fırladı bir tek dün börek vardı 🙈🙈 bugün baya yürüdüm umarım yarın artı çok gelmem 😔😔😔🙈

Geçmiş olsun canım

Canım ekmek yok ama karbonhidrat çok 😔 geç gördüm bugün ama inş Perşembe protein ağırlıklıdır

Hoşgeldiniz takımımıza 🤗

🤣🤣🤣 çok güldüm bu yoruma hakikaten öyle gibi olduk 🤣🤣

Hemen yapıyorum canım 🤗🤗

Harika bir gün olmuş canım 🥰
Cok sevindim canim kuzun icin, hep boyle mutlu mutlu gitsin okuluna.
Dun menume ceki duzen verince sabah hemen 500 gr eksiye uyandim melegim, cok mutluyum..

İyi akşamlar herkese

11.00: bir kase yulaflı yoğurt

Ara: iki dilim kadar karpuz

19.30: 3 kaşık kabak yemeği, 2 kaşık havuç tarator

Su:1 litre ( yudum yudum içiyorum anca bu kadar oldu)
Spor yok

Iyi aksamlar :KK200: Rahatsizmisin canim?
Menu guzel ama protein az olmus. Sadece yogurtda var

Back
X